Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ma nisam na to mislio, na linku leon 2011ta 2.0 doduse sa 200 hiljada i kosta skoro 12 hiljada. On kaze ima 2010 1.6tdi sa 160 hiljada za 7250 plus milja uvale da se sredi. Gdje je kvaka pa ovaj drugi jeftiniji 3500
Throttle wrote: ↑14/05/2020 21:13
Ma nisam na to mislio, na linku leon 2011ta 2.0 doduse sa 200 hiljada i kosta skoro 12 hiljada. On kaze ima 2010 1.6tdi sa 160 hiljada za 7250 plus milja uvale da se sredi. Gdje je kvaka pa ovaj drugi jeftiniji 3500
Mlad i Nevin wrote: ↑14/05/2020 21:21
Moj je bio isti takav crn
Facelift model ili pre facelift?
Stari 2001 model , mozda nekad uzmem facelift ali iskljucivo Automatic i da bude ocuvan. Trenutno su cijene malo u nebesima , iako mi se auto svidja ne zelim da dajem 10+ milja na staro 15 god auto
Kao sto su vec nabrojali, kvaka je u tom sto je 1.6 tdi
Kvacilo, dpf, dizne, egr, veliki servis, mozda gume. Sve mu se sastalo.
Kao sto su vec nabrojali, kvaka je u tom sto je 1.6 tdi
Kvacilo, dpf, dizne, egr, veliki servis, mozda gume. Sve mu se sastalo.
Nije nista od toga Da ne bi sad traktate pisao oko ovoga, koga zanima neka me pita na pm. Uglavnom zamajac i egr su novi, dpf je u odlicnom stanju jer su vecinom vozene duze relacije i odgovara tacno kilometrazi itd. Ja sam kod formiranja cijene racunao cak 1500KM za popravke, mada se moze i oko milje zavrsiti i jos sam na to dodatno spustio jer mi sad treba lova, a vec sam i kupio drugi auto. Cijena je vise nego korektna. Auto nije lupano i sl., ima zeder i registraciju do decembra. Trebao ici zeni, ali ona ne da Ibizu SDI a i ubila bi ga za godinu dana zbog nacina voznje i sl.
uzmi benzinca...spusti mu cijenu i ugradi plin u auto i uzivaj u autu
em ima puno manje kvarova od dizela,em ne razmisljas koliko trosi...jer je plin jeftin
ovi grobovi...golf 5,golf 6 iz uvoza,pasat 6...to zaobidji u sirokom luku...to je pregazeno plus je vracena kilometraza na svakom...tako da ocekujes milion kvarova u roku od odmah,cim ga kupis
a nisi ti bas ni precizirao za sta ti treba auto...ono hoces li sa vise prostora ili manje,hoces li B,C,D segment,SUV...hoces li veci ili manji gepek i tako to
ako ti nista od navedenog nije bitno,samo hoces auto da nema puno kvarova i da puno ne trosi...onda ganjas neko gradsko iz B segmenta...sa atmosferskim motorom od nekih 70-90 KS
Mlad i Nevin wrote: ↑15/05/2020 09:23
Bolje dati brdo love za w203 facelift nego za plastikanera golfa
Post prijavljen zbog vrijedjanja!
Ti nisi normalan al fakat...jbt golf, jesi li u braku s njim?
Pa da budem iskren, ne mogu da shvatim zasto je dopusteno muskarcu da ozeni muskarca, zeni da ozeni zenu, a nije dozvoljeno da neko ozeni auto. Da je to dozvoljeno, ozbiljno bih razmotrio tu opciju. Pogotovo jer je nama bosnjama dozvoljeno da imamo do 4 zene ako mozemo da ih pazimo, tako da ne bih imao ni tu problem jer ja pazim isto i zenu i Golfa.
Ti nisi normalan al fakat...jbt golf, jesi li u braku s njim?
Pa da budem iskren, ne mogu da shvatim zasto je dopusteno muskarcu da ozeni muskarca, zeni da ozeni zenu, a nije dozvoljeno da neko ozeni auto. Da je to dozvoljeno, ozbiljno bih razmotrio tu opciju. Pogotovo jer je nama bosnjama dozvoljeno da imamo do 4 zene ako mozemo da ih pazimo, tako da ne bih imao ni tu problem jer ja pazim isto i zenu i Golfa.