Narod i Pravda (Konakovic)

Post Reply
Prpa.ba

#6176 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Prpa.ba »

Zahiragic je jak onoliko koliko ga mrzite. Zivi od trolovanja javnosti i polarizacije gradjanstva, i kao prema takvom se treba i odnositi. Sto ima manju platformu, to ce polako postajati bezvrijedan svojim vlasnicima. :-D
Industrialyzer

#6177 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Industrialyzer »

Prpa.ba wrote: 13/05/2020 13:09 Zahiragic je jak onoliko koliko ga mrzite. Zivi od trolovanja javnosti i polarizacije gradjanstva, i kao prema takvom se treba i odnositi. Sto ima manju platformu, to ce polako postajati bezvrijedan svojim vlasnicima. :-D
Zato je gostovanje kod Senada bilo onako lagano, Senad ga pustii da pokaze koliko je nebitan u citavoj prici.
Banksy

#6178 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Banksy »

Prpa.ba wrote: 13/05/2020 13:09 Zahiragic je jak onoliko koliko ga mrzite. Zivi od trolovanja javnosti i polarizacije gradjanstva, i kao prema takvom se treba i odnositi. Sto ima manju platformu, to ce polako postajati bezvrijedan svojim vlasnicima. :-D
Upravo tako.
malakh
Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
Grijem se na: ćumur
Vozim: opel vektru

#6179 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by malakh »

ne potcjenjujte harisa zahiragica, jeste li normalni ljudi?

njegov utjecaj putem društvenih mreža je jak skoro kao i kiflin, a na izborima je imao preko 6 tisuća glasova. samo pet ili šest zastupnika je imalo više glasova od njega, a on bio na nekom nebitnom mjestu na listi.

vrlo, vrlo nezgodan igrač i za par godina će biti vrlo bitan faktor u sda.
Last edited by malakh on 13/05/2020 14:04, edited 1 time in total.
Banksy

#6180 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Banksy »

Roccohljup wrote: 13/05/2020 12:01 Još da se odreknu Mustafe B. :D :D :D
Odrekli su se, više nije do njih.
Industrialyzer

#6181 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Industrialyzer »

malakh wrote: 13/05/2020 14:03 ne potcjenjujte harisa zahiragica, jeste li normalni ljudi?

njegov utjecaj putem društvenih mreža je jak skoro kao i kiflin, a na izborima je imao preko 6 tisuća glasova. samo pet ili šest zastupnika je imalo više glasova od njega, a on bio na nekom nebitnom mjestu na listi.

Hoce, taman kad SDA ne bude toliko bitan faktor kod nas, e u takvoj SDA, sto se mene tice, Haris moze umjesto Bakira ;-)

A slazem se da je nezgodan igrac koji za sobom vuce ozbiljnu masu mladih ljudi koji se pale na tu pricu brat moj, ahbabi, ali ne zelimo rast njegove popularnosti, smatram da je Haris sa tih 6000 glasova na proslim izborima ostvario svoj maksimum.
malakh
Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/

#6182 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by malakh »

Industrialyzer wrote: 13/05/2020 14:09
malakh wrote: 13/05/2020 14:03 ne potcjenjujte harisa zahiragica, jeste li normalni ljudi?

Hoce, taman kad SDA ne bude toliko bitan faktor kod nas, e u takvoj SDA, sto se mene tice, Haris moze umjesto Bakira ;-)

A slazem se da je nezgodan igrac koji za sobom vuce ozbiljnu masu mladih ljudi koji se pale na tu pricu brat moj, ahbabi, ali ne zelimo rast njegove popularnosti, smatram da je Haris sa tih 6000 glasova na proslim izborima ostvario svoj maksimum.
izbaci emocije kada pričaš o sda. prvi sam ja dvadeset godina prognozirao njihovu propast, vodeći se osobnim emocijama i svaki put se razočaram, kada vidim izborne rezultate. u ovakvoj bosni i hercegovini oni će pobjeđivati još narednih 30 godina, ukoliko se nesto drastično ne promijeni ili ukoliko im se ne suprotstavi jedan blok, u kojem su sve stranke i građanima se ponude samo dva izbora, a to je sda i blok kao alternativa. do tada, sa razjedinjenom opozicijom, nema od te price ništa.

a koliko im je bitan zahiragic, govori činjenica da su ga poslali kod senada da brani kcus i seku i zbog toga će zahiragic i dobiti promociju ispred stranke.

