FIFA 20
Moderator: Benq
-
MensurM
#1951 Re: FIFA 20
Evo sastava za Adriju:
Ter Stegen - najbolji golman u igrici, moram kupiti i 95-icu
Carvajal - najbolji bek s kojim sam igrao, topla preporuka
Ramos - okej je
MIlitao - zadovoljan sam
Robertson - nako, ali mora igrati zbog Manea
Fernandinho - naprednija verzija Gatuza
Kovačić - probat ću ga, Cazorla i Griezmann su mi preofanzivni ipak. Opcija je i onaj Anselmo iz Saudijske
Mane - leti
Butragueno - igra jer je ikona, na poluvremenu ga na CAM-u mijenja Mahrez/Silva/Ben Yedder/Griezmann
James - leti
Eusebio - on je tu da se protivnici prepadnu
Ter Stegen - najbolji golman u igrici, moram kupiti i 95-icu
Carvajal - najbolji bek s kojim sam igrao, topla preporuka
Ramos - okej je
MIlitao - zadovoljan sam
Robertson - nako, ali mora igrati zbog Manea
Fernandinho - naprednija verzija Gatuza
Kovačić - probat ću ga, Cazorla i Griezmann su mi preofanzivni ipak. Opcija je i onaj Anselmo iz Saudijske
Mane - leti
Butragueno - igra jer je ikona, na poluvremenu ga na CAM-u mijenja Mahrez/Silva/Ben Yedder/Griezmann
James - leti
Eusebio - on je tu da se protivnici prepadnu
- Plavo-bijeli
#1953 Re: FIFA 20

Nisam se mogao vise peglat i šta je tu je. Falilo mi je jedno 500k coinsa za mid cruyfa jer je razlika izmedju njih dvojice preko mil
@febo_acm
6 ili 7 jer sam ispao iz 4 dok sam zavrsavao Maldinija. Nisam nikad mogao iznad četvrte jer bi uvijek zavrsavao neke swapse, tek bi sad trebao.
Cazorla mi se nije svidio na ST.
Griezman na prvu isto nije nešto na CAM, onaj 5wf je bolji.
Visca mi se svidio, sad cu ga tek probat na 10, a i Cruyfa pa da vidimo.
Opcenito su nezgodne ove ikone bas skupe a cesto ne daju ono sto bi htio...
- Plavo-bijeli
#1954 Re: FIFA 20
Bog. Cheat. Isto ko da sam doveo Zebu prije 15ak godina u školsko da igra sa djecom. Doslovno se igra, a ako ga pustiš najebao si. Odbija mu se lopta na nogu non stop, pravi ekstra toucheve nekad sam ispred gola, ali dobre da se odmakne od štopera, ma joj..
mislio sam da su DAlglish i Fut Birthday Grizman nesto ovaj je klasa iznad.. em brz, em okretan, em suta iz svih uglova, em positioning, em dribling ko u neymara, em OP, em ima posebne poteze.. vidjet ćemo doduše u wL protiv ozbiljnih protivnika, ali eto.
Riješio sam konekciju pa mi je 26-28ms pa mi to drastično pomaže da uživam u igri.
Jedina mana Cruyfa jeste da je toliko dobar od sviju iz ekipe da samo njemu dodajem, necu ni sa kim drugim da sutam i moji protivnici sviju pustaju njega po 3 cuvaju.
Visca je okretan brz dribling isto ko Messi, malo mu fali sut i taj neki dodatni OP od EA, ali bolji je od Traorea 100% i od Richarlisona i Kake na toj poziciji .
Griezman nije nesto asistirao dok nije dosao Cruyff jbg i ja bi sad sa povredjenim zglobom sa Cruyfom u napadu imao 15ak asistencija u wL.
Sve u svemu

