Fikret (srebrena malina) i respiratori

Locked
apsidejzi

#3876 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori

Post by apsidejzi »

dr_Evil wrote: 17/05/2020 12:16
apsidejzi wrote: 17/05/2020 12:08 GLedam upravo intervju sa FIkretom i ne mogu se oteti utisku ili misli da je lik totalno namazan. Kad ga slusas, mehlem za ranu. Ne bi taj ni mrava zgazio. Non stop spominje termine koji u nama trebaju da probude empatiju: porodica, moral, ja njima sve halalim, ne zelim njih komentarisati, kucni odgoj i sl i ja sam istreniran da kada cujem previse tih termina reagujem sa sumnjom. Nikad normalan covjek koji je okrivljen za nesto nece smireno pricati i spominjati te termine. Ovu terminologiju UVIJEK koriste psihopate i sociopate i imaju smireno drzanje. Ovo je moj lakmus papir za seratore i nakon sto sam odgledao ovaj video mogu komotno reci da je FIkret serator. Serator zato sto ima dozu arogancije dok istovremeno zeli da ga sazaljevamo. Pazi njegove teze: JA FIKRET sam nabavio Respiratore koje MOSAD nije mogao nabaviti. Pa jebo ti sve svoje, ko je ovdje budala?

Pravno vjerovatno nije odgovoran jer je nabavio ono sto mu je receno da nabavi. Tu ce se vjerovatno izvuci ako je poslao pare na pravu adresu. Jedina odgovornost koja mu se moze pripisati je ako je pare poslao u neku "medjuruku". Tad ce najebat ako se to ispostavi.

Ovo je u pitanju medjunarodna mafija koja ne moze trenutno drogu krijumcariti ali su skontali da mogu sa kinezima taliti medicinsku opremu po mnogo skupljoj cijeni za novac poreskih obveznika. Moguce je da Fikret nije dio tog tala nego da je pravni paravan koji je iskoristen. KOji je mozda i umislio da je dobar biznismen jer moze nabaviti nesto sto mosad ne moze. Mada... moze biti da je i svjestan te pozadine.

Lik kojeg optuze za izdaju hladno sjedi i daje intervju spominjuci famijiliju, kulturu i sl. Ma daj ba. Psihopata ili na nasem narodnom bosanskom: serator. Ima isto znacenje.
Ja sam ima 10 godina stekao averziju prema takvim tipovima, kada mi neko pridje i nazove selam odmah se uhvatim za dzep da vidim jel sve na broju. Bog, domovina, nacija i familija, nekada imam osjecaj kao da su zastitili te pojmove kada ih koriste u predizbornoj kampanji ili tokom kriminalnih aktivnost. Mene fascinira da svi imaju iste frizure, isto se oblace, pricaju, koriste iste istrcane fraze:

1. Ja nemam oraha u dzepu
2. Neka institucije rade svoj posao
3. Ja obraz i familiju ne dam ni za kakve pare

Ima ih jos samo ne mogu se sada sjetiti, ali kada ih cujem automatski pocrvenim,

Lokalna za Mostar:

1. Ja to ne radim zbog sebe, nego za MOstar, raju i Velez, ne treba meni ova firma, ali nek ima raja negdje radit

Nazalost zbog ovakvih likova poceo sam da se sklanjam od bilo koga ko je vjernik.
Naravno! Al shvati ba izvale da mosad nije mogao naci respiratore a on mogao :lol: Znaci sjest plakat. No ima jedna zeznuta stvar sa ovakvim likovima a to je da im mnogi povjeruju i dok shvate da su prevareni ovi ih izmuzu skroz. Pa mene mama sinoc zove i kaze gledala FIkreta na Senadovom dnevniku i isplakala se na kraju. To je ta manipulacija.

