Fikret (srebrena malina) i respiratori
-
kakavdanakneiskustvu
- BHCluster
#1202 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori
Ma i za ubistvo niko od njih ne ide u prdekanu.last mohicans wrote: ↑30/04/2020 22:32Samo nemoj ubiti nekoga,ostalo sve može. Kriminalci,dileri,reketari, korumpirani političari sa dokazanim aferama, ljudi koji su prvi do Bakira, takvih je na svim stranama, koji varaju državu na tenderu, vrše utaju, primaju podobne mimo svih konkursnih procedura, nabavljaju aspi/respi/regi- nake stratore, ali uzimaju milione, jer su uspješni, a mi neostvareni i ljubomorni na njih. Eto, takvi slobodno hodaju uzdignute glave, šepure se ko paunovi, zaradili trudom, snašli se, što bi rek'o narod.
- Dosadno mii
#1203 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori
On je iz sela pored Srebrenice.
-
L u c i f e r
#1204 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori
#memicBHCluster wrote: ↑30/04/2020 22:48Ma i za ubistvo niko od njih ne ide u prdekanu.last mohicans wrote: ↑30/04/2020 22:32Samo nemoj ubiti nekoga,ostalo sve može. Kriminalci,dileri,reketari, korumpirani političari sa dokazanim aferama, ljudi koji su prvi do Bakira, takvih je na svim stranama, koji varaju državu na tenderu, vrše utaju, primaju podobne mimo svih konkursnih procedura, nabavljaju aspi/respi/regi- nake stratore, ali uzimaju milione, jer su uspješni, a mi neostvareni i ljubomorni na njih. Eto, takvi slobodno hodaju uzdignute glave, šepure se ko paunovi, zaradili trudom, snašli se, što bi rek'o narod.
- sime_cipol
- Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
- Grijem se na: Zdrvima
- Vozim: Clio 1.2 43kw
-
zposao
#1206 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori
Uvijek se sjetim onog momka što je preživio strijeljanje. Jeza me prođe kad čujem Emira Suljagića i ovog Fikreta i slične koji su izgradili karijeru, status, ekonomsku i političku moć na kostima žrtava.last mohicans wrote: ↑30/04/2020 22:39
Ovakve srebreničke djece je stotine. Trude se, ne poturaju se svugdje, tiho žive svoju patnju i tragediju, nisu od tragedije napravili brend kao što je ovaj primitivni papčić, koji misli da je faca ako se fensi obuče, uslika na traktoru, sa wellingtonkama i brendiranim satom. Naumpadne mi onaj dečko što je kod Senada bio, što je prezivio strijeljanje, fasovao traumu do kraja života, što je FACE skupljala novac da mu se kuća obnovi da bi imao gdje spavati. Trebao je i on brendirati svoju tragediju koja je gora od Fikretove, samo je ovaj svoju lijepo unovčio.
Pa gdje su te silne pare, donacije, udruge, pizde materine da je FACE tek prosle godine meni se čini skupio da se momku napravi kakva takva kuća.
Jebo ih jaguar da ih jebo i knjige i majice. Eeeej momak preživio red za steijeljanje i nakon 20 i kusur godina mu se skuplja za neku kućicu i osnovne potrepštine. Pa šta više tu imamo pričati. Ako taj momak nije Srebrenica. Živi svjedok i živa žrtva. Mlad čovjek koji nosi na svom tijelu i psihi teret genocida , ako državi i drustvu i svim udrugama nije stalo do njega, pa o čemu mi pričamo?
P.s.
Sad bi na ovo moje Emir reko da sam i ja četnik.
- bosan
#1207 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori
Nazalost ovo je samo jos jedan u nizu dogadjaja koji ce hiljade mladih ljudi natjerati da napuste ovu zemlju .
- drndalo
-
allem_77
#1209 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori
Prvo sačekati da Fikret napusti državu. Izrazio je želju za odlazak.
Gdje on baci
Last edited by allem_77 on 30/04/2020 23:37, edited 1 time in total.
- Entropio
- Vozim: njemackog premiuma
- Horoskop: TDI
#1210 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori
Mene zanima sta Lala kaze na sve ovo?
- Logovan
#1211 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori
Kako je najavio odlazak, rekao bi čovjek da je Albert Einstein. Eto ne možemo bez njega. On dokaz da mladi ne mogu ovdje uspjeti.
Mrš u tri lijepe. Proslavit ću njegov odlazak.
- tandmand
#1212 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori
Zna fikret prodat ciglu, što jes jesLogovan wrote: ↑30/04/2020 22:37Vidi ti Fikreta što sam sebe brani neofirno.emmir1 wrote: ↑30/04/2020 18:57 Ja fakat ne kontam šta je Fikret kriv.
Našao čovjek kupca koji će da kupi njegove respiratore po toj i toj cijeni.
I prodao im.
Po kojem osnovu je on kriv, na osnovu čega će ga osudit?
Valjda je kriv onaj ko je kupio te respiratore po cijeni iznad tržišne.
Valjda je kriv onaj koji je i pored boljih ponuda izabrao lošiju.
Na kraju krajeva, zna se ko su odgovorni.