meni je to žalosno, kao i velikoj većini, ali to je naša realnost.
Last edited by malakh on 13/05/2020 14:16, edited 1 time in total.
Roccohljup

#6183 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Roccohljup »

Banksy wrote: 13/05/2020 14:04
Odrekli su se, više nije do njih.
ako zaista jesu, kudos za njih :izet: :D
Industrialyzer

#6184 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Industrialyzer »

malakh wrote: 13/05/2020 14:15

izbaci emocije kada pričaš o sda. prvi sam ja dvadeset godina prognozirao njihovu propast, vodeći se osobnim emocijama i svaki put se razočaram, kada vidim izborne rezultate. u ovakvoj bosni i hercegovini oni će pobjeđivati još narednih 30 godina, ukoliko se nesto drastično ne promijeni ili ukoliko im se ne suprotstavi jedan blok, u kojem su sve stranke i građanima se ponude samo dva izbora, a to je sda i blok kao alternativa. do tada, sa razjedinjenom opozicijom, nema od te price ništa.

a koliko im je bitan zahiragic, govori činjenica da su ga poslali kod senada da brani kcus i seku i zbog toga će zahiragic i dobiti promociju ispred stranke.

Upravo zbog toga sto ja sad vidim potencijalnu alternativu koja moze parirati SDA. Poslali su ga kod Senada, ali on nije nista odbranio. Problem sa Zahiragicem je to sto u opoziciji nema 28-godisnjaka koji moze povuci kriticnu masu i pokazati mladima kakav je Haris ublehas.
Prpa.ba

#6185 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Prpa.ba »

Igrac je zato sto uspjesno sije i izaziva mrznju i prenerazenost. SDA omladina ga ne voli zato sto im je drag, vole ga zato sto uspaljuje "ljevicare i jugobalije". Moze on dobiti i 30.000 glasova ako svakoga navuce na tanak led. Ipak, ima nacina da se politicka moc takvih proizvoda drasticno umanji kroz jako kratak period, a sve pociva na ignorisanju mrznje i udica koje baca. :-D
malakh

#6186 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by malakh »

Industrialyzer wrote: 13/05/2020 14:20
malakh wrote: 13/05/2020 14:15

Upravo zbog toga sto ja sad vidim potencijalnu alternativu koja moze parirati SDA. Poslali su ga kod Senada, ali on nije nista odbranio. Problem sa Zahiragicem je to sto u opoziciji nema 28-godisnjaka koji moze povuci kriticnu masu i pokazati mladima kakav je Haris ublehas.
ali samo ujedinjeni i ustrajni mogu skloniti sda. drukčije ne može.

a senad reče da je par vršnjaka a i starijih pozivao na face to face sa zahiragicem i svi su odbijali, a zahiragic pristao. tu mu je senad itekako dao na reputaciji.

@Prpa.ba koju god emisiju sam pogledao sa ljiljanima, patriotizmom zahiragic je bio gost. na početku su mu dali do značaja i sada je kasno za ignoriranje, jer je on svoj cilj ostvario.
Škobo Habu

#6187 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Škobo Habu »

Industrialyzer wrote: 13/05/2020 14:20
Nije tome Zahiragić uopšte kriv. Krivi su oni koji - kao opozicija - nisu u stanju da ga prevaziđu svojom sposobonošću.
Last edited by Škobo Habu on 13/05/2020 18:29, edited 1 time in total.
MUNAFIK

#6188 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by MUNAFIK »

Prpa.ba wrote: 13/05/2020 14:22 Igrac je zato sto uspjesno sije i izaziva mrznju i prenerazenost. SDA omladina ga ne voli zato sto im je drag, vole ga zato sto uspaljuje "ljevicare i jugobalije". Moze on dobiti i 30.000 glasova ako svakoga navuce na tanak led. Ipak, ima nacina da se politicka moc takvih proizvoda drasticno umanji kroz jako kratak period, a sve pociva na ignorisanju mrznje i udica koje baca. :-D
Vole ga i podrzavaju oni koji se 30 godina pale na iste stvari, patriotizam, vjera, rat, dušmani... Nema on nikakvu snagu ni retoriku da privuce bilo kakvu samosvjesnu, obrazovanu osobu.

Tj nema snagu pruvuci nove glasace u SDA jer ovi gore navedeni koji nasjedaju na lažni patriotizam i ratne proce u 2020 godini su svakako okorjeli SDAovci...