Iskreno ti preporucujem knjigu od doktora Jon Ronsona "The psycopath test" koja se bazira na izucavanju doktora Robert D Hare a koja upravo govori o ovakvom tipu ljudi i objasnjava ih.
spreca

#3877 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori

Post by spreca »

lutko wrote: 17/05/2020 12:44 Kaze motiv mu bio, uz solidne pare, da se promovise i ispadne da je bas Srebrena malina uspjela nabaviti respiratore jedina od svih u drzavi. Dolaze respiratori, a njega nema na aerodromu da se pohvali uspjehom. Takodjer, info da je srebrena malina uvoznik se krije ko zmija noge i tek UINO otkriva da su oni uvoznici. Samo na ovom se vidi da laže ko pas
Predstavnik njegove firme je trebao biti na aerodromu a ne Fadil,njegova firma je uvoznik i njegov covjek je trebao preuzeti robu provjeriti dali je to sto je naruceno imali vidnih ostecenja na ambalazi a posle ide fini pregled id.....naravno da su svi od Bakira do fikreta upleteni i svi bi trebali krivicno odgovarati
dr_Evil

#3878 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori

Post by dr_Evil »

joe_black wrote: 17/05/2020 13:04
kakotakonikako wrote: 17/05/2020 11:39 Koliko neistine i mrznje se iznosi ovdje, to je za ne povjerovati. Sve neka "provjerena" nagadjanja i rekla kazala. Boze sacuvaj.
Nemaj brige, ovo sve iskuni forumski detektivi ala Poaro...
Valja zaradit kiflu i pastetu lupajuci nagadjanja i pridobijajuci naklonost potencijalnih glasaca ...
Slobidno se ova tema moze napustiti dok konacno ne bude jasno da od Krivicne odgovornisti nema kako za Fikreta, Solaka i Navalia, pa ce se onda blejati na sav mah kako nema drzave, kako nevalja sudstvo, kako je SDA utjecala da niko ne odgovara i dalje blablabla...
Joe_Black, biznismen koji od jednog proizvoda kaze godisnje vrti 500.000KM prometa, a vrijeme provodi na klixu braneci FIkija. Za svakoga kaze da radi za pastetu i to "Ovako", dok njemu lova sama sjeda :D

to kralju
RunnerX

#3879 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori

Post by RunnerX »

kakotakonikako wrote: 17/05/2020 11:39 Koliko neistine i mrznje se iznosi ovdje, to je za ne povjerovati. Sve neka "provjerena" nagadjanja i rekla kazala. Boze sacuvaj.
Valja zaradit kiflu i pastetu lupajuci nagadjanja i pridobijajuci naklonost potencijalnih glasaca ...
Slobidno se ova tema moze napustiti dok konacno ne bude jasno da od Krivicne odgovornisti nema kako za Fikreta, Solaka i Navalia, pa ce se onda blejati na sav mah kako nema drzave, kako nevalja sudstvo, kako je SDA utjecala da niko ne odgovara i dalje blablabla...
Čitajući ovu temu, stekao sam dojam da si ti jedini koji ovdje piše za paštetu.
spreca

#3880 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori

Post by spreca »

apsidejzi wrote: 17/05/2020 13:06
dr_Evil wrote: 17/05/2020 12:16
apsidejzi wrote: 17/05/2020 12:08 GLedam upravo intervju sa FIkretom i ne mogu se oteti utisku ili misli da je lik totalno namazan. Kad ga slusas, mehlem za ranu. Ne bi taj ni mrava zgazio. Non stop spominje termine koji u nama trebaju da probude empatiju: porodica, moral, ja njima sve halalim, ne zelim njih komentarisati, kucni odgoj i sl i ja sam istreniran da kada cujem previse tih termina reagujem sa sumnjom. Nikad normalan covjek koji je okrivljen za nesto nece smireno pricati i spominjati te termine. Ovu terminologiju UVIJEK koriste psihopate i sociopate i imaju smireno drzanje. Ovo je moj lakmus papir za seratore i nakon sto sam odgledao ovaj video mogu komotno reci da je FIkret serator. Serator zato sto ima dozu arogancije dok istovremeno zeli da ga sazaljevamo. Pazi njegove teze: JA FIKRET sam nabavio Respiratore koje MOSAD nije mogao nabaviti. Pa jebo ti sve svoje, ko je ovdje budala?

