Zahvalite se Liječnicima!
Moderator: O'zone
-
p_dujmic
#1 Zahvalite se Liječnicima!
Hvala svima koji su napisali zahvalnice:)
Last edited by p_dujmic on 08/05/2020 16:19, edited 1 time in total.
- Perdita_Durango
#2 Re: Zahvalite se Liječnicima!
Kako tacno to doprinosi smanjenju panike?
Ovo zahvaljivanje, pljeskanje i slicno - super tko zeli i vidi poantu u tome. Meni je bilo simpa za pocetak dok ljudi nisu poceli pljeskati i zahvaljivati se i Kurti i Murti.
I super, ljudi rade svoj posao, woohoo!
Ovo zahvaljivanje, pljeskanje i slicno - super tko zeli i vidi poantu u tome. Meni je bilo simpa za pocetak dok ljudi nisu poceli pljeskati i zahvaljivati se i Kurti i Murti.
- vjesticanametli
#3 Re: Zahvalite se Liječnicima!
E djeco djeco
cuj zahvalnice 
-
AmicHorne
#6 Re: Zahvalite se Liječnicima!
idi ba vise u 3pm ljude ovdje banaju jer puste pogresnu pjesmu, ali ti si uvijek tu??? Da li placas da te se trpi ffs 
- Haris.ba
#7 Re: Zahvalite se Liječnicima!
Ja se svaki mjesec zahvalim kad uplatim doprinose. Nije dovoljno?
- ExNihilo
#8 Re: Zahvalite se Liječnicima!
Finansiram im platu.
Dosta smo se mi zahvaljivali, nek' se oni malo nama zahvale. Za početak time što će prestati izigravati bogove na zemlji onima od čijih para žive.
Dosta smo se mi zahvaljivali, nek' se oni malo nama zahvale. Za početak time što će prestati izigravati bogove na zemlji onima od čijih para žive.
- studiorum_tuzlaensis
#9 Re: Zahvalite se Liječnicima!
Glavni im je fazon da ti prije svake intervencije gurnu neki papiric da se potpiše, pa ako umreš na stolu da makar operacija bude uspješna.
To je naše zdravstvo.
Plaćam zdravstvo već godinama nažalost jer je Zakonska obaveza, ali isključivo idem kod privatnika. Gore na KCUS je ostala uglavnom UBLEHA od doktora.
Plaćam zdravstvo već godinama nažalost jer je Zakonska obaveza, ali isključivo idem kod privatnika. Gore na KCUS je ostala uglavnom UBLEHA od doktora.
-
Tambure
#10 Re: Zahvalite se Liječnicima!
jutros u KCUS dijete na zakazani pregled ... prazno sve kažu one sestre nema doktora, u operacionoj sali ... cekali 2 sata kazu ne zna se kad će doktor ... za pulton njih tri drkaju klitoris, za blagajnom žena čita novine i jede doručak ... eto ja sam im zahvalan
- Haris.ba
#11 Re: Zahvalite se Liječnicima!
Sto im ne rece kome sam ja pljeskao svaku noc? 
-
neko_sa_strane
#12 Re: Zahvalite se Liječnicima!
Kako mene to nervira. Papir im služi kao opravdanje da mogu i zeznuti operaciju i ne odgovarati. I da nema tog papira opet ne bi odgovarali zbog pogrešne dijagnoze. U tom slučaju samo pravdu uzeti u ruke jer se ne možeš osloniti na državu. Tužiti ih i ići do Strazbura ako treba.studiorum_tuzlaensis wrote: ↑08/05/2020 10:52 Glavni im je fazon da ti prije svake intervencije gurnu neki papiric da se potpiše, pa ako umreš na stolu da makar operacija bude uspješna.To je naše zdravstvo.
- vjeshalica
#13 Re: Zahvalite se Liječnicima!
Fataj se lektirep_dujmic wrote: ↑07/05/2020 23:20 Pozdrav svima! Nadam se da ste svi još uvijek zdravi:) Kao student nedavno sam pokušavala smisliti načine na koje bih mogla pomoći u smanjenju panike oko koronavirusa sa mojim timom Neuro_Nada, i napokon smo došli na ideju stvaranja internetskog obrasca koji ljudi mogu upotrijebiti za pisanje zahvalnica pružateljima zdravstvenih usluga:) Danas napišite zahvalnicu zdrastvenim radnicima putem obrasca ispod! Poslat ćemo sve poruke zdrastvenim radnicima u Italiji, jednoj od najteže pogođenih zemlja, i Hrvatskoj! Sada je vrijeme za jedinstvo, razumijevanje, i zahvalnost zdrastvenim djelatnicima koji stalno rade za potrebe naše globalne zajednice. Hvala svima!!Link do formulara: https://petrapdujmic.typeform.com/to/WUUdre
Poyy
-
laik1981
#14 Re: Zahvalite se Liječnicima!
