Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Logovan wrote: ↑15/05/2020 02:32
U te zvrljotine se ulaze jako puno truda. Nije to poput potpisa na zgradi, nekakvo saranje i slicno. Ima gomila dobrih grafita, sjajnih, umjetnicka djela.
i ćuneri ulazu puno truda u ''napucavanje'' svojih lesheva ,pa je krajnji produkt govno...
mojne naivnih umjetnika majketi.
Last edited by bitanga_sa_otesa on 15/05/2020 09:20, edited 1 time in total.
Logovan wrote: ↑15/05/2020 02:32
U te zvrljotine se ulaze jako puno truda. Nije to poput potpisa na zgradi, nekakvo saranje i slicno. Ima gomila dobrih grafita, sjajnih, umjetnicka djela.
i ćuneri ulazu puno truda u ''napucavanje'' svojih lesheva ,pa je kranji produkt govno...
mojne naivnih umjetnika majketi.
Oni plate da imaju to što imaju, a ovdje nema plaćanja, dođeš i sam uradiš.
Posto je ovo kod mene, odavno nije bilo ovakvog tresa ovdje, iako cesto bude belaj tu...
Spucao je masala sto se vidi po banderi... Nisu cesto izbijene...
2 sek. nakon udesa sam bio na prozoru, bandera je vec bila dole, auto na krovu, prasina braon dignuta. I vidim jednu pjesakinju koja od semafora na pjesackom bjezi brzo prema tafici u B fazi, dakle lola joj je prozujao blizu, na metar-dva, i pljasno banderu... I sama bandera je mogla, ali srecom nije zveknuti nekoga da je bio tu ili da je pala malo drugacije...
drndalo wrote: ↑16/05/2020 19:58
Posto je ovo kod mene, odavno nije bilo ovakvog tresa ovdje, iako cesto bude belaj tu...
2 sek. nakon udesa sam bio na prozoru, bandera je vec bila dole, auto na krovu, prasina braon dignuta. I vidim jednu pjesakinju koja od semafora na pjesackom bjezi brzo prema tafici u B fazi, dakle lola joj je prozujao blizu, na metar-dva, i pljasno banderu... I sama bandera je mogla, ali srecom nije zveknuti nekoga da je bio tu ili da je pala malo drugacije...
drndalo wrote: ↑16/05/2020 19:58
Kreten
Malo je falilo pa da opet bude bjezanija u Srbiju pa suđenje pa opet pojeo vuk magarca
Svaka cast, bravo majstore. Uspio si stub iscupati, jos da si nekog pregazio dobio bi cistu desetku. Mrzim glumiti papagaja i ponavljati sta treba uraditi ovakvim idiotima koji ugrozavaju nase zivote.
Logovan wrote: ↑16/05/2020 20:01
Svaka cast, bravo majstore. Uspio si stub iscupati, jos da si nekog pregazio dobio bi cistu desetku. Mrzim glumiti papagaja i ponavljati sta treba uraditi ovakvim idiotima koji ugrozavaju nase zivote.
Radio sam, dole nizbrdo na ispitnoj stanici 20 godina na ispitivanju metalno-resetkastih konstrukcija.
Znate li ljudi kolika sila (u tonama) potrebna da iscupa stub iz temelja...
zateznistub wrote: ↑16/05/2020 20:14
Radio sam, dole nizbrdo na ispitnoj stanici 20 godina na ispitivanju metalno-resetkastih konstrukcija.
dovoljno je da pogledas devetu sliku i da vidis kako je cijev spljeskana ,doslovno jedna za drugu zalijepljene stijenke ,udar je to zestok bio...
zateznistub wrote: ↑16/05/2020 20:14
dovoljno je da pogledas devetu sliku i da vidis kako je cijev spljeskana ,doslovno jedna za drugu zalijepljene stijenke ,udar je to zestok bio...