Pravno vjerovatno nije odgovoran jer je nabavio ono sto mu je receno da nabavi. Tu ce se vjerovatno izvuci ako je poslao pare na pravu adresu. Jedina odgovornost koja mu se moze pripisati je ako je pare poslao u neku "medjuruku". Tad ce najebat ako se to ispostavi.

Ovo je u pitanju medjunarodna mafija koja ne moze trenutno drogu krijumcariti ali su skontali da mogu sa kinezima taliti medicinsku opremu po mnogo skupljoj cijeni za novac poreskih obveznika. Moguce je da Fikret nije dio tog tala nego da je pravni paravan koji je iskoristen. KOji je mozda i umislio da je dobar biznismen jer moze nabaviti nesto sto mosad ne moze. Mada... moze biti da je i svjestan te pozadine.

Lik kojeg optuze za izdaju hladno sjedi i daje intervju spominjuci famijiliju, kulturu i sl. Ma daj ba. Psihopata ili na nasem narodnom bosanskom: serator. Ima isto znacenje.
Ja sam ima 10 godina stekao averziju prema takvim tipovima, kada mi neko pridje i nazove selam odmah se uhvatim za dzep da vidim jel sve na broju. Bog, domovina, nacija i familija, nekada imam osjecaj kao da su zastitili te pojmove kada ih koriste u predizbornoj kampanji ili tokom kriminalnih aktivnost. Mene fascinira da svi imaju iste frizure, isto se oblace, pricaju, koriste iste istrcane fraze:

1. Ja nemam oraha u dzepu
2. Neka institucije rade svoj posao
3. Ja obraz i familiju ne dam ni za kakve pare

Ima ih jos samo ne mogu se sada sjetiti, ali kada ih cujem automatski pocrvenim,

Lokalna za Mostar:

1. Ja to ne radim zbog sebe, nego za MOstar, raju i Velez, ne treba meni ova firma, ali nek ima raja negdje radit

Nazalost zbog ovakvih likova poceo sam da se sklanjam od bilo koga ko je vjernik.
Naravno! Al shvati ba izvale da mosad nije mogao naci respiratore a on mogao :lol: Znaci sjest plakat. No ima jedna zeznuta stvar sa ovakvim likovima a to je da im mnogi povjeruju i dok shvate da su prevareni ovi ih izmuzu skroz. Pa mene mama sinoc zove i kaze gledala FIkreta na Senadovom dnevniku i isplakala se na kraju. To je ta manipulacija.

Iskreno ti preporucujem knjigu od doktora Jon Ronsona "The psycopath test" koja se bazira na izucavanju doktora Robert D Hare a koja upravo govori o ovakvom tipu ljudi i objasnjava ih.
Ovo moze samo Bakir da provali,ali ne treba mu zamiriti,slabo covjek cita, ne fata mu internet u trezoru :lol: hajd sto nas kradu jos nas i sramote koliki su to glupaci :mrgreen:
Zijo77

#3881 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori

Post by Zijo77 »

Evo valja SDA, valja sudstvo, sve valja... Samo, gdje su pare? U ratu i nakon rata su nestale milijarde i milijarde! Sve uz pomoć SDA, tužilaštava, sudstva itd. Koliko ih je bilo u zatvoru? GDJE SU PARE? Fikret Hodžić nije htio da bude heroj, nije to uradio zbog narcisoidnosti! Šuplja priča za javnost! Fikret Hodžić je to uradio zbog para, da ukrade pare, da mazne pare, da sebi u džep stavi koju stotinu hiljada. Da iskoristi vezu u SDA (najvjerovatnije Bakira Izetbegovića) i da ukrade pare! Da ukrade pare na lahak i brz način. Da zavrne koju stotinu hiljada. Da otme od gradjana ove države! Da ukrade lovu, da preko noći popravi svoj materijalni status! On je lopov i tačka!
Rothmans

#3882 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori

Post by Rothmans »

