Demokratska fronta Željko Komšić

Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#45176 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Chmoljo »

Miletić mi je manje simpatičan nego tebi, ali ni po muke da je tebi iz pravih razloga.

Ne, tebi je bitnije iz čije je ispao, nego kakav je.

Ali ako si mali nacionalista, ne moraš biti polupismen.
Kolinda

#45177 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Kolinda »

Chmoljo wrote: 02/05/2020 13:30 Miletić mi je manje simpatičan nego tebi, ali ni po muke da je tebi iz pravih razloga.

Ako je nacionalista onaj koji voli svoje a ne mrzi druge rado prihvatam taj naziv.

Zlatko koristi poziciju koja pripada Hrvatima a on to po svemu sudeći nije ( Ajša i Jovan to dokazuju).
O svojoj pismenosti se sam brinem i nemam problem s tim ako ponekad i pogriješim u gramatici. Kod nas Hrvata se nitko ne ruga Dalmatincima što pišu onako kako govore, njihova stvar kao i moja ako nekada pogriješim.
Kad je sinakura u pitanju tu greške nema ni najmanje.

To što se tebi ne sviđa kad netko ukazuje na nepravdu prema mom narodu tvoj problem, sloboda govora i mišljenja ti to dozvoljava kao i meni dok god sam u okviru pravila ponašanja a ukazujem na ono što po meni nije ok.
nosara

#45178 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by nosara »

It_is_a_Leclerc wrote: 21/03/2013 00:14 Demokratska fronta Željka Komšića neće razbiti ljevo biračko tijelo u BiH, već će ga, dapače, okrupniti. Naime, pojavom ove partije, došlo je do potpunog raspada u SDP-u, jer je, kako članstvo, tako i biračko tijelo prepoznalo neoprostivu izdaju ideje socijalno pravedne BiH za čovjeka od strane Zlatka Lagumdžije.
Demokratska fronta će, u liku Željka Komšića, okupiti sve dobronamjerne patriote ove zemlje (ne računam tu lažne ratne-vojne invalide koji potkradaju državu, a igraju fudbal po turnirima, zelenaše i reketaše, muftijice koje su za minderima zaradili vojne penzije, omladinu koja bi i u penziju sa 35 godina i sl.), ali u isto vrijeme i građane lijevog političkog shvatanja koje u Komšiću prepoznaje stranku kakva SDP nikad neće biti.
:lol:
Škobo Habu

#45179 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Škobo Habu »

Nije ni ona Fortina vlada bila dobra,ne može Konaković uzeti pare privatno i podijeliti 600.000 maraka! Slagali su za cijenu helikoptera,nije ni 20,ni 30,ni 40 miliona već 9,7! Eno ga helikopter ,Long Ranger,vratio sam ga ,bio je ukraden,dobio sam ga maltene privatno,ima deset mjesta,velik je,treba 200.000 maraka da se servisira i niko to ne radi! Imam problem sa poltronima u DF-u koji se dodvoravaju Novaliću! Ne ostajem u DF-u,nezavisan sam,ostajem u Domu naroda, rekao je, izemeđu ostalog, Miletić u ovom intervjuu.
Miletić se poziva na onaj helikopter koji je su uzeli Slovenci devedesetih?
Chmoljo

#45180 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Chmoljo »

Kolinda wrote: 02/05/2020 13:58
Chmoljo wrote: 02/05/2020 13:30 Miletić mi je manje simpatičan nego tebi, ali ni po muke da je tebi iz pravih razloga.

Ako je nacionalista onaj koji voli svoje a ne mrzi druge rado prihvatam taj naziv.

Zlatko koristi poziciju koja pripada Hrvatima a on to po svemu sudeći nije ( Ajša i Jovan to dokazuju).
O svojoj pismenosti se sam brinem i nemam problem s tim ako ponekad i pogriješim u gramatici. Kod nas Hrvata se nitko ne ruga Dalmatincima što pišu onako kako govore, njihova stvar kao i moja ako nekada pogriješim.

