Fikret (srebrena malina) i respiratori

Locked
Ci-Nick

#1227 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori

Post by Ci-Nick »

Druže,..
Sretan 1. MAJ !
O'zone
Globalni moderator

#1228 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori

Post by O'zone »

Ci-Nick wrote: 01/05/2020 08:35
Druže,..
Sretan 1. MAJ !
Mah....i Igor svašta mlati na kraju će izdati "čage" da su uređaji zadovoljavajući jer valja vratiti dug babe Asima a i porodične veze sa Izetbegovićima su tu.
Kikibombona

#1229 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori

Post by Kikibombona »

last mohicans wrote: 30/04/2020 22:39
pici wrote: 30/04/2020 22:15

:thumbup:
Ovakve srebreničke djece je stotine. Trude se, ne poturaju se svugdje, tiho žive svoju patnju i tragediju, nisu od tragedije napravili brend kao što je ovaj primitivni papčić, koji misli da je faca ako se fensi obuče, uslika na traktoru, sa wellingtonkama i brendiranim satom. Naumpadne mi onaj dečko što je kod Senada bio, što je prezivio strijeljanje, fasovao traumu do kraja života, što je FACE skupljala novac da mu se kuća obnovi da bi imao gdje spavati. Trebao je i on brendirati svoju tragediju koja je gora od Fikretove, samo je ovaj svoju lijepo unovčio.
Ili siroti Esad, koji nije ljiga da se uglavi u SDA sektu

Ljudi, SDA je sekta!!!!!

https://www.youtube.com/watch?v=u1UQkKlIBlw

5% Srebrenicana, podmuklih clanova SDA, se ekstremno obogatilo, 95% je gola bijeda.
Huriccan01

#1230 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori

Post by Huriccan01 »

Velikom vodzi , njegovom uzvisenju, briljantnom umu, gospodaru svjetova , vremena i naroda Bakiru Izetbegovicu iz sveg srca Sretan 1 Maj

Njegovoj ekselenciji, briljantnom umu, finansiskom magu koji je za 245 KM podrzao radnicku klasu , hranitelju i zastitniku naroda Fadilu Novalicu. Sretan 1. Maj

Svim podobnim Asimu Sarajlicu, Fahrudinu Solaku , Saniti Alagic i ostalim kojim se svrstavaju u najzasticeniju grupu zvana podobnim. Njima koji su zaposlili , pomogli napacenim podobnim firmama njima koji su iskoristili sve svoje sposobnosti u prevarama , lazim prijetnjama. Sretan 1.Maj

Fikretu Hodzicu briljantnom umu , sposobnom menadzeru menadzerskom prvaku Istocne Bosne, i sire. Bez kojega nebi imali kako malina tako i respiratora . Svojim djelima pokazao je kako se zaradi prvi milion. Sretan 1. Maj

Radnickoj klasi koja 30 godina trpi deranje koze sa ledza i to na zivo porucujem. IZDRZITE IZDRZALI STE I GORE PA BAREM JOS 30 GODINA jer velikom vodzi morate dolazati da ste izdrzljivi.
Škobo Habu

#1231 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori

Post by Škobo Habu »

Na kakvom smo mi dnu najbolje govori ova afera sa respiratorima.

Srebrenica će ući u anale, kao epicentar jedne od moralno beskrupuloznijih afera iz sfere javnog zdravstva, nad kojom će lebdjeti duh Fikreta i njemu sličnih bošnjački dušebrižnika, dok - za sve ovo vrijeme - preko dvadeset i kusur godina, ti nacionalni dušebrižnici nisu u stanju obezbjediti sredstva da se snimi dostojan film na temu srebreničkog genocida.

Jebe mu mater, bar kroz oči Azmira Alispahića, koji je imao četrnaest godina kada su ga mučki strijeljeli "Škorpioni".

Alija nam je ostavio nakot kojeg zacijelo nema u cijeloj galaksiji.
emirolini

#1232 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori

Post by emirolini »

Da, skuzio da su ljudi odmah povezali sve i sada ide upravo ova taktika da je on ozbiljan, da je ozbiljna firma, za sta vjerovatno i jeste ali da bi dobio onakve poslove u UKC Sarajevo mora biti dobar sa vlasti, a odavno je dobar na vlasti jer je u krugovima SDA od samog osnivanja.

Kao sto neko rece za mjesec dana ce biti da su ovi uredjali sletili na rozvel i da su toliko napredni da nasa tehnologija i nase bolnicko osoblje jednostavno nije spremno za njih. Biti ce cak i da smo ih dobili povoljno.
PM72

#1233 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori

Post by PM72 »

Škobo Habu wrote: 01/05/2020 10:06 Na kakvom smo mi dnu najbolje govori ova afera sa respiratorima.