Image
amidzazeher

#3883 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori

Post by amidzazeher »

spreca wrote: 17/05/2020 13:08
lutko wrote: 17/05/2020 12:44 Kaze motiv mu bio, uz solidne pare, da se promovise i ispadne da je bas Srebrena malina uspjela nabaviti respiratore jedina od svih u drzavi. Dolaze respiratori, a njega nema na aerodromu da se pohvali uspjehom. Takodjer, info da je srebrena malina uvoznik se krije ko zmija noge i tek UINO otkriva da su oni uvoznici. Samo na ovom se vidi da laže ko pas
Predstavnik njegove firme je trebao biti na aerodromu a ne Fadil,njegova firma je uvoznik i njegov covjek je trebao preuzeti robu provjeriti dali je to sto je naruceno imali vidnih ostecenja na ambalazi a posle ide fini pregled id.....naravno da su svi od Bakira do fikreta upleteni i svi bi trebali krivicno odgovarati
Nisam upratio da li je uopste bilo moguce da, direktno Vlada, agencija za javne nabavke ili CZ, naruci tu vrstu opreme ili se bas moralo ici preko posrednika?
U krajnjem slucaju Vlada je bila narucioc respiratora, nije morao Fikret biti tu.
dr_Evil

#3884 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori

Post by dr_Evil »

Zijo77 wrote: 17/05/2020 13:19
Evo valja SDA, valja sudstvo, sve valja... Samo, gdje su pare? U ratu i nakon rata su nestale milijarde i milijarde! Sve uz pomoć SDA, tužilaštava, sudstva itd. Koliko ih je bilo u zatvoru? GDJE SU PARE? Fikret Hodžić nije htio da bude heroj, nije to uradio zbog narcisoidnosti! Šuplja priča za javnost! Fikret Hodžić je to uradio zbog para, da ukrade pare, da mazne pare, da sebi u džep stavi koju stotinu hiljada. Da iskoristi vezu u SDA (najvjerovatnije Bakira Izetbegovića) i da ukrade pare! Da ukrade pare na lahak i brz način. Da zavrne koju stotinu hiljada. Da otme od gradjana ove države! Da ukrade lovu, da preko noći popravi svoj materijalni status! On je lopov i tačka!
I ne zaboravi, po definiciji koju je dao direktor Memorijalnog Centra, on je i cetnik
Billy The Pljuc

#3885 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori

Post by Billy The Pljuc »

Ma naravno sprečoni, samo jedan od niza detalja koji govori da su zbrzali samo da to što prije legne i da niko ne pita ništa a oni k'o fol ispadnu spasioci. Lijepo piše u onom ugovoru što smo svi vidjeli da je isporuka od strane dobavljača na adresu FUCZ-e a onda roba leži danima na terminalu i nema našeg Fikre ni na mapi svo to vrijeme, da smo makar vidjeli nekog od tih 50-ak sezonaca kako raznose pakete pa hajde.
dr_Evil

#3886 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori

Post by dr_Evil »

Moc Televizije, @animus

Image
Billy The Pljuc

#3887 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori

Post by Billy The Pljuc »

Osim para koje ćemo morati halaliti kako stvari stoje bitna je stvar da smo izbjegli pravu TRAGEDIJU. Svako od nas treba da se zapita, bez obzira podržavao ili ne ovu skupinu moralnih otpada i šljama najgore vrste, šta da smo imali scenario sa koronom kao npr. u Italiji, Španiji, Francuskoj itd. i da mi sami ili neko koga volimo dođe u situaciju da mu zatreba taj njihov "respirator"????????
dr_Evil

#3888 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori

Post by dr_Evil »

I ti upalis taj respirator a on kaze, jos 29 minuta prije nego se ugasim, jer samo tolko radim :D
Hajlac

#3889 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori

Post by Hajlac »

Billy The Pljuc wrote: 17/05/2020 13:05 Odatle je i Senad trebao krenuti ali nije, svjesno ili nesvjesno nije ni važno, isprintati i upitati jesi li ti ovo potpisao i onda mu pustiti audio zapis gdje sedmicama poslije tvrdi da nije nikakav ugovor potpisivao.

