Korona dernek
- Tony Soprano
#226 Re: Korona dernek
KaCe se formirat' komisija za istragu ? 
-
jagugu
#227 Re: Korona dernek
Još jedan korona-party u BiH: Načelnik Bosanskog Petrovca okretao janje s društvom
https://radiosarajevo.ba/vijesti/bosna- ... vom/376085
https://radiosarajevo.ba/vijesti/bosna- ... vom/376085
- Banksy
#228 Re: Korona dernek
Ovo jeste skandalozno, ali više u smislu cirkusa, nego afere. Tamburaši mi nisu tolikl problematični - možda u kontekstu licemjerja "evo me među četiri zida, sejda mi kuha pitu" ili "sjećam se mirisa ramazana" uz chivas i graševinu. Nema tu i inače velike pameti, pa da neko očekuje svijest i savjest od ovakvih, neko pametno djelovanje. Da su se našli u nečijoj kući na derneku, a ne u restoranu, a mnogi se nalaze tako, nažalost, svi to znamo, niko nikad ne bi ni saznao za ovo. Budaletine, bez mozga i razmišljanja, a ne moralne vertikale i gluposti. Ono što je meni pravi skandal je da je sve organizirao šef jedne od klinika, a da je prisutan bio dekan vet. fakultet, navodno SDA ekspert za coronu. E to je ono što diže kosu na glavi. To je šokantno, to je za osudu i kaznu, to je katastrofalan primjer tamo gdje primjer mora biti uzoran i besprijekoran. Nadam se da će podnijeti najoštriju osudu i degradaciju i najveću kaznu. Sve prisutne najoštije kazniti, tu kaznu postaviti kao primjer, i ostaviti fb ismijavanju dok se ne ugasi.
Ali opet, sve to, nakon svih kaznk koje svima sijede, je najobičnija kamilica za brutalnu krađu NAŠIH deset miliona, a možda kroz sve nabave CZe i dvaput više, koje su nam priredili SDA Solak, Novalić i Fikret. Bilo bi jako loše i opasno da ovaj cirkus zasjeni pravu aferu, da nam se fokus s pravih, teških kriminalaca prebaci na budale. Nastavimo li još dva dana o Halidu, nikad se više,u onoj snazi, nećeml vratiti na Maline. A to bi malinarima baš leglo, ko kec na deset. Vjerujem da će sve učiniti da tako i bude.
Ali opet, sve to, nakon svih kaznk koje svima sijede, je najobičnija kamilica za brutalnu krađu NAŠIH deset miliona, a možda kroz sve nabave CZe i dvaput više, koje su nam priredili SDA Solak, Novalić i Fikret. Bilo bi jako loše i opasno da ovaj cirkus zasjeni pravu aferu, da nam se fokus s pravih, teških kriminalaca prebaci na budale. Nastavimo li još dva dana o Halidu, nikad se više,u onoj snazi, nećeml vratiti na Maline. A to bi malinarima baš leglo, ko kec na deset. Vjerujem da će sve učiniti da tako i bude.
- sadie_forever
#229 Re: Korona dernek
Vidjet ces kako nije kad zagustiKikibombona wrote: ↑05/05/2020 17:49Vjera je za sirotinju...sadie_forever wrote: ↑05/05/2020 03:49Nakon alkohola u ramazanskim danima bilo bi dno dna da ovog vidim na bajramskim programima Gdje uci ilahije..E moj Halide,opametilo te nije
![]()
- sadie_forever
#230 Re: Korona dernek
Banksy wrote: ↑05/05/2020 18:37 Ovo jeste skandalozno, ali više u smislu cirkusa, nego afere. Tamburaši mi nisu tolikl problematični - možda u kontekstu licemjerja "evo me među četiri zida, sejda mi kuha pitu" ili "sjećam se mirisa ramazana" uz chivas i graševinu. Nema tu i inače velike pameti, pa da neko očekuje svijest i savjest od ovakvih, neko pametno djelovanje. Da su se našli u nečijoj kući na derneku, a ne u restoranu, a mnogi se nalaze tako, nažalost, svi to znamo, niko nikad ne bi ni saznao za ovo. Budaletine, bez mozga i razmišljanja, a ne moralne vertikale i gluposti. Ono što je meni pravi skandal je da je sve organizirao šef jedne od klinika, a da je prisutan bio dekan vet. fakultet, navodno SDA ekspert za coronu. E to je ono što diže kosu na glavi. To je šokantno, to je za osudu i kaznu, to je katastrofalan primjer tamo gdje primjer mora biti uzoran i besprijekoran. Nadam se da će podnijeti najoštriju osudu i degradaciju i najveću kaznu. Sve prisutne najoštije kazniti, tu kaznu postaviti kao primjer, i ostaviti fb ismijavanju dok se ne ugasi.
- JThomas
#231 Re: Korona dernek
a ne mogu javnost i mediji uraditi maline. zna se ko jedini može. kad je krivac "obični" pritisak javnosti ima dosta efekta, kad je politički on je zanemariv i sa tim se do jedne mjere računa unaprijed. ako priča o derneku može spriječiti da se urade maline - pa onda se svakako ne bi uradile. onda može i priča o promjeni vremena.
- muha_sa
#233 Re: Korona dernek
Jedva cekam
Elmedin Dino Konakovic
2 sati ·
FTV, Odgovorite ljudima
20:10h
Vidimo se!
Elmedin Dino Konakovic
2 sati ·
Vidimo se!
