Narod i Pravda (Konakovic)

Post Reply
putokaz1

#6351 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by putokaz1 »

Koliko ja znam sud je prvobitno proglasio da je ponašanje Kifle i Danijela protuustavno pa se ispravio da Kifla nije znao za protipravnost djela(Zbrka)
Kako god KS=NIP,ostatak BH nema NIP-a
Prpa.ba

#6352 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Prpa.ba »

Molba za forumske NIP-ovce, dajte putokazu da uspostavi odbor u svojoj opstini pa da vise ne moramo trpiti forumski mobbing. :mrgreen:
drug_profi

#6353 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by drug_profi »

Nisi ti to baš pofato dobro, ali hajd.
Neznanje te ne oslobađa krivnje ni u jednom pravnom sistemu. Sud je presudio da je Dino postupio u skladu sa ovlastima, a glasnogovrnica je dala drugaciju interpretaciju presude pred novinarima, za šta se sad SDA botovi hvataju.
putokaz1

#6354 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by putokaz1 »

Prpa.ba wrote: 17/05/2020 20:57 Molba za forumske NIP-ovce, dajte putokazu da uspostavi odbor u svojoj opstini pa da vise ne moramo trpiti forumski mobbing. :mrgreen:
Odbor SDP-a ili Naše stranke,DA
Odbor bivših SDA ovaca Neka Lijepo hvala,NE :oops:
Patton44

#6355 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Patton44 »

drug_profi wrote: 17/05/2020 20:59 Nisi ti to baš pofato dobro, ali hajd.
Neznanje te ne oslobađa krivnje ni u jednom pravnom sistemu. Sud je presudio da je Dino postupio u skladu sa ovlastima, a glasnogovrnica je dala drugaciju interpretaciju presude pred novinarima, za šta se sad SDA botovi hvataju.
E ti si ga bas pofato.
nikad_vise

#6356 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by nikad_vise »

Sto je zesca kuknjava,Dino ih sve vise gazi :kiss:
Samo jako ljudino,gledam na fb i pojedini clanovi mjesnih odbora SDA u komentarima ga hvale i najavljuju da ce glasati za njega. :thumbup:
putokaz1

#6357 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by putokaz1 »

nikad_vise wrote: 17/05/2020 22:49 Sto je zesca kuknjava,Dino ih sve vise gazi :kiss:
Samo jako ljudino,gledam na fb i pojedini clanovi mjesnih odbora SDA u komentarima ga hvale i najavljuju da ce glasati za njega. :thumbup:
Sda ovca da glasa za Adžiju ili Gavrila ma HAJTE MOLIM VAS :lol:
_Reds_

#6359 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by _Reds_ »

Prpa.ba wrote: 17/05/2020 20:17 Profesor Nedim Ademovic je bio jedan od rijetkih koji je glasno i argumentovano ukazivao na protupravnost aktivnosti SDA i njihovih pudlica u Skupstini KS tokom njihovog neuspjesnog pokusaja drzavnog udara i kradje kantonalnog pecata. I to dok su mnogi drugi autoriteti bili "zabrinuti" i pozivali "zavadjene foteljase" da se "dogovore" i suspenduju pravni sistem Drzave BiH, da ne bi "gradjani ispastali". Respektabilan nastup. :thumbup:
Je li on njemu US opalio samar ? Ah da, US ne postujemo.
winpin

#6360 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by winpin »

Kaze mi jedan prijatelj da je poslao na FB stranicu Dine Konakovica zahtjev za prijateljstvo prije 15-ak dana i da bi volio dati pozitivne sugestije na rad ovog NiP inovatora i da nije dobio odobrenje od doticnog. Gledajuci FB stranicu na kojoj je cca 5,000 osoba posaljem i ja zahtjev. Neocekivano , tip objavljuje statuse ali klik na pristup izostaje. Malo me zainteresiralo i zamolim kcerku da i ona posalje zahtjev ali avaj, tip ne mrda ni repom. Kolektivno smo donijeli zakljucak da je u pitanju tip kalibra Mevlida Jasarevica i nek mu je na cast ili na sramotu!
finansijska kriza