mislio sam da su DAlglish i Fut Birthday Grizman nesto ovaj je klasa iznad.. em brz, em okretan, em suta iz svih uglova, em positioning, em dribling ko u neymara, em OP, em ima posebne poteze.. vidjet ćemo doduše u wL protiv ozbiljnih protivnika, ali eto.
Riješio sam konekciju pa mi je 26-28ms pa mi to drastično pomaže da uživam u igri.
Jedina mana Cruyfa jeste da je toliko dobar od sviju iz ekipe da samo njemu dodajem, necu ni sa kim drugim da sutam i moji protivnici sviju pustaju njega po 3 cuvaju.
Visca je okretan brz dribling isto ko Messi, malo mu fali sut i taj neki dodatni OP od EA, ali bolji je od Traorea 100% i od Richarlisona i Kake na toj poziciji .
Griezman nije nesto asistirao dok nije dosao Cruyff jbg i ja bi sad sa povredjenim zglobom sa Cruyfom u napadu imao 15ak asistencija u wL.
Sve u svemu
-
MensurM
#1955 Re: FIFA 20
Dobio još tri picka. Kroos, Parejo i Moreno.
- Plavo-bijeli
- dzeno123
#1957 Re: FIFA 20
Kakve ce nagrade biti za ovu wl, hoce li se moci izvuci spanci?
-
MensurM
-
MensurM
#1959 Re: FIFA 20
Zašto ljudi ne igraju s Kroosom? Agility? Sve ostalo mu je vrhunski, mogao bi on meni s klupe ulaziti.Plavo-bijeli wrote: ↑15/05/2020 09:09ja ludnice.
Suarez, Messi i De Jong.
Zajebajem se.
Kross Odegard i Ter Stegen .Hajd ako nista 170k coinsa zarade na ter stegenu![]()
- Plavo-bijeli
#1960 Re: FIFA 20
Da agility ga jebe. Kazu da je spor i sa shadowom. I onda dodej ov akartica koja je drzala neku cijenu solidnu toliko vremena a 100x gora od ove al jbg https://www.futbin.com/20/player/43627/toni-kroos
DA sam znao da ce bit novi pickov ne bi jos kupovao cruyfa da pokusam mida ali nema veze...
Da li da probam sakupit za DE jonga tots? Imam oko 850k i stotinjak kartica da prodam plus 4 sbca
Počeo sam osjetit da su mi najslabiji u ekipi Blanc i Kaka.
Šta mislite da li se isplati mi raditi TOTS garantirani pack?
Odgovara mi samo De jong, Ramos, Suarez i Messi.
DA sam znao da ce bit novi pickov ne bi jos kupovao cruyfa da pokusam mida ali nema veze...
Da li da probam sakupit za DE jonga tots? Imam oko 850k i stotinjak kartica da prodam plus 4 sbca
Počeo sam osjetit da su mi najslabiji u ekipi Blanc i Kaka.
Šta mislite da li se isplati mi raditi TOTS garantirani pack?
Odgovara mi samo De jong, Ramos, Suarez i Messi.
- Plavo-bijeli
#1961 Re: FIFA 20
I zanimljivo od 6 pickova niti jednog štopera.
-
febo_acm
#1962 Re: FIFA 20

-
djama
#1963 Re: FIFA 20
trebao si febo ostaviti i ps pa na svim plaftormama da imas haha
-
febo_acm
-
Rodzer Mur
#1966 Re: FIFA 20
Forsiras ga forsiras

Kupio bio Diego Carlosa i Carvajala, nije los Carlos, koristio sam RTTF verziju u 230 tekmi, ovaj je puno brzi, ali sam ga prodao... steta mi PM Ramosa na klupi drzati, Carvajal mozda ostane jer mi djeluje da je puno bolji od PM Bellerina... mada razmisljam i da uradim ovaj sbc Militao, jeftino me moze izaci, a i njegovu gold karticu sam koristio u preko 200 utakmica, samo mi se ne svidja sto je bas tanak u igri, ovi CBovi sa vecim modelom sami kupe lopte oko sebe... to mi je i s Kanteom problem, iako je daleko brzi od svih ostalih igraca na terenu, male mu noge pa lopta cesto prodje pored njega, a Vieira bi to lagano pokupio
Kako izbacuju ove kartice sa ogromnim rejtingom tako i meni uz bronze benching 90 rating, u svih 5 utakmica mi dalo ekipe 89-92 rating sa prejakim igracima...
ali sreca nisu nesto protivnici, pa odmah izlaze
Onda gledam streamere, ljudi i dalje igraju protiv gold ekipa u prvih 10 utakmica, kod mene prime Dalglish, HL Neymar, FB Mbappe i tonu ovih TOTS kartica u prvih 5...
Stavio TOTS Alissona na gol malo, prima golove iz prvog suta, al' hajd'... nakupio sam sad golmana, Oblak, Ter Stegen, Pope, Alisson...
Gameplay bio dobar, valjda malo raje igra, svi se boje petka da ne nalete na pro igrace

