Fikret (srebrena malina) i respiratori

Locked
Hajlac

#3801 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori

Post by Hajlac »

UNOSNI POSLOVI ADVOKATA KADRIJE KOLIĆA: Uposlenik KM Tradea uređuje i nadzire stranicu firme Patrio!

Mnogo je slučajnosti u “čudesnom svijetu biznisa” koji se oslanjaju na budžetski novac raznih institucija u Bosni i Hercegovini. Tako je i sa poslovima Kadrije Kolića, aktuelnog branitelja direktora FUCZ Fahrudina Solaka

https://zurnal.info/novost/23074/uposle ... rme-patrio
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#3802 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori

Post by pici »

fiko mumine nasH... sve za patriJotizam... :bih:
spinel_

#3803 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori

Post by spinel_ »

Jel prekinuo intervju kad je pukao top da se nas mumin omrsi?
pinkman

#3804 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori

Post by pinkman »

bersK wrote: 16/05/2020 20:40
pinkman wrote: 16/05/2020 20:39
bersK wrote: 16/05/2020 20:37 Ovdje padaju Salcin i Fikro. Nece niko vise
Kakve veze Salcin ima?
Svi redom se naslanjaju na njegovu izjavu. Od advokata do Solaka.
Advokati kazu da njegovo misljenje tj. misljenje Agencije nije obavezujuce jer se zna ko tumaci propise. Svaki direktor je odgovorno lice.
poostar

#3805 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori

Post by poostar »

aerodinamika wrote: 16/05/2020 20:47
His Dark Materials wrote: 16/05/2020 20:27
japin_mutapi wrote: 16/05/2020 20:25 Evo raja Fikro Posteni nam halalio.
:bih:
pa jel mjesec ramazan il nije?
na stranu sitna zajebancija, od pocetka sam bio da se ovo istrazi, jedan dan cujemo dokaze jednih, drugi dan drugih i ne zna covjek sta da misli, ali evo sad gleam vidim da je fikret srcan, govori iz srca, vjerovatno je i sam i u ovaj posao isao srcem a ne mozgom, nije bilo pitanje ni para ni niceg drugog, trebalo je stat u martu na crtu kad su skoro svi pa i mnogi istaknuti forumasi pisali drhtavim prstima,
opet nek sud presudi, samo govorim da je momak emotivac
i patriota ("ja ovu zemlju jako volim") :thumbup:
zaposlio je veliki broj ljudi, sad ga napadaju ljudi koji uzimaju pare za kafu od roditelja :-)
Ijasam reko da Fikro nije totaj Fikret je veliki patrijota i bizmismen izSrebrenice tako da puno ima ljubomore a i ovo jesigurno uradijo kako bi pomogo ko svaki pravi patrijota a ljudi sjede po kafićima slazemse i piju kahvu a nemaju posla ha ja lako je biti patrit kada sjediš i piješ kahvu haj ti uradi nesto potom pitanju korone a svi ga napadaju a neznaju ni Fikreta ni stase desavalo upozadini vidi se na ćojku daje ciste duše i da je dobar covek vidise da i Senad to zna zatoga je pozvo u studi
pici

#3806 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori

Post by pici »

fiki hallali svima :thumbup: :bih:

e ja mu ne hallalim...

poostar

#3807 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori

Post by poostar »

pici wrote: 16/05/2020 21:39 fiki hallali svima :thumbup: :bih:

e ja mu ne hallalim...

Vaznoje pred Bogom biti cisti a timu nemoras halsliti a sigurno nemaš uspjeha ko ion onako lepu zenu i date druge ganjaju kosi ti
drndalo

#3808 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori

Post by drndalo »

RunnerX wrote: 16/05/2020 20:55
bersK wrote: 16/05/2020 20:40 Svi redom se naslanjaju na njegovu izjavu. Od advokata do Solaka.
Džaba im, Salčinova izjava nije obavezujuća.
Kakva Salcinova izjava? Ko ista zna o icemu i ko je imalo sa razumijevanjem slusao istog na toj sjednici koju spominju, nije se zaletio grlom u maline... Koji im dio u “Zakon o javnim nabavkama nije ni u jednom dijelu suspendovan” nije jasan ?

Mogu oni pricati i da mu je Gospa Medjugorska dosla u san i povjerila taj bitan zadatak, ali nije to bas opravdanje u Sudu.

