Fikret (srebrena malina) i respiratori

Locked
dr_Evil

#3276 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori

Post by dr_Evil »

sumirprimus wrote: 12/05/2020 11:30 al te ideoloske djedice izumiru.oni ok.al ih je sve manje.
ovi mladji, pecaju se na 10 hiljada, ponudi bice sta hoces.
sad je sda alija i to.bosna i ta ubleha od price.
bakir ideoloski obojen?reci da vjerrujes u to :lol:
Naravno da ne vjerujem da je bakir ideoloski obojen, jedina boja koju on postuje je boja dolara. Ali, tvrdim da je SDA, jednako kao i HDZ i SDS(Tada) bio projekat kontrarevolucije, tj. fasisticke emigracije. Sa ciljem povratka na pozicije da mogu nastaviti krasti gdje su stali.

Pa nije Alija sa Markovicem vezao zastave (kako neki tvrde da je Alija pokusavao da sacuva Jugoslaviju, i predlagao konfederacije razne), nego sa Tudjmanom i Karadzicem, to je ta koalicija bila '91.

Kako je Alija bas dosao na vlast, pored toliko Bosnjaka u vrhu vlasti.

Do'ro malo smo zalutali, ali sve to objasnjava danasnju kradju, koja nije slucajna, nego dio sistema koji je tu vec 100godinu
Last edited by dr_Evil on 12/05/2020 11:35, edited 1 time in total.
tempuser

#3277 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori

Post by tempuser »

"u svrhu plata"... Tito je ne *ebo! :-) :-) :-) :-)
JThomas

#3278 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori

Post by JThomas »

ma kakvi ideološki. to su pare za kampanju. i sa svakim papirom koji izađe sve je očitije što su se iskusni hapci klonili ovoga...
dr_Evil

#3279 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori

Post by dr_Evil »

Otvorim "vijesti.ba" sto je sluzbeno glasilo SDA i ponekad SBB-a, pogotovo kad pise Haris LJevo. Niti jedna vijest o respiratorima, maskama itd. Samo bleiburg i covic, podrska Izraela Bosni i Bosnjacima protiv mrskog neprijatleja UZp-A. Prekrstim se, proucim fatihu, i izadjem
Billy The Pljuc

#3280 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori

Post by Billy The Pljuc »

Aj da se ne zajebavamo, oklen jadu i golji 9-10 miliona da vrati, ni Ševal da se rastegne nema tih para na kamari (a možda ga i potcjenjujem), stranka neće namirivati jer niko od njih neće dati ono što je već oteo.

Zar nije lakše ostaviti kako i jeste, rastalili se već, odbraniće kroz "institucije" očito neodbranjivo i idemo dalje, u nove radne pobjede.

Oni da su mislili vraćati ne bi ni ulazili u sve ovo, vidjeli smo na primjeru neuspjele nabavke KCUS-a, kad je bilo očito ili da se ne može nabaviti kvalitetna roba ili ispoštovati rok isporuke - potpuno svejedno. "Dobavljač" uredno šalje dopis da se ugovor raskine. Jedini razlog što se to odigralo tako jeste što kuja iz pakla nije glupa kako već napisah u jednom od postova na temi. Zna ona vrlo dobro da bi jedva čekali da joj se krvi napiju da je uhvate sa orasima u džepu a morala bi staviti potpis na istu.

Ova dva debila naravno ne reaguju jer im je dat mig da se to može izgurati a niko od onih odozgo nije izložen, naravno obojica nemaju pojma o tome šta se uvozi i još nas onaj jad iz Sućeske munta kako je zaposlio "stručno" lice u liku i djelu Ane Bavrke, koja btw sa adekvatnim stručnim zvanjem ima veze sa respiratorima koliko otprilike i ja. Pojedini forumaši koji su upoznati sa istom problematikom, tipa uštipka i onog doktora, se slomili pišući na tu temu pa da je makar neko od ove dvojice debila pročitao par postova pa hajd, bilo bi mu valjda jasnije.

Al' jok, zinuli šupci za parama, Solaka donekle i razumijem, prošlo mu milion puta do sada pa konta proći će još jednom, ovog drugog jada ponijela haman euforija, da izađe malo iz okvira Hayata i postane popularan šire, uz to bi se bezbeli trebalo i nešto hajrovati.

Ma mrš stoko!
JThomas

#3281 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori

Post by JThomas »

teško da će njenog potpisa biti igdje, a organizovala jeste. nego hajd' ti solak nabavi, pa meni rasporedi :mrgreen:
Banksy

#3282 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori

Post by Banksy »

Haj ti nama provuci milion, bićeš dobar stoju, niko neće pitat jer je urgencija, naši su ljudi svuda, sudovi, medji, sve je završeno, niko te ništa neće čačkat, samo brzo, žurba je, ima ih još koji bi rado, pa požuri... I tako.
dr_Evil

#3283 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori

Post by dr_Evil »

Ne znam kako vi, ali od ove afere ima nesto i pozitivno. Vec e'o koja sedmica niste morali da gledate ruznu njusku kako izadje pred medije u uniformi i govori nam da moramo slusati i mijenjati ponasanje ili ce nam uspostavit totalni karanti(e)n.