Fikret je za svoju robu mogao da stavi cijenu i 100 miliona
Ako neki levat želi da kupi onda super
A fohrudin i fodil, još bolje znaju kupit. Ako je fikret prodaje za 10 KM, oni odmah vade stoticu
Samo nemoj, nemoj po glavi druže pravi ...
- Leverage
#1213 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori
Nije bitno. Gdje god da ode sumLJam da će biti neki pretjerani nježnik.
- hilmija frlj
- Location: Iz boja u boj, do konačne pobjede, do slobodne Bosne i Hercegovine
#1214 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori
Frajer ima govornu manu, čovjek govori tvrdo Š i Ž
Kako položi bosanski na faxu
- Leverage
#1215 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori
Nas izlevatio za respiratore, nju za stan, ide mu to od ruke.
-
Benjo34
#1216 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori
Čekaj, jel se fakat još neki pitaju kako je Fikret išta kriv? Firma za proizvodnju i promet malina, nabavlja medicinske uređaje. Jel u ovoj rečenici ima nešto što nema smisla i logike? Takve stvari ne treba dopustiti da nabavlja iko osim kompanija osposobljenim za takve stvari. Neko je kupio preko alibabe jeftino, registrovo fiktivnu firmu, od te firme je malinar kupio. Njegova firma je tu samo praonica, i da nije fiktivna firma, kad kupijete preko alija, jednom porukom vam mogu na deklaraciji napisat šta hoćete. Ko je kupovao mobitele preko aliexpressa zna o čemu pričam. Jednostavno malinar nije imao sta tu tražit. Kad se sjetim onog malog iz Srebrenice, streljanje preživio, kraj s krajem jedva sastavlja, mentalno oštećen i dobio karinu od države a ovom prehljebu sve u šupak trpaju. Lud je ko ostane ovdje.
- DuckZz
#1217 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori
Fikret i Munira su dva lika koja su Srebrenicu ogadila ljudima
https://sarajevskasehara.com/2020/04/ad ... a-ljudima/
https://sarajevskasehara.com/2020/04/ad ... a-ljudima/
- hilmija frlj
- Location: Iz boja u boj, do konačne pobjede, do slobodne Bosne i Hercegovine
- freelancerusk
#1219 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori
hilmija frlj wrote: ↑30/04/2020 23:52
Frajer ima govornu manu, čovjek govori tvrdo Š i Žovo u tri pm nema.
Kako položi bosanski na faxu![]()
![]()
Volio bih da Fikret pogleda ovaj video, da vidi šta je oličenje poštenja, dobrote, truda, rada... ono najbolje što majka u Bosni može da rodi, insana, Mustafu.
-
zigzag
#1220 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori
Stanite ljudi...
Ovdje je FLYBOSNIA kljuc svega.
Onaj ko ima avion moze nabaviti robu u "hitnom roku" .
Direktor te firme ili ljudi iz vrha su nasli robu na alibabi, dogovorili posao jer ovih ambulantnih respiratora ima ali nema regularnog transporta putem brodova pa su oni rekli mi cemo doci u Kinu.
Organizovali dozvole za let i prevoz robe. Imali jarana Fikreta koji ima firmu. I kontaktirali poznanstva u vlastima da Fikretu plate avans a on toj alibaba firmi i njima u flybosnia- i cijenu prevoza.
To su te fikretove konekcije. Ekipa iz flybosnie je sve organizovala da bi sebi nasli posao. Nema fikret nijakve veze u Kini, niti Solak zna nesto kupiti preko alibabe.
Direktor te firme ili ljudi iz vrha su nasli robu na alibabi, dogovorili posao jer ovih ambulantnih respiratora ima ali nema regularnog transporta putem brodova pa su oni rekli mi cemo doci u Kinu.
Organizovali dozvole za let i prevoz robe. Imali jarana Fikreta koji ima firmu. I kontaktirali poznanstva u vlastima da Fikretu plate avans a on toj alibaba firmi i njima u flybosnia- i cijenu prevoza.
To su te fikretove konekcije. Ekipa iz flybosnie je sve organizovala da bi sebi nasli posao. Nema fikret nijakve veze u Kini, niti Solak zna nesto kupiti preko alibabe.
- General War
#1221 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori
Eno puni popis na "Zurnalu info" sta Solak nije znao kupiti od 2014..od Hoverkrafta do nekakvih kontejnera-cenifa...znaju oni za tudje pare svasta kupiti.zigzag wrote: ↑01/05/2020 03:26 Stanite ljudi...
- cenecimoveocino
#1222 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori
Vi stvarno mislite da će Fikret ili neko drugi odgovarat za ovo?

-
zigzag
#1223 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori
Ovdje je za isplatu avansa dosla naredba sa vrha. A flybosnia je miljenik vlasti.
-
Guadalajara
#1224 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori
Ja nemam avione...zigzag wrote: ↑01/05/2020 03:26 Stanite ljudi...
Ionako su sad avio kompanije otisle u k.
- spreca
#1225 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori
Samo neka kaze par dana ranije da mu pripremimo ispracaj....Fikret je u ovoj prici zadnja rupa na Svirali i izvodjac a nalogodavci se zna ko je ,ali kao po obicaju mi ganjamo sitne lopove dok krupne zvjerke mirno spavaju
Last edited by spreca on 01/05/2020 12:44, edited 1 time in total.