Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!

Moderator: O'zone

Locked
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#16851 Re: Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!

Post by Chmoljo »

dezurni_ucenik wrote: 05/05/2020 01:17
Ja se salim vidis da sam smajli stavio na kraju. Vala se i jesi upalio. I ja sam priznajem na pocetku se upalio. Sad ovo gledam sa komicne strane jer sam sjetio gdje zivim i u kakvoj drzavi. Gledamo stvarne Nadrealiste i MontyPythonovce.

Ali mozemo se uvijek nastaviti sa zderanjem vlastite djigerice ali nece nam pomoci to nista, Nama ode zdravlje dok oni uzimaju plodove zivota. Zato cheer up. Opusteno drug :thumbup:
ma znam da se šališ, ali nakon nekog vremena jednostavno više ne može pod kožu.

nije mi više do mene. gledam da dijete ni krivo ni dužno ne zajebem...
salik79

#16852 Re: Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!

Post by salik79 »

sadie_forever wrote: 05/05/2020 01:18
salik79 wrote: 05/05/2020 01:08
sadie_forever wrote: 05/05/2020 01:00

A sto su ti doktori nadbica neka?? evo ako ce ti biti lakse u Svedskoj je skoro 500 doktora imalo svoj neki miting uz festu i sve sto ide uz to,i bilo malo po medijima i adios ne spominju vise
Prvo, svedski doktori nisu licemjeri - oni se otvoreno zalazu za liberalni pristup u borbi protiv korone. Kao drugo, "Fejzić je član Naučnog tijela za praćenje i analizu situacije izazvane koronavirusom u Kantonu Sarajevo." Isti onaj koji nam brnjice nabacuje i brani djeci i starijima od 65 izlazak u prirodu. Isti onaj koji je jedan od tockica bh korona cirkusa.
A ti si ovdje najglasniji govornik protiv korone! sto se ti tek zalis? mozda je eto vidio od kolega u Svedskoj,skontao da su oni u pravu
Ja nisam licemjer, jer stojim iza svojih rijeci. Ne govorim jedno, a radim drugo. Kontas?!
JanuaryJones

#16853 Re: Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!

Post by JanuaryJones »

Chmoljo wrote: 05/05/2020 01:20
dezurni_ucenik wrote: 05/05/2020 01:17
Ja se salim vidis da sam smajli stavio na kraju. Vala se i jesi upalio. I ja sam priznajem na pocetku se upalio. Sad ovo gledam sa komicne strane jer sam sjetio gdje zivim i u kakvoj drzavi. Gledamo stvarne Nadrealiste i MontyPythonovce.

Ali mozemo se uvijek nastaviti sa zderanjem vlastite djigerice ali nece nam pomoci to nista, Nama ode zdravlje dok oni uzimaju plodove zivota. Zato cheer up. Opusteno drug :thumbup:
ma znam da se šališ, ali nakon nekog vremena jednostavno više ne može pod kožu.

nije mi više do mene. gledam da dijete ni krivo ni dužno ne zajebem...
Prva povoljna prilika, kupi ženu i dijete, i noge se ufati. I drugo na miru napravi, u zdravlju i rahatluku.
sadie_forever

#16854 Re: Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!

Post by sadie_forever »

salik79 wrote: 05/05/2020 01:20
salik79 wrote: 05/05/2020 01:08

Prvo, svedski doktori nisu licemjeri - oni se otvoreno zalazu za liberalni pristup u borbi protiv korone. Kao drugo, "Fejzić je član Naučnog tijela za praćenje i analizu situacije izazvane koronavirusom u Kantonu Sarajevo." Isti onaj koji nam brnjice nabacuje i brani djeci i starijima od 65 izlazak u prirodu. Isti onaj koji je jedan od tockica bh korona cirkusa.
A ti si ovdje najglasniji govornik protiv korone! sto se ti tek zalis? mozda je eto vidio od kolega u Svedskoj,skontao da su oni u pravu
Ja nisam licemjer, jer stojim iza svojih rijeci. Ne govorim jedno, a radim drugo. Kontas?!
Dijelom se slazem,ali lik koji je organizirao festu nema veze s tim, sto njega napadate? nije cak ni politicar,vec ljekar...koji se mozda nikako nije slagao s vladinim odnosom prema koroni,sta znas? nego da je u medijima izaslo kako je policija rastjerala nekog prosjecnog bosnju i njegov party,ovdje bi bile osude...sad je bitno sto je lik "malo bitniji" pa se odmah napada.klasicna ljubomora
Ma.Le.Na

#16855 Re: Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!

Post by Ma.Le.Na »

angazovat Fabriku da napravi spot sa svim ovim provalama i cudesima i pustat ga 24/7 kad budu izbori
azurna_obala

#16856 Re: Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!