Nedavno je izgubio izbore za asocijaciju mladih SDA toliko o popularnosti.
last mohicans

#6189 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by last mohicans »

Ma kakav Zahiragic i njegova politička relevantnost. Dobro prpa reče, klasični trol, sto je i Dino potvrdio da je bio stranački bot i trol. Ide mu to šupljiranje i bacanje patriotske za dječurliju kao on. Da se skrene paznja i navodi na njegov mlin gdje kao vlada. Koja samodopadljivost i lazna skromnost od njega u toj istoj emisiji da je kao prekvalifikovan za posao koji radi. Da nije stranke maksimum sto bi radio bi bilo nosanje nekom advokatu dokumente do pisarnice i vadio papire. Numpade mi njegova objava nesta Sarajevo grade na braniku tvome tvoje gazije stoje, jal tako. Kome ba, mozes 92+ godiste onakvim ko on tu suplju prosipati, sto im mozak nije dovoljno se razvio od dudlanja nargila. Povracetina koja pali kod profila kakav je on, sirov, neodmjeren, neskolovan mladi političar. Svaki SDPov je skolovaniji političar od njega. Sad ce malakh opet reci eto nisu smijeli doci na duel. Kome, njemu, za klinički se samo isprosipao. Donio neke poluinformacije u cast branjenja njene svetosti, a Senad ko pizda ga slusao.
malakh

#6190 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by malakh »

last mohicans wrote: 13/05/2020 15:25 Svaki SDPov je skolovaniji političar od njega. Sad ce malakh opet reci eto nisu smijeli doci na duel.
zaboli mene neka stvar što nitko nije htio u duel sa njim, već što se to javno reklo i priznalo i dalo mu se na reputaciji. to je već zabrinjavajuće.

pazi sada ovo:

saša magazinovica - 2010., sa 32 godine diplomirao na masinskom fakultetu u sarajevu. podaci o godinama studiranja nepoznati,

damir mašić - u 26 godini diplomirao na zurnalistici u sarajevu, po zanimanju novinar,

irfan čengić - u 28. godinj diplomirao na pravnom fakultetu u banja luci,

damir filipović - diplomirao na pravnom fakultetu u travniku. magistrirao na pravnom fakultetu u sarajevo. godina diplomiranja i magistriranja nepoznata,

haris zahiragic - diplomirao na pravnom fakultetu u sarajevu 2014. godine.

informacije preuzete sa zvaničnih biografija dostupnih na internetu.

i kažeš svaki sdpov je skolovaniji od njega. mislim, stvarno se ljudi brukaju.

hebo vas zahiragic...
last mohicans

#6191 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by last mohicans »

Nisi me shvatio. Školovaniji političari, pismeniji u politici. Nisam mislio na opce obrazovanje. Eto nek je on u prednosti, jer je rano zavrsio dobar fakultet, ali mu je politička pismenost 0 bodova.
malakh

#6192 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by malakh »

last mohicans wrote: 13/05/2020 16:20 Nisi me shvatio. Školovaniji političari, pismeniji u politici. Nisam mislio na opce obrazovanje. Eto nek je on u prednosti, jer je rano zavrsio dobar fakultet, ali mu je politička pismenost 0 bodova.
čime se mjeri politička pismenost? koje su osobine političara da bi za njega mogli reći da je politički pismen?
last mohicans

#6193 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by last mohicans »

Uredu je, nemam ja toliko vremena kao ti. Ja iz entuzijazma pišem, ne za bobe.
malakh

#6194 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by malakh »

bas zbog te potkapacitiranosti koju pokazujete (mislim na vas iz sdpa), vas zahiragic i razbija kao beba zvecku.

na njegovo gostovanje kod senada, reagiralo je nekoliko omladinaca iz nipa, uz kiflu. čisto da ostane zabilježeno.
MUNAFIK

#6195 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by MUNAFIK »

Zasto bi se neko odricao Mustafe B. Momak nije bio fašista, niti je podržavao fašizam, ne postoji apsolutno ni 1 dokaz tome, ali jeste bio protiv komunizma pa valja to sve ide u isti koš... Ako nisi za nas treba te ubit pa cemo ti prišit sta god...
nosara

#6196 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by nosara »

MUNAFIK wrote: 13/05/2020 17:06
Zasto bi se neko odricao Mustafe B. Momak nije bio fašista, niti je podržavao fašizam, ne postoji apsolutno ni 1 dokaz tome, ali jeste bio protiv komunizma pa valja to sve ide u isti koš... Ako nisi za nas treba te ubit pa cemo ti prišit sta god...
:lol:

Nije podrzavao fasizam, ali je dobio musolinijevu stipendiju. Valjda zbog frizure. :D
MUNAFIK

#6197 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by MUNAFIK »

nosara wrote: 13/05/2020 17:39

Nije podrzavao fasizam, ali je dobio musolinijevu stipendiju. Valjda zbog frizure. :D
Posto ima momak nesto i napisano i zabiljezeno, gdje su dokazi za fasizam? Siguran sam da je bio fasista to i vrlo jasno i precizno dokumentovao i obrazložio...

