Tebi stoje
Neke se tene zaista čine super na slici i na drugima, al meni ove NB nikad nisu stajale, barem ove naprijed tupaste.
Mala mi je noga iako nisam niska, pa noga izgleda ko dječija.
Džaba sve se mora probati prvo.
Moderator: anex
Tebi stoje
Ja sam u INN sport uzimala neke patike nisu lose bile a izasle su jeftinije od SportvisionaYenna wrote: ↑17/05/2020 23:16Meni je sportvision stup onaj kao Nike dio mozda i ok, onaj drugi totalno šuhveli.konektovan wrote: ↑12/05/2020 14:18Ja svratio u sport vision na stupu, cijene otisle za 200 %, jedino sto je online shop jeftiniji osjetno, a u zadnje vrijeme najvise i narucujem tako.Lajavikrelac wrote: ↑12/05/2020 12:51 Ovi naši šupci ne sam da nisu napravili popuste, nego su čak neki modeli poskupiliOffice Shoes je čak digao cijenu nekim modelima, a garderoba u prodavnicama je još zimska
sa popustima u vr' glave 20tak %....
Meni se pola onoga ne čini orginal![]()
Buzz mi je druga priča.
Ja sam kupio u sportvisionu patika za sebe i sina, sigurno preko 20 modela i nikad nisam imao nikakav problem u smislu kvalitete obuce. Jedan dio sam kupio u radnji direktno, dok sam isto tako dobar dio obuce kupio preko njihovog online shopa. Moguce je i da se desi da neka obuca ima odredjenu gresku, a ako se ista uoci vjerujem da se moze bez problema vratiti i zamijeniti.Yenna wrote: ↑17/05/2020 23:16Meni je sportvision stup onaj kao Nike dio mozda i ok, onaj drugi totalno šuhveli.konektovan wrote: ↑12/05/2020 14:18Ja svratio u sport vision na stupu, cijene otisle za 200 %, jedino sto je online shop jeftiniji osjetno, a u zadnje vrijeme najvise i narucujem tako.Lajavikrelac wrote: ↑12/05/2020 12:51 Ovi naši šupci ne sam da nisu napravili popuste, nego su čak neki modeli poskupiliOffice Shoes je čak digao cijenu nekim modelima, a garderoba u prodavnicama je još zimska
sa popustima u vr' glave 20tak %....
Buzz mi je druga priča.
Ja sam čula da je Buzz jedino orginal 100%, a ove ostale imaju i kopija.konektovan wrote: ↑17/05/2020 23:36Ja sam kupio u sportvisionu patika za sebe i sina, sigurno preko 20 modela i nikad nisam imao nikakav problem u smislu kvalitete obuce. Jedan dio sam kupio u radnji direktno, dok sam isto tako dobar dio obuce kupio preko njihovog online shopa. Moguce je i da se desi da neka obuca ima odredjenu gresku, a ako se ista uoci vjerujem da se moze bez problema vratiti i zamijeniti.Yenna wrote: ↑17/05/2020 23:16Meni je sportvision stup onaj kao Nike dio mozda i ok, onaj drugi totalno šuhveli.konektovan wrote: ↑12/05/2020 14:18
Ja svratio u sport vision na stupu, cijene otisle za 200 %, jedino sto je online shop jeftiniji osjetno, a u zadnje vrijeme najvise i narucujem tako.
Buzz mi je druga priča.
Ja sam prije par dana narucio sinu patike iz juventa online shopa, stigle, provjerio je li sve ok, hvala dovidjento. Prekjucer narucio sebi nike, takodjer iz juvente, jucer u 08:30 h mi stigle na adresu, fakat, nikad brze nije stiglo,...ne lice mi na kopiju, zaista..![]()
Buzz je prodavnica obuce, hajmo reci unikatnijih edicija i modernijih ušminkanijih modela, naravno, i dosta skupljih. Kod njih se uglavnom prodaje ono sto se ne prodaje u sport vision radnji, a koliko znam gazda je isti i za sport vision, sport reality, buzz i extra sports....
