Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Desilo se sinoc u ponoc da je na moja vrata pokucao vidno pijana osoba i usao mi u stan da bi mene i moju sestru istukao i fizicki zlostavljao. Adel Vuckic je izvrsio nasilje na meni. Ja sam zrtva nasilja jedne pijanice.
Osudjujem nasilje
ALI
Djevojcice od 18g
Zasto ga pobogu pusti da udje
Stvarno, kakve su grdne batine dobile, kao da ih je čitav komšiluk tabao do besvijesti. Ali mi nije nimalo jasno zašto svijesno pustit vidno pijanu osobu u stan, i to jbt u gluho doba noći, i onda ničim izazvana te oleši od batina, kakve vjerovatno nisi dobio za života.
Trafalgar Law wrote: ↑17/05/2020 08:46
Stvarno, kakve su grdne batine dobile, kao da ih je čitav komšiluk tabao do besvijesti. Ali mi nije nimalo jasno zašto svijesno pustit vidno pijanu osobu u stan, i to jbt u gluho doba noći, i onda ničim izazvana te oleši od batina, kakve vjerovatno nisi dobio za života.
Trafalgar Law wrote: ↑17/05/2020 08:46
Odgovor moze biti samo jedan
Djevojke su lahkog morala sto se vidi pregledanjem slika sa njihovog FB, te su obje bile u romanticnoj vezi sa problematicnim momkom jer znamo da žene vole grube tipove, te su mu iz povjerenja otvorile vrata.
To što su trenirale je samo lažnjak jer su u reprezentaciji pošto lijepo izgledaju.
Same pale, same se ubile.
Trebale s biti pametnije, u njihovim godinama ja nisam ni poštaru otvarala vrata iz straha....
Bloo wrote: ↑17/05/2020 09:13
Djevojke su lahkog morala sto se vidi pregledanjem slika sa njihovog FB, te su obje bile u romanticnoj vezi sa problematicnim momkom jer znamo da žene vole grube tipove, te su mu iz povjerenja otvorile vrata.
To što su trenirale je samo lažnjak jer su u reprezentaciji pošto lijepo izgledaju.
Kakvog lakog morala, normalne slike na facebooku, barem od ove jedne što sam vidio.
A kako znaš da su obje bile u vezi sa onim momkom?
Kakvog lakog morala, normalne slike na facebooku, barem od ove jedne što sam vidio.
A kako znaš da su obje bile u vezi sa onim momkom?
Jesi se upecao.
Sve i da imaju svakakve slike, to nije izgovor za premlacivanje.
Inace komentari ispod slike koju je postavila jedna od njih su sarmantni....
Od ponedjeljka vise nisu reprezentativke bih, kome su one heian shodan prezentirale kakav im je to karakte kad su ovako utucene
Sta se ofira po netu ? Samo oca za ruku i prosetat do mladog gospodina
I onda će otac dobiti prijavu za napad...
Ne vidim nikakvo ofiranje ako javno prozoveš nasilnika/nasilnicu bez obzira da li je momak, muž, supruga, otac, majka, nepoznata osoba...
Od ponedjeljka vise nisu reprezentativke bih, kome su one heian shodan prezentirale kakav im je to karakte kad su ovako utucene
Sta se ofira po netu ? Samo oca za ruku i prosetat do mladog gospodina
I onda će otac dobiti prijavu za napad...
Ne vidim nikakvo ofiranje ako javno prozoveš nasilnika/nasilnicu bez obzira da li je momak, muž, supruga, otac, majka, nepoznata osoba...
Ma jasta je. samo pravi kino od sebe . Dovoljno vidit komentare i na clanku i njenom fb profilu. Djeca se prce ko zecevi , al eto sad ispade samo ona droljica jer je javno objavila u koja joj doba momak dolazi u stan. Nego fino , pred cacu ,tako je i tako , pa nek ga frajko nagaza. Ovo je vec pojeo vuk magarca
Same pale, same se ubile.
Trebale s biti pametnije, u njihovim godinama ja nisam ni poštaru otvarala vrata iz straha....
Ha ja.
Za one što su fulili poentu, ovo je sarkastičan prikaz tipičnog balkanskog razmišljanja i naše kulture okrivljavanja žrtve.
13.05.2020
A kod nas sve obrnuto ili na vrat na nos.
Primjer je i tramvajska stanica na Otoci. Napravili su privremeno rješenje za izlazak zbog gradnje nove stanice. Zatvorili su skretanje iz grada prema Merkuru. Dva mjeseca stoji, ni taknuli nisu. Vozači hladno staju u lijevu traku (pravac) za Ilidžu i čekaju da skrenu. Ugrožavanje saobraćaja i života, samo takvo. Niko da se po guzici počeše!!! Haos će nastati, bilo je ok dok su bile zabrane kretanja zbog virusa. Sad je već postalo opasno. Niko da skonta, ili ćemo praviti ili ostavljamo to (kad se ekonomska situacija popravi) pa da vrate stanicu na mjesto a otvore skretanje. Ili da ukinu do daljnjeg izlaz na toj stanici. Ili da postave Hebeni znak da je tu skretanje zabranjeno. Strašno, neorganizovano.
Evo, gospodo, o ovome smo pisali prije par dana!!!! Pokakim vam se na projekat, stajalište, skretanje, raskrsnicu, tri mjeseca i organizaciju!!!!! I ko će odgovarati?!?