Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
"Iznenađuju me da su dva velikana bh. fudbala Zrinjski i Sarajevo za prekid. Imaju najjači kadar bez konkurencije. Imali bi i najmanje posljedica igrajući u ritmu srijeda-subota. Bilo je ekipa koje su se izjasnile za nastavak prvenstva. Borac i Velež su se izjasnili za nastavak", kazao je Petrović.
"Ne volim laži i neistinu. Piše se da Sloboda, Zvijezda 09 i Mladost nisu za nastavak, a samo Mladost nije, prisustvovao sam sastanaku, Sloboda i Zvijezda 09 se uopšte nisu javili."
Tomahawk11 wrote: ↑15/05/2020 08:41
Ima li šta zvanično, pustite te mahalske objave
Nisu bile mahalske kad su nam mikroskopski analizirali uplatnicu i isti pojedinci se naslađivali što smo ga ispušili .
I onda smo bili bez pfeninga , raspadali se .....vako nako .... ali zato smo onim pozdravljačima s vrha , pošteno otpozdravili.
Možda Borac i jeste za nastavak , ali Lale nije.
Iz žare Moj ti ....kad si zadnji put dobro osmotrio na TV-u Hram fudbala ili možda i stupio na trokutić
Nije kasno ni 13-og šestog mjeseca ove vrhovite godine da se nastavi.
Tomahawk11 wrote: ↑15/05/2020 08:41
Ima li šta zvanično, pustite te mahalske objave
Nisu bile mahalske kad su nam mikroskopski analizirali uplatnicu i isti pojedinci se naslađivali što smo ga ispušili .
I onda smo bili bez pfeninga , raspadali se .....vako nako .... ali zato smo onim pozdravljačima s vrha , pošteno otpozdravili.
Možda Borac i jeste za nastavak , ali Lale nije.
Iz žare Moj ti ....kad si zadnji put dobro osmotrio na TV-u Hram fudbala ili možda i stupio na trokutić Nije kasno ni 13-og šestog mjeseca ove vrhovite godine da se nastavi.
Pa uplatnica je fakt, čak ste se i žalili i ništa ne bi.
Džabe pričati kad ni ti ne čitaš.
Ne da UEFA iza 06.06.
To je zadnji datum kad treba krenuti inače gotovo.
Nije do zlih pitara nego ganjajte Šeranića da potpisuje i skraćuje.
Eto kako bi se i 13.06. nastavilo kad je ovaj rekao ništa prije 01.07.?!
Podsjećamo, na jučerašnjoj video-konferenciji Izvršnog odbora Nogometnog saveza BiH konstatovano je da krajnji datum za nastavak prvenstva treba biti 7. juni, ukoliko prethodno entitetske vlade relaksiraju mjere i dopuste odigravanje utakmica.
Dakle, klubovi ionako imaju premalo vremena za pripreme, ali zvanično nijedna ekipa nije izdala obavještenje o okupljanju igračkog kadra i startu treninga.
Dojam je da ni u jednom premijerligašu niko nije čvrsto uvjeren u nastavak takmičenja, stoga nije ni zakazan (barem dosad) početak timskog rada.
Sto ce reci da svi lazu. Na sport1 pise da su ovi iz saveza sami odlucili da to bude 6.6 jer krajem maja moraju saopstiti odluku. Ne vidim zasto bi UEFU boli qrac kad cemo mi poceti. Njima je jedino bitno kad da zavrsimo i da predamo ekipe za Evropu.
Krovna kuća bh. fudbala je morala zauzeti svoj zvanični stav po pitanju nastavka Premijer lige Bosne i Hercegovine, to od njih traži i UEFA, međutim istovremeno to i ne znači da je ovo konačna odluka da će se Premijer liga Bosne i Hercegovine igrati. Odluka N/FS BiH je zapravo ono što smo već imali priliku da čujemo na video konferenciji klubova i N/FS BiH kada su se svi složili da bi u ovom trenutku bilo optimalno krenuti 6. ili 7. juna.
Tomahawk11 wrote: ↑15/05/2020 09:33
Ne znam, tako piše.
Je li to ovo?
Krovna kuća bh. fudbala je morala zauzeti svoj zvanični stav po pitanju nastavka Premijer lige Bosne i Hercegovine, to od njih traži i UEFA, međutim istovremeno to i ne znači da je ovo konačna odluka da će se Premijer liga Bosne i Hercegovine igrati. Odluka N/FS BiH je zapravo ono što smo već imali priliku da čujemo na video konferenciji klubova i N/FS BiH kada su se svi složili da bi u ovom trenutku bilo optimalno krenuti 6. ili 7. juna.
Evo i sa duplog:
Prema odluci NSBiH krajni datum za početak Premijer lige je 7. juni, a Savez na adresu UEFA-e do 25. maja mora poslati jasan odgovor da li se sezona prekida ili nastavlja.
budzetlija wrote: ↑15/05/2020 09:39
Hoćemo svi da igramo kako brko zasvira, al u kurcu satro nake grupe
lagano je sve baciti na salu zna se da se salom prikriva veliki strah od strasnog zeljeznicara koji vas je kao u skecu tln bukvalno provukao kroz taslacenje tarabljenje i krkacinu