Kažu ovaj put slaviće se prekid , ako se ne prekine , nećete imat potrebe znati šta kažu
Alene
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Kažu ovaj put slaviće se prekid , ako se ne prekine , nećete imat potrebe znati šta kažu
Tomahawk11 wrote: ↑15/05/2020 10:34 Obzirom na nepromijenjeni stav ovog ministra, ne vidim kako bi se nastavilo.
Na osnovu čega onda savez planira nastavak i koji klinac uopšte dogovaraju s klubovima?
Glavni preduslov za bilo šta nije ispunjen, oni mlate praznu slamu.
Sa ovakvim savezom je i ne treba nastaviti. Klubovi je trebaju bojkotovati pa neka poniste sezonu. Savez hoce nastavak po svaku cijenu a da sve dodatne troskove plate klubovi.Dinostula wrote: ↑15/05/2020 10:55 Toliko o nastavku lige
https://www.klix.ba/sport/nogomet/sanse ... /200515046
Gledam Dzemidzica, frajer se ljuti sto ga novinar to pita. Sta je s parama od UEFA, zasto insistirate na postavljanju dezinfekcionih tunela kada ih ne preporucuju? Jos traze od klubova da KLUBOVI daju prijedloge za nastavak sezone i nacin odvijanja. Po tome bi klubovima trebalo po milion KM da odigraju 11 utakmica. A sve iz svog dzepa. Ovi su gori od Vlade FBiH.Tomahawk11 wrote: ↑15/05/2020 11:03 Iako su dobili lovu od UEFE.
Onda njima malo. Oni su se već ukalkulisali![]()
Ovi su gori od Fadila i Solaka![]()
Nema šta da se ljuti, oni se pitaju kad, šta i kako i to sve u saradnji sa kriznim štabovima oba entiteta.strong69 wrote: ↑15/05/2020 11:08Gledam Dzemidzica, frajer se ljuti sto ga novinar to pita. Sta je s parama od UEFA, zasto insistirate na postavljanju dezinfekcionih tunela kada ih ne preporucuju? Jos traze od klubova da KLUBOVI daju prijedloge za nastavak sezone i nacin odvijanja. Po tome bi klubovima trebalo po milion KM da odigraju 11 utakmica. A sve iz svog dzepa. Ovi su gori od Vlade FBiH.Tomahawk11 wrote: ↑15/05/2020 11:03 Iako su dobili lovu od UEFE.
Onda njima malo. Oni su se već ukalkulisali![]()
Ovi su gori od Fadila i Solaka![]()
Alen dao preporuku, i to je u redu, ali zar nema neki organ koji će sada razmotriti tu preporuku? Preporuka nije naredba, to je nešto što možeš ili ne moraš usvojiti. Ili je nešto pogrešno preneseno?"Mi želimo najprije pustiti treninge kako bismo vidjeli kako će se stvari odvijati. Šta će se desiti ako u okviru profesionalne lige utvrdimo da je neko pozitivan? U tom slučaju bit će veoma teško utvrditi kontakte i onda bismo morali zaustaviti ligu i poslati sve u kućnu izolaciju. Zato je naša preporuka da do 1. jula ne razmatramo nastavak profesionalnih liga. Ispratit ćemo razvoj zdravlja sportista kroz treninge, a onda ćemo razmatrati mogućnost i nastavka profesionalnih liga", zaključio je Šeranić.
Kakvog vikenda, čim prije što bolje.Charuga wrote: ↑15/05/2020 11:28Alen dao preporuku, i to je u redu, ali zar nema neki organ koji će sada razmotriti tu preporuku? Preporuka nije naredba, to je nešto što možeš ili ne moraš usvojiti. Ili je nešto pogrešno preneseno?"Mi želimo najprije pustiti treninge kako bismo vidjeli kako će se stvari odvijati. Šta će se desiti ako u okviru profesionalne lige utvrdimo da je neko pozitivan? U tom slučaju bit će veoma teško utvrditi kontakte i onda bismo morali zaustaviti ligu i poslati sve u kućnu izolaciju. Zato je naša preporuka da do 1. jula ne razmatramo nastavak profesionalnih liga. Ispratit ćemo razvoj zdravlja sportista kroz treninge, a onda ćemo razmatrati mogućnost i nastavka profesionalnih liga", zaključio je Šeranić.
Savez. Neka sjednu preko vikenda, viječaju i donesu odluku u ponedjeljak. Šta imaš jebati ljude u mozak, reci igra li se ili ne igra, ili nastavi, ili zaključi ligu. Neka uzmu sebi one pare što im je UEFA dala, rastale se i nastave da se spremaju za početak naredne sezone.
Šeranić je miletov potrčko koji blage veze nema. Da ima bar morala, ako mu već mozak i pored završene škole nije od pretjerane koristi, sam bi nestao s lica zemlje i povukao se iz javnosti poslije nekih debilskih izjava , poput one da virusa nema u tijelima umrlih pa do nekih skandloznih izjava oko vaskrsa i tako to.Tomahawk11 wrote: ↑15/05/2020 10:58 Najbolje da komšije i mi razigramo.
Ako nas dobiju, njima titula.
U suprotnom nama.
I da...Šeranić je Miletov debil.
Ne znam imaju li 500 aktivnih slučajeva u RS.
Otvorio sve, ali ne mogu se utakmice igrati![]()
Charuga wrote: ↑15/05/2020 11:28Namjena ovih para jeSavez. Neka sjednu preko vikenda, viječaju i donesu odluku u ponedjeljak. Šta imaš jebati ljude u mozak, reci igra li se ili ne igra, ili nastavi, ili zaključi ligu. Neka uzmu sebi one pare što im je UEFA dala, rastale se i nastave da se spremaju za početak naredne sezone.Za Solaka , Fikreta ili za klubove
![]()
Izuzimam pitare , njima ne treba , oni su hadžijeoni će još i dijeliti drugima.
Vlada RS-a to potvrđuje..on kao ministar zdravlja da preporuku, vlada RS kao Miletove potrcke ko što je i sam Alen, to samo konfirmiraju jer svi pušu u isti balon i nemaju razloga se suprostavljati jedni drugima ..ista stranka, isti vodja, isti interesi....ako se kod srba opasno ne lobira u ovih par dana na način da im se nešto ponudi što ne mogu odbiti pa da promijne odluku, a to je ne znam štaCharuga wrote: ↑15/05/2020 11:28Alen dao preporuku, i to je u redu, ali zar nema neki organ koji će sada razmotriti tu preporuku? Preporuka nije naredba, to je nešto što možeš ili ne moraš usvojiti. Ili je nešto pogrešno preneseno?"Mi želimo najprije pustiti treninge kako bismo vidjeli kako će se stvari odvijati. Šta će se desiti ako u okviru profesionalne lige utvrdimo da je neko pozitivan? U tom slučaju bit će veoma teško utvrditi kontakte i onda bismo morali zaustaviti ligu i poslati sve u kućnu izolaciju. Zato je naša preporuka da do 1. jula ne razmatramo nastavak profesionalnih liga. Ispratit ćemo razvoj zdravlja sportista kroz treninge, a onda ćemo razmatrati mogućnost i nastavka profesionalnih liga", zaključio je Šeranić.
Savez. Neka sjednu preko vikenda, viječaju i donesu odluku u ponedjeljak. Šta imaš jebati ljude u mozak, reci igra li se ili ne igra, ili nastavi, ili zaključi ligu. Neka uzmu sebi one pare što im je UEFA dala, rastale se i nastave da se spremaju za početak naredne sezone.