Post by azurna_obala »

De sadeta ne seri majke ti
sadie_forever

#16857 Re: Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!

Post by sadie_forever »

azurna_obala wrote: 05/05/2020 01:26 De sadeta ne seri majke ti
ok odoh pravit sehur ,bjezi nema ovdje pametnog posla
:D
pinkman

#16858 Re: Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!

Post by pinkman »

sadie_forever wrote: 05/05/2020 01:25

Dijelom se slazem,ali lik koji je organizirao festu nema veze s tim, sto njega napadate? nije cak ni politicar,vec ljekar...koji se mozda nikako nije slagao s vladinim odnosom prema koroni,sta znas? nego da je u medijima izaslo kako je policija rastjerala nekog prosjecnog bosnju i njegov party,ovdje bi bile osude...sad je bitno sto je lik "malo bitniji" pa se odmah napada.klasicna ljubomora
Javne licnosti uvijek trpe vecu dozu kritike, tako je uvijek. U svakoj drzavi. A prosjecni "Bosnjo" nije javna licnost i strucnjak koji narodu govori kako da se ponasa, a drugacije sam radi. Ne mogu da shvatim da se za sve nalazi opravdanje.
nadžak

#16859 Re: Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!

Post by nadžak »

:shock: Ja stvarno ne kontam jeli ti fakat ozibljno misliš ovo sve do sad tvoje rečeno ili recimo trolaš, bacaš ironiju, cinizam, dosadno ti, čekaš sehur, šta li već? :? Fakat ne kontam! Stid me i pomislit da neko može na bilo koji način pravdat ovo večeras !

Alasalamet.
JanuaryJones

#16860 Re: Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!

Post by JanuaryJones »

nadžak wrote: 05/05/2020 01:30

:shock: Ja stvarno ne kontam jeli ti fakat ozibljno misliš ovo sve do sad tvoje rečeno ili recimo trolaš, bacaš ironiju, cinizam, dosadno ti, čekaš sehur, šta li već? :? Fakat ne kontam! Stid me i pomislit da neko može na bilo koji način pravdat ovo večeras !

Alasalamet.
Može se iz udobnosti Švedske svašta opravdat.
sadie_forever

#16861 Re: Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!

Post by sadie_forever »

nadžak wrote: 05/05/2020 01:30

Alasalamet.
NE PRAVDAM,ne smatram da je pametno sto vlada uopste popusta mjere(to je recimo moj stav o coroni) ali smrt mi je gledati licemjere,znaci likovi koji ne postuju ni 1% zakona sada napadaju ljekara(i ne biti ljekar NE ZNACI DA si javna licnost,gdje to ima??)
sadie_forever

#16862 Re: Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!

Post by sadie_forever »

pinkman wrote: 05/05/2020 01:29

Javne licnosti uvijek trpe vecu dozu kritike, tako je uvijek. U svakoj drzavi. A prosjecni "Bosnjo" nije javna licnost i strucnjak koji narodu govori kako da se ponasa, a drugacije sam radi. Ne mogu da shvatim da se za sve nalazi opravdanje.
Razumijem ja da je Bosna mala zemlja,ali nije toliko mala da je jedan ljekar javna licnost? pa nije Sebija,ja za ovog lika nisam znala do sad!
tandmand

#16863 Re: Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!

Post by tandmand »

sadie_forever wrote: 05/05/2020 01:25 Dijelom se slazem,ali lik koji je organizirao festu nema veze s tim, sto njega napadate? nije cak ni politicar,vec ljekar...koji se mozda nikako nije slagao s vladinim odnosom prema koroni,sta znas? nego da je u medijima izaslo kako je policija rastjerala nekog prosjecnog bosnju i njegov party,ovdje bi bile osude...sad je bitno sto je lik "malo bitniji" pa se odmah napada.klasicna ljubomora
Lik je ljekar na UKCS u doba corone a ne dimnjačar. Ima profesionalnu, ljudsku i svaku drugu odgovornost kao i svi oni koji su bili na derneku. Njegov postupak može koštati žrtava a posljedično ko zna čega još .. recimo jačanja mjera izolacije.

Problem je što su to javne ličnosti, imaju odgovornost ... a ponašaju se ko da su Hamo iz mahale.

Prave nas budalama, uzimaju par hiljada maraka plate, ne rade ništa, a ako i rade to je da kradu ....
Hajlac

#16864 Re: Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!

Post by Hajlac »

high_volume wrote: 05/05/2020 00:14
last mohicans wrote: 05/05/2020 00:11 Sigurno su se vodili onom:Ko pjeva, zlo ne misli. :lol:
Mogla bi Seki ekspresno djelovati.
https://www.klix.ba/vijesti/bih/hirurgu ... /200504174
Može li neko izračunati koliko je mogla biti para ova rođendanska proslava u "Golfu", večeras?

