Korona je bauk za stoku sitnog zuba.
Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!
Moderator: O'zone
- salik79
- Porodice Foht
#16877 Re: Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!
DakleM, kad je dernek Dodikov Kosarac je fin kompa za druzenje u po Sarajeva!

- japin_mutapi
- Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#16878 Re: Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!
Nisu ovi derneklije raja i narod.
Oni su iznad naroda. Bolji, pametniji, ljepsi, bogatiji. Mnogo bogatiji. Oni su elita, ugladjeni i kulturni.
Narod i raja su ispod njih. Narod je los, glup, ruzan, prljav. Siromasan je i smrdi. Raja je bez manira, nekluturna, bezobrazna i nezahvalna. Stoka. Jesmo.
Sve je kao i uvijek. Stanje redovno. Dal je normalno? Pristajemo li da ovo bude normalno?
Oni su iznad naroda. Bolji, pametniji, ljepsi, bogatiji. Mnogo bogatiji. Oni su elita, ugladjeni i kulturni.
Narod i raja su ispod njih. Narod je los, glup, ruzan, prljav. Siromasan je i smrdi. Raja je bez manira, nekluturna, bezobrazna i nezahvalna. Stoka. Jesmo.
Sve je kao i uvijek. Stanje redovno. Dal je normalno? Pristajemo li da ovo bude normalno?
-
artur morgan
- GandalfSivi
#16880 Re: Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!
Hajde moram na sekundu. Smjesno ba, svi se lozite kao sada neki skandal. Vazda je bilo tako, vazda ce i ostati, strogoca se trenira na raji, a na “elite” se to ne odnosi. Samo sto su ovi uhvaceni na kameri. Jebote, tamo negdje zima ‘93/94, znaci najtezi dani opsade, nema vise ni humanitarne, zavrnuli pipu na aerodromu, plavi putevi ni u najavi, roka svaku noc vise nego ostatak rata, ali zato pun kurac kafana, restorana, viski potocima tece, janjetina se krka kako stignu, slicni sve likovi, oduzmi jednog, dodaj drugog, sve isti kurac. Ja kao klinac na jedan od tih derneka upao (rodica mi bila raja sa Puskom, pa me vodila), pogubio se sav, napio se k’o majka, taxi me kuci vodio (halo taxi ‘93.).
I sada ovo k’o cudno. Da su i svi doktori, isti kurac bi bio. A sada je jos i gore nego onda, sada vise nema lijeka. Da ih je koji drot u stanicu poveo, zavrsio bi isto kao onaj sto kaznu muzi tuziteljice u Tuzli ili Zenici naplati (niko se vise i ne sjeca tog). Do jutra bi mu otkaz bio. Revolucija se nece desiti, a evolucija ne moze pomoci. Gotova prica...
I sada ovo k’o cudno. Da su i svi doktori, isti kurac bi bio. A sada je jos i gore nego onda, sada vise nema lijeka. Da ih je koji drot u stanicu poveo, zavrsio bi isto kao onaj sto kaznu muzi tuziteljice u Tuzli ili Zenici naplati (niko se vise i ne sjeca tog). Do jutra bi mu otkaz bio. Revolucija se nece desiti, a evolucija ne moze pomoci. Gotova prica...
- Hajlac
#16881 Re: Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!
I "koverta" korumpirani Zmijin Šabanović regularno hodao po bolesničkim sobama u jutarnjim vizitama, a popodne operisao...jagugu wrote: ↑05/05/2020 01:40 Znate šta je još tužno u ovom svemu? Da je večerašnji dernek prošao u tajnosti i da niko ne sazna za njega, sutra bi se u medijima pojavio ovaj kurton Fejzić i srao sa mjerama i kako gradjani trebaju ozbiljno shvatiti koronu i pridržavat se mjera.
Ja ne znam ljudi, ovo sve više ne može pod kožu. Ne mislim samo na korona situaciju, nego sve u ovoj državi što se dešava. Pa hoćemo li ikad mi gradjani konkretno uradit da promjenimo situaciju u državi?
- salik79
#16882 Re: Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!
Kaze "policija izdala 16 prekrsajnih naloga", a ja ih prebroja 24 (+/- 2) na onom snimku.
-
pinkman
#16883 Re: Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!
Nego zna li ko kako da se mi obicni smrtnici ponasamo? Smijemo li se i mi druziti sa Srbima. Jesmo li se to pomirili? 
- salik79
- cyprus
#16885 Re: Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!
Nije da ne slušam svakakvu muziku, ali hu d fak iz Slađana Mandić? 
- sadie_forever
#16886 Re: Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!
Ne znam ni ja ko je ona,ali ona ih je zafrkala s svojim slikama na insta 
- madner
#16887 Re: Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!
Fin dernek. Dopizdilo svima.
-
Sociolog
#16888 Re: Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!
Ovo je nista, pa i afera s Respiratorima..,ako dopustimo misu za Bleiburg 16. Sad u Katedrali, za Ndh..Nisu jos otkrili ovo mediji.
Doci ce masa hrvatskih politicara poluilegalno.U Aystriji i Hrvatskoj ne mogu mise, kod nas mogu.
Ocekujem i haos tih dana u Sarajevu.
Ako dopustimo Misu za neduzne NDH ..definitivno treba staviti ekser i zakucati ga u nasu zemlju
- Matzan
#16889 Re: Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!
smijesni_ste wrote: ↑05/05/2020 00:36Mislim da izgledam prosječno, možda i ispodprosječno, ali za ovog sam Brad Pitt lično![]()
![]()
- vjeshalica
#16890 Re: Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!
