Škobo Habu wrote: ↑30/04/2020 13:41
statixx wrote: ↑30/04/2020 13:38
Meni Suljagiceve rijeci odavno nemaju tezinu, ali mislim da nema motiv braniti spletkarosa koji je pokusa prodavati majice na benziskim pumpama, i tada je izjavio:
„Ovako besprizorno prostituiranje zajedničke nesreće je nezabilježeno. Duboko se stidim. Prije svega onih koji više nisu među nama. Živih me nije stid. Oni su očito zaslužili da grupa besprizornih profitera već dvije decenije živi od posmrtnih ostataka naših najmilijih. Ako neko nekad bude htio da zna kako je genocid postao privatna firma- evo odgovora.
Svaka čast. Ni ja nemam niti jedan razlog da branim Suljagića, ali kada vidim kako forumska halaša mrcvari koga stigne ovdje, vođena logikom krda, ostaje samo da sljediš vlastitu logiku.
Većina ovdje po partijskom naređenju strijelja. Boljševici.
To kralju pa samo smo to cekali, da se zna da su prokleti pasji sinovi komunisti krivi za sve. Da nije njih ovo se moglo platiti i 20miliona i opet bi sve po zakonu bilo. Ko su oni da nama kazu da ne smijemo da uzimamo Srebrenicu u usta, pa mi iz SDA imamo tapiju nad cijelom srebrenicom i nad kostima mrtvih.
Znaci Fikret posto je iz SDA kad ukrade 6 miliona zajedno sa Solakom smije da kaze da je dijete Srebrenice i da mu mati pravi iftare i klanja nafile jel tako.
A kad SUljagic kaze da svi koji iskoristavaju Srebrenicu u promociju su cetnici, onda se to ne moze odnositi na Fikreta jer je on iz SDA.
jel tako? Dakle onda je Suljagic garant mislio na komentatore na klixu, kao sto i jeste, ali kad podastres dokaze da je Fikret iskoristio Srebrenicu i da je on cetnik onda si drzavni neprijatelj.
Ljudska prava za sve!