To što se tebi ne sviđa kad netko ukazuje na nepravdu prema mom narodu tvoj problem, sloboda govora i mišljenja ti to dozvoljava kao i meni dok god sam u okviru pravila ponašanja a ukazujem na ono što po meni nije ok.
Dok god neko misli da je predodređen na nešto jer je bošnjak, srbin, hrvat, crnac, bijelac u njemu čuči jedan mali fašistoid.

Jer vidiš, dok ti na osnovu imena zlatkovih roditelja pretpostavljaš šta je on, ja na osnovu tvojih upisa vidim šta si ti.

I ne dozvoljava ti sloboda mišljenja ništa. Dozvoljavam ti ja da pišeš. Mislim, sad me boli briga jer sad neko drugi moderira ovo. Ali da nisam htio, da mi predstavlja nešto, banovao bih te davno.

Shvatam da je hdz mladeži i stareži nevjeroJatan koncept da je neko spreman dozvoliti pisanje o nečemu o čemu se lično ne slaže, ali slobodu mišljenja i govora sam ti ja lično omogućio, tako da je imbecilno meni spočitavati istu.
Leverage

#45181 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Leverage »

nosara wrote: 02/05/2020 14:04
It_is_a_Leclerc wrote: 21/03/2013 00:14 Demokratska fronta Željka Komšića neće razbiti ljevo biračko tijelo u BiH, već će ga, dapače, okrupniti. Naime, pojavom ove partije, došlo je do potpunog raspada u SDP-u, jer je, kako članstvo, tako i biračko tijelo prepoznalo neoprostivu izdaju ideje socijalno pravedne BiH za čovjeka od strane Zlatka Lagumdžije.
Demokratska fronta će, u liku Željka Komšića, okupiti sve dobronamjerne patriote ove zemlje (ne računam tu lažne ratne-vojne invalide koji potkradaju državu, a igraju fudbal po turnirima, zelenaše i reketaše, muftijice koje su za minderima zaradili vojne penzije, omladinu koja bi i u penziju sa 35 godina i sl.), ali u isto vrijeme i građane lijevog političkog shvatanja koje u Komšiću prepoznaje stranku kakva SDP nikad neće biti.
:lol:
Odakle si ovo iskop'o :lol:

Mnogi su ovako kontali u to doba, kasnije se posipali pepelom pa i ovaj forumaš kojeg u zadnje vrijeme nema.
drug_profi

#45182 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by drug_profi »

Vama se hercegovcima vazda neka nepravda pravi...
Ali je veca nepravda sto ni vi sami ne priznajete kao legitimne Hrvate koji ne idu u crkvu, rođeni su i žive u Sarajevu i nisu bili u HVO.
Ne govorim o Zlatku, već o sebi. Da sam ja sad na zlatkovom mjestu našli bi mi pretka da nije bio certificiran Hrvat.
Kolinda

#45183 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Kolinda »

Chmoljo wrote: 02/05/2020 15:45

Dok god neko misli da je predodređen na nešto jer je bošnjak, srbin, hrvat, crnac, bijelac u njemu čuči jedan mali fašistoid.

Jer vidiš, dok ti na osnovu imena zlatkovih roditelja pretpostavljaš šta je on, ja na osnovu tvojih upisa vidim šta si ti.

I ne dozvoljava ti sloboda mišljenja ništa. Dozvoljavam ti ja da pišeš. Mislim, sad me boli briga jer sad neko drugi moderira ovo. Ali da nisam htio, da mi predstavlja nešto, banovao bih te davno.

Shvatam da je hdz mladeži i stareži nevjeroJatan koncept da je neko spreman dozvoliti pisanje o nečemu o čemu se lično ne slaže, ali slobodu mišljenja i govora sam ti ja lično omogućio, tako da je imbecilno meni spočitavati istu.
A nakon ovoga što drugo da ti kažem nego hvala :D
Chmoljo

#45184 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Chmoljo »

Ne treba. Ja to zbog drugih, da vide da im ne misli svako dobro. :)
Kolinda

#45185 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Kolinda »

Chmoljo wrote: 02/05/2020 19:57 Ne treba. Ja to zbog drugih, da vide da im ne misli svako dobro. :)
Ma jasno sve ko dan, sve za dobrobit pučanstva :thumbup:
El_comadante