Mora li se ljudima organizovati sastanak u Vladi da im direktor SIPAe npr. naglasi da nije dozvoljeno ubiti covjeka onako, ili se to podrazumijeva i zna od prije?
atmel

#3809 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori

Post by atmel »

His Dark Materials wrote: 16/05/2020 21:45 malo pomeneš srebrenicu, malo patriotizam, malo pomeneš staru majku i iftare, na kraju začiniš nisam ja alaha mi i ode adžija samo što mu i kakav orden ne dodjele.

da se podsjetimo

Image
:-)
pici

#3810 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori

Post by pici »

poostar wrote: 16/05/2020 21:41
pici wrote: 16/05/2020 21:39 fiki hallali svima :thumbup: :bih:

e ja mu ne hallalim...

Vaznoje pred Bogom biti cisti a timu nemoras halsliti a sigurno nemaš uspjeha ko ion onako lepu zenu i date druge ganjaju kosi ti

valla imam sve to a ne ganja me SIPA... ko si ti
pici

#3811 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori

Post by pici »

ne kontam ovo, sta meka i medina, kibra, allah... :shock: jel ode ovo... ode fiko...
aerodinamika

#3812 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori

Post by aerodinamika »

ako nisi razmio nije ni trebalo, ko je trebao shvatio je
pici

#3813 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori

Post by pici »

ana bavrka.... nebi to komentarisao... dobro. a kad ste bili u hayatu skupa jesil znao da je radiolog... :lol: :lol: :lol: fiko .BA seoska varalice :mrgreen:
DonieBrasco

#3814 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori

Post by DonieBrasco »

NA ALLAHOVOM PUTU:

- pokrali,
- opljackali,
- unovcili genocid,
- prevrcu kosti mrtvih i zarađuju pare,
- kriminal u svakom segmentu zivota i institucija,
- nepotizam,
- korupcija,
- namjesteni tenderi,
- namjestene dozvole,
- kupljene i sumnjivo stecene diplome,
- namjesteni poslovi
- sudstvo tuzilastvo sinonim za kriminal
- vjerovatno i ubijaju na tom putu
- itd, itd...

Sve na Allahovom putu, Allah sponzor svega uz glavnog sponzora tj. STRANKU.
aerodinamika

#3815 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori

Post by aerodinamika »

Dzematlija wrote: 16/05/2020 21:03 Jel ovdje bio link sa Bakirovog prisustva otvaranja Srebrene maline.
:-) na drugoj temi neko spominje hifu nicim izazvan, ako je i bio kakve veze ima?
uzmi ti napravis kucu i okrenes janje i dode sav komsiluk, majstori, a ja npr bio u kosiluku poslom, i dodem i ja i ti budes osumnjicen za sumnjivu radnju
kakve ja veze imam sa tobom?
Nike af1 white

#3816 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori

Post by Nike af1 white »

aerodinamika wrote: 16/05/2020 22:17
Dzematlija wrote: 16/05/2020 21:03 Jel ovdje bio link sa Bakirovog prisustva otvaranja Srebrene maline.
:-) na drugoj temi neko spominje hifu nicim izazvan, ako je i bio kakve veze ima?
uzmi ti napravis kucu i okrenes janje i dode sav komsiluk, majstori, a ja npr bio u kosiluku poslom, i dodem i ja i ti budes osumnjicen za sumnjivu radnju
brukas se bolje ti ide spremanje planova da idemo u istocno sa tenkovima preko Trebevića :lol:
plonker

#3817 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori

Post by plonker »

Ovo više stvarno nije interesantno, ovo je postalo sumorno. Nisam gledao ni advokata, ni Fikreta. Ne zato što me ne interesuje, nego što mi je muka od ovakvih, želudac mi se okrene, a pritisak skoči. Ljudi organizuju pljačku stoljeća i prenose to preko sredstava javnog informisanja i to sve od početka, od priče o potrebi za respiratorima, pa do završnog slikanja i snimanja na aerodromu pored onih kutija. Koliko moraš biti drzak i bezobrazan, bez ikakvih skrupula da tako nešto prirediš onom istom narodu i zemlji u koju se kuneš i pred istim onim bogom u kojeg se svako malo zaklinješ i klanjaš. Ima onaj film kad ona četiri madžioničara izvode pljačku banke pred svim gledaocima, e na to me podsjeća ova njihova predstava. Film je stvarno interesantan, ali ovo ovdje mi, kao što sam rekao, stvarno više nije interesantno.
Jebo ih onaj bog pohlepni i bezobrazni.
Fuj
Izvinjavam se na psovkama
statixx

