Idioti, još malo pa će se početi ponašati kao da su Lukačevi.bingov buraz wrote: ↑11/05/2020 16:10 Ta komunalna policija u BL jača od ove obične,istraumirano sve od njih tamo![]()
Sad neko na pressu upita ovo za maske u kafanama, kažu, obavezne.
Moderator: O'zone
Idioti, još malo pa će se početi ponašati kao da su Lukačevi.bingov buraz wrote: ↑11/05/2020 16:10 Ta komunalna policija u BL jača od ove obične,istraumirano sve od njih tamo![]()
Jel rek'o ministEr kako jesti i piti sa maskom?banjaluka078 wrote: ↑11/05/2020 16:05 Od sutra ni u rs nema karantina za putnike iz inostranstva. Samo kućna izolacija.
Komunalci danas po baštama kafana pisali kazne ljudima koji su imali maske ispod brade. Nema skidanja maske kad jedeš i piješ. Rek'o ministEr.
i da postuju socijalnu distancuCherry-Cherry wrote: ↑11/05/2020 16:34 A šta ako se dvoje handrače u autu negdje u nekom šumarku? Važi li za njih pravilo, da moraju imati maske?![]()
![]()
Ništa ne reče, valjda kao one hanume s nikabom, malo tkaninu u stranu, srk, zalogaj i maska nazad.channel10 wrote: ↑11/05/2020 16:19 Jel rek'o ministEr kako jesti i piti sa maskom?
Meni nije jasno kako nisu naredili vlasnicima kafica da kafu posluzuju u plasticnim casama? Vazda si mogao naci i karmin na soljicama za kafu, a sto je najgore, virus se prenosi kapljicnim putem i ako ne opere soljicu kako treba, eto zgoditka... Samo plastika treba i samo jednokratna upotreba, kao one kafe sa benzinskih pumpi.
Pоžеljnо је kоrištеnjе јеdnоkrаtnih čаšа i drugоg pоsuđа.
Izbаciti iz upоtrеbе pоsluživаnjе gоstiјu iz pоsudа zа zајеdničku upоtrеbu (kеčаpа, sеnfа, sоsеvа, uljа, slаnikа, šеćеrа, čајеvа i sl.), kао i sаmоusluživаnjе pribоrоm iz zајеdničkih gоndоlа.
https://www.phi.rs.ba/index.php?view=cl ... 74&lang=SR
Moze dvoje valjda ono kazes da je vanbracna veza i zivite zajedno , al trojka je bgm rizicnaCherry-Cherry wrote: ↑11/05/2020 16:34 A šta ako se dvoje handrače u autu negdje u nekom šumarku? Važi li za njih pravilo, da moraju imati maske?![]()
![]()
nek' ostanu maskirani , jer tako je lako zagalviti na necijem mobiteluCherry-Cherry wrote: ↑11/05/2020 16:34 A šta ako se dvoje handrače u autu negdje u nekom šumarku? Važi li za njih pravilo, da moraju imati maske?![]()
![]()
granicni prelazi su znaci, poptuno otovreni za putnike !? Da li imaju listu drzava sa zabranjenim uslaskom u BiH? Hvalabanjaluka078 wrote: ↑11/05/2020 16:05 Od sutra ni u rs nema karantina za putnike iz inostranstva. Samo kućna izolacija.
Komunalci danas po baštama kafana pisali kazne ljudima koji su imali maske ispod brade. Nema skidanja maske kad jedeš i piješ. Rek'o ministEr.
a kod vas u Norveskoj
Da prostiš, dozvoljeno je zguza, jer neće kašljati jedno drugome u lice.Cherry-Cherry wrote: ↑11/05/2020 16:34 A šta ako se dvoje handrače u autu negdje u nekom šumarku? Važi li za njih pravilo, da moraju imati maske?![]()
![]()
Nesto si se zbunila...Connaisseur Karlin wrote: ↑11/05/2020 17:27a kod vas u Norveskojrazumljivo, kod vas je socijalna distanca vec prisutna u drustvu
![]()
dana ssam razgovarala sa nasim Svedjanima, pojedni immaju skracneo radno vrijeme u firamama, plus, drugi rade od kuce za ured, a penizoneri nemaju nikakve zabrane kretanja![]()
Zauzeti optuznicamaPandakonda wrote: ↑11/05/2020 18:46 Zar klix nije najavio da će danas biti sastanak kriznog štaba gdje će najaviti dodatno popuštanje mjera ?
Ko to jos ima prangiju metar i po?kakavdanakneiskustvu wrote: ↑11/05/2020 16:36i da postuju socijalnu distancuCherry-Cherry wrote: ↑11/05/2020 16:34 A šta ako se dvoje handrače u autu negdje u nekom šumarku? Važi li za njih pravilo, da moraju imati maske?![]()
![]()
oko mene djeca su stalno napoljulast mohicans wrote: ↑12/05/2020 01:02 Kad idioti misle ukidati ove par-nepar dane za djecu i starije? Mjesec zatvoreni, mjesec par-nepar. Je li opet ustavni sud treba da reaguje? U drugim zemljama skole krenule, nase pusti tri dana, zauhar je. Ima li uopce pitanja u vezi ovoga od strane novinara na onim usranim konferencijama?
Ja s kesama od Binga na rukama prošao pored zaštitara.antikrkan wrote: ↑12/05/2020 00:10 Koje ludilo danas, odem ja do banke, lik me vrati jer nemam rukavice![]()
Ja kažem halo po zakonu samo maska, jok, kaže on, banka naredila i maska i rukavice.
Odem ja u piljaru kod jaranice, uzmem joj rukavice i upadnem u banku, kažem im da kad im ovako maskirana upadnem sljedeći put neka me isplate odmah!
Jbte, nekada su hapsili osobe koje su u banke upadali s maskama i rukavicama![]()
Tarik, odnosno SuperBolaBola, od ranije poznat na Klix forumu kao Dileja, eno ga kuka po portalima i apeluje da se vrate mjere još dva-tri mjeseca i da se zabrani rad svim trgovinama. Usput ukiva Solaka u zvijezde a Fikreta naziva humanitarcem.