joe_black wrote: ↑18/05/2020 00:31A budala koja je kupila, platila je to iz djepa jos vecih budala...hahahahIma Bosne_Bice Bosne wrote: ↑17/05/2020 22:08Recimo da jeste, ali ga Fikro preprodao jos vecoj budali.![]()
![]()
![]()
Fikret (srebrena malina) i respiratori
-
Ima Bosne_Bice Bosne
- Location: The field “Location” is too short, a minimum of 2 characters is required.
#4026 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori
- salik79
#4027 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori
Ja znam za slucaj gdje je korisnik stanarskog prava proglasen "ludim", da bi se vila ustupila stranackoj glavesini, omogucivsi mu otkup za nekih 15-tak hiljada maraka (nisam siguran da li u certifikatima, ili novcu).Guadalajara wrote: ↑18/05/2020 00:50I sudovi su zivi cirkus...I tu dok se dosudi, razvuce, zali....tamo...vamo...opstinski, kantonalni, federalni...jedan vrati...i tako do besvijesti...Samo da imaju sta raditi pravnici...
Hej, znam za slucajeve da se zbog 1 KM gube nekretnine![]()
-
Guadalajara
- salik79
#4029 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori
Razumijemo se
- RunnerX
-
costacurta
#4031 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori
Čuj ti drskosti i arogancije "Gdje su vam dokazi za to".
Izbija provincijalizam i seljakluk iz njega.
vidi se ta SDA škola.
vidi se ta SDA škola.
-
winpin
#4032 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori
Nikada necu zaboraviti dolazak podrinjskog naroda na traktorima i u opancima 1992 godine , i velicanje Jure Francetica kojeg su okivali u zvijezde,,,costacurta wrote: ↑18/05/2020 03:57 Čuj ti drskosti i arogancije "Gdje su vam dokazi za to".![]()
vidi se ta SDA škola.
Nikada necu zaboraviti Fikreta Hodzica koji je poderanih patika dosao na Hayat TV
- bingov buraz
#4033 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori
Trebalo bi Fikri Čestitom spomenik dići i u lektire ga ubaciti,zadužio nas čovjek,nije mala stvar u putu izgubiti 20 od 100 a i tih 80 uzeti pogrešne i preplatiti ih.
Nek si nam halalio ljudino
Nek si nam halalio ljudino
- JThomas
#4034 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori
ne možeš ni u istanbul otići s čovjekom da ti ne prišiju da ga poznaješ. stvarno šta se radi mladim poduzetnim ljudima... 
-
emirolini
#4035 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori
Vidi ga kako laze profesionalno, izgleda da je punac dobar ucitelj.
- freelancerusk
#4036 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori
Lik koji je voditelj na TV-u, pogledati od 13:25, ovo neki fristajl rukama? Seljober koji bi rado bio dio gradske priče.costacurta wrote: ↑18/05/2020 03:57 Čuj ti drskosti i arogancije "Gdje su vam dokazi za to".![]()
vidi se ta SDA škola.
- JThomas
- dr_Evil
- japin_mutapi
- Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#4039 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori
Zato sto je kriv i zasluzio je ovo prozivanje.Ima Bosne_Bice Bosne wrote: ↑17/05/2020 23:36
Poenta mojih postova je ovo: zasto se proziva samo jedan covjek, mozda i najmanji krivac u cijeloj aferi, a ne prozivaju se glavni krivci?![]()
Zato sto je lopov, kriminalac, taldzija, clan mafije, sto je bezobrazan, lazov, ljigav, gnjida, seljacic, papak. Sto pisa po narodu isto ko i sefovi mafije kojoj pripada. Bijednik u dusi. Krade pare od naroda.
To sto nije jedini kriv i sto je pijun i najslabija karika u ovom cinu organizovanog kriminala ne cini ga MANJE krivim. Ameri su(prvi u svijetu) zbog ovakvih stvari i smislili termine organizovani kriminal, pranje novca i donijeli zakone kako bi cijeli lanac pao.
Treba ga pljuvat i razvlacit maksimalno u javnosti, ko ga jebe. Sam pao sam se ubio.
Ko ga sretne na ulici pljunut pored njega, okrenut mu ledja, pokazati prstom na njega, prozvat ga ironicno, napraviti neku gestikulaciju prema njemu.
Jos kad bi institucije pocele raditi svoj posao pa da slome najslabijeg u lancu. Da padne i zaglavi jos neko pored Fikreta. Fahrudin i Fadil, bio bih zadovoljan. Za pocetak.
Znam da je ovo nerealno. Male su sanse za to kao i da ce Fikret dobiti neku veliku kaznu, ako ista. Lako se moze desiti da ovo prozivanje i pljuvanje bude najveca „kazna” za ljigavog Fikru. Prezivjece on ovo.
Takodje, svo pisanje i prozivanje po drustvenim mrezama, raznim forumima, medijima i slicno su jedan vid pritiska na institucije da (u)rade svoj posao. To je pravo i obaveza svih gradjana.