Jos da ga rade kako treba.. 30% ih na bolovanje dezertiralo..Perdita_Durango wrote: ↑07/05/2020 23:43 Kako tacno to doprinosi smanjenju panike?
- azurna_obala
#15 Re: Zahvalite se Liječnicima!
neko_sa_strane wrote: ↑08/05/2020 11:57Kako mene to nervira. Papir im služi kao opravdanje da mogu i zeznuti operaciju i ne odgovarati. I da nema tog papira opet ne bi odgovarali zbog pogrešne dijagnoze. U tom slučaju samo pravdu uzeti u ruke jer se ne možeš osloniti na državu. Tužiti ih i ići do Strazbura ako treba.studiorum_tuzlaensis wrote: ↑08/05/2020 10:52 Glavni im je fazon da ti prije svake intervencije gurnu neki papiric da se potpiše, pa ako umreš na stolu da makar operacija bude uspješna.To je naše zdravstvo.
Samo kad se sjetim, kaze de potpiši, hitan carski, tri dana se porađam, mjesec ležim na patologiji, ne mogu vise da disem kako treba, ali papir se mora potpisat.
Nemam se za sta zahvaliti, mamu su mi u grob poslali, a ne daj Boze da mi sad sta zatreba, isto bi mi bilo.
- Lincoln-Burrows
#16 Re: Zahvalite se Liječnicima!
Nismo mi kao narod zaslužili ništa dobro evo vidi se po komentarima.
-
Medobrundo25
#17 Re: Zahvalite se Liječnicima!
Sta ocekujes? Gledaju kako se zdravstvo unistava godinama i sute, od sebe su napravili bogove na zemlji iako rade posao za koji su placeni. Cim je prpa nastupila dezertirali, ovi ostali sto su ostali posakrivali se u bolnicama ko misevi i ne daju nikome da proviri unutra. Slucajeve korone 99% vidjelo na tv samo. Za sta da im se zahvaljuje i pljesce?Lincoln-Burrows wrote: ↑08/05/2020 14:12 Nismo mi kao narod zaslužili ništa dobro evo vidi se po komentarima.
- Lincoln-Burrows
#18 Re: Zahvalite se Liječnicima!
Ne očekujem ja ništa ali nam je solidarnost na niskim granama, neće nikada biti dobro dok je ovako.Medobrundo25 wrote: ↑08/05/2020 14:19Sta ocekujes? Gledaju kako se zdravstvo unistava godinama i sute, od sebe su napravili bogove na zemlji iako rade posao za koji su placeni. Cim je prpa nastupila dezertirali, ovi ostali sto su ostali posakrivali se u bolnicama ko misevi i ne daju nikome da proviri unutra. Slucajeve korone 99% vidjelo na tv samo. Za sta da im se zahvaljuje i pljesce?Lincoln-Burrows wrote: ↑08/05/2020 14:12 Nismo mi kao narod zaslužili ništa dobro evo vidi se po komentarima.![]()
![]()
-
laik1981
#19 Re: Zahvalite se Liječnicima!
Ih da mi konkretno djelujemo kao sto pricamo u komentarima ova drzava bi bila ko Svica, a onoj sto vodi bolnicu ne bi ni tri ovce povjerili da ih cuva..Lincoln-Burrows wrote: ↑08/05/2020 14:12 Nismo mi kao narod zaslužili ništa dobro evo vidi se po komentarima.
- azurna_obala
#20 Re: Zahvalite se Liječnicima!
Da čujemo tvoja iskustva??Lincoln-Burrows wrote: ↑08/05/2020 14:12 Nismo mi kao narod zaslužili ništa dobro evo vidi se po komentarima.
Molim te lijepo, nemaš ti nikome pravo držati moralne pridike, pogotovo ako nemaš osnova za to, a ni iskustva.
Šta želiš da im se klanjamo, jel, za šta?
Pisala sam već na nekoj temi šta mi je bilo sa mame na abdominalnoj hirurgiji, gdje je bila smještena kao onkološki pacijent nakon operacije.