Čak i da je poništen taj ugovor od strane jedne ili obje ugovorne strane (što mi ne znamo za sigurno a pretpostaviti je da znaju u tužilaštvu) i da je došlo do potpisivanja novog ugovora polovinom aprila ostaje činjenica da je Fikret Hodžić lagao krajem istog mjeseca da nije ništa ni sa jednom instancom potpisivao.

I sad ja trebam da vjerujem da je on ispravan u svemu ovome.
Senad je, sto gore neko napisa, postao pravo ŽUTILO!

Trci za 'senzacijom' potpuno nepotkovan novinarski i nespreman za intervju koji treba da uradi. Isto je ovako naprasno, kao s Fikretom Malinarom, uradio i kad ga je Dodik u 24h zvao da dodje u BL raditi s njim intervju, u momentu kad je Senad bio u CG radeci intervju s Djukanovicem.

I sve cesce ovako ispadne BUDALA mahalasko-zavjeraska, potpuno POGUBLJENA/ZBUNJENA...
amidzazeher

#3890 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori

Post by amidzazeher »

Ma neko je vec napisao da je ono kupljen intervju. Plus jos i reklamu pride dobi na kraju :)
Zijo77

#3891 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori

Post by Zijo77 »

Sva mašinerija SDA, svi lični prijatelji ovih lopova su u pogonu i na sceni. Ne treba se čuditi. Kriminalci i lopovi su godinama ispipavali puls naroda i na kraju zaključili da se ovog naroda ne treba bojati. Dapače, može mu se slobodno pišati po glavi. Ja sam svjestan da se iza scene dešava pregovaranje SDA i HDZ oko načina vodjenja ovog procesa. HDZ ima u posjedu glavnu tužiteljicu Tužiteljstva! Čović će tražiti protivuslugu! Šta mislite zašto se tolike bitke vode izmedju stranaka koja će zauzeti tužiteljstvo, sudstvo, policiju, SIPU? Znate kao i ja, da je to samo zbog stranačkih kriminalaca i lopova! Cilj je ukrasti i spriječiti odgovornost. Sve se vrti oko kradje para! Smisao politike u ovoj zemlji je u kradji i lopovluku. Zato se i bave politikom, zato ulaze u politiku. Cijele stranačke garniture SDA su lopovi, kriminalci, kokošari i džeparoši. To je sprega kriminala, vjere i pseudopatritizma. Neko je dobro primjetio: Čim mi neko nazove selam, odmah se hvatam za džep!
Fikret Hodžić je lopov i to novopečeni lopov u produkciji SDA! Ova stranka će mnoga toga žrtvovati da bi slučaj zataškala! Proces će se otegnuti, svima će na kraju postati dosadno. Fikret Hodžić će nestati iz vidokruga javnosti i možda se pojaviti nakon nekoliko godina kao i Nedžad Branković. Bakir će ga postaviti za svog savjetnika uz izjavu: "Momak je prošao težak period dokazivanja da nije kriminalac! Htio je samo pomoći kada ni MOSAD nije mogao pomoći Izraelu! Postavio sam ga za svog ličnog savjetnika za pitanje vanrednih situacija!"
zigzag

#3892 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori

Post by zigzag »

Vidiš kako sad avaz postavlja "originalni ugovor" sve sa pečatima protokola gdje je odjednom sifra aparata koji su došli.

A o ovom ugovoru se ne treba pričati:
https://www.google.com/amp/s/www.klix.ba/amp/200429130
JThomas

#3893 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori

Post by JThomas »

vi ste samo ljubomorni što vi niste znali gdje se nose ponude, a što se ne govori. a to opet niste znali jer niste zainteresovani i poduzetni :thumbup: :bih:
apsidejzi

#3894 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori

Post by apsidejzi »

Hajlac wrote: 17/05/2020 13:37
Billy The Pljuc wrote: 17/05/2020 13:05 Odatle je i Senad trebao krenuti ali nije, svjesno ili nesvjesno nije ni važno, isprintati i upitati jesi li ti ovo potpisao i onda mu pustiti audio zapis gdje sedmicama poslije tvrdi da nije nikakav ugovor potpisivao.