Treba nastaviti u tom pravcu. Ocito je da su se ljudi probudili i zainteresovali i da ima efekta. Nedovoljno ali to je stalna borba i mora se poceti od nekoga. Fikro „nulti pacijent”. Upravo iz tog razloga se Fikro i ovaj slucaj organizovanog kriminala ne smije popustiti.
Fikro pao i stradao. Nije mi ga zao nimalo. Ukrao pare od mene i moje djece. Zasluzio je gore od ovih rijeci. Kao i sefovi njegovi. Ko ga jebe.
Smrt fasizmu, braco i drugovi.
Last edited by japin_mutapi on 18/05/2020 18:26, edited 1 time in total.
- dr_Evil
#4040 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori
Kud ces tako, a tako je lijepo ispricao pricu o Muhamedu A.S.japin_mutapi wrote: ↑18/05/2020 09:04Zato sto je kriv i zasluzio je ovo prozivanje.Ima Bosne_Bice Bosne wrote: ↑17/05/2020 23:36
Poenta mojih postova je ovo: zasto se proziva samo jedan covjek, mozda i najmanji krivac u cijeloj aferi, a ne prozivaju se glavni krivci?![]()
Zato sto je lopov, kriminalac, taldzija, clan mafije, sto je bezobrazan, lazov, ljigav, gnjida, seljacic, papak. Sto pisa po narodu isto ko i sefovi mafije kojoj pripada. Bijednik u dusi. Krade pare od naroda.
To sto nije jedini kriv i sto je pijun i najslabija karika u ovom cinu organizovanog kriminala ne cini ga MANJE krivim. Ameri su(prvi u svijetu) zbog ovakvih stvari i smislili termine organizovani kriminal, pranje novca i donijeli zakone kako bi cjeli lanac pao.
Treba ga pljuvat i razvlacit maksimalno u javnosti, ko ga jebe. Sam pao sam se ubio.
Ko ga sretne na ulici pljunut pored njega, okrenut mu ledja, pokazati prstom na njega, prozvat ga ironicno, napraviti neku gestikulaciju prema njemu.
Jos kad bi institucije pocele raditi svoj posao pa da slome najslabijeg u lancu. Da padne i zaglavi jos neko pored Fikreta. Fahrudin i Fadil, bio bih zadovoljan. Za pocetak.
Znam da je ovo nerealno. Male su sanse za to kao i da ce Fikret dobiti neku veliku kaznu, ako ista. Lako se moze desiti da ovo prozivanje i pljuvanje bude najveca „kazna” za ljigavog Fikru. Prezivjece on ovo.
Takodje, svo pisanje i prozivanje po drustvenim mrezama, raznim forumima, medijima i slicno su jedan vid pritiska na institucije da (u)rade svoj posao. To je pravo i obaveza svih gradjana.
Treba nastaviti u tom pravcu. Ocito je da su se ljudi probudili i zainteresovali i da ima efekta. Nedovoljno ali to je stalna borba i mora se poceti od nekoga. Fikro „nulti pacijent”. Upravo iz tog razloga se Fikro i ovaj slucaj organizovanog kriminala ne smije popustiti.
Fikro pao i stradao. Nije mi ga zao nimalo. Ukrao pare od mene i moje djece. Zasluzio je gore od ovih rijeci. Kao i sefovi njegovi. Ko ga jebe.
Smrt fasizmu, braco i drugovi.
-
sumirprimus
#4041 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori
svi su krivi jer obaraju sistem i cine ga lakrdijom ko i drzavu u koju se toliko zaklinju.
simpatizeri vlasti i sda ,moraju se odlucit hocetel drzavu il ovakvu nakaradu?
u normalnoj drzavi istina isto ima hapaca, al postoji sistem koji vodi racuna o tome.
ne moze fikret doc u poziciju da nabavlja visoko sofisticiranu opremu za drzavne pare. po nasim zakonima. ne moze! nema ali.
ovo sto je radila cz sa ugovorima i preskakanjem zakona o jn, ne moze! makar ne nabavili nijedne maske ni respiratora. ako cemo po sistemu, i ako cemo drzavu. e.
dakle svi oni koji podrivaju taj isti sisem, od misha do kape krivi su. nema ali. sve zlo i naopako, oni koji se najvise kunu u tu istu bosnu, fakticki rade sve da je uniste. lazne patriote, licemjeri,sjecikese.
simpatizeri vlasti i sda ,moraju se odlucit hocetel drzavu il ovakvu nakaradu?
u normalnoj drzavi istina isto ima hapaca, al postoji sistem koji vodi racuna o tome.
ne moze fikret doc u poziciju da nabavlja visoko sofisticiranu opremu za drzavne pare. po nasim zakonima. ne moze! nema ali.
ovo sto je radila cz sa ugovorima i preskakanjem zakona o jn, ne moze! makar ne nabavili nijedne maske ni respiratora. ako cemo po sistemu, i ako cemo drzavu. e.
dakle svi oni koji podrivaju taj isti sisem, od misha do kape krivi su. nema ali. sve zlo i naopako, oni koji se najvise kunu u tu istu bosnu, fakticki rade sve da je uniste. lazne patriote, licemjeri,sjecikese.