Zijad Blekic?hahaha znate li ko je to uopce?
Pa sve je jasno...raskalasenom doktoru samo Sekijina mrznja more doci glave kako treba,dakleR ocekujem reakciju Seky i izbacivanje vani
Pa kad mi neko kaze dokyori gore ugrozeni
Hocemo imena ugrozenika i zasto....seljacine
Pa sve je jasno...raskalasenom doktoru samo Sekijina mrznja more doci glave kako treba,dakleR ocekujem reakciju Seky i izbacivanje vani
Pa kad mi neko kaze dokyori gore ugrozeni
Hocemo imena ugrozenika i zasto....seljacine
- oldtajmer
- banjaluka078
- Moderator
- vjeshalica
#16893 Re: Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!
Raspale dronfulje u prvom planu u sjebanom drustvu,za njima idu u korak oni sto ih placaju nasim parama,divljaci,besposlicari i krmad obicna
Imaju ljudi poremecaj od pozicija na kojima se nalaze
Nesto ko seksualni manijaci
I kad mi mediji uzmu faliti i eksponirati ovu sljaku drustvenu i proljeve njihove....mrssss
Imaju ljudi poremecaj od pozicija na kojima se nalaze
Nesto ko seksualni manijaci
I kad mi mediji uzmu faliti i eksponirati ovu sljaku drustvenu i proljeve njihove....mrssss
-
daddy-kool
#16894 Re: Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!
Ukidaj sve mjere, očito se ovo više ne može durat'.
Idemo na "švedski model", lična odgovornost i samozaštita, pa koga zakači - zakači.
A ovakvi party-iji su najbolje okruženje za širenje virusa - bliski kontakt, pjevanje, vikanje, glasan govor, bahatost, tzv "superspreading event".
-
Juliuscezar
#16895 Re: Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!
Izbrisao fbbanjaluka078 wrote: ↑05/05/2020 03:22 Evo, izvinjava se.
https://radiosarajevo.ba/vijesti/bosna- ... sam/375997
Ne izvinjava se što je bio nego što je otkriven postoji jako velika razlika
Nije ovo ispad nego zločin sa predumišljajem
- banjaluka078
- Moderator
#16896 Re: Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!
Ne znate vi šta je strah, šta je večeras Staša preživio shvatajući da će mu gazda saznati da derneči u po mrskog Teherana dok mu entitetom bjesni korona i raste nezadovoljstvo naroda! A gazda zna udariti, uštinuti da se zavrtiš oko svoje ose, zavitlati laptop na tebe na sastanku, oduzeti poziciju, moć, poslove i Staša to sve zna. Da on nije bio na derMeku, ova priča bi se danima vrtila u rs medijima kao dodatak i potvrda stevandićevoj (namjerno malim slovom, on od mene veliko doživjeti neće) tvrdnji da je Federacija kriva za porast broja zaraženih u rs-u. Ovako je pokvario sliku.
-
breba
#16897 Re: Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!
Jest vala. Vidio sam onog svedskog epidemiologa pored Halida, naracuje pjesmu.daddy-kool wrote: ↑05/05/2020 03:38
Ukidaj sve mjere, očito se ovo više ne može durat'.
Idemo na "švedski model", lična odgovornost i samozaštita, pa koga zakači - zakači.
A ovakvi party-iji su najbolje okruženje za širenje virusa - bliski kontakt, pjevanje, vikanje, glasan govor, bahatost, tzv "superspreading event".
Kod nas moze samo bosanski model, svedski je za svedjane.
- Maharadza
#16898 Re: Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!
Hipnotizirali ga tespihom i prijetili da će ga baciti lavovima u Pionirskoj ako ne dođe dernečiti sa mrskim Teherancima, kako ne shvatate?!banjaluka078 wrote: ↑05/05/2020 03:43 Ne znate vi šta je strah, šta je večeras Staša preživio shvatajući da će mu gazda saznati da derneči u po mrskog Teherana dok mu entitetom bjesni korona i raste nezadovoljstvo naroda! A gazda zna udariti, uštinuti da se zavrtiš oko svoje ose, zavitlati laptop na tebe na sastanku, oduzeti poziciju, moć, poslove i Staša to sve zna. Da on nije bio na derMeku, ova priča bi se danima vrtila u rs medijima kao dodatak i potvrda stevandićevoj (namjerno malim slovom, on od mene veliko doživjeti neće) tvrdnji da je Federacija kriva za porast broja zaraženih u rs-u. Ovako je pokvario sliku.
PS. Ja ipak mislim da je ovu feštu finansirao Fikret Malinar, jer znamo da je najbolji način da se zaboravi afera - stvaranje nove, aktuelnije afere.
Last edited by Maharadza on 05/05/2020 03:51, edited 1 time in total.
- bersK
#16899 Re: Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!
Da ne bude da se samo jedni te isti spominju.
Među ovom škvadrom kockastih glavica ima i jugenda.
Harmonikaš:
https://www.instagram.com/harriskaltak
Među ovom škvadrom kockastih glavica ima i jugenda.
Harmonikaš:
https://www.instagram.com/harriskaltak
- xoklix
#16900 Re: Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!
Meni nije jasno kako je njoj palo na pamet objaviti story.
Zbog nje propade dernek
Zbog nje propade dernek