Desavanja u Crnoj Gori

Post Reply
Nike af1 white

#1551 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by Nike af1 white »

RunnerX wrote: 15/05/2020 14:18
"Ovakve stvari, naročito na društvenim mrežama, u jeku velikih dešavanja, mogu da se dogode iz dva razloga: nenamjernog i namjernog. U slučaju Prave Crne Gore riječ je o prvom. Međutim, prateći razvoj ove situacije, osnovano sumnjamo da se ova fotografija nije pojavila slučajno, već da je zlonamjerno podmetnuta dobronamjernima koji žele da zaštite svoj narod od represije, kako bi se upravo dogodilo ovo što se dogodilo, crtanje mete za lažno izvještavanje. Ovo je poznata metoda NATO duha, tako da opravdano sumnjamo da NATO hibridni tim koji se nalazi u Crnoj Gori radi svoj posao", dodaju iz Prave.
NATO im podmetnuo sliku 'Andrije'. :D
junacine hahahah zato kazem treba mili lavove iz pionirske poslati na odmor jedno mjesec dana da se mediji u Beogradu i njihovi trabanti upale
Banksy

#1552 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by Banksy »

RunnerX wrote: 15/05/2020 11:51
:lol: :lol: :lol:

Evo ovih lažovčina,

Medojević i Milačić objavili lažnu fotografiju o napadu policije na dijete
https://www.cdm.me/politika/medojevic-i ... na-dijete/

Laž im je konstanta, toga se drže, na to igraju, i s tim se uvijek mora računati.

https://www.aktuelno.me/crna-gora/po-ug ... podgorici/
RunnerX

#1553 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by RunnerX »

Nike af1 white wrote: 15/05/2020 14:20 junacine hahahah zato kazem treba mili lavove iz pionirske poslati na odmor jedno mjesec dana da se mediji u Beogradu i njihovi trabanti upale
Koji mediji, režimski tipa Kurir i B92? :D

Pazi kako licemjeri šute na ovu sramotu, pa će se kasnije javiti kad iskoči neka nova vijest. Ko ih ne zna skupo bi ih platio.
Banksy wrote: 15/05/2020 14:24 Laž im je konstanta, toga se drže, na to igraju, i s tim se uvijek mora računati.

Upravo to, ali mene fascinira masa koja to komentariše, odobrava i podržava. Znači po defaultu bez imalo premišljanja. Sinoć su se društvene mreže upalile za pola sata i onda tajac nakon objave da je slika lažna. Niko da osudi, da kritikuje to gnusno podmetanje, stav kao da se nikad nije desilo. To je ono što mene zabrinjava.

Pa ja bih ocu rođenom rekao da je to pogrešno i da razmisli šta radi, a ne ideologiji/politici koju podržavam.
hillbill

#1554 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by hillbill »

ElRe wrote: 15/05/2020 08:08
zavrzlama wrote: 14/05/2020 16:20 vucic nemoze nazad...valja vracat dug rusima za brojna Veta u SB koja su spasavala srbiju za ucesce u agresijama i genocidu..

a vlast u srbiji svakako odredjuje stab,tako da od vucica puno ne zavisi svakako...
U dešavanju naroda u dukljanistanu Vučić i Srbija nemaju ama baš nikakvog uticaja, čak šta više to im ni malo ne odgovara.
Ako neko i podgrijava dolazeće promjene to je Rusija, ali ne toliko koliko naivni i plaćeni analitičari misle.
Narod je dotakao dno, ogromna je besparica i siromaštvo, država pred bankrotom, a režimski službenici uzimaju plate po 10.000 eura. Slučaj sa firmom Plantaže. Obični radnik u toj firmi ima platu od 120e, radi 12h, a direktori imaju po 10000e platu i voze se u blindiranom A8.

Ove nemire ne može ugušiti ni 500 NATOa, a ne 500 NATO vojnika kako jedan reče na ovoj temi. A da ne govorimo da je jedna Srbija van NATOa NATOu važnija od dukljanistana koji je formalno u NATOu.

Samo jako do nove SCG i nezavisnog Sandžaka.

https://www.youtube.com/watch?v=opbJQ0L ... =emb_title

Jedini lider Bošnjaka
ove nemire ne moze ugusiti ni 500 nata.......dobro......to znamo....tu samo rusi mogu pomoci.....samo su malo podaleko....to je vec videno/nejac,djeca,kucni prag i sl/
Banksy

#1555 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by Banksy »

RunnerX wrote: 15/05/2020 14:31
Banksy wrote: 15/05/2020 14:24 Laž im je konstanta, toga se drže, na to igraju, i s tim se uvijek mora računati.

