Ok, drago mi je za tebemilejovic1971 wrote: ↑02/05/2020 18:13bome debelo nisi u pravu, itekako su titlovi prikazani u full screen modu, titlovi nisu problem jer mozes gore desno da prebacis da gledas film preko VLC playera pa ubacujes titlove po zelji, kod tebe je to neka bangava aplikacija...ja sam odusevljen i slikom, nije aps kvalitetnija na kodiju, to je to, zavisi od vrste rezolucije videa, kao i uvijek...govorim o stremiju na PC, a isti utisak imam i na android boxu, odusevljen samvicious wrote: ↑02/05/2020 15:33 Ok, malo sam opet isprobao Stremio. Na pc-u neupotrebljiv, ne prikazuje titlove u fullscreen modu, samo u prozoru. Inace su mu titlovi velika mana, prvo sto povlaci samo sa opensubtitles, a ako hoces izabrati izmedju vise verzija titla prikazuje samo brojeve 1,2,3,4 itd., kad predjes misem preko broja prikaze u pop up neki Sub ID, npr. 130865 umjesto da pokaze za koju verziju ripa odgovara![]()
znaci nema druge nego klikati dok ne ubodes pravi.
Na androidu se bar vide titlovi u fullscreenumoram jos malo testirati ostale opcije. Slika ok, ali kvalitetnija mi je na Kodiju.
Ma nije mi bila namjera pocinjati raspravu, nije ni tema. Samo sam napisao svoje iskustvo
Definitivno ima neki bug sa titlovima u fullscreenu, nekad rade a nekad ne. Moguce da ima veze i sa java scriptom ili video driverima.
Sa VLC-om je puno bolje, bolji kvalitet slike i bolja reprodukcija videa nego sa default playerom.