Predigra je od krucijalne važnosti!
A i ti momci se izgleda ne žele potruditi, jbga, ako oni završe , odrade, brate neka se malo jezikom pozabave,
i nema fule, ili su to neki egoistični tipovi, "oderu" te i haj zdrao,a ti đe si tu si
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Predigra je od krucijalne važnosti!
Neću ništa da tvrdim dok postavljačica teme ne odgovori na pitanje, tad ćemo znat jesul momci šupci il je ona frigidna.mayab wrote: ↑04/05/2020 09:23Predigra je od krucijalne važnosti!
A i ti momci se izgleda ne žele potruditi, jbga, ako oni završe , odrade, brate neka se malo jezikom pozabave,
i nema fule, ili su to neki egoistični tipovi, "oderu" te i haj zdrao,a ti đe si tu si![]()
![]()
to trece je u pitanju :Veigar wrote: ↑04/05/2020 09:24Neću ništa da tvrdim dok postavljačica teme ne odgovori na pitanje, tad ćemo znat jesul momci šupci il je ona frigidna.
Il je nešto treće u pitanju.![]()
Bez dodatnih detalja ne bih polemisao o rezultatu.Connaisseur Karlin wrote: ↑04/05/2020 09:33to trece je u pitanju :
momci su šupci jer ne mogu , poput tebe, dva ili tri puta uzastopono orgazimirati kao ti , plus lijeni su za edging i za predigu![]()
Bokica je frigidna nesposobnim ljubavnicima![]()
Veigar wrote: ↑04/05/2020 09:43Bez dodatnih detalja ne bih polemisao o rezultatu.Connaisseur Karlin wrote: ↑04/05/2020 09:33to trece je u pitanju :
momci su šupci jer ne mogu , poput tebe, dva ili tri puta uzastopono orgazimirati kao ti , plus lijeni su za edging i za predigu![]()
![]()
Ja sam samo dao jedno od mogućih rješenja, nisam tvrdio da je tako bez dodatnog obrazloženja, izvini molim te ali žene mogu biti frigidne i to je činjenica. To što ti ne voliš da to neko kaže je drugi par opanaka, što ne znači da nije moguće.Connaisseur Karlin wrote: ↑04/05/2020 09:47Veigar wrote: ↑04/05/2020 09:43Bez dodatnih detalja ne bih polemisao o rezultatu.Connaisseur Karlin wrote: ↑04/05/2020 09:33
to trece je u pitanju :
![]()
mda, pretpostaviti da je zena frigidna je upravo biser dana![]()
digo mi se klitorcni pritisak od tvoje izjave , zato, sjedi i cuti![]()
Da,neki momci su bas supci,cast izuzetcimaVeigar wrote: ↑04/05/2020 09:24Neću ništa da tvrdim dok postavljačica teme ne odgovori na pitanje, tad ćemo znat jesul momci šupci il je ona frigidna.
Il je nešto treće u pitanju.![]()
Naravno, ja sam uvijek se vodio time da ako je meni lijepo hoću da osobi samnom bude lijepo. Nekako mi bude krivo kad žena ne dostigne vrhunac a dešavalo se i to. Jbg nije niko prefektan.Bokisa wrote: ↑04/05/2020 10:48Da,neki momci su bas supci,cast izuzetcimaako je imalo ikom stalo do djevojke,trudice se da i ona dozivi orgazam,a ne da on samo uturi stvar i gotovo
http://www.philosophyoflife.org/tpp/frigid.pdfVeigar wrote: ↑04/05/2020 09:52Ja sam samo dao jedno od mogućih rješenja, nisam tvrdio da je tako bez dodatnog obrazloženja, izvini molim te ali žene mogu biti frigidne i to je činjenica. To što ti ne voliš da to neko kaže je drugi par opanaka, što ne znači da nije moguće.Connaisseur Karlin wrote: ↑04/05/2020 09:47