A korona je samo pokazatelj kako dokotri koji rade tu umiru, a kamoli obični smrtnici, usotalom već na više tema je sve rečeno.
- Edin H.
#21 Re: Zahvalite se Liječnicima!
Odlicno napravljenop_dujmic wrote: ↑07/05/2020 23:20 Pozdrav svima! Nadam se da ste svi još uvijek zdravi:) Kao student nedavno sam pokušavala smisliti načine na koje bih mogla pomoći u smanjenju panike oko koronavirusa sa mojim timom Neuro_Nada, i napokon smo došli na ideju stvaranja internetskog obrasca koji ljudi mogu upotrijebiti za pisanje zahvalnica pružateljima zdravstvenih usluga:) Danas napišite zahvalnicu zdrastvenim radnicima putem obrasca ispod! Poslat ćemo sve poruke zdrastvenim radnicima u Italiji, jednoj od najteže pogođenih zemlja, i Hrvatskoj! Sada je vrijeme za jedinstvo, razumijevanje, i zahvalnost zdrastvenim djelatnicima koji stalno rade za potrebe naše globalne zajednice. Hvala svima!!Link do formulara: https://petrapdujmic.typeform.com/to/WUUdre
Potpisao sam
-
tap3ah75
#22 Re: Zahvalite se Liječnicima!
Ne znam nijednog doktora iz Italije a ni iz HR .... koji ću klinac ja njima pisati.Edin H. wrote: ↑08/05/2020 15:29Odlicno napravljenop_dujmic wrote: ↑07/05/2020 23:20 Pozdrav svima! Nadam se da ste svi još uvijek zdravi:) Kao student nedavno sam pokušavala smisliti načine na koje bih mogla pomoći u smanjenju panike oko koronavirusa sa mojim timom Neuro_Nada, i napokon smo došli na ideju stvaranja internetskog obrasca koji ljudi mogu upotrijebiti za pisanje zahvalnica pružateljima zdravstvenih usluga:) Danas napišite zahvalnicu zdrastvenim radnicima putem obrasca ispod! Poslat ćemo sve poruke zdrastvenim radnicima u Italiji, jednoj od najteže pogođenih zemlja, i Hrvatskoj! Sada je vrijeme za jedinstvo, razumijevanje, i zahvalnost zdrastvenim djelatnicima koji stalno rade za potrebe naše globalne zajednice. Hvala svima!!Link do formulara: https://petrapdujmic.typeform.com/to/WUUdre
![]()
Potpisao sam
Sklepaj nešto što će ovi naši dr vidjeti ... e tu bi volio ispuniti.
-
L u c i f e r
#23 Re: Zahvalite se Liječnicima!
Hvala im sto su se zakljucali
Haram im doprinosi
Cast izuzecima
Haram im doprinosi
Cast izuzecima
- stetoskop
- Grijem se na: Fujitsu 12llce
- Vozim: Traktor, ide j€bi ga
#24 Re: Zahvalite se Liječnicima!
U Kantonu Sarajevo u domovima zdravlja, štrajk od septembra 2019.god. radi traženja nekih povišica. Time počeše ucjenjivati vlast preko leđa bolesnih ljudi i ugroziše cijelu zdravstvenu zaštitu.
Od oboljenja i početnih simptoma koje je trebalo na vrijeme početi dijagnosticirati, ljudi pređoše u status "više udruženih hroničnih oboljenja".
I tako pacijente uvedoše u ovu pandemiju.
Od oboljenja i početnih simptoma koje je trebalo na vrijeme početi dijagnosticirati, ljudi pređoše u status "više udruženih hroničnih oboljenja".
I tako pacijente uvedoše u ovu pandemiju.
- Matzan
#25 Re: Zahvalite se Liječnicima!
Taj papir se potpisuje u svakoj normalnoj državi svijeta.neko_sa_strane wrote: ↑08/05/2020 11:57Kako mene to nervira. Papir im služi kao opravdanje da mogu i zeznuti operaciju i ne odgovarati. I da nema tog papira opet ne bi odgovarali zbog pogrešne dijagnoze. U tom slučaju samo pravdu uzeti u ruke jer se ne možeš osloniti na državu. Tužiti ih i ići do Strazbura ako treba.studiorum_tuzlaensis wrote: ↑08/05/2020 10:52 Glavni im je fazon da ti prije svake intervencije gurnu neki papiric da se potpiše, pa ako umreš na stolu da makar operacija bude uspješna.To je naše zdravstvo.
Uglavnom se radi o anesteziji i mogućoj infekciji.