#6361 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by finansijska kriza »

.Mozda vam nije prijatelj u realnom zivotu.
Last edited by finansijska kriza on 18/05/2020 03:11, edited 3 times in total.
finansijska kriza

#6362 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

winpin wrote: 18/05/2020 02:49 Kaze mi jedan prijatelj da je poslao na FB stranicu Dine Konakovica zahtjev za prijateljstvo prije 15-ak dana i da bi volio dati pozitivne sugestije na rad ovog NiP inovatora i da nije dobio odobrenje od doticnog. Gledajuci FB stranicu na kojoj je cca 5,000 osoba posaljem i ja zahtjev. Neocekivano , tip objavljuje statuse ali klik na pristup izostaje. Malo me zainteresiralo i zamolim kcerku da i ona posalje zahtjev ali avaj, tip ne mrda ni repom. Kolektivno smo donijeli zakljucak da je u pitanju tip kalibra Mevlida Jasarevica i nek mu je na cast ili na sramotu!
Ili probajte na tw , tamo ima manje raje, prije će obratiti paznju na vas...Pa čovjek u svakom momentu na viberu, svom broju telefona ima oznaku +99 poruka, od ljudi koji imaju njegov broj telefona. E zamisli koji bi gigant od administora bio da pored svega na drustvenim mrezama odgovara na svaku reakciju.
Btw konstruktivni prijedlozi nisu za fb komunikaciju vjeruj mi, ima i boljih načina.
finansijska kriza

#6363 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

I tek sad skontah ovu kretensku uporedbu sa izvjesnim Jašarevićem... da nas Bog dragi sačuva vaše pameti...
winpin

#6364 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by winpin »

finansijska kriza wrote: 18/05/2020 03:04
Ili probajte na tw , tamo ima manje raje, prije će obratiti paznju na vas...Pa čovjek u svakom momentu na viberu, svom broju telefona ima oznaku +99 poruka, od ljudi koji imaju njegov broj telefona. E zamisli koji bi gigant od administora bio da pored svega na drustvenim mrezama odgovara na svaku reakciju.
Btw konstruktivni prijedlozi nisu za fb komunikaciju vjeruj mi, ima i boljih načina.
kolega..da budem diskretan ..osoba koja je sigurno skolovanija od Dine nije ni mislila na fb stranici doticnog pisati referate nego privatno u PORUKAMA staviti mu do znanja da je zainteresirana da svojim doprinosom rjesimo se ove SDA-HDZ-SNSD posasti..a kasnije MOZDA i da pristupi stranci....moj zahtjev i zahtjev moje kcerke je ignoriran iako je broj prijatelja doticnog u medjuvremenu povecavao se...tuga golema
Last edited by winpin on 07/06/2020 00:02, edited 1 time in total.
winpin

#6365 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by winpin »

finansijska kriza wrote: 18/05/2020 03:27 I tek sad skontah ovu kretensku uporedbu sa izvjesnim Jašarevićem... da nas Bog dragi sačuva vaše pameti...
desno krilo SDA ili kako da objasnim neupucenim... napominjem da sam samo iz znatizelje posjetio vasu FB sttranicu i poslao zahtjev i da sam od blizu 5.000 pratioca izbrojao 10-ak koji nisu bosnjaci..toliko o Dini
winpin

#6366 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by winpin »

finansijska kriza wrote: 18/05/2020 02:59 .Mozda vam nije prijatelj u realnom zivotu.
a onim 5000 hiljada na profilu sigurno jest.. :izet:
ultima_palabra

#6367 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by ultima_palabra »

Neuzvraćena ljubav je najgora :(
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#6368 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Velkoski »

nisam odavno pročitao nešto besmislenije, da ne upotrijebim kakav gori izraz... :mrgreen:
winpin

#6369 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by winpin »

Velkoski wrote: 18/05/2020 06:11 nisam odavno pročitao nešto besmislenije, da ne upotrijebim kakav gori izraz... :mrgreen:
[/quote ]

vidi molim te...iznenadjen i uvrijedjen...jos bi i i neke druge izraze upotrebio...ovo je samo gola cinjenica a ti pljuckaj do besvijesti
drug_profi