Čak i da je poništen taj ugovor od strane jedne ili obje ugovorne strane (što mi ne znamo za sigurno a pretpostaviti je da znaju u tužilaštvu) i da je došlo do potpisivanja novog ugovora polovinom aprila ostaje činjenica da je Fikret Hodžić lagao krajem istog mjeseca da nije ništa ni sa jednom instancom potpisivao.

I sad ja trebam da vjerujem da je on ispravan u svemu ovome.
Senad je, sto gore neko napisa, postao pravo ŽUTILO!

Trci za 'senzacijom' potpuno nepotkovan novinarski i nespreman za intervju koji treba da uradi. Isto je ovako naprasno, kao s Fikretom Malinarom, uradio i kad ga je Dodik u 24h zvao da dodje u BL raditi s njim intervju, u momentu kad je Senad bio u CG radeci intervju s Djukanovicem.

I sve cesce ovako ispadne BUDALA mahalasko-zavjeraska, potpuno POGUBLJENA/ZBUNJENA...
Pa dobro, ovaj intervju je malo nezgodan i to treba uzeti u obzir. Nije ni njemu cilj zavalit covjeka pa da zaglavi u zatvoru, a opet ne mozes ga ni stediti toliko. Mislim da je intervju dao dovoljno informacija koje su bitne:

Zvanicna zapazanja:
* FIkret je jaci od Mosada
* Niko ga nije nagovorio na ovo niti mu obecao neku protuuslugu
* Pravno je cist ako je novac legao na racun te firme

Na samom kraju intervjua se malo odao. Kaze: ja sam ocekivao da ce kraj intervjua biti drugaciji. Tj ocekivao je da ce uspjeti izmanipulisati Senada kao sto je izmanipulisao moju mamu i forumasa animals-a da mu povjeruju. Meni to govori da je ovaj potez uradio zbog jednog od dva razloga:

* ima garanciju da nece biti pravno gonjen. Moguce je da je papirologija cista. Bakir dogovorio sa puncem, ovaj preko zeta odradio posao i to je to. Papiri cisti idemo dalje.
* ima pretnju prema porodici. Ovo je vec zajebano i objasnilo bi mnogo iz njegovog ponasanja. Iskreno, mislim da je ova alternativa ekstremno vjerovatna. Sad kad je vrag odnio salu mafija se ne misli zajebavat. Jedini nacin da nabavis nesto sto mosad ne moze, je da radis to sa mafijom. Sve je trebalo biti zavrseno ispod stola a sad imamo situaciju da je FIkret najtanja karika u nizu. Ako progovori mnogi ce se otkriti.

Prati reakciju Senada na kraju intervjua. VJerovatno je i on svjestan toga.
JThomas

#3895 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori

Post by JThomas »

zigzag wrote: 17/05/2020 14:10 Vidiš kako sad avaz postavlja "originalni ugovor" sve sa pečatima protokola gdje je odjednom sifra aparata koji su došli.

A o ovom ugovoru se ne treba pričati:
https://www.google.com/amp/s/www.klix.ba/amp/200429130
:mrgreen: izgleda da je i fahrici nešto obećano, ali opet će ga zajebati.

ovo je već obrađeno u rješenju suda, oni dali jedan ugovor, a u banci kad se plaćalo je ostao drugi. jedan mora biti falsifikovan. samo što nema apsolutno nikakve svrhe da bude falsifikovan onaj u banci, i to da je označeno nešto što nije došlo. nego je prvo ugovoreno jedno, a naknadno ispravljeno u ono što se uspjelo dobaviti...
channel10