Samo nek nije ona prica da su sarajlije prije pricali kako jevreji gomilaju robu i manipulisu cijene, pa im nacrto Mustafa, da su ustvari sarajevski trgovci takvi, a ne jevreji jer jevreja nije bilo, a ta praksa, o kojoj su prije govorili, ostala ista...
Opetja033

#6198 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Opetja033 »

"Da bi se izbjegle katastrofe i stvorio novi poredak, države su pribjegle raznim ekstremnim ideologijama kao što su komunizam, fašizam, nacionalsocijalizam". (“Paradoksi u svijetu“)
"Fašizmi, da bi opčarali gomile i prikrili nutarnje vrenje i nezadovoljstvo, bacili su se u ratne pustolovine i avanture. Dakle, treba poći novim putevima". (“Paradoksi u svijetu“)

"Islam je prirodni protivnik i komunizma i fašističko-rasističkih shvatanja. Da bi se uklonila svaka propaganda, dolazila ona slijeva ili sdesna, muslimani moraju prije svega da se orijentiraju isključivo prema islamu i jačaju svoje duhovne veze. Prvi islamski kongres koji bude zasjedao treba da se pozabavi pitanjem strane propagande u islamskim zemljama i iznađe metode komunističko-fašistički utjecaj među muslimanima, a naručito omladinom i radničkim staležom."

Da, pravi fašista :zzzz:

Rahmetli Mustafa Busuladžić nije bio fašista. Njegovo časno ime pojedine grupacije blate samo zbog činjenice da je bio antikomunista.

NiP ni za čiju ljubav nije dužan puštati bilo koga niz vodu. NiP ima svoj put, svoje glasače i svoju bazu. Kome se sviđa bujrum.
Kome se ne sviđa, ima hvala Bogu alternative.
Banksy

#6199 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Banksy »

Opetja033 wrote: 13/05/2020 18:02
Rah. Mustafa Busuladžić...

...nijednim svojim djelom nije zaslužio ništa u Sarajevu, pogotovo ne ime škole.

O svemu ostalom možemo...
MUNAFIK

#6200 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by MUNAFIK »

:thumbup:
Opetja033 wrote: 13/05/2020 18:02

"Da bi se izbjegle katastrofe i stvorio novi poredak, države su pribjegle raznim ekstremnim ideologijama kao što su komunizam, fašizam, nacionalsocijalizam". (“Paradoksi u svijetu“)
"Fašizmi, da bi opčarali gomile i prikrili nutarnje vrenje i nezadovoljstvo, bacili su se u ratne pustolovine i avanture. Dakle, treba poći novim putevima". (“Paradoksi u svijetu“)

"Islam je prirodni protivnik i komunizma i fašističko-rasističkih shvatanja. Da bi se uklonila svaka propaganda, dolazila ona slijeva ili sdesna, muslimani moraju prije svega da se orijentiraju isključivo prema islamu i jačaju svoje duhovne veze. Prvi islamski kongres koji bude zasjedao treba da se pozabavi pitanjem strane propagande u islamskim zemljama i iznađe metode komunističko-fašistički utjecaj među muslimanima, a naručito omladinom i radničkim staležom."

Da, pravi fašista :zzzz:

Rah. Mustafa Busuladžić nije bio fašista. Njegovo časno ime pojedine grupacije blate samo zbog činjenice da je bio antikomunista.

NiP ni za čiju ljubav nije dužan puštati bilo koga niz vodu. NiP ima svoj put, svoje glasače i svoju bazu. Kome se sviđa bujrum.
Kome se ne sviđa, ima hvala Bogu alternative.
:thumbup:

Ubijen je samo jer je bio protiv komunizma i to je to...

Svima je poznato da je komunizam znao jednostavno tako pobit ljude koji im se ne svide... Mustafa je ubijen, ali je nadživio sve te koji su ga dali ubit, kao i cijeli taj sistem.

Svi mi koji proucimo fatihu za Mustafinu dušu smo istinski antifašisti i sjecamo se mladog momka kojeg su revolucionarni komunisti ubili samo zato jer je mislio.
Post Reply