Ne vidim razlog zasto zene treba da imaju ekskluzivno pravo da budu zadovoljene a nama sipak? Nas niko nista ne pita, da li smo mi zadovoljeni ili ne. Zbunjujete nas sa vasim razmisljanjem, nosite linijar u dzepu, pricate onaj zgodan onaj nije, onaj je njezniji, atraktivniji uspjesniji ... sve da manipulisete sa nama i izvucete sto vise mozete od nas.Connaisseur Karlin wrote: ↑04/05/2020 08:54ili mozda ne znas ju je zadovoljitiRamzess Veliki wrote: ↑04/05/2020 05:49 ja cesto moram da glumim da nije do njih da ih ne uvrijedim, znas kakve su ...![]()
![]()
nije svaka zena ista, kako ces znati sto joj odgovoara prvih nekoliko seksanja![]()
isto je i sa muskracima, mozete dozivjeto orgazam, ali da li ce te biti zadovoljeni i zadovoljni , to je upitno
vas orgazam nije eskzulivno dokaz da se zadovoljni![]()
Moze i sat ako je dama energicna i ako moze izdrzat' skakat toliko dugo. Mogu ja cekat' , do nje je ...Connaisseur Karlin wrote: ↑04/05/2020 08:58treba podvuci, edging je za oboje, znaci,, ne rade ga muskraci kako bi cekali da zena bude zadovoljena , smao da podvucem![]()
ali uz energicniji seks nema sanse pola sata , i nekad nije ni potrebno, npr. jutarnji seks![]()
Da, i ja kazem, moraju se zene vise potruditi sa tom predigrom ...mayab wrote: ↑04/05/2020 09:23Predigra je od krucijalne važnosti!
i nema fule, ili su to neki egoistični tipovi, "oderu" te i haj zdrao,a ti đe si tu si![]()
![]()
Kad je filozofija bila nauka.Connaisseur Karlin wrote: ↑04/05/2020 12:03http://www.philosophyoflife.org/tpp/frigid.pdfVeigar wrote: ↑04/05/2020 09:52Ja sam samo dao jedno od mogućih rješenja, nisam tvrdio da je tako bez dodatnog obrazloženja, izvini molim te ali žene mogu biti frigidne i to je činjenica. To što ti ne voliš da to neko kaže je drugi par opanaka, što ne znači da nije moguće.Connaisseur Karlin wrote: ↑04/05/2020 09:47
Confessions of a frigid Man
![]()
nisi nikad probao edgingRamzess Veliki wrote: ↑04/05/2020 12:41Ma ovo je Karlinka negdje citala ... u Gloriji ili tim nekim zenskim casopisima ... ne treba shvatati ozbiljno.![]()
to reci zenama ciji muzevi imaju problema sa dizanjem pimpekaVeigar wrote: ↑04/05/2020 12:57Kad je filozofija bila nauka.Connaisseur Karlin wrote: ↑04/05/2020 12:03http://www.philosophyoflife.org/tpp/frigid.pdf
![]()
Ramzess Veliki wrote: ↑04/05/2020 12:44Da, i ja kazem, moraju se zene vise potruditi sa tom predigrom ...![]()
pa to i napisah, dozivite orgazam, sto ne znaci da se bili zadovoljni sa seksomRamzess Veliki wrote: ↑04/05/2020 12:35Ne vidim razlog zasto zene treba da imaju ekskluzivno pravo da budu zadovoljene a nama sipak? Nas niko nista ne pita, da li smo mi zadovoljeni ili ne. Zbunjujete nas sa vasim razmisljanjem, nosite linijar u dzepu, pricate onaj zgodan onaj nije, onaj je njezniji, atraktivniji uspjesniji ... sve da manipulisete sa nama i izvucete sto vise mozete od nas.Connaisseur Karlin wrote: ↑04/05/2020 08:54ili mozda ne znas ju je zadovoljitiRamzess Veliki wrote: ↑04/05/2020 05:49 ja cesto moram da glumim da nije do njih da ih ne uvrijedim, znas kakve su ...![]()
![]()
nije svaka zena ista, kako ces znati sto joj odgovoara prvih nekoliko seksanja![]()
isto je i sa muskracima, mozete dozivjeto orgazam, ali da li ce te biti zadovoljeni i zadovoljni , to je upitno
vas orgazam nije eskzulivno dokaz da se zadovoljni![]()