- saint_mirad
#234 Re: Korona dernek
Teorija zavere: corona dernek je namerno pusten u javnost da se skrene paznja s malinarske afere, koja je mnogo krupnija i potencijalno stetnija po SDA. Jest instagramusa glupa, ali nije toliko glupa da ne zna da ne treba snimati live u ovo vreme.
-
sumirprimus
- Logovan
#236 Re: Korona dernek
....sinoć bilo
-
sumirprimus
#237 Re: Korona dernek
U kakvoj smo ilovaci kad je kifla zadnja nada za posteno rafalanje

-
allem_77
#238 Re: Korona dernek
Taj čovjek pristvuje sastancima čiji je pokrovitelj WHO. Jedno je pričao za Face tv - odnosno priča za narod - ovce.Banksy wrote: ↑05/05/2020 18:37 Ovo jeste skandalozno, ali više u smislu cirkusa, nego afere. Tamburaši mi nisu tolikl problematični - možda u kontekstu licemjerja "evo me među četiri zida, sejda mi kuha pitu" ili "sjećam se mirisa ramazana" uz chivas i graševinu. Nema tu i inače velike pameti, pa da neko očekuje svijest i savjest od ovakvih, neko pametno djelovanje. Da su se našli u nečijoj kući na derneku, a ne u restoranu, a mnogi se nalaze tako, nažalost, svi to znamo, niko nikad ne bi ni saznao za ovo. Budaletine, bez mozga i razmišljanja, a ne moralne vertikale i gluposti. Ono što je meni pravi skandal je da je sve organizirao šef jedne od klinika, a da je prisutan bio dekan vet. fakultet, navodno SDA ekspert za coronu. E to je ono što diže kosu na glavi. To je šokantno, to je za osudu i kaznu, to je katastrofalan primjer tamo gdje primjer mora biti uzoran i besprijekoran. Nadam se da će podnijeti najoštriju osudu i degradaciju i najveću kaznu. Sve prisutne najoštije kazniti, tu kaznu postaviti kao primjer, i ostaviti fb ismijavanju dok se ne ugasi.
Zapitaj se zašto se on ne plaši ove teške bolesti?
- muha_sa
#239 Re: Korona dernek
Imenom i prezimenom ih proziva--meni dostasumirprimus wrote: ↑05/05/2020 19:45 U kakvoj smo ilovaci kad je kifla zadnja nada za posteno rafalanje![]()
![]()
-
sumirprimus
#240 Re: Korona dernek
za gladi kad nema mesa dobar je i podbjel.muha_sa wrote: ↑05/05/2020 19:51Imenom i prezimenom ih proziva--meni dostasumirprimus wrote: ↑05/05/2020 19:45 U kakvoj smo ilovaci kad je kifla zadnja nada za posteno rafalanje![]()
![]()
![]()
-
detroit-mercy
#241 Re: Korona dernek
Jebes korona dernek, ljudi sjeli na privatnom partiju, nek se jebu, nek navuku zarazu, koga briga.
Paznja ipak treba biti usmjerena na smradove koji klepaju lovu
.
Paznja ipak treba biti usmjerena na smradove koji klepaju lovu
-
sumirprimus
#242 Re: Korona dernek
Ne jbes.vladajuca bulumenta politicari biznismeni pjevaci doktorimogu krkat i za krsit pravila a obican narod se mjesecima izludjuje od istih tih supaka.
-
neko_sa_strane
-
detroit-mercy
#244 Re: Korona dernek
To Kurac bio na partijuTomahawk11 wrote: ↑05/05/2020 10:35Bogme eno i kod tebe onaj haver od Kurca organizovo party i to svega...koke, boba, vutre![]()
-
Dino79
#245 Re: Korona dernek
Dosta su ga oni njoj metali.
Evo spiska svih koje je policija zatekla u objektu i kaznila na licu mjesta:
Staša Košarac, Bojan Marković, Mladen Stanišić, Ljubomir Mrda, Zijad Blekić, Nihad Fejzić, Hajrudin Alić, Ajlin Ahmić, Sejo Balić, Semir Cerić Koke, Hajrudin Varešanović, konobar i odgovorno lice Mehmedalija Kriještorac. Od muzičara tu su bili Haris Kaltak, Adnan Kuka i Adis Kahvić, objavio je Raport.
Nekoliko gostiju je uspjelo “uteći” prije dolaska policije, među njima su Halid Bešlić, Šerif Konjević, Slađana Mandić
- Ludzak
#246 Re: Korona dernek
Koke veli: " ispao sam glup ko konj".
Zamislite da je Šerif Konjević to izjavio.
Zamislite da je Šerif Konjević to izjavio.
-
Tempo
- ZeModerator
- Leverage
#248 Re: Korona dernek
Ne ide mu loše za nekog ko je glup k'o konj i kome je život otiš'o dođavola.
-
Tempo
- ZeModerator
#249 Re: Korona dernek
jes, ti znas...neko_sa_strane wrote: ↑05/05/2020 20:11I ne baš. Nije kritikovao Košarca zbog mogućnosti širenja zaraze korona virusom već što mu je zeznuo politiku blokiranja. Nije se držao tog uputstva.
-
DonieBrasco
#250 Re: Korona dernek
Ali pazi ti koliko pjevaca na jednoj zabavi, i koliko su oni zaradili za jednu noc minus ovih 500 KM kazne koju mozda a vjerovatno nece ni morati platiti.