Srebrenica će ući u anale, kao epicentar jedne od moralno beskrupuloznijih afera iz sfere javnog zdravstva, nad kojom će lebdjeti duh Fikreta i njemu sličnih bošnjački dušebrižnika, dok - za sve ovo vrijeme - preko dvadeset i kusur godina, ti nacionalni dušebrižnici nisu u stanju obezbjediti sredstva da se snimi dostojan film na temu srebreničkog genocida.

Jebe mu mater, bar kroz oči Azmira Alispahića, koji je imao četrnaest godina kada su ga mučki strijeljeli "Škorpioni".

Alija nam je ostavio nakot kojeg zacijelo nema u cijeloj galaksiji.
Tvoji stavovi mi se više sviđaju👌
Logovan

#1234 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori

Post by Logovan »

cenecimoveocino wrote: 01/05/2020 04:54 Vi stvarno mislite da će Fikret ili neko drugi odgovarat za ovo? :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
Reći će mu "da nikad ovo više nisi uradio, ovo ti je posljednja opomena" i onda će se Fikret jadnik uplašiti. :oops:
General War

#1235 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori

Post by General War »

OT
A sta bi od one razvojne banke federacije? Prije su iz nje iznosili i sakom i kapom...a sad se nesto ucutalo godinama...sta je sa njom?
Roccohljup

#1236 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori

Post by Roccohljup »

General War wrote: 01/05/2020 10:54 OT
A sta bi od one razvojne banke federacije? Prije su iz nje iznosili i sakom i kapom...a sad se nesto ucutalo godinama...sta je sa njom?
Pala....za usi. Pokrali sta je bili. Al zati sad opet preusmjeravaju tamo pa ce biti novih talova
emirolini

#1237 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori

Post by emirolini »

Vakufska banka, Razvojna banka Federacije, BBI banka sluze bukvalno da podmiruju avanture SDA i HDZ (Razvojna Banka Federacije), ostalo ako se sta uhvati dobro je. Na kraju krajeva, Fikro je sigurno preko BBI i uplatio porez. Da se ni naknade obrade ne rasipaju van SDA. Ljudi su stvorili sistem za sebe, a mi smo robovi koji im taj sistem odrzavamo i podmirujemo.

Usput, je li ko Fikri cestitao 1 Maj? Je li posti? Je li pisao sta?
Bosanski_kralj

#1238 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori

Post by Bosanski_kralj »

Fikret je bio podupiran sa svih strana i onda se kao on nešto hvali sa svojim uspjehom. Dajte meni i bilo kojem normalnom mladom čovjeku u BiH 200.000 KM poticaja za pokretanje biznisa i mi ćemo postati uspješni. Vjerujem uspješniji od njega.
JThomas

#1239 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori

Post by JThomas »

i to zavisi koliko moraš vratiti onome ko ti je to omogućio. i sve tako ide.
sinuhe

#1240 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori

Post by sinuhe »

O kineskim ventilatorima u Britaniji -neupotrebljivi
https://www.theguardian.com/uk-news/202 ... ss-despite
The machines were Shangrila 510 ventilators made by Beijing Aeonmed, a major manufacturer of ventilators in China. They were designed for use in ambulances not hospitals, the doctors said.
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#1241 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori

Post by pici »

Bosanski_kralj wrote: 01/05/2020 11:08 Fikret je bio podupiran sa svih strana i onda se kao on nešto hvali sa svojim uspjehom. Dajte meni i bilo kojem normalnom mladom čovjeku u BiH 200.000 KM poticaja za pokretanje biznisa i mi ćemo postati uspješni. Vjerujem uspješniji od njega.
jebiga nisi mumin, brat, ahbab...

mene kad neko od ovakvih zovne brate ja bi ga odma stocem medj rogove... braattee, brat moj lijepi, brat moj dobri... jebo ti brat sve... svi su oni medjuse braca al po lopovluku...
allem_77

#1242 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori

Post by allem_77 »

spreca wrote: 01/05/2020 07:13
spreca wrote: 01/05/2020 07:13
bosan wrote: 30/04/2020 23:07 Nazalost ovo je samo jos jedan u nizu dogadjaja koji ce hiljade mladih ljudi natjerati da napuste ovu zemlju .
Samo neka kaze par dana ranije da mu pripremimo ispracaj....Fikret je u ovoj prici zadnja rupa na Svirali i izvodjac a nalogodavci se zna ko je ,ali kao po obicaju mi ganjamo sitne lopove dok krupne zvjerke mirno spavaju
aerodinamika

#1243 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori

Post by aerodinamika »

sinuhe wrote: 01/05/2020 12:29 O kineskim ventilatorima u Britaniji -neupotrebljivi
https://www.theguardian.com/uk-news/202 ... ss-despite
The machines were Shangrila 510 ventilators made by Beijing Aeonmed, a major manufacturer of ventilators in China. They were designed for use in ambulances not hospitals, the doctors said.
isti je proizvodac ali nije isti model
Tempo
ZeModerator

