Al i sam Damir eno neki dan kaze da je krajnje vrijeme da sdp proda "stolice od 2500"...tj da prihvati cinjenicu da nisu ni trecina strnake koja su bili i da polako krenu...a ne glumit naku silu a ono nista ni s cim..Znaci bez Damira SDP bi imo u KS 3 zastupinika. sto je relano jako neozbiljno s ozbirom za sta se predsavlja stranka
SDP
-
invincible1921
#60601 Re: SDP
- drug_profi
#60602 Re: SDP
Ma realno Masic budi velike animozitete kod ljudi, a jos kad skontas da je odgovoran i za Zornica, onda ga stvarno treba ukloniti.
Ja ne znam sta je sa ovdasnjim SDP-om, ali su fakat propali. Nema ozbiljnijeg starijeg politicara sa nekom karizmom da okupi, povede, animira...
Ja ne znam sta je sa ovdasnjim SDP-om, ali su fakat propali. Nema ozbiljnijeg starijeg politicara sa nekom karizmom da okupi, povede, animira...
-
invincible1921
#60603 Re: SDP
Ja mislim da smo mi mislili na Niksica Damirdrug_profi wrote: ↑17/05/2020 02:27 Ma realno Masic budi velike animozitete kod ljudi, a jos kad skontas da je odgovoran i za Zornica, onda ga stvarno treba ukloniti.
Za ostalo isto tkao napisano sto strana, previse prije svega neozbiljno djelujue pa tek onda ostlao
- drug_profi
#60604 Re: SDP
Znam da ste vas dvojica o Niksicu. Ja se nadovezao na cadburyjev post gore. Nisam kvotao kontam jasno je.
- Bosanski_kralj
#60605 Re: SDP
Nekako mi se čini da svi ti iz vrha sarajevskog SDP-a imaju tu neku lošu vibru, čak i kad rade nešto dobro, narod prema tome ima odbojnost. Ne znam kako to nazvati, ali Čengić, Mašić, Magazinović...samom svojom pojavom odbijaju narod. Fali im karizme, njihovi stilovi od oblačenja, preko frizure i govora nekako previše odstupaju od profila socijaldemokrate. Bar meni to tako djeluje.
-
putokaz1
#60606 Re: SDP
Spasili su SDP to im HvalaBosanski_kralj wrote: ↑17/05/2020 13:11 Nekako mi se čini da svi ti iz vrha sarajevskog SDP-a imaju tu neku lošu vibru, čak i kad rade nešto dobro, narod prema tome ima odbojnost. Ne znam kako to nazvati, ali Čengić, Mašić, Magazinović...samom svojom pojavom odbijaju narod. Fali im karizme, njihovi stilovi od oblačenja, preko frizure i govora nekako previše odstupaju od profila socijaldemokrate. Bar meni to tako djeluje.
Ali svako dobar je več otišao u NS ili NIP u KS
Da SDP s etreba popraviti ali nemože dok NS ili NIP ne propanu
-
Škobo Habu
#60607 Re: SDP
Fala bogu pa si i ti nadoš'o.drug_profi wrote: ↑17/05/2020 02:27 Ma realno Masic budi velike animozitete kod ljudi, a jos kad skontas da je odgovoran i za Zornica, onda ga stvarno treba ukloniti.
U toku je unutarstranačko frakcijaštvo - i to par mjeseci pred izbore. Najbolji dokaz kako su, kao politička stranka, krajnje neozbiljni.
Umjesto da se fokusiraju na animiranje biračkoga tijela, oni i dalje cjepaju stranku.
-
putokaz1
#60608 Re: SDP
Ma nema cijepanja SDP
Nastale su nove stranke
SD imat će 1 načelnika i par vijećnika u dvije tri općine,u Tuzli teško
SPID,Sarajevska verzija,isto par vijećnika,umjesto USD
Damir Nikšić će imat vijećnika u Centru,koji bi trebao podržat tzv 4orku
DF ovci se nadam se izvan KS vraćaju SDP-BH
Nastale su nove stranke
SD imat će 1 načelnika i par vijećnika u dvije tri općine,u Tuzli teško
SPID,Sarajevska verzija,isto par vijećnika,umjesto USD
Damir Nikšić će imat vijećnika u Centru,koji bi trebao podržat tzv 4orku
DF ovci se nadam se izvan KS vraćaju SDP-BH
- drug_profi
#60609 Re: SDP
Nadoso?Škobo Habu wrote: ↑17/05/2020 13:58Fala bogu pa si i ti nadoš'o.drug_profi wrote: ↑17/05/2020 02:27 Ma realno Masic budi velike animozitete kod ljudi, a jos kad skontas da je odgovoran i za Zornica, onda ga stvarno treba ukloniti.
U toku je unutarstranačko frakcijaštvo - i to par mjeseci pred izbore. Najbolji dokaz kako su, kao politička stranka, krajnje neozbiljni.
Umjesto da se fokusiraju na animiranje biračkoga tijela, oni i dalje cjepaju stranku.
Za sta?
-
Škobo Habu
#60610 Re: SDP
...da su fakat propali.drug_profi wrote: ↑17/05/2020 17:01Nadoso?Škobo Habu wrote: ↑17/05/2020 13:58Fala bogu pa si i ti nadoš'o.drug_profi wrote: ↑17/05/2020 02:27 Ma realno Masic budi velike animozitete kod ljudi, a jos kad skontas da je odgovoran i za Zornica, onda ga stvarno treba ukloniti.
Za sta?
- drug_profi
#60611 Re: SDP
SDP ne moze propast. Tu si se malo zajebo.