E necemo vise tako ... ja sam odlucio da obrnem stvari. sad se vi trudite da mene zadovoljite, dosta sam ja vas zadovoljavao.![]()
Još uvijek me zanima šta ti to toliko smeta riječ "FRIGIDNA". Mora de te neko s tim ofir'o ili zezo dok si bila u pubertetu pa sad te jeza ufati kad neko spomene tu riječ.Connaisseur Karlin wrote: ↑04/05/2020 13:19to reci zenama ciji muzevi imaju problema sa dizanjem pimpekaVeigar wrote: ↑04/05/2020 12:57Kad je filozofija bila nauka.Connaisseur Karlin wrote: ↑04/05/2020 12:03
http://www.philosophyoflife.org/tpp/frigid.pdf
![]()
![]()
lupetas, koliko mladih zena, djevojaka si licno upoznao,, a da su frigidneVeigar wrote: ↑04/05/2020 13:24Još uvijek me zanima šta ti to toliko smeta riječ "FRIGIDNA". Mora de te neko s tim ofir'o ili zezo dok si bila u pubertetu pa sad te jeza ufati kad neko spomene tu riječ.Connaisseur Karlin wrote: ↑04/05/2020 13:19to reci zenama ciji muzevi imaju problema sa dizanjem pimpeka![]()
Ako je tako onda si ti klasičan primjer ovog:
A ti pažljjivo pročitaj moje postove i nađi mi gdje tvrdim ali pazi TVRDIM da je frigidna i izbrisat ću se sa ovog foruma za sva vremena. Ti si se upalila na riječ frigidna ko prava karen. Samo je falilo da tražiš od moderacije da djeluje jer sam te uvrijedio. tako sam ja doživio tvoje postove. Ono napad bez ikakvog razloga.Connaisseur Karlin wrote: ↑04/05/2020 13:30lupetas, koliko mladih zena, djevojaka si licno upoznao,, a da su frigidneVeigar wrote: ↑04/05/2020 13:24Još uvijek me zanima šta ti to toliko smeta riječ "FRIGIDNA". Mora de te neko s tim ofir'o ili zezo dok si bila u pubertetu pa sad te jeza ufati kad neko spomene tu riječ.Connaisseur Karlin wrote: ↑04/05/2020 13:19
to reci zenama ciji muzevi imaju problema sa dizanjem pimpeka![]()
Ako je tako onda si ti klasičan primjer ovog:
![]()
ili si pretpostavio da je Bokica dijagnozirana kao frigidna osoba , pa eto , otvorila temu, onako, bezveze![]()
![]()
mucni glavom![]()
nisam napisala da tvrdis, vec da si pretpostavioVeigar wrote: ↑04/05/2020 13:33
A ti pažljjivo pročitaj moje postove i nađi mi gdje tvrdim ali pazi TVRDIM da je frigidna i izbrisat ću se sa ovog foruma za sva vremena. Ti si se upalila na riječ frigidna ko prava karen. Samo je falilo da tražiš od moderacije da djeluje jer sam te uvrijedio. tako sam ja doživio tvoje postove. Ono napad bez ikakvog razloga.
Pa to radim vise puta tokom dana, sta je tu cudno?Connaisseur Karlin wrote: ↑04/05/2020 13:17nisi nikad probao edgingRamzess Veliki wrote: ↑04/05/2020 12:41Ma ovo je Karlinka negdje citala ... u Gloriji ili tim nekim zenskim casopisima ... ne treba shvatati ozbiljno.![]()
![]()
Rekoh da se moraju vise potruditi, ne da nisam bio.Connaisseur Karlin wrote: ↑04/05/2020 13:20Ramzess Veliki wrote: ↑04/05/2020 12:44 Da, i ja kazem, moraju se zene vise potruditi sa tom predigrom ...![]()
pa zar nisi nikad bio sa zenom koja j upravo takva, aktivna u seksu![]()
Gloria sve znaRamzess Veliki wrote: ↑04/05/2020 13:39Pa to radim vise puta tokom dana, sta je tu cudno?Connaisseur Karlin wrote: ↑04/05/2020 13:17nisi nikad probao edgingRamzess Veliki wrote: ↑04/05/2020 12:41
Ma ovo je Karlinka negdje citala ... u Gloriji ili tim nekim zenskim casopisima ... ne treba shvatati ozbiljno.![]()
![]()
![]()