Da, jedino da čekam SCC to je jedina koju znam da je kao normalna lokacija.konektovan wrote: ↑17/05/2020 23:49 Bio sam i ja nedavno, kad su tek otvorili na stupu, kao i u njihovoj radnji kod jumbo centra. Moras znati da su to outlet prodavnice, i tu je vecinom stara kolekcija pomijesana sa nesto manje nove kolekcije.![]()
Sve sto se ne proda u glavnim prodavnicama, koje su smjestene na extra lokacijama, tu zavrsi na kraju, pa tako mozes naci modele obuce i odjece stare po nekoliko sezona, hebiga.....![]()

A te stare modele prodaju po cjeni novih.....to outleta vidjelo nije.....jedino su snizeni brojevi koji ne idu....lopovska poslakonektovan wrote: ↑17/05/2020 23:49 Bio sam i ja nedavno, kad su tek otvorili na stupu, kao i u njihovoj radnji kod jumbo centra. Moras znati da su to outlet prodavnice, i tu je vecinom stara kolekcija pomijesana sa nesto manje nove kolekcije.![]()
Sve sto se ne proda u glavnim prodavnicama, koje su smjestene na extra lokacijama, tu zavrsi na kraju, pa tako mozes naci modele obuce i odjece stare po nekoliko sezona, hebiga.....![]()
Ma generalno, kod nas outlet nije ono sto je u drugim zemljama.mali_balon wrote: ↑18/05/2020 09:24A te stare modele prodaju po cjeni novih.....to outleta vidjelo nije.....jedino su snizeni brojevi koji ne idu....lopovska poslakonektovan wrote: ↑17/05/2020 23:49 Bio sam i ja nedavno, kad su tek otvorili na stupu, kao i u njihovoj radnji kod jumbo centra. Moras znati da su to outlet prodavnice, i tu je vecinom stara kolekcija pomijesana sa nesto manje nove kolekcije.![]()
Imam neke nike uzeo preko fb 100km odem u nike u scc i tamo iste oko 300km uzmem gledam nisam mogao naci razliku, sve isto savovi, ljepljenje nema fule, naljepnice sve isto....i prodavac gledao nismo mogli naci razliku....

Ove se mogu kupiti za 76 KM na akciji u intersportu, odlicne za tu cijenu.
a imaju i top ocjenu na runrepeat, zato sam ih i uzeokonektovan wrote: ↑18/05/2020 10:41
Ove se mogu kupiti za 76 KM na akciji u intersportu, odlicne za tu cijenu.
Kaljačiceortodont wrote: ↑17/05/2020 23:09Dobre za njive.mali_balon wrote: ↑14/05/2020 07:56 Daaaaavno nekad mislim da se bbi tek otvorio u buzzu uzmem new balance broj46 sve bi bilo ok da je ne nosim 42, toliko o originalima
Nego imali ovo gdje kod nas uze,uzivo ne on line
![]()
Za kumpjere okopavstbingov buraz wrote: ↑18/05/2020 12:18Kaljačiceortodont wrote: ↑17/05/2020 23:09Dobre za njive.mali_balon wrote: ↑14/05/2020 07:56 Daaaaavno nekad mislim da se bbi tek otvorio u buzzu uzmem new balance broj46 sve bi bilo ok da je ne nosim 42, toliko o originalima
Nego imali ovo gdje kod nas uze,uzivo ne on line
![]()
![]()
bingov buraz wrote: ↑18/05/2020 14:32
Trenutno neke radne,nemam pojma koje iz daichmanna.
Prije pola sata poručih
Zato sam i ušao na ovu temu da vidim šta se nosa ovih dana prije nego naručim
A ove noso godinu dana i reko sam nikas vise salomon bacio ih u smece nesta neudobnije u zivotu nisam nosio, udobnije sam cizme u ratu noso. A prije njih isto salomon ma nanoso se ih ekstra bile