Sreca pa ga Karadzic nije imao
JThomas

#3284 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori

Post by JThomas »

a sad znamo i zašto je time prijetio.
Banksy

#3285 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori

Post by Banksy »

Ovo što sad izlazi van je od SDA dozirano i usmjeravajuće, pa se može zaključiti kakav je plan i koga se pušta niz vodu, jedino je pitanje je li prva, inicijalna informacija koja se pojavila u medijima bila iz jedne frakcije SDA da bi se udarilo na drugu, ili su novinari zaista iščeprkali info,
Ko je pomno pratio, lako će izvesti zaključke, ja baš i nisam...
dr_Evil

#3286 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori

Post by dr_Evil »

Banksy wrote: 12/05/2020 12:08 Ovo što sad izlazi van je od SDA dozirano i usmjeravajuće, pa se može zaključiti kakav je plan i koga se pušta niz vodu, jedino je pitanje je li prva, inicijalna informacija koja se pojavila u medijima bila iz jedne frakcije SDA da bi se udarilo na drugu, ili su novinari zaista iščeprkali info,
Ko je pomno pratio, lako će izvesti zaključke, ja baš i nisam...
:sax:
Billy The Pljuc

#3287 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori

A evo čitam vas i pitam se ima li mjesta slučajnosti u svemu vrteći film unazad.

Čovjek kojem u najvećem dijelu možemo biti zahvalni na ovom što nam je "ostavljeno" je osuđen 83-e na 14 godina zatvora, slučajno ga puštaju iz Fočanskog zatvora 88-e. Onda nekom slučajnošću opet, postaje predsjednik države a uopšte nije imao većinski broj glasova jer se onaj koji jeste slučajno povukao.

I evo sasvim slučajno njegovo prolazi od tada, a dokle će to niko više ne zna.
dr_Evil

#3288 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori

Post by dr_Evil »

Billy The Pljuc wrote: 12/05/2020 12:13 A evo čitam vas i pitam se ima li mjesta slučajnosti u svemu vrteći film unazad.

Čovjek kojem u najvećem dijelu možemo biti zahvalni na ovom što nam je "ostavljeno" je osuđen 83-e na 14 godina zatvora, slučajno ga puštaju iz Fočanskog zatvora 88-e. Onda nekom slučajnošću opet, postaje predsjednik države a uopšte nije imao većinski broj glasova jer se onaj koji jeste slučajno povukao.

I sasvim slucajno afera Agrokomerc kojom se pometu braca Pozderac ;)

EDIT: https://www.media.ba/bs/magazin/afera-a ... va-zavjere
Last edited by dr_Evil on 12/05/2020 12:16, edited 1 time in total.
Banksy

#3289 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori

Post by Banksy »

dr_Evil wrote: 12/05/2020 12:12
Je li ovo od samog početka gatačka akcija, ili su se priključili usput...?
DonieBrasco

#3290 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori

Post by DonieBrasco »

https://zurnal.info/novost/23067/fahrud ... ona-maraka

Pa vi racunajte koliko su dobri, a za koliko se jos ne zna.
dr_Evil

#3291 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori

Post by dr_Evil »

Banksy wrote: 12/05/2020 12:15
dr_Evil wrote: 12/05/2020 12:12
Ne vjerujem da je od pocetka, ali im je dosao ko volej koji se ne propusta :)
Billy The Pljuc

#3292 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori

dr_Evil wrote: 12/05/2020 12:15
Billy The Pljuc wrote: 12/05/2020 12:13 A evo čitam vas i pitam se ima li mjesta slučajnosti u svemu vrteći film unazad.

I sasvim slucajno afera Agrokomerc kojom se pometu braca Pozderac ;)

EDIT: https://www.media.ba/bs/magazin/afera-a ... va-zavjere
Ma teorije zavjere. :wink:
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#3293 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori

Post by pici »

NABAVKE U PANDEMIJI
|
FUCZ od firme iz Visokog kupio vizire po dvostruko većoj cijeni od tržišnih
https://www.klix.ba/biznis/privreda/fuc ... /200512027

koja je ovo banda da bog dragi sacuvaj... fOdilje, bOkire, sebiJA, solaČe, fikro, postite li... ja bi se stidio al znam da je ovi seljoberima dzon obraz....
Banksy

#3294 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori

Post by Banksy »

dr_Evil wrote: 12/05/2020 12:17

Vidim da ga ispucavaju, masivno, a voljela bih da je od početka, značilo bi da su proaktivni, da razvaljuju Bakira iznutra, a Kifla im asistira spolja, ne može bolje.