#45186 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by El_comadante »

ode im jak čovjek iz stranke. izgleda brod koji tone je DF.
cyprus

#45187 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by cyprus »

Kolinda wrote: 02/05/2020 13:58Ako je nacionalista onaj koji voli svoje a ne mrzi druge rado prihvatam taj naziv.
Standardna mantra svih nacionalista... Međutim, stvarnosti oni koji "vole svoje", prvenstveno ipak mrze tuđe... Jer zašto bi onda volili samo "svoje"?
zippoo87

#45188 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by zippoo87 »

Patton44 wrote: 01/05/2020 19:23 :thumbup: :thumbup: Za DF-ovu ministricu zdravstva Dajanu Colic u TK.
ova je izgleda jedina malo pismenija u cijelom DFu
Roccohljup

#45189 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Roccohljup »

Hebote kako ih nije stid na racun ministrice iz tz koja je zaista se pokazala strucna i kompetentna da vade i ovo vnago od shanke i trpaju ih u isti kos :D ispda sanki treba noge ljubit sto nema zarazenih :mrgreen:
IZ DF-a ODGOVARAJU NA KRITIKE: Naši ministri zdravstva su najtiši, ali imaju najbolje rezultate i zamolit ćemo ih da pomognu u RS-u

Demokratska fronta izrazila je danas podršku ministrima zdravstva u Kantonu Sarajevo i Tuzlanskom kantonu, odnosno ministru Rusmiru Mesihoviću i ministrici Dajani Čolić.

Politika

Prije 3h  Prije 2h

3

U posljednja dvadeset i četri sata u Kantonu Sarajevo i Tuzlanskom kantonu nije zabilježen niti jedan novi slučaj oboljenja koronavirusom.

- Napori u borbi protiv pandemije koji su poduzeti od strane ministara u koje Demokratska fronta ima puno povjerenje daju za sada rezultate koji su u evropskom prosjeku, pa čak i iznad njega. Naročito smo ponosni na to da naši ministri nisu poklekli pred pritiskom, malicioznim komentarima pa čak ni pred uvredama kojima su bili izloženi dok su davali kao što i danas daju sve od sebe, kako bi stanje pandemije držali pod kontrolom, navode iz DF-a.

Dodaju da su zajedno sa svojim timovima, i svim radnicima iz zdravstvenog sektora, dali i daju ogroman doprinos u borbi protiv pandemije.

- Želimo također istaći da su ministri zdravstva koji dolaze iz DF-a, u poplavi političkog populizma i sveopćeg pozerstva bili najtiši unatoč brojim napadima i osporavanjima, a da pri tome imaju najbolje rezultate. Oni nisu galamili, niti galame, nego su radili i rade. Stoga mi u DF-u nećemo nikome dozvoliti, pa makar on dolazio iz DF-a da obezvrjeđuje njihove napore, navode iz DF i dodaju:

- DF također ovim putem želi izraziti zabrinutost stanjem pandemije u manjem bh. entitetu, i naglim velikim porastom oboljelih. Ukoliko situacija u sarajevskom i tuzlanskom kantonu ostane pod kontrolom, a uvjereni smo da hoće, DF će zamoliti ministricu Čolić i ministra Mesihovića da svojim znanjem i iskustvom pomognu zdravstveni sistem manjeg bh.entiteta, ukoliko rukovodeći ljudi tog zdravstvenog sistema budu smatrali da im je pomoć potrebna.
Kolinda

#45190 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Kolinda »

cyprus wrote: 02/05/2020 22:04
Kolinda wrote: 02/05/2020 13:58Ako je nacionalista onaj koji voli svoje a ne mrzi druge rado prihvatam taj naziv.
Standardna mantra svih nacionalista... Međutim, stvarnosti oni koji "vole svoje", prvenstveno ipak mrze tuđe... Jer zašto bi onda volili samo "svoje"?
Ma ja, tako je...gdje bi ja volio svoj narod, grad, ljude oko sebe a ne mrzio tebe i ostale, drugačije, crne, bijele, žute itd.
Ti rekao da mrzim pa eto valjda je tako :-)