#3818 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori

Post by statixx »

aerodinamika wrote: 16/05/2020 22:17
E jesi ubo analogiju.
pici

#3819 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori

Post by pici »

plonker wrote: 16/05/2020 22:32 Ovo više stvarno nije interesantno, ovo je postalo sumorno. Nisam gledao ni advokata, ni Fikreta. Ne zato što me ne interesuje, nego što mi je muka od ovakvih, želudac mi se okrene, a pritisak skoči. Ljudi organizuju pljačku stoljeća i prenose to preko sredstava javnog informisanja i to sve od početka, od priče o potrebi za respiratorima, pa do završnog slikanja i snimanja na aerodromu pored onih kutija. Koliko moraš biti drzak i bezobrazan, bez ikakvih skrupula da tako nešto prirediš onom istom narodu i zemlji u koju se kuneš i pred istim onim bogom u kojeg se svako malo zaklinješ i klanjaš. Ima onaj film kad ona četiri madžioničara izvode pljačku banke pred svim gledaocima, e na to me podsjeća ova njihova predstava. Film je stvarno interesantan, ali ovo ovdje mi, kao što sam rekao, stvarno više nije interesantno.
Jebo ih onaj bog pohlepni i bezobrazni.
Fuj
Izvinjavam se na psovkama
boljeti je sto nisi gledao... na kraju fiko nicim izazvan jos ga senad upozorava da nista ne govori sto bi mu moglo naskoditi... i fiko ko iz topa napadaju me zdrava i prava a sve uredno i posteno placeno preko posrednika u sangaju a proizvodjac u pekingu... pa fiko da se ne pravimo blesavi, niko tim racunima ne moze ni prismrditi jer kina je van istraga tokova novca i interpola i fbi i bilo koje policijske agencije na planeti... na kraju si sam sebe potopio.Ko te jebe kad krijes svoje mumine aHbabe... ako ces ici iz BiH ne moj na zapad tamo u kontra pravcu, dubai, turska a moze i malezija... selam :bih:
veiz

#3820 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori

Post by veiz »

Ne treba puno o tome pričati,treba pustiti aktere da pričaju i da se sami uvaljuju
Tako je to Fikro večeras uradio
Senad ga je večeras poštedio nekih pitanja.
Mada i ovo malo što je narod gledao daje odgovore na mnoga pitanja
Pimjera radi Fikro znao da potegne veze za nabavku ,al nezna iznos fakture nabavljene robe.
Tvrdi da su ovo najkvalitetniji respiratori ,iako priznaje da on nije neki stručmjak po tom pitanju.
Kaže da nije nabavio samo respir<tore već da je nabavio i maske te da je neke ponudio Kosovu.
Zanimljivo je da li su maske i rukavice na istoj fakturi
Kaže neznate u kakvim sa odnosima sa puncem,iako je redovno trenirao u punčevom fitnes centru-----
zigzag

#3821 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori

Post by zigzag »

Prvi put kada neko ko je upleten u neku aferu kaže: "da,pogriješio sam, spreman sam da snosim sve posljedice jer nisam uradio posao kako treba" tada ćemo znati da ovo društvo kreće u pravom smjeru.

Do tada ćemo gledati ove tipove koji proćerdaju 10 miliona maraka na smeće, i koji su mogli biti potencijalne ubice, i koji kažu ja sam sve uradio kako treba. I gledaćemo kako se nastavlja moralni sunovrat društva u kojem živimo.

A vjeru ne miješajmo. Vjera nema sa njima ništa, oni se samo kriju iza vjere a vjerski činjenično su munafici. Počev od hižeslava pa naniže.
emirolini

#3822 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori

Post by emirolini »

Tiranija i opresija naroda mora prestati! Nasi zivoti su potroseni, djetinstvo u ratu, odrastanje u neizvjesnosti, korupciji i stalnoj opresiji vladajuce gamadi. Vise se i ne kriju kada kradu, kao i njihova djeca, po instagramu po jahtama, zabavama, putovanjima a mi cemo nasim prijateljima skupljati da mogu kupiti lijekove da izlijece svoju djecu! Ma dosta vise stoko! Dosta vise! Bar da nam nasa djeca zive slobodno.
cenecimoveocino

#3823 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori

Post by cenecimoveocino »

ov ose zove profiter ane naš fikro to sii dokazAO včrs :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:
Image
armin071

#3824 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori

Post by armin071 »

Znači pokušao sam da se spustim na taj jedan “nivo” i saslušam ovog seoskog varalicu i hajde nekako sam i uspio do neke minute kada dotični malinar stavlja u istu ravan sebe i Ameriku a vezano za nabavku respiratora i tu je jednostavno bio stop. Jednostavno mozak ne dopušta takve idiotluke.
SpecialOffer

#3825 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori

Post by SpecialOffer »

Pogledao ovo sa Senadom, 100% pijun u talu a ne smije da otkuca nalogodavce. Pratite mu samo govor tijela.
Locked