Ne ulazeći u broj glasača koji im je osiguran budžetom i koji je nepromjenjiv, mislim da kriminal koji prakticiraju decenijama nikad nije bio ovako širom izložen i otvoren javnosti, da svi vide kako na tuđoj bolesti i jadu kradu milione, na bolnicama, na zlu koje serviraju drugome, pa eto oktobra ubrzo, baš da se prebrojimo.
dr_Evil

#3295 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori

Post by dr_Evil »

Banksy wrote: 12/05/2020 12:24
dr_Evil wrote: 12/05/2020 12:17

Vidim da ga ispucavaju, masivno, a voljela bih da je od početka, značilo bi da su proaktivn, razvaljuju Bakora iznutra, a Kifla im asistira spolja, ne može bolje.

Ne ulazeći u broj glasača koji im je osiguran budžetom i koji je nepromjenjiv, mislim da kriminal koji prakticiraju decenijama nikad nije bio ovako širom izložen i otvoren javnosti, da svi vide kako na tuđoj bolesti i jadu kradu milione, na bolnicama, na zlu koje serviraju drugome, pa eto oktobra ubrzo, baš da se prebrojimo.

Ali to je to, da nije unutarnjeg sukoba mi ovo nikad ne bi nista saznali, mediji iskoprcali podatke "my ass", gdje su bili do sada 25 godina. Pitanje je samo sta ce se desiti ako "poglavnik" padne. Skromno misljenje sve po starom, samo izmjenuta ekipica. Rekao je Alija, ne mijenjajte stranku nego ljude u njoj!
Tomahawk11
Globalni moderator

#3296 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori

Post by Tomahawk11 »

pici wrote: 12/05/2020 12:23
NABAVKE U PANDEMIJI
|
FUCZ od firme iz Visokog kupio vizire po dvostruko većoj cijeni od tržišnih
https://www.klix.ba/biznis/privreda/fuc ... /200512027

koja je ovo banda da bog dragi sacuvaj... fOdilje, bOkire, sebiJA, solaČe, fikro, postite li... ja bi se stidio al znam da je ovi seljoberima dzon obraz....
Ima li šta da je kupljeno kako treba?
Nevjerovatno kako se vandredna situacija iskoristila od početka za talove.
Znači ono kad su napravili smjenu i formirali kao manji tim, to je samo bila bolja organizacija za pljačku.
Ko ovu bandu pohapsi halal mu od mene glas dok je živ.
Billy The Pljuc

#3297 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori

DonieBrasco wrote: 12/05/2020 12:16 https://zurnal.info/novost/23067/fahrud ... ona-maraka

Pa vi racunajte koliko su dobri, a za koliko se jos ne zna.
I hajde ne reci da nije za minimum streljačkog voda. I da čovjek ne ulazi u aferime iz prošlosti, samo ovo što su napravili za ovo korona krize je da se na narednom kongresu SDA zamandale sva vrata i dobro sve zalije benzinom.
sumirprimus

#3298 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori

Post by sumirprimus »

mos si mislit kako su tek radili kad nije bilo vanredno nego uhodano :lol:
Banksy

#3299 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori

Post by Banksy »

dr_Evil wrote: 12/05/2020 12:26

Ali to je to, da nije unutarnjeg sukoba mi ovo nikad ne bi nista saznali, mediji iskoprcali podatke "my ass", gdje su bili do sada 25 godina. Pitanje je samo sta ce se desiti ako "poglavnik" padne. Skromno misljenje sve po starom, samo izmjenuta ekipica. Rekao je Alija, ne mijenjajte stranku nego ljude u njoj!
Zato i mislim da su Gačani bar pogurali u početku,
Neće poglavnik pasti, nikad, sve dok su sudovi i istražne agencije premrežene etničkim trolistom, a jesu, sve, nema zime, dok fizički mrda, njegovo je, ne mogu mu ovi ništa,
Ne znam šta je jučer rekao, koga se odriču, ko će visiti za ovo, šta se nagovještava...
japin_mutapi
Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#3300 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori

Post by japin_mutapi »

sumirprimus wrote: 12/05/2020 11:23
dr_Evil wrote: 12/05/2020 11:22
sumirprimus wrote: 12/05/2020 11:20 mislim da grijesis, pri odabiru familija je bio cisti oportuzniam i neka poznanstva na lokalnom nivou.
dovoljno je ovlas pogledat distribuciju kapitala u bej i ha :oops:
Ima i toga, nikad nisam sebi uspio objasnit kako je najmocniji covjek SDA u Mostaru, podvelezac sa zavrsenom osnovnom, prijeratni strazar Aluminija.
ili recimo pogledaj bingo, lik nije bio mladomusliman smio bih se zaket...
hifa?
gledaj raspodjele... :D
Mladi muslimani su na vrhu piramide.
Bingas, Hifas i ostali su odmah do/ispod njih, cvrsto povezani rodbinsko- poslovnim vezama. Jedna vrlo cvrsta, gusto isprepletena mreza, sa mnogostrukim vezama i semama koje se protezu u svim pravcima i povezuju sve i svakoga.
Locked