Makneš tri metra drva i eto te.
Fikret (srebrena malina) i respiratori
-
- JanuaryJones
#1255 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori

Mnogo je Bošnja što razmišljaju ovako. I dok je tako, uvijek će biti Fikreta, Solaka, Kurta i Murta
#1256 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori
Nek krade, bitno da je nas, a jos posti, a jos iz Srebrenice.
-
-
- Kikibombona
-
#1260 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori
Kralk te hebo koja bahatost ove nepismene seljancure....

SANITA ALAGIĆ, PRVA DO SOLAKA: "Samo kopajte jamu, ja ću sebi napraviti bazen" (FOTO, VIDEO)
Sanita Alagić, pomoćnica Fahrudina Solaka bijesna je na medije, i preko svog Instagram profila, poslala je poruku.
Mini market
Prije 1h Prije 1h
0
Sanita Alagić (Foto: Arhiva)
Sanita Alagić (Foto: Arhiva)
Sanita Alagić, pomoćnica direktora Federalne uprave Civilne zaštite proslavila se u BiH i regionu nakon afere sa nabavkom respiratora, izašla pred novinare i, umjesto o respiratorima, govorila o „registratorima“.
Rijetki su bh. i regionalni mediji koji nisu prenijeli ovaj istup bivše direktorica sarajevskog Doma Nahorevo, koja je štičenike odvela na skup SDA da mašu zastavicama i zbog toga ubrzo „zaradila“ otkaz.
Nakon svega, pomoćnica Fahrudina Solaka se oglasila i na svom Instagram profilu.
„Samo vi meni kopajte jamu, kad završite Ja ću sebi da napravim bazen“, poručila je Alagić medijima koji su prenijeli njen gaf.
(S. B.)
- BrziGonzales
#1261 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori
Last edited by BrziGonzales on 30/04/2020 22:27, edited 1 time in total.
- Logovan
#1263 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori
Amela Sućeska!
Fikrete bijedniče.

Fikrete bijedniče.
-
#1264 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori
Samo nemoj ubiti nekoga,ostalo sve može. Kriminalci,dileri,reketari, korumpirani političari sa dokazanim aferama, ljudi koji su prvi do Bakira, takvih je na svim stranama, koji varaju državu na tenderu, vrše utaju, primaju podobne mimo svih konkursnih procedura, nabavljaju aspi/respi/regi- nake stratore, ali uzimaju milione, jer su uspješni, a mi neostvareni i ljubomorni na njih. Eto, takvi slobodno hodaju uzdignute glave, šepure se ko paunovi, zaradili trudom, snašli se, što bi rek'o narod.
- Logovan
#1265 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori
Vidi ti Fikreta što sam sebe brani neofirno.emmir1 wrote: ↑30/04/2020 18:57Ja fakat ne kontam šta je Fikret kriv.
Našao čovjek kupca koji će da kupi njegove respiratore po toj i toj cijeni.
I prodao im.
Po kojem osnovu je on kriv, na osnovu čega će ga osudit?
Valjda je kriv onaj ko je kupio te respiratore po cijeni iznad tržišne.
Valjda je kriv onaj koji je i pored boljih ponuda izabrao lošiju.
Na kraju krajeva, zna se ko su odgovorni.
Fikret je za svoju robu mogao da stavi cijenu i 100 miliona
Ako neki levat želi da kupi onda super
-
#1266 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori
Ovakve srebreničke djece je stotine. Trude se, ne poturaju se svugdje, tiho žive svoju patnju i tragediju, nisu od tragedije napravili brend kao što je ovaj primitivni papčić, koji misli da je faca ako se fensi obuče, uslika na traktoru, sa wellingtonkama i brendiranim satom. Naumpadne mi onaj dečko što je kod Senada bio, što je prezivio strijeljanje, fasovao traumu do kraja života, što je FACE skupljala novac da mu se kuća obnovi da bi imao gdje spavati. Trebao je i on brendirati svoju tragediju koja je gora od Fikretove, samo je ovaj svoju lijepo unovčio.
-
#1268 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori
Ma i za ubistvo niko od njih ne ide u prdekanu.last mohicans wrote: ↑30/04/2020 22:32Samo nemoj ubiti nekoga,ostalo sve može. Kriminalci,dileri,reketari, korumpirani političari sa dokazanim aferama, ljudi koji su prvi do Bakira, takvih je na svim stranama, koji varaju državu na tenderu, vrše utaju, primaju podobne mimo svih konkursnih procedura, nabavljaju aspi/respi/regi- nake stratore, ali uzimaju milione, jer su uspješni, a mi neostvareni i ljubomorni na njih. Eto, takvi slobodno hodaju uzdignute glave, šepure se ko paunovi, zaradili trudom, snašli se, što bi rek'o narod.
- Dosadno mii
#1269 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori
On je iz sela pored Srebrenice.
-
#1271 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori
#memicBHCluster wrote: ↑30/04/2020 22:48Ma i za ubistvo niko od njih ne ide u prdekanu.last mohicans wrote: ↑30/04/2020 22:32Samo nemoj ubiti nekoga,ostalo sve može. Kriminalci,dileri,reketari, korumpirani političari sa dokazanim aferama, ljudi koji su prvi do Bakira, takvih je na svim stranama, koji varaju državu na tenderu, vrše utaju, primaju podobne mimo svih konkursnih procedura, nabavljaju aspi/respi/regi- nake stratore, ali uzimaju milione, jer su uspješni, a mi neostvareni i ljubomorni na njih. Eto, takvi slobodno hodaju uzdignute glave, šepure se ko paunovi, zaradili trudom, snašli se, što bi rek'o narod.
- sime_cipol
- Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
#1273 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori
Uvijek se sjetim onog momka što je preživio strijeljanje. Jeza me prođe kad čujem Emira Suljagića i ovog Fikreta i slične koji su izgradili karijeru, status, ekonomsku i političku moć na kostima žrtava.last mohicans wrote: ↑30/04/2020 22:39
Ovakve srebreničke djece je stotine. Trude se, ne poturaju se svugdje, tiho žive svoju patnju i tragediju, nisu od tragedije napravili brend kao što je ovaj primitivni papčić, koji misli da je faca ako se fensi obuče, uslika na traktoru, sa wellingtonkama i brendiranim satom. Naumpadne mi onaj dečko što je kod Senada bio, što je prezivio strijeljanje, fasovao traumu do kraja života, što je FACE skupljala novac da mu se kuća obnovi da bi imao gdje spavati. Trebao je i on brendirati svoju tragediju koja je gora od Fikretove, samo je ovaj svoju lijepo unovčio.
Pa gdje su te silne pare, donacije, udruge, pizde materine da je FACE tek prosle godine meni se čini skupio da se momku napravi kakva takva kuća.
Jebo ih jaguar da ih jebo i knjige i majice. Eeeej momak preživio red za steijeljanje i nakon 20 i kusur godina mu se skuplja za neku kućicu i osnovne potrepštine. Pa šta više tu imamo pričati. Ako taj momak nije Srebrenica. Živi svjedok i živa žrtva. Mlad čovjek koji nosi na svom tijelu i psihi teret genocida , ako državi i drustvu i svim udrugama nije stalo do njega, pa o čemu mi pričamo?
P.s.
Sad bi na ovo moje Emir reko da sam i ja četnik.
#1274 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori
Nazalost ovo je samo jos jedan u nizu dogadjaja koji ce hiljade mladih ljudi natjerati da napuste ovu zemlju .