Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
magicno_tragican wrote: ↑05/05/2020 15:56
Da li se isto ceka obicno koverta pismo i pismo paket?
Po nekoj logici bi obicno pismo trebalo brze stici?
Ide li na carinu?
Tabijat wrote: ↑09/05/2020 13:04
06.05.2020 10:39:00 Germany DEFRAA - FRANKFURT A DEA IPZ 1 Ubacivanje pošiljke u vreću - IZVOZ
06.05.2020 10:39:00 IPZ-FRA - Prijem pošiljke od korisnika
09.05.2020 01:04:00 Germany DEFRAA - FRANKFURT A DEA IPZ 1 Ubacivanje pošiljke u vreću - IZVOZ 11.05.2020 13:40:00 Germany DEFRAA - FRANKFURT A DEA IPZ 1 Otprema pošiljke u inostranstvo (EDI poruka )
kakav je ovo povratak u budućnost
P.s. Zna li iko dolaze li pošiljke iz Njemačke?
Ja sam cuo da dolaze, ali valjda nekim vanrednim letovima, tako da su delayi ogromni. I kod mene je jedna posiljka u Frankfurtu od 27. aprila. Ako bude realizovan taj let 11. maja, nadam se da ce i meni doci s tvojim paketom hahahaha. Javi nam sta bude
Meni su dosle knjige sa bookdepository.com kupljene 10.marta.. jučer. Znači prošla pošiljka iz engleske..u ovoj koverti došle 2, treba mi doci jos jedna koja je poslana 2 dana kasnije..A imam jos dvije narudzbe, isto Engleska-ne mogu ih ni upratiti iako imaju tracking gdje su..nisu još došle do BiH..
BJB wrote: ↑09/05/2020 14:29
Meni su dosle knjige sa bookdepository.com kupljene 10.marta.. jučer. Znači prošla pošiljka iz engleske..u ovoj koverti došle 2, treba mi doci jos jedna koja je poslana 2 dana kasnije..A imam jos dvije narudzbe, isto Engleska-ne mogu ih ni upratiti iako imaju tracking gdje su..nisu još došle do BiH..
U mene nije pomaklo s mjesta, a naručeno 08.02. Znači već 3 mjeseca.
17.03.2020 18:16:00 Malaysia MYKULC - KUALA LUMPUR C Ubacivanje pošiljke u vreću - IZVOZ
18.03.2020 19:15:00 Malaysia MYKULC - KUALA LUMPUR C Otprema pošiljke u inostranstvo (EDI poruka )
BJB wrote: ↑09/05/2020 14:29
A cim si poslao? DHL pretpostavljam.
Nije Bog mi, mislim da bookdepository salje preko royal mail
To ne znaci previse. Posebno sto ne znamo koja je vrsta posiljke. Nije isto obicno pismo i paket koji je obicno skuplji i moze imati visi prioritet. Posto ne znamo tacan tracking broj nemas potvrdu bilo cega. Evo npr. ja imam mozda ukupno 20 posiljki najrazlicitjih vrsta dostave i ni jednu jednu posiljku iz Azije nisam dobio u zadnjih sada vec dva mjeseca. Bio sam, ali vise nisam optmista da ce se u narednih 1-2 mjeseca ista povoljno desiti. Ostaje nam samo da cekamo.
Sta ne nadajte se letovima prije prvog? Hahahhahahahaha
27.04.2020 12:17:00 Germany DEFRAA - FRANKFURT A DEA IPZ 1 Ubacivanje pošiljke u vreću - IZVOZ
27.04.2020 13:40:00 Germany DEFRAA - FRANKFURT A DEA IPZ 1 Otprema pošiljke u inostranstvo (EDI poruka )
11.05.2020 10:23:28 BOSNIA AND HERZEGOVINA BASJJA - SARAJEVO 71003 Prispijeće pošiljke u Izmjenicnu poštu - UVOZ
Mislim da ti ovo ti samo vazi za posiljke iz Njemacke. Vjerovatno se radi o tom da se DHL ekspres dostavi povremeno pridruzi i ova obicna DHL posta i zato pristize. Ovo ne vazi za posiljke iz Azije.
Niko ne spori da ce ponekad posiljke proci, samo ne mozes znati koje vrste, odkale naručeno i kada će stići. Ako se nađe neki let koji zadovljava mogucnost transporta, to ce i biti uključeno, ali veliku većinu pošiljki ne treba očekivati dok ne krene normalni avio saobraćaj između Srbije, Hrvatske i Bosne, ali i BIH/Njemačka/Austrija.