Da ne budem off, gledao sam danas Zlatka na Face i složio sam se sa puno onoga što je izrekao, naravno za mene i dalje ostaje lik koji se lažno predstavlja da bi sebi ostvario korist a o takvima sve najgore, "za sto lira u sto vira" što bi rekli...
Better Man

#45191 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Better Man »

Miletić je bio direktor Federalne uprave policije i jedini je koji je tu radio svoj posao kako treba. On je ustrojio tu policiju kako treba i hapsio je krupne ribe, a onda je došao onaj proljev od čovjeka, koji je radio za SDA. nek je napustio Df. Ja ne znam šta je uopće radio tu , kad se znalo da je Željko SDA marioneta.
izvrsni direktor
Vozim: Premium

#45192 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by izvrsni direktor »

zippoo87 wrote: 02/05/2020 22:18
Patton44 wrote: 01/05/2020 19:23 :thumbup: :thumbup: Za DF-ovu ministricu zdravstva Dajanu Colic u TK.
Ubrzo ih i ona napusta. Ako je malo pismenija, skontat ce da joj je vrijeme da ide
made_in_sarajevo

#45193 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by made_in_sarajevo »

Škobo Habu wrote: 02/05/2020 15:11
Nije ni ona Fortina vlada bila dobra,ne može Konaković uzeti pare privatno i podijeliti 600.000 maraka! Slagali su za cijenu helikoptera,nije ni 20,ni 30,ni 40 miliona već 9,7! Eno ga helikopter ,Long Ranger,vratio sam ga ,bio je ukraden,dobio sam ga maltene privatno,ima deset mjesta,velik je,treba 200.000 maraka da se servisira i niko to ne radi! Imam problem sa poltronima u DF-u koji se dodvoravaju Novaliću! Ne ostajem u DF-u,nezavisan sam,ostajem u Domu naroda, rekao je, izemeđu ostalog, Miletić u ovom intervjuu.

I nakon toliko vremena od te price opet laz i nece da utuve sebi u glavu. Helikopter ne kosta 20, 40 miliona nego sve komplet sa posadom, hangarom, obukom toliko kosta. Slusam covjeka fino prica, popljuva one koji treba da se pljuju i onda izvali glupost. Ima kaze fup helikopter nek pitaju ljude. Ljudi lete sa malim privatnim helikopterom, bogataskim iz americkih filmova. Za ozbiljne stvari dizu helikopter vojske.
kritikos

#45194 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by kritikos »

made_in_sarajevo wrote: 03/05/2020 07:14
Škobo Habu wrote: 02/05/2020 15:11

I nakon toliko vremena od te price opet laz i nece da utuve sebi u glavu. Helikopter ne kosta 20, 40 miliona nego sve komplet sa posadom, hangarom, obukom toliko kosta. Slusam covjeka fino prica, popljuva one koji treba da se pljuju i onda izvali glupost. Ima kaze fup helikopter nek pitaju ljude. Ljudi lete sa malim privatnim helikopterom, bogataskim iz americkih filmova. Za ozbiljne stvari dizu helikopter vojske.

Kada je rekao da nam treba više ljudi kao što su velikani Ivo Komšić i Miro Lazović, samo sa prebacio na drugi kanal.
Patton44

#45195 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Patton44 »

izvrsni direktor wrote: 03/05/2020 06:27
zippoo87 wrote: 02/05/2020 22:18
Ubrzo ih i ona napusta. Ako je malo pismenija, skontat ce da joj je vrijeme da ide
Otom potom. Stavi :thumbup: nece ti saka otpast.
Novak20

#45197 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Novak20 »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Kolinda

#45198 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Kolinda »

Ko se usuđuje propitivati ljiljana????

Ipak su njega Hrvata izabrali graDŽani, on je patriJota, čuvar Bosne, lupa po prstima, zatvara za marku, šta marku pfening.

Treba opet šuknuti Hrvatima....
Banksy

#45199 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Banksy »

RunnerX wrote: 03/05/2020 12:03
:thumbup:
Novak20

#45200 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Novak20 »

Za fening bi slao u zatvor. :lol:

O 10,5 milijuna stradalih u borbi protiv virusa se ne oglašava. Ni on ni stranka DF.
Post Reply