Upravo to, ali mene fascinira masa koja to komentariše, odobrava i podržava. Znači po defaultu bez imalo premišljanja. Sinoć su se društvene mreže upalile za pola sata i onda tajac nakon objave da je slika lažna. Niko da osudi, da kritikuje to gnusno podmetanje, stav kao da se nikad nije desilo. To je ono što mene zabrinjava.

Pa ja bih ocu rođenom rekao da je to pogrešno i da razmisli šta radi, a ne ideologiji/politici koju podržavam.

Ta komponenta stalne, neprekinute laži, niza vrlo ozbiljno iskonstruiranih laži na kojima se dalje gradi zadati narativ, je vrlo važna u cijelom velikosrpskom projektu zadnjih decenija, i to je jako ozbiljna, pomno i brižljivo osmišljena i organizirana neprekidna akcija, a prakticirana od najvišeg vrha do najnižih izvođača na terenu, i toliko već usvojen oblik ponašanja da ga danas i sami skoro nisu svjesni, koliko je ta stalna laž postala dio njih, zastrašujuće...
RunnerX

#1556 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by RunnerX »

Banksy wrote: 15/05/2020 14:36Ta komponenta stalne, neprekinute laži, niza vrlo ozbiljno iskonstruiranih laži na kojima se dalje gradi zadati narativ, je vrlo važna u cijelom velikosrpskom projektu zadnjih decenija, i to je jako ozbiljna, pomno i brižljivo osmišljena i organizirana neprekidna akcija, a prakticirana od najvišeg vrha do najnižih izvođača na terenu, i toliko već usvojen oblik ponašanja da ga danas i sami skoro nisu svjesni, koliko je ta stalna laž postala dio njih, zastrašujuće...
Gledaj ovo, znači nemoguće je sve upratiti,

https://www.alo.rs/vesti/region/crna-go ... 11465/vest
https://happytv.rs/vesti/region/228857/ ... rija-video
https://lat.rtrs.tv/vijesti/vijest.php?id=383764

Da ne nabrajam dalje, svi su prenijeli ovu vijest.

Istina je ovo,

https://www.standard.co.me/drustvo/lazn ... ava-brata/

Slika ove djevojčice sa Andrijom Mandićem, liderom DF-a,
Spoiler
Show
Image
zavrzlama

#1557 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by zavrzlama »

"Na ulicama Nikšića bukvalno ratno stanje, video sam kako 5 policajaca prebija momka" VIDEO

srecom ima srbija da uputi poruke mira, inace ne bi valjalo.
RunnerX

#1558 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by RunnerX »

Idemo dalje,
Ministarstvo odbrane osuđuje još jedan pokušaj malicioznog napada na državu, njenu Vojsku i građane. U tekstu koji je objavljen u srpskim tabloidima Kurir i Sputnjik, lažima i neistinama još jednom se pokušava širiti panika među narodom.

Obavještavamo javnost da vojni kamioni koji se vide na snimku prevoze opremu iz privremenih bolnica. Nekoliko jedinica Vojske Crne Gore ovih dana je angažovano za tu aktivnost, kako bi se oprema dopremila u hangar na Kapinom polju. Vojska Crne Gore nastavlja predano da radi, kao sto je to uvijek činila, a posebno u prethodna dva mjeseca kada je bilo ugroženo zdravlje kompletnog stanovništva. Ovakvi i slični napadi i pokušaji narušavanja ugleda Vojske su uzaludni, jer je VCG uvijek bila i biće tu za svoje građane, vodeći računa isključivo o njihovoj bezbjednosti i sigurnosti. Ovakve neistine štetu mogu nanijeti samo onima koji ih kreiraju i plasiraju iz svima dobro poznatih razloga, a mi smo uvjereni da su naši građani izuzetno obazrivi kada je riječ o lažnom informisanju sa kojim se Crna Gora gotovo svakodnevno suočava. Mi smo odlučni da se sa takvim napadima do kraja izborimo kroz svoj predan i posvećen rad.

Zajedno. Sigurno. Za sva vremena. Za Crnu Goru.
Image
trocadero

#1559 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by trocadero »

RunnerX wrote: 15/05/2020 09:05

Tamo sezonci posljednjih godina zarađuju preko 1000 eura mjesečno uz obezbijeđen smještaj i hranu.
Koliko ja znam poslednjih godina tamo sezonci zarade od 20-30 eura po danu, zavisno kakav je urod o ne rade baš svaki dan. Maksimalno da se oderu od posla mjesečno rijetko ko pređe 800eura.
Kako li samo dođe do cifre preko 1000 eura da mi je znati ili da ovo probilježim kao još jednu tvoju laž?
RunnerX

#1560 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by RunnerX »

Imaš ljude koji zarade dnevnice i po 40 eura.

