Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
bunk wrote: ↑06/05/2020 13:35
Zanimljivo poklapanje stajalista.
Steta sto sdp nece nikad pravit vlast s nacionalistima.
Ili je trenerko mislio samo na Bosnjake?
Dok ostali mogu.
al sto tvoj komsic je u vlasti sa nacionalistima zar tebi kao bosnjaku to ne smeta il ti odgovara srpsko hrvatska bratija sve dok je za patriotskim zelenim volanom
Meni kao Bosnjaku ne smeta niko.
Osim svih neprijatelja Bosne i Hercegovine.
"Nije zaradio ni da odlazi u Tešanj... Moram reći da sam ponosna da je moj sin uspio da sačuva radna mjesta u svojoj firmi, da je uspio da plati poreze i doprinose", istakla je ona.
treba pitat kiflu. njegov kadar je potpisao ugovor sa sinom bilsene i onog iz naše stranke.
Čudi, pošto u većini tih napada ide tvrdnja, ničim dokazana, da smo minorna stranka, da će nas pomesti, da će DF nestati. Pa, ako je tako, zašto tolika panika i strah od DF-a? Zašto?
"Nije zaradio ni da odlazi u Tešanj... Moram reći da sam ponosna da je moj sin uspio da sačuva radna mjesta u svojoj firmi, da je uspio da plati poreze i doprinose", istakla je ona.
treba pitat kiflu. njegov kadar je potpisao ugovor sa sinom bilsene i onog iz naše stranke.
Kifla rekao da taj covjeknema veze sa njegovom strankom. Imas neke dokaze? Na dokaze ne mislim link na neka stranacka piskarala?
I kakve veze nasa stranka ima s tim?
bunk wrote: ↑06/05/2020 13:35
Zanimljivo poklapanje stajalista.
Steta sto sdp nece nikad pravit vlast s nacionalistima.
Ili je trenerko mislio samo na Bosnjake?
Dok ostali mogu.
al sto tvoj komsic je u vlasti sa nacionalistima zar tebi kao bosnjaku to ne smeta il ti odgovara srpsko hrvatska bratija sve dok je za patriotskim zelenim volanom
jos jednom osoba koja podrzavas je u koalciji sa neprijateljima BiH niti sdp niti nip niti ns nego tvoj patriotski sektor tako da ti ovaj oksimoron ne ide ama bas nikako
jos jednom osoba koja podrzavas je u koalciji sa neprijateljima BiH niti sdp niti nip niti ns nego tvoj patriotski sektor tako da ti ovaj oksimoron ne ide ama bas nikako
Formiranje vlasti na nivou Drzave je odredjeno Ustavom.Tu nema izbora .Pises a nisi informisan.
Haj zdrao.
Formiranje vlasti na nivou Drzave je odredjeno Ustavom.Tu nema izbora .Pises a nisi informisan.
Haj zdrao.
Adil Osmanović emotivno govorio o saradnji HDZ-a i SDA: Bili smo i bit ćemo partneri
Jesi li ti procitao sta sam napisao diretore?
Ako se misli formirati vlast na nivou Drzave,sta kaze Ustav.
I tu se nema izbora niti se prave koalicije.
Za sad.
Ima li šta o Malinama, jel dao Nenadić da kradu, hoćeš li koga slati u zatvor, itd.
Pa imas u ovom tekstu o tome: DF se oglasi kada ocjeni da za to, u ovo vrijeme, ponavljamo u vrijeme kada bi nam prioriteti morali biti oni što smo sebi postavili, ima potrebe
Teska vremena, nema potrebe sad o tome, drugi su prioriteti sad
bunk wrote: ↑06/05/2020 17:55
Jesi li ti procitao sta sam napisao diretore?
Ako se misli formirati vlast na nivou Drzave,sta kaze Ustav.
I tu se nema izbora niti se prave koalicije.
Za sad.
Legitimni predstavnici hrvatskog naroda? Jeste li zbog toga u dozivotnoj koaliciji sa sda?
Ne pise to u ustavu bunk. Koliko god vi zeljeli i zagovarate to...jos uvijek toga nema u ustavu
Sadik je pravi čovjek na pravom mjestu.
Bravo za Df koji jedini svoje predstavnike ne tusi vec ih postavlja na mjesta gdje ce pokazati svoj puni potencijal.