- JThomas
#4042 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori
odlučili su se oni davno, ali dodatno odlučuju i potvrđuju svaki dan...
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#4043 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori
Jah, što rekao jedan kolega inače pravnik, šta pričaš na čovjeka, nije kriv dok sud ne rekne da jeste.
- mobsterc
#4044 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori
Upravo to, slicno ratnom profiterstvu. Ako ces da budes heroj, mozes zaraditi i 10 hiljada, sasvim pristojno za par dana posla. Ipak je to novac gradjana i za vanredne svrhe, sada se ja trebam sazaliti, sto se 'inace' marza stavlja na 20%... A gdje je jos i otici u minus par stoja, da se pomogne ovom napacenom narodu, to su heroji, ali baketova skola oportunizma uci drugacije.
Sada cekamo nacin da prodru do ovog prvobitnog vjestaka, zaprijete mu familiji da promijeni iskaz, ili nadju par novih, ali potkupljivih ili zaduzenih, da ispadne kako je ovo vrhunac ponude, ne samo da moze dva pacijenta, po naskem dupli, nego moze i tri jer je ovo cerberus edition (kazu CE).
Tako da... Ne vrijedi trositi energiju na njega, uskoristiti proaktivno to koliko ko moze da se kanalise gdje ima efekta, budite mi pozdravljeni
Sada cekamo nacin da prodru do ovog prvobitnog vjestaka, zaprijete mu familiji da promijeni iskaz, ili nadju par novih, ali potkupljivih ili zaduzenih, da ispadne kako je ovo vrhunac ponude, ne samo da moze dva pacijenta, po naskem dupli, nego moze i tri jer je ovo cerberus edition (kazu CE).
Tako da... Ne vrijedi trositi energiju na njega, uskoristiti proaktivno to koliko ko moze da se kanalise gdje ima efekta, budite mi pozdravljeni
Last edited by mobsterc on 18/05/2020 09:31, edited 3 times in total.
-
sumirprimus
#4045 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori
znaci oni su protiv drzaave, nisu patriote nego antipatriozte.
a patriotski cin je prozivat ih. tak onekako sad sam se zapetljo vec.
al ne fakat, najglasniji u toj nekoj kvazi pateticnoj patriotskoj furci i spiki, su oni koji upravo sve suprotno rade, podrivaju sistem i drzavu iz temelja svojim mutnim radnjama.
-
sumirprimus
#4046 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori
znaci napravili su sitem, koji je sam sebi dovoljan, i jede ovaj drugi sistem, a koji mi od milošte zovemo drzavom.Tomahawk11 wrote: ↑18/05/2020 09:14 Jah, što rekao jedan kolega inače pravnik, šta pričaš na čovjeka, nije kriv dok sud ne rekne da jeste.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#4047 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori
Nažalost.sumirprimus wrote: ↑18/05/2020 09:24znaci napravili su sitem, koji je sam sebi dovoljan, i jede ovaj drugi sistem, a koji mi od milošte zovemo drzavom.Tomahawk11 wrote: ↑18/05/2020 09:14 Jah, što rekao jedan kolega inače pravnik, šta pričaš na čovjeka, nije kriv dok sud ne rekne da jeste.
Sistem radi za njih.
Šuti dobro je.
U Meksiku jedan narkokartel unajmi policiju, drugi vojsku
-
sumirprimus
#4048 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori
ne znam fakat mozda je i do mene, ne mogu da razumijem da ima takvih glupana da ovo pravdaju a da nemaju nikakve finansijske koristi od pravdanja istih, samo zbog nekih ideoloskih il nazovi patriotskih ubjedjenja. oni su mi gori od ovih sjecikesa uholoža i pijavica sto nam srcu javno pare svih nas neometano i nekaznjeno.
mozda sam ja lud. mozda ovde da bi bio normalan, moras prihvatit nenormalne norme u kojim samo nenormalno je novo normalno, a normalno nenormalno.
mozda sam ja lud. mozda ovde da bi bio normalan, moras prihvatit nenormalne norme u kojim samo nenormalno je novo normalno, a normalno nenormalno.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#4049 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori
Znaš šta je najtužnije? Onaj kolega pravnik je u pravu. Nije im prošlo dosad jednom. Na prvu sam rekao de ne zajebaji me, međutim....tako funkcioniše sistem.sumirprimus wrote: ↑18/05/2020 09:28 ne znam fakat mozda je i do mene, ne mogu da razumijem da ima takvih glupana da ovo pravdaju a da nemaju nikakve finansijske koristi od pravdanja istih, samo zbog nekih ideoloskih il nazovi patriotskih ubjedjenja. oni su mi gori od ovih sjecikesa uholoža i pijavica sto nam srcu javno pare svih nas neometano i nekaznjeno.
-
sumirprimus
#4050 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori
jasno je to meni ko dan, samo neko ko nema fakat dodira sa stvarnim zivotom ovde, ne moze da razumije.
kako ovde stvari funckionisu. nazalost.
pa kad kaze sta fali poslo je pinudu nema dalje

kako ovde stvari funckionisu. nazalost.
pa kad kaze sta fali poslo je pinudu nema dalje