Kako se oni uvijek nakače na ono najnebitnije. :lol:

Nego šta kažeš o ovim silnim lažima koje tvoji idoli plasiraju svaki dan, normalnog čovjeka bi bilo bar malo stid.
trocadero

#1561 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by trocadero »

Upoznao sam par ljudi koji su radili na plantažama pa znam bolje od tebe.Kakvih 1000 eura ne glupiraj se a ko hoće može lako provjeriti.

Tebe bi trebalo biti stid kad si napisao da je Milo obezbjedio medicinske opreme za 4 (četiri) Crne Gore.

A gledaj spiska želja koje je tražio od NATO -a.I šta dobi?
Jel ono piše i 4 000 peškira i nekih posteljina...pa mislim stvarno...Sigurno im se raja u Briselu valjala od šege...ono poslat ćemo vam i jednoroga samo da vas nađemo na karti.

CG od NATO tražila 320 respiratora, 4.000 testova...
Crnogorsko nacionalno koordinaciono tijelo za borbu protiv zaraznih bolesti, tražilo je od NATO pomoć u borbi protiv koronavirusa, a u zahtjevu koji je objavljen na sajtu NATO navodi se da je Crna Gora između ostalog tražila i 320 respiratora, 4.000 testova na koronavirus, 1.000 kreveta sa dušecima, više od pet miliona hirurških maski, milion odijela za jednokratnu upotrebu. Traženo je i 150 kreveta sa opremom za dodatnu bolnicu i 140 nosila.

U crnogorskom zahtjevu upućenom saveznicima, navedeno je i da je Crnoj Gori potrebno 4.000 peškira, 2.000 posteljina, 500.000 maski za ličnu u upotrebu, 336.000 zaštitnih odijela, šest miliona rukavica, 10.000 litara medicinskog alkohola.

Kada je u pitanju medicinska oprema, od NATO se traži i 10.000 paster pipeta, 4.000 komplet za prikupljanje respiratornog uzorka VTM + bris sa tačkom prekida, 4.000 Epruveta za uzorke, dva defibrilatora i 50 inhaler - nebulizatora, 40 laringoskopa i 20 bronhoskopa-.

Crnoj Gori je, kako je navedeno, potrebno i 500 pulsnih oksimetarra, 50 koncetratora kiseonika, 50 EKG aparata, 200 boca sa kiseonikom, 20 digitalnih rendgena i 320 prenosivih monitora
RunnerX

#1562 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by RunnerX »

Katastrofa, nisu dobili opremu od NATO saveza. Samo pazite da ponovo ne polete Noćni jastrebovi tipa F-117, mislim da taj zahtjev ne bi odbili.

Nego ne reče mi šta ćemo sa ovim bolesnim i gnusnim iskorištavanjem djece u političke svrhe i borbu za svetinje?
trocadero

#1563 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by trocadero »

Za očekivati da priglupi Mandić , Medojević ili Miličić pokupe sa društvene mreže lažnu sliku, možda je i oni namjerno postave...bit će toga još ne brini...prima se raja kao i naš Spreča a još mu i tekst piše.Moguće da je slika i one žene lažna.

Ono što zabrinjava jeste zašto Vlada moli 320 respiratora, 5 miliona maski, 6 miliona rukavica...pun kurac-palac svega kad je Runer izjavio da je Milo sve to već obezbjedio za ČETIRI Crne Gore???

Evo sad pustiše vladiku i sveštenike....mirno spavaj....

Image
Nike af1 white

#1564 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by Nike af1 white »

trocadero wrote: 16/05/2020 00:33 Za očekivati da priglupi Mandić , Medojević ili Miličić pokupe sa društvene mreže lažnu sliku, možda je i oni namjerno postave...bit će toga još ne brini...prima se raja kao i naš Spreča a još mu i tekst piše.Moguće da je slika i one žene lažna.

Ono što zabrinjava jeste zašto Vlada moli 320 respiratora, 5 miliona maski, 6 miliona rukavica...pun kurac-palac svega kad je Runer izjavio da je Milo sve to već obezbjedio za ČETIRI Crne Gore???