Kako jedan budžetski ljekar može imati toliko novca da plati ovaj skupi dernek?
Image
nadžak

#16865 Re: Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!

Post by nadžak »

@sadie_forever

To što nas je masa licemjera u svijetu pa tako i u ovim posranim balkanskim prostorima ne znači da ove kretene ne treba popljuvat do besvjesti i tražiti maksimalnu kaznu za ovo!

Sutra kad neko od nas ostalih licemjera napravi neku sličnu glupost, treba tražiti da preostala masa licemjera traži maskimalnu kaznu za dotičnog koji je glupost napravio!

Tako ćemo ili doći pameti ili biti kažnjeni za glupost, što će opet, nadati se, imati za posljedicu da neko od licemjera malo više razmisli prije nego krene u parti.

:bih:
Logovan

#16866 Re: Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!

Post by Logovan »

sadie_forever wrote: 05/05/2020 01:25 Dijelom se slazem,ali lik koji je organizirao festu nema veze s tim, sto njega napadate? nije cak ni politicar,vec ljekar...koji se mozda nikako nije slagao s vladinim odnosom prema koroni,sta znas? nego da je u medijima izaslo kako je policija rastjerala nekog prosjecnog bosnju i njegov party,ovdje bi bile osude...sad je bitno sto je lik "malo bitniji" pa se odmah napada.klasicna ljubomora
Ovo treba biti sa velikim boldiranim slovima da vide ljudi šta se sve piše. :D

Evo ti aplauz.
jagugu

#16867 Re: Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!

Post by jagugu »

Znate šta je još tužno u ovom svemu? Da je večerašnji dernek prošao u tajnosti i da niko ne sazna za njega, sutra bi se u medijima pojavio ovaj kurton Fejzić i srao sa mjerama i kako gradjani trebaju ozbiljno shvatiti koronu i pridržavat se mjera.

Ja ne znam ljudi, ovo sve više ne može pod kožu. Ne mislim samo na korona situaciju, nego sve u ovoj državi što se dešava. Pa hoćemo li ikad mi gradjani konkretno uradit da promjenimo situaciju u državi?
last mohicans

#16868 Re: Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!

Post by last mohicans »

tandmand wrote: 05/05/2020 01:18
Chmoljo wrote: 05/05/2020 00:31 samo da se istresem:

majke vam se svima najebem :) jebo vas Košarac u guzicu klošarsku.

posebno doktorima koji bi se u normalnoj državi dobro načekali da ponovo rade ono za šta su se školovali. mom djetetu ste mjesec jebenih dana branili da izađe napolje, a vi dernečite.

o kakva bi karma bila da svi boleštinu dobijete i na fikretovim respiratorima završite.

i ti, jebeni licemjeru Jusko.
ibretiš se sada. ti si sa ovima koji predstavljaju taj sistem vrijednosti. ti si sa ovima koji šmrču bijelo i održavaju derneke.

mrš.

kroz sve ovo, ali stvarno ne karikiram, jednostavno sam shvatio da ne želim drugo dijete. ne znam ni kako ću ovome pogledati u oči kad skonta gdje se rodio.

pička vam materina.
Coronu, izolaciju, zabranu rada i nedostatak prihoda sam podnio odlično.

Ponižavanje, otimanje para iz đepa za dadžbine, vrijeđanje inteligencije, od strane fOdila, fahrudina i inih, jako jako loše.
Radim sa malim zadatke iz fizike, pripomognem ... i u jednom trenutku kontam, koji kurac ovdje vrijedi da si vrhunski nuklerni fizičar? Koga to briga? Preskoči te neki malinar, neka sanita, neki lik sa mahovina bradom i formalnom diplomom nekog seljačkog sveučilišta.

Djeci, svaki dan otkako ovo traje govorim .... učite njemački. Ovo je noćna mora .. kakva država i kurac.
Eh, čuj mahovina bradom, :lol:
Jedne prilike nasli se ja i kolegica u drustvu jednog od prve garniture vehbosa koji je imao pokusaj brade. Nekad poslije je njoj objasnjavam znaš onog vehabiju s bradom? Ona malo zbunjena, ne moze da sjeti na prvi momenat. Docnije se sjeti i veli: Izvini,molim te, ono nije brada, ono su dlake. I sad se toga sjecam, a podavno bješe.
Hajlac

#16869 Re: Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!