#6370 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by drug_profi »

Poprilicno je glupo Kifli imputirat neki extremizam
Ja ga poznam preko prijatelja i apsolutno ta prica nema veze sa tvojim dozivljajem.
A nisam ni ja Bosnjak.
Styling

#6371 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Styling »

winpin wrote: 18/05/2020 03:37
finansijska kriza wrote: 18/05/2020 03:04
kolega..da budem diskretan ..osoba koja je sigurno skolovanija od Dine nije ni mislila na fb stranici doticnog pisati referate nego privatno u PORUKAMA staviti mu do znanja da je zainteresirana da svojim doprinosom rjesimo se ove SDA-HDZ-SNSD posasti..a kasnije MOZDA i da pristupi stranci....moj zahtjev i zahtjev moje kcerke je ignoriran iako je broj prijatelja doticnog u medjuvremenu povecavao se..jednostavan zakljucak je da nismo bosnjaci i da nismo pozeljni na toj stranici , drugog objasnjenja nema ..tuga golema
A gdje pise da se po defaultu mora prihvatiti svaki zahtjev za prijateljstvo ili odgovoriti na poruku? Nepoznati ste mu skroz, covjek konta mozda ste neki trolovi. Ovaj nas narod bas cudan, svi misle da su svakom zabremedet, pa kada ih izognorise ponasaju se k’o uvrijedjene mlade.
Bosanski_kralj

#6372 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Bosanski_kralj »

Na fb je moguće imati maksimalno 5000 prijatelja. Čisto sumnjam da si i uspio mu poslati zahtjev, jer kad je fb profil popunjen sa prijateljima, fb automatski onemogućava slanje novih zahtjeva toj osobi.
izvrsni direktor
Vozim: Premium

#6373 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by izvrsni direktor »

winpin wrote: 18/05/2020 02:49 Kaze mi jedan prijatelj da je poslao na FB stranicu Dine Konakovica zahtjev za prijateljstvo prije 15-ak dana i da bi volio dati pozitivne sugestije na rad ovog NiP inovatora i da nije dobio odobrenje od doticnog. Gledajuci FB stranicu na kojoj je cca 5,000 osoba posaljem i ja zahtjev. Neocekivano , tip objavljuje statuse ali klik na pristup izostaje. Malo me zainteresiralo i zamolim kcerku da i ona posalje zahtjev ali avaj, tip ne mrda ni repom. Kolektivno smo donijeli zakljucak da je u pitanju tip kalibra Mevlida Jasarevica i nek mu je na cast ili na sramotu!
Dino ekstremista ne prihvata forumase klixa u prijatelje na facebooku :lol:
Registarska oznaka

#6374 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Registarska oznaka »

Nista gluplje nisam procitao na forumu, a na istima sam jedno 10+ godina.
Prpa.ba

#6375 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Prpa.ba »

_Reds_ wrote: 18/05/2020 00:31 Je li on njemu US opalio samar ? Ah da, US ne postujemo.
Je li mu samo "opalio samar", ili ga je ipak "demolirao" i "poslao na aparate"? Cisto da znamo sta se stvarno desilo. :lol:

winpin wrote: 18/05/2020 03:41 desno krilo SDA ili kako da objasnim neupucenim... napominjem da sam samo iz znatizelje posjetio vasu FB sttranicu i poslao zahtjev i da sam od blizu 5.000 pratioca izbrojao 10-ak koji nisu bosnjaci..toliko o Dini
Prijatelj, kcerka i ti ste sretni jer ste na vrijeme uvidjeli pravo lice Zukorlicevskog NiP-ovskog rezima u nastajanju. Pod hitno se prijavite u redove BH patriotske multikulturane ljevice, ionako ce im trebati svjeza lica. Kcerka moze u CIK, ti za clana predsjednistva a prijatelj za konceptualnog premijera Kantona Sarajevo. :lol:
Post Reply