Kupio bio Diego Carlosa i Carvajala, nije los Carlos, koristio sam RTTF verziju u 230 tekmi, ovaj je puno brzi, ali sam ga prodao... steta mi PM Ramosa na klupi drzati, Carvajal mozda ostane jer mi djeluje da je puno bolji od PM Bellerina... mada razmisljam i da uradim ovaj sbc Militao, jeftino me moze izaci, a i njegovu gold karticu sam koristio u preko 200 utakmica, samo mi se ne svidja sto je bas tanak u igri, ovi CBovi sa vecim modelom sami kupe lopte oko sebe... to mi je i s Kanteom problem, iako je daleko brzi od svih ostalih igraca na terenu, male mu noge pa lopta cesto prodje pored njega, a Vieira bi to lagano pokupio
Kako izbacuju ove kartice sa ogromnim rejtingom tako i meni uz bronze benching 90 rating, u svih 5 utakmica mi dalo ekipe 89-92 rating sa prejakim igracima...
Onda gledam streamere, ljudi i dalje igraju protiv gold ekipa u prvih 10 utakmica, kod mene prime Dalglish, HL Neymar, FB Mbappe i tonu ovih TOTS kartica u prvih 5...
Stavio TOTS Alissona na gol malo, prima golove iz prvog suta, al' hajd'... nakupio sam sad golmana, Oblak, Ter Stegen, Pope, Alisson...
Gameplay bio dobar, valjda malo raje igra, svi se boje petka da ne nalete na pro igrace
- Plavo-bijeli
#1967 Re: FIFA 20
Meni je taj TOTS Alisson bio rinaka... U 3 utakmice primio 5 golova iz 6 udaraca.
Ipak igrao sam par puta protiv nj i ako napravi prve dvije odbrane onda će braniti ono što niko drugi ne može...ipak volim više consistentnost.
Ipak igrao sam par puta protiv nj i ako napravi prve dvije odbrane onda će braniti ono što niko drugi ne može...ipak volim više consistentnost.
- rajv0sa
#1968 Re: FIFA 20
Ne znam je li do telemacha ili do ea, pa svaki vikend po 3 utakmice me diskonektuje sa ea servera, nema fakat smisla
- dzeno123
#1969 Re: FIFA 20
Prva wl, 2-2 omjer jao kako su me dvojica naruzila, ekipe strasne. I jel moguce da svi isto igraju, krenu na stranu i onaj petom skill i samo abjuzaju? Cilj mi je 8 pobjeda. 
- Plavo-bijeli
#1970 Re: FIFA 20
Lagano jednu po jednu, ako znaš engleski javi da ti ostavim par linkova sa savjetima. Ugl za staminu svaku tekmu udari squad fittness.
Jesi na PC ili ps4?
- dzeno123
#1971 Re: FIFA 20
Ps4, jos uvijek igram sa dvije ekipe pa je stamina uvijek puna. Ne znam, ovo bas visa liga, 2-5 sam, bas se osjeti u odnosu na rivals. Gledao sam nealsguide pa malo ovya, krasija. Skilovi mi nikako ne idu a gledam ljudi samo u krug vrte par pa ako prodje, prodje.Plavo-bijeli wrote: ↑15/05/2020 20:19Lagano jednu po jednu, ako znaš engleski javi da ti ostavim par linkova sa savjetima. Ugl za staminu svaku tekmu udari squad fittness.
Jesi na PC ili ps4?
Ako imas sta korisno bujrum.
-
MensurM
#1972 Re: FIFA 20
Je li ovo BHTelecom ima optički net? Kopali su mi nešto oko kuće i kažu da je to optika. A slušao sam da je najbolje igrati na optičkom... Bi li mi letjeli igrači?
-
febo_acm
#1973 Re: FIFA 20
Bi da ima server kod tvoje kuce
Last edited by febo_acm on 16/05/2020 00:17, edited 1 time in total.
- dzeno123
#1974 Re: FIFA 20
Za danas dosta, 5-6 omjer. Vidjet ćemo kako ce sutra i prekosutra to izgledati. Btw.Evo mojih ekipa :
closest chase bank to my current location
forensic anthropology benefits
closest chase bank to my current location
forensic anthropology benefits-
Rodzer Mur
#1975 Re: FIFA 20
Tesko ti je s tim ekipama sad kad vecina ima TOTS kartice, kasnis za vecinom jbg..
Mislim da bi trebao prodati sve sto mozes i igrati sa untradeable karticama neko vrijeme dok ne skockas dovoljno za neka pojacanja...
Ako ne znas trejdati i ne da ti se peglati s tim, ovo ti je najjednostavniji nacin da garantovano zaradis...
Kupis squad fitness kartice tokom sedmice, najbolje cetvrtkom kad vecina otvara nagrade i snajpas ih za 800-1000... sto vise kupis to bolje i onda od petka do nedjelje stavi na market kad god mozes, sto cesce to bolje...
Prodaju se za 1900 stalno, to ti je 80k+ profita na 100 kartica, tako i ja radim kad mi je dosadno, samo da dolazi nesto sa strane, bez puno truda...

Mislim da bi trebao prodati sve sto mozes i igrati sa untradeable karticama neko vrijeme dok ne skockas dovoljno za neka pojacanja...
Ako ne znas trejdati i ne da ti se peglati s tim, ovo ti je najjednostavniji nacin da garantovano zaradis...
Kupis squad fitness kartice tokom sedmice, najbolje cetvrtkom kad vecina otvara nagrade i snajpas ih za 800-1000... sto vise kupis to bolje i onda od petka do nedjelje stavi na market kad god mozes, sto cesce to bolje...
Prodaju se za 1900 stalno, to ti je 80k+ profita na 100 kartica, tako i ja radim kad mi je dosadno, samo da dolazi nesto sa strane, bez puno truda...