#3896 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori

Post by channel10 »

amidzazeher wrote: 17/05/2020 13:21
Nisam upratio da li je uopste bilo moguce da, direktno Vlada, agencija za javne nabavke ili CZ, naruci tu vrstu opreme ili se bas moralo ici preko posrednika?
U krajnjem slucaju Vlada je bila narucioc respiratora, nije morao Fikret biti tu.
Morao je biti tu jer ko ce preuzeti na sebe odgovornost za pranje para i nabavku necega po 2-3 puta vecoj cijeni. Vjerovatno su mu rekli da ce to proci bez problema, ali ne lezi vraze, ipak se saznalo. Kad se saznalo, onda su mu vjerovatno rekli da suti i da ih pokriva, a da ce oni to sve rijesiti :izet: . Sad prodaju HDZ nesto od drzavnog interesa, za rjesavanje ovog lopovluka. Vjerovatno su mu rekli i da ako ode u zatvor, da ce se pobrinuti za njega :evil: i njegovu porodicu.

On ako ima makar trun mozga, sve bi ih otkucao i objasnio šemu djelovanja, a zauzvrat trazio oslobodjenje krivice. Tako bi i sebe i nas(drzavu) spasio od ovih lopova i kriminalaca, sto prodaju drzavu za neku sicu, jer ko zna sta ce oni zauzvrat dati HDZ-u, a nije jos puno ostalo(ostala jos drzava, jer su sve rasprodali da bi mogli krasti sve ove godine)..
Last edited by channel10 on 17/05/2020 14:20, edited 1 time in total.
zigzag

#3897 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori

Post by zigzag »

Niko ne priznaje.
Obraza nemaju a .....
JThomas

#3898 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori

Post by JThomas »

da se kupi pošteno, nije morao biti tu. a za lopovluk je morao biti.

u normalnim državama kad ovako nešto padne, traži se da odaš nalogodavce u zamjenu za zaštitu. a ovdje se traži da NE odaš nalogodavce u zamjenu za zaštitu.
Hajlac

#3899 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori

Post by Hajlac »

IDENTICNA matrica - i ovaj NAM "halali":

Kardinal Puljić: Ponosan sam što sam sin ove zemlje, opraštam svima koji su me vrijeđali

https://www.klix.ba/vijesti/bih/kardina ... /200517035

KRETENU JEDAN SAMOZIVI PSIHOPATSKI, puna su ti usta SVOJE porodice, SVOJE vjere, SVOG rodnog kraja a NI JEDNE RIJECI nisi u intervjuu imao za uputiti potencijalnim ZRTVAMA smetljarskih potpuno neadekvatnih "respiratora" u koje si BACIO DESET MILIONA KM naseg novca :!: :!: :!: :!:

Sta ce bolnice ako i kada dodje drugi, pa i treci val ove PANDEMIJE, kao sto je bilo 1918-e pa sve do 1920-e!

Isto tako, ni jedne rijeci nisi imao vezano za REKLAMACIJU, POVRAT pogresno nabavljene i ko zna koliko PUTA skuplje robe od stvarne cijene, koju ni Irska ni Srbija nisu htjele, ni za POVRAT NOVCA gradjanima ove drzave :!: :!: :!: :!:

Malo si se "zaigrao šaha", sto kaže onaj tvoj mentor mafijas par ekselans.
Last edited by Hajlac on 17/05/2020 14:29, edited 2 times in total.
animus

#3900 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori

Post by animus »

Pa jebote vi opasniji od CIAe. Bas se pitam sta u zivotu radite. Sve znate unaprijed. Steta sto gubite vrijeme na forumu jer bi ova drzava imala vise koristi od vas da vas pita ko je kriv. Nema odstupanja. Vod za strijeljanje spreman.
Pitam se gdje ste zivili zadnja dva mjeseca.

Naivan je svako ko promijeni misljenje nakon njegovih argumenata. Jos te naravno onda strpaju u SDA poklonike. Samo nastavite. Udri po Fikretu on se svakako ne zna braniti. Ko ga j.be kad se odvažio da krene u nabavku necega sto je u tom momentu vrijedilo vise nego zlato.
Odoh i selam za kolegu ewila koji me spomenu na ovoj temi koju ne pratim.
Locked