- malakh
- Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
- Grijem se na: ćumur
- Vozim: opel vektru
#60612 Re: SDP
zašto ne mogu propasti?
- malakh
- Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
#60614 Re: SDP
ovisi o tome na sto mislimo pod ovim "propasti". ako glasovima za parlament bih i fbih budu ispod 50 tisuca, po mome misljenju su propali.
da ce se trajno ugasiti, to pak mislim da nije moguce.
-
putokaz1
#60616 Re: SDP
Što bi SDP propao pa njima NS poklanja Novo Sarajevo
-
sahara1428
#60617 Re: SDP
Igre bez granica u vodozaštitnoj zoni
- malakh
#60618 Re: SDP
Tramvajska stajališta od 4,6 miliona KM: Fortina vlada dala posao "BS Telecomu"
https://avaz.ba/kantoni/sarajevo/570653 ... -telecomu
Prema informacijama Žurnala i dokumentaciji koju posjedujemo, Barbero je prethodnih mjeseci o detaljima pripreme ugovora, koji se u suštini odnosi na njegovo posredovanje u pronalasku poslova za BS TS, redovno izvještavao ne samo suvlasnika i direktora BS Telekom Solutions Mirzu Varatanovića, nego uporedo i Elvedina Grabovicu koji „nikakve povezanosti“ s ovom kompanijom nema!?
https://zurnal.info/novost/22569/novi-d ... -solutions
očekujem da će se ponovno javiti par forumaša koji će braniti drugarsko-poslovno-partnerske taldžije iz sdpa.IMA NEKA BS TELECOM VEZA: Nermin Nikšić i Elvedin Grabovica, javni i privatni partneri!
https://zurnal.info/novost/20899/nermin ... partneri-
- Leverage
#60620 Re: SDP
Ko otvori jedan od linkova, vidjet će da je dokaz screenshot zaglavlja e-maila kakav je moguće napraviti u Paintu
Ko otvori još jedan link vidjet će kovanicu "afera Pečat", o kojoj je sud već rekao svoje.
Ko otvori i treći link neće vidjeti ama baš ništa.
Očekuješ ti da će se javiti par par forumaša koji će od tebe napraviti sprdnju, kao i obično
Ko otvori još jedan link vidjet će kovanicu "afera Pečat", o kojoj je sud već rekao svoje.
Ko otvori i treći link neće vidjeti ama baš ništa.
Očekuješ ti da će se javiti par par forumaša koji će od tebe napraviti sprdnju, kao i obično
- RunnerX
#60621 Re: SDP
E baš ću klikati na linkove koje on postavlja.
- cadburry
#60623 Re: SDP
Ja tu odbojnost nikako ne mogu da razumijem, posebno prema Magazinovicu. Covjek je u svakom mandatu u parlamentu, ako ne najaktivniji, onda drugi najaktivniji zastupnik. Najvise inicijativa, najvise diskusija, najvise pitanja. Uglavnom se radi o korisnim inicijativama, a svaka diskusija i svako pitanje su na mjestu. Svaki put je glasao bas onako kako bih i ja glasao da sjedim u Parlamentu i kako bi glasao vjerovatno svaki drugi ljevicar.Bosanski_kralj wrote: ↑17/05/2020 13:11 Nekako mi se čini da svi ti iz vrha sarajevskog SDP-a imaju tu neku lošu vibru, čak i kad rade nešto dobro, narod prema tome ima odbojnost. Ne znam kako to nazvati, ali Čengić, Mašić, Magazinović...samom svojom pojavom odbijaju narod. Fali im karizme, njihovi stilovi od oblačenja, preko frizure i govora nekako previše odstupaju od profila socijaldemokrate. Bar meni to tako djeluje.
Mimo parlamenta je isto skroz ok lik koliko znam. Fino komunicira s ljudima preko drustvenih mreza, ne znam da ima neke afere, evo volontirao nesto sad u vrijeme korone, prije toga se borio sa rakom...
Nisam glasao za njega na posljednim izborima (prije toga jesam) jer sam htio na barem jednom nivou glasati za Nasu stranku, ali vjerovatno da na sljedecim hocu.
- malakh
#60624 Re: SDP
ispravka krivog navoda. ugovor je iz 2018. godine, deseti mjesec, dok je adem zolj bio premijer.malakh wrote: ↑17/05/2020 21:59Tramvajska stajališta od 4,6 miliona KM: Fortina vlada dala posao "BS Telecomu"
https://avaz.ba/kantoni/sarajevo/570653 ... -telecomuPrema informacijama Žurnala i dokumentaciji koju posjedujemo, Barbero je prethodnih mjeseci o detaljima pripreme ugovora, koji se u suštini odnosi na njegovo posredovanje u pronalasku poslova za BS TS, redovno izvještavao ne samo suvlasnika i direktora BS Telekom Solutions Mirzu Varatanovića, nego uporedo i Elvedina Grabovicu koji „nikakve povezanosti“ s ovom kompanijom nema!?
https://zurnal.info/novost/22569/novi-d ... -solutionsočekujem da će se ponovno javiti par forumaša koji će braniti drugarsko-poslovno-partnerske taldžije iz sdpa.IMA NEKA BS TELECOM VEZA: Nermin Nikšić i Elvedin Grabovica, javni i privatni partneri!
https://zurnal.info/novost/20899/nermin ... partneri-
- RunnerX
#60625 Re: SDP
Pročitao na Dininom fejsbuku pa se ispravio.
I onda mi krivi kad mu kažemo da laže.
I onda mi krivi kad mu kažemo da laže.