Image
hajde sta si se prepao nece ti milo uletiti da tk krade ves masine i cupa kade i uticnice iz zidova kao sto je tvoja bratija radila samo milo ide na strogu disciplinu i ukidanje uticaja SPC
spreca

#1565 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by spreca »

trocadero wrote: 16/05/2020 00:33 Za očekivati da priglupi Mandić , Medojević ili Miličić pokupe sa društvene mreže lažnu sliku, možda je i oni namjerno postave...bit će toga još ne brini...prima se raja kao i naš Spreča a još mu i tekst piše.Moguće da je slika i one žene lažna.

Nemozes ti bez laganja,valjda ti u lazi bolje do izrazaja dolazi inspiracija ,da sam ja slucajno rekao za onog majmuna koji pozira sa molitvom bravo ,tako je ,ti bi cutao,ali ja picke kao onaj sa slike nabijem, zato tako i reagujes,moje misljenje sam ja iznio vec desetak stranica nazad...ovo je cista balvanijada kao ona 92 a zna se tacno ko to radi....a to sto neko od vas kaze da su Vucic i Djukanovic u talu je obicna laz da se opravdaju ove anti drzavne demonstracije,a Vucic i Djukanovic bi jedan drugom jebali nanu naninu da mogu....kako vam ne dosadi evo vec 30 godina jedne te iste lazi,promjenite malo stil inace nije interesantno ni kao zajebancija a kamoli ozbilja
Point.

#1566 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by Point. »

Nike af1 white wrote: 15/05/2020 14:20
RunnerX wrote: 15/05/2020 14:18
"Ovakve stvari, naročito na društvenim mrežama, u jeku velikih dešavanja, mogu da se dogode iz dva razloga: nenamjernog i namjernog. U slučaju Prave Crne Gore riječ je o prvom. Međutim, prateći razvoj ove situacije, osnovano sumnjamo da se ova fotografija nije pojavila slučajno, već da je zlonamjerno podmetnuta dobronamjernima koji žele da zaštite svoj narod od represije, kako bi se upravo dogodilo ovo što se dogodilo, crtanje mete za lažno izvještavanje. Ovo je poznata metoda NATO duha, tako da opravdano sumnjamo da NATO hibridni tim koji se nalazi u Crnoj Gori radi svoj posao", dodaju iz Prave.
NATO im podmetnuo sliku 'Andrije'. :D
junacine hahahah zato kazem treba mili lavove iz pionirske poslati na odmor jedno mjesec dana da se mediji u Beogradu i njihovi trabanti upale
Ne znaju više ni slagati kako to oni samo znaju.
LBVIEW

#1567 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by LBVIEW »

Banksy wrote: 15/05/2020 14:36
RunnerX wrote: 15/05/2020 14:31

Ta komponenta stalne, neprekinute laži, niza vrlo ozbiljno iskonstruiranih laži na kojima se dalje gradi zadati narativ, je vrlo važna u cijelom velikosrpskom projektu zadnjih decenija, i to je jako ozbiljna, pomno i brižljivo osmišljena i organizirana neprekidna akcija, a prakticirana od najvišeg vrha do najnižih izvođača na terenu, i toliko već usvojen oblik ponašanja da ga danas i sami skoro nisu svjesni, koliko je ta stalna laž postala dio njih, zastrašujuće...
:thumbup:
trocadero

#1568 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by trocadero »

spreca wrote: 16/05/2020 08:54

Nemozes ti bez laganja,valjda ti u lazi bolje do izrazaja dolazi inspiracija ,da sam ja slucajno rekao za onog majmuna koji pozira sa molitvom bravo ,tako je ,ti bi cutao,ali ja picke kao onaj sa slike nabijem, zato tako i reagujes,moje misljenje sam ja iznio vec desetak stranica nazad...ovo je cista balvanijada kao ona 92 a zna se tacno ko to radi....a to sto neko od vas kaze da su Vucic i Djukanovic u talu je obicna laz da se opravdaju ove anti drzavne demonstracije,a Vucic i Djukanovic bi jedan drugom jebali nanu naninu da mogu....kako vam ne dosadi evo vec 30 godina jedne te iste lazi,promjenite malo stil inace nije interesantno ni kao zajebancija a kamoli ozbilja
Nije mi jasno što valjaš ovakve gluposti. Na ovu sliku sam mislio...da nisi prolupao balončiće... šta ti je?

quote=spreca post_id=16505996 time=1589522590 user_id=113785]
RunnerX wrote: 15/05/2020 05:24 Poslanik u Skupštini Crne Gore.