Post by Hajlac »

Chmoljo wrote: 05/05/2020 00:31 samo da se istresem:

majke vam se svima najebem :) jebo vas Košarac u guzicu klošarsku.

posebno doktorima koji bi se u normalnoj državi dobro načekali da ponovo rade ono za šta su se školovali. mom djetetu ste mjesec jebenih dana branili da izađe napolje, a vi dernečite.

o kakva bi karma bila da svi boleštinu dobijete i na fikretovim respiratorima završite.

i ti, jebeni licemjeru Jusko.
ibretiš se sada. ti si sa ovima koji predstavljaju taj sistem vrijednosti. ti si sa ovima koji šmrču bijelo i održavaju derneke.

mrš.

kroz sve ovo, ali stvarno ne karikiram, jednostavno sam shvatio da ne želim drugo dijete. ne znam ni kako ću ovome pogledati u oči kad skonta gdje se rodio.

pička vam materina.
:!:
salik79

#16870 Re: Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!

Post by salik79 »

Kontas li ti ko mu je bio zvanica na derneku, tamam da je on istog stava kao i ja po pitanju korone!? A, uz sve to, zvanica mu je bio glavni jastreb SNSDa, jedan od najzescih negatora genocida u Srebrenici. A slavljenik, uz sve to, Sebijin igrac. Ramazan cemo, u ovom slucaju, potpuno zanemariti...
salik79

#16871 Re: Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!

Post by salik79 »

Hajlac wrote: 05/05/2020 01:36
high_volume wrote: 05/05/2020 00:14
last mohicans wrote: 05/05/2020 00:11 Sigurno su se vodili onom:Ko pjeva, zlo ne misli. :lol:
Mogla bi Seki ekspresno djelovati.
https://www.klix.ba/vijesti/bih/hirurgu ... /200504174
Može li neko izračunati koliko je mogla biti para ova rođendanska proslava u "Golfu", večeras?

Kako jedan budžetski ljekar može imati toliko novca da plati ovaj skupi dernek?
Image
Oni su golfaska raja, koja su, inace, i gazdini (Golf kluba) gosti i u Beleku (gdje ima vilu). U ovom slucaju - pare nisu problem.
sadie_forever

#16872 Re: Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!

Post by sadie_forever »

salik79 wrote: 05/05/2020 01:42

Kontas li ti ko mu je bio zvanica na derneku, tamam da je on istog stava kao i ja po pitanju korone!? A, uz sve to, zvanica mu je bio glavni jastreb SNSDa, jedan od najzescih negatora genocida u Srebrenici. A slavljenik, uz sve to, Sebijin igrac. Ramazan cemo, u ovom slucaju, potpuno zanemariti...
Ovdje se jedino slazem da se on obrukao i da je ispao dno dna,i sad je bar javno ko je i sta je-haver sa snsdom,nema savjesti cak ni da Ramazan ispostuje itd.A ostalo je nonsens,, cak i da mu je Sebija licno dosla,njena odgovornost,ne njegova :-)
Hajlac

#16873 Re: Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!

Post by Hajlac »

dezurni_ucenik wrote: 05/05/2020 00:50
Hajlac wrote: 05/05/2020 00:48
dezurni_ucenik wrote: 04/05/2020 23:12 Ovi sto se cude kako elita derneci, pa fino, nekad davno dobro rekao onaj ciko pokojni George Carlin: Its big club and you are not invited.
:thumbup:

Uprkos tome sto govori o USA stanju, 90% se moze prenijeti i na nas slucaj.
A kad je ono ovo pricao jos na pocetku devedesetih. Ono sto se tada desavalo kod njih sad doslo kod nas. Uzasi kapitalizma.
Tacno tako! Raskalasenog kapitalizma odnosno neoliberalizma. Sta su samo proizvodnih firmi/tvornica u staro gvozdje ovi SDA-HDZ-SNSD tajkuni pretvorili a ISTO TO su u Britaniji krajem 1970-ih i kroz '80-e radili lešinarski kapitalisti, pa se Reganu dopalo i onda po USA isto uradili a sve u Kinu prenijeli.
D-E-B-I-L-I monstruozni

A glupi ignorantski narod, koji "ne voli da se petlja u politiku/ekonomiju" sve dopustio, i dopusta.
Last edited by Hajlac on 05/05/2020 02:08, edited 1 time in total.
Horcrux

#16874 Re: Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!

Post by Horcrux »

Sad mi nekako zao sto nas korona sve ne potamani...
salik79

#16875 Re: Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!

Post by salik79 »

sadie_forever wrote: 05/05/2020 01:49
salik79 wrote: 05/05/2020 01:42

Ovdje se jedino slazem da se on obrukao i da je ispao dno dna,i sad je bar javno ko je i sta je-haver sa snsdom,nema savjesti cak ni da Ramazan ispostuje itd.A ostalo je nonsens,, cak i da mu je Sebija licno dosla,njena odgovornost,ne njegova :-)
Pisao sam o zvanici koja nama, izmedju ostalih, propisuje nosenje brnjica i zakljucavanje maloljetnih i starijih od 65 u cetiri zida. A, cetnik je samo slag na citavu tortu...
Locked