Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Filadendron96 wrote: ↑08/05/2020 03:46
Redmi S2 global sa MIUI 11.0.5.0 - tri puta se sam ugasio prilikom Viber razgovora, ne mogu da skontam šta mu se dešava, samo se gasi ako je Viber pokrenut, sa ostalim aplikacijama normalno radi.
Znate li možda šta je je u pitanju? Ovaj koristim preko 2 godine i ovo se počelo dešavati pa kontam da li je vrijeme za novi?
Ima opcija kad kliknes pod aplikacije na viber da ti izlista dozvole,vidi koje su sve aktivne pa napisi.
To su sve dozvole, ako ima nešto što ne bi trebalo biti dozvoljeno recite, hvala
Vidis nema one glavne sto bi ti predlozio da je ukljucis ako vec nije ukljucena a to je change system settings ili promjena postavki sistema na nasem,meni se ta opcija nalazi pod aplikacije pa u desnom cosku imaju tri tacke i onda ima specijalni pristup.Tu je,doduse kod mene nije xiaomi ali nema veze morao bi imati tu opciju.
i agree wrote: ↑09/05/2020 09:29
Vidis nema one glavne sto bi ti predlozio da je ukljucis ako vec nije ukljucena a to je change system settings ili promjena postavki sistema na nasem,meni se ta opcija nalazi pod aplikacije pa u desnom cosku imaju tri tacke i onda ima specijalni pristup.Tu je,doduse kod mene nije xiaomi ali nema veze morao bi imati tu opciju.
Sta ti imam odgovarat kad ti je sve receno,takvi ko ti kupuju telefon mjesec i na kraju nista ne kupe,teski ljudi pravo.Imam jarana pola godine kupuje telefon ko da kupuje po grada a ne obicni telefon,tezak pacjent.
Upravu si. Je li ti sad lakse? Hvala Bogu na ljudima koji mi pomognu. A tebi zelim malo vise tolerancije
i agree wrote: ↑09/05/2020 09:29
Modulator123 wrote: ↑06/05/2020 16:38
Evo mene opet. Pozdrav. Zaista se ne razumijem u telefone,pogotovo ne ove. Pa mi pomozite. Ovako : nasla sam xiaomi redmi note 8 4/128. Nasla sam.kod geneleca ,garancija je 2 godine i cijena je 469km. Kazu da su kod njih provjerene garancije i mobiteli zato je navodni i cij3na skuplja. Po vama da li je realna cijena...napominjem,garancija 24 mjeseca. Hvala
2. put mi se desava za pola god koliko imam telefon da iznenada prestane raditi mobilni podaci/inernet, nema sanse da ga bez hard reseta povratis...sta je ciniti ???
Razmišljam da kupim Samsun A71 ili Mi 9t Pro. Kupio bih Xiaomi jer je objektivno bolji za iste pare, al iz nekog razloga ih bukvalno nigdje nema (u Engleskoj gdje studiram). Zna li neko je li to isključivo zbog virusa, ili su prestali prodavati ovaj telefon?
E nema više dzabe xiaomi telefona, kurko, postadose i oni prepoznatljiv brand u svijetu tehnologije. Sad lagano ocekivati uskrsnuce nekog drugog azijata za malo para......
konektovan wrote: ↑11/05/2020 21:49
E nema više dzabe xiaomi telefona, kurko, postadose i oni prepoznatljiv brand u svijetu tehnologije. Sad lagano ocekivati uskrsnuce nekog drugog azijata za malo para......
konektovan wrote: ↑11/05/2020 21:49
Pa ni Realme nije toliko jeftin, iako njega smatraju nekim naslednikom.
Prednost ovih kineskih telefona, prepolovi se cijena za pola godine. Ja svakako i ne uzimam nikad telefon cim izadje. Vala nista mi ne fali ni uzeti nesto staro 1-2 god, nisam neki pacenik da mora sve najnovije.
konektovan wrote: ↑12/05/2020 09:58
Isplati redmi serija, još uvijek je best buy...
Sta je best buy redmi 8 3/32 ti kosta 270km pa ko ce to uzet samo lud covjek
Pa nisi bas u pravu. Za tu cijenu se moze kupiti 4/64 verzija. Za 300 KM ide cak i redmi note 8 3/32, za 325-340 KM moze se kupiti verzija 4/64. Takav hardwer drugog proizvodjaca kosta 20% vise..
konektovan wrote: ↑12/05/2020 09:58
Isplati redmi serija, još uvijek je best buy...
Sta je best buy redmi 8 3/32 ti kosta 270km pa ko ce to uzet samo lud covjek
Pa nisi bas u pravu. Za tu cijenu se moze kupiti 4/64 verzija. Za 300 KM ide cak i redmi note 8 3/32, za 325-340 KM moze se kupiti verzija 4/64. Takav hardwer drugog proizvodjaca kosta 20% vise..
Jel ti inace tako nekom kazes da laze samo da bi izguro ono sto si rekao?Odes na pik vidis cijene kod piljara telefona sto sam naveo ako nije tacno onda dodjes i kazes a do tad me ne nazivaj lazovom bez potrebe.Pricaj o modelu koji sam naveo druge sad ne ubacuj jer nisu tema,naveo si redmi seriju a ja telefon iz te serije koji kosta kako sam vec rekao.