#1244 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori

Post by Tempo »

pici wrote: 01/05/2020 12:30
Bosanski_kralj wrote: 01/05/2020 11:08 Fikret je bio podupiran sa svih strana i onda se kao on nešto hvali sa svojim uspjehom. Dajte meni i bilo kojem normalnom mladom čovjeku u BiH 200.000 KM poticaja za pokretanje biznisa i mi ćemo postati uspješni. Vjerujem uspješniji od njega.

mene kad neko od ovakvih zovne brate ja bi ga odma stocem medj rogove... braattee, brat moj lijepi, brat moj dobri... jebo ti brat sve... svi su oni medjuse braca al po lopovluku...

juce mi prilazi neka sa ispruzenom rukim, prosi, kaze selam alejkum....
mrs pizda ti materina
channel10

#1245 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori

Post by channel10 »

zigzag wrote: 01/05/2020 03:26 Stanite ljudi...

Ovdje je FLYBOSNIA kljuc svega.

Onaj ko ima avion moze nabaviti robu u "hitnom roku" .
Direktor te firme ili ljudi iz vrha su nasli robu na alibabi, dogovorili posao jer ovih ambulantnih respiratora ima ali nema regularnog transporta putem brodova pa su oni rekli mi cemo doci u Kinu.
Organizovali dozvole za let i prevoz robe. Imali jarana Fikreta koji ima firmu. I kontaktirali poznanstva u vlastima da Fikretu plate avans a on toj alibaba firmi i njima u flybosnia- i cijenu prevoza.

To su te fikretove konekcije. Ekipa iz flybosnie je sve organizovala da bi sebi nasli posao. Nema fikret nijakve veze u Kini, niti Solak zna nesto kupiti preko alibabe.
Sto dalje ne znaci da nisu lopovi i da ih ne treba hapsiti i da ne trebaju odgovarati za sav ovaj lopovluk, od pokretaca do vlasnika FB.. Ko god je lupio pecat, potpisao bilo sta u vezi ovoga treba odgovarati za lopovluk..
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#1246 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori

Post by pici »

Tempo wrote: 01/05/2020 12:43
pici wrote: 01/05/2020 12:30

juce mi prilazi neka sa ispruzenom rukim, prosi, kaze selam alejkum....
mrs pizda ti materina
ma ucit strane jezike tj njemacki i bjezat odavle... djecu odmah na njemackom uciti u kuci i razgovarat, jebo ih brat dobri i lijepi... dzessss brate, ja bi povrati odmah
last mohicans

#1247 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori

Post by last mohicans »

zigzag wrote: 01/05/2020 03:26 Stanite ljudi...

Ovdje je FLYBOSNIA kljuc svega.

Onaj ko ima avion moze nabaviti robu u "hitnom roku" .
Direktor te firme ili ljudi iz vrha su nasli robu na alibabi, dogovorili posao jer ovih ambulantnih respiratora ima ali nema regularnog transporta putem brodova pa su oni rekli mi cemo doci u Kinu.
Organizovali dozvole za let i prevoz robe. Imali jarana Fikreta koji ima firmu. I kontaktirali poznanstva u vlastima da Fikretu plate avans a on toj alibaba firmi i njima u flybosnia- i cijenu prevoza.

To su te fikretove konekcije. Ekipa iz flybosnie je sve organizovala da bi sebi nasli posao. Nema fikret nijakve veze u Kini, niti Solak zna nesto kupiti preko alibabe.
Dobro si spomenuo, taj detalj se zaboravlja. Kao Shiddijevi avion u humanoj akciji spašavanja naroda u BiH. Negdje sam pročitao da je let 100000 placen, sad je li toliko, oni znaju. U svemu tome, Bake se pobrine i za jarana da mu nabaci koji let. Zanimljivo da direktor Violete nije htio ili mu se nisu nudili, pa je UN pomogla za prevoz opreme. Mozda je bila i veca posiljka u pitanju.
aerodinamika

#1248 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori

Post by aerodinamika »

O'zone wrote: 01/05/2020 09:38
Ci-Nick wrote: 01/05/2020 08:35
Druže,..
Sretan 1. MAJ !
Mah....i Igor svašta mlati na kraju će izdati "čage" da su uređaji zadovoljavajući jer valja vratiti dug babe Asima a i porodične veze sa Izetbegovićima su tu.
kurjak rod izetbegovicu :-) :-) :lol: kurjak zivi u zagrebi
RtrnOfSalisbury

#1249 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori

Post by RtrnOfSalisbury »

... vucic uzvratio udarac pastoralnom fikri, dobio djabe 100 transpiratora i jos kojecega ... :sad:
sime_cipol
Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
Grijem se na: Zdrvima
Vozim: Clio 1.2 43kw

#1250 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori

Post by sime_cipol »

Pero Gudelj da je digao slušalicu, nazvao 2-3 svoja kontakta u Kini (da ne govorim vise), ljudi bi rekli Pero ne treba nista placati, ovo je od nas.
Locked