Image
Ovo se desava kad pichke u muskim gacama vode djecu sa sobom za zastitu
[/quote]
RunnerX

#1569 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by RunnerX »

Evo još malo ekskluzuve srpskih tabloida. Sprema se atentat na Kneževića. :mrgreen:

https://www.alo.rs/vesti/region/milan-k ... 11831/vest
spreca

#1570 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by spreca »

trocadero wrote: 16/05/2020 10:08

Nije mi jasno što valjaš ovakve gluposti. Na ovu sliku sam mislio...da nisi prolupao balončiće... šta ti je?

quote=spreca post_id=16505996 time=1589522590 user_id=113785]
RunnerX wrote: 15/05/2020 05:24 Poslanik u Skupštini Crne Gore.

Image
Ovo se desava kad pichke u muskim gacama vode djecu sa sobom za zastitu
[/quote]

Bez obzira koja slika i jedna i druga su laz i to i sam znas ali ipak i stavljate,zasto?....danas je nemoguce lagati ,jer nije ovo 92 a jos manje 41 , lazima samo se sebi moze naskoditi a ne drugom,jer kaze ona stara u lazi su krake noge
trocadero

#1571 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by trocadero »

BEZ OBZIRA hvala na licemjerstvu od tebe, ljudino!
Blek Stena

#1572 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by Blek Stena »

Gori si ti sto sa dokazanim srbomrzcima ulazis u diskusiju :run:
RunnerX

#1573 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by RunnerX »

spreca wrote: 16/05/2020 11:09 Bez obzira koja slika i jedna i druga su laz i to i sam znas ali ipak i stavljate,zasto?....danas je nemoguce lagati ,jer nije ovo 92 a jos manje 41 , lazima samo se sebi moze naskoditi a ne drugom,jer kaze ona stara u lazi su krake noge
Uživam kad se ovako koprcaju, a znaju koliko nisko padaju. Mene bi bilo sramota bilo šta napisati da oni koje podržavam rade sve ovo.
zavrzlama

#1574 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by zavrzlama »

Novine: "Spremaju Oluju za Srbe iz Crne Gore", "Joanikije: Ova će borba još da traje"

suza suzu stize....njima nema spasa ni lijeka :D
Duka Dizel II

#1575 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by Duka Dizel II »

Auu, što nemaš pojma.
Nije čudno, jer manje-više većina vas ovde ne može da se odmakne od 90-ih i posmatranja sadašnjice kroz relacije i dogadjaje s kraja prošlg veka.

Vučić i Djukanović nisu jarani i možda se lično i ne podnose, ali njihov odnos je kompleksan jer ih povezuju odredjeni ljudi i pre svega odredjeni interesi, koji su više poslovni nego politički.
Nije iznenadjujuće što je Freedom House nedavno oba režima proglasio hibridnim. Vučić i Djukanović su blizanci, vladaju na isti način, imaju iste savetnike, imaju iste lobiste...
Relacije izmedju Beograda i Cetinja mogu da se povežu sa 90-im, ali ne sa ratnim zbivanjima i dogadjajima, već sa švercerskim kanalima koji su preživeli decenije. Danas više nisu cigarete u trendu, već kokain. Sav kokain iz crnogorskih luka bi zapeo u slepo crevo bez Srbije.
Prljav novac se pere preko Emirata u vidu investicija poput "Beograda na vodi". U Emirate je Vučić davno poslao stručnjaka za izvlačenje i pranje novca Mladjana Dinkića.
Djukanović je svako malo u Emiratima, gde kao radi na jačanju bilateralnih odnosa dve zemlje.

Smešno je bilo kad su neki bošnjački portali zabugarili što muslimanska braća iz Emirata šalju pomoć Srbiji i Crnoj Gori u vreme virusne krize.
Nikom Arapi ne šalju pomoć. To je novac iz Srbije i Crne Gore, opran preko respiratora i druge medicinske opreme.

I u spor sa crkvom u Crnoj Gori, režim je primarno ušao ubog atraktivnog zemljišta pored mora koje je u vlasništvu crkve, a gde Milo planira crnogorski "Beograd na vodi".

Vučić i Djukanović nikad ne napadaju direktno jedan drugog. Imaju oni svoje pione u obe zemlje, koji će peniti o ugroženom srpstvu u CG ili o mešanju Srbije u unutrašnje stvari CG.
Kada AV i Milo otvoreno napadnu jedan drugog, to će značiti da je puklo na onim primarnim osnovama na kojima i počiva njihov tal.

Do tada će podržavati jedan drugog uvek kad zagusti. Kao kad je Vučić podržao Milovu režiju najsmešnijeg državnog udara u istoriji.
Post Reply