Jeste bila. Na papiru. Za ateiste i manjine kakva sam i sama.
evo https://inforadar.ba/da-li-je-rs-u-teok ... a-zmirila/
Moderator: O'zone
Jeste bila. Na papiru. Za ateiste i manjine kakva sam i sama.
Ovo je uzrkovano mnogo ranije prije same pandemije, a čitava stavr je zaražena -relgijsko - političkom pozadinom, hoćete srbovanje, eto vam srbovanja, uživajte koliko god hoćte u njemu. Po ovom pitanju je svakako u-pravu, čak iako se daljnje širenje pandemije u proteklih 24-48 moglo sigurno izbjeći.banjaluka078 wrote: ↑30/04/2020 10:14Kenja, kenja, zna da je vrh Mupa sjeo s vrhom crkve i dogovorili da se vjernici neće dirati, da popovi prošire riječ. A pop najveće crkve u gradu pozitivan u tom trenutku.
https://www.nezavisne.com/novosti/drust ... ona/596813Kako je navedeno u saopštenju Ministarstva zdravlja i socijalne zaštite RS virus korona potvrđen je kod četiri medicinske sestre i jednog doktora medicine u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske.
Ne bih ja na Balkanu samo jedne strpala u religijom zaluđene, fanatizam ovdje nikom nije stran. Iftare treba razlučiti od zvaničnog stava zajednice, jer čujem da ima iftarskih okupljanja po 10-15 ljudi. Ono što je trebalo da urade crkvenjaci, je da pogledaju primjer Islamske zajednice i zatvore vrata vjernicima. Nema šta vjernik tu tražiti i ćao. Imaš upute kako da obavljaš šta trebaš kući, mi nismo odgovorni ako vam se šta desi. Nego su "nebeski" jedini vjernici i samo mantali "nikad se niko nije od kašike zarazio".Trafalgar Law wrote: ↑30/04/2020 10:18 Ovo je uzrkovano mnogo ranije prije same pandemije, a čitava stavr je zaražena -relgijsko - političkom pozadinom, hoćete srbovanje, eto vam srbovanja, uživajte koliko god hoćte u njemu. Po ovom pitanju je svakako u-pravu, čak iako se daljnje širenje pandemije u proteklih 24-48 moglo sigurno izbjeći.
Meni je najjače kako su oni iz Zotovića dobili milju, a nisu radili. A Višković, kao, iznenađen tom činjenicom.Lajavikrelac wrote: ↑30/04/2020 10:19 A milja svima iz fonda solidarnosti za koji će se puniti od harača na platuznači em nas jebu, em ih plaćamo...
![]()
Hvala daddy-kool na informativnim i dobrim postovima!daddy-kool wrote: ↑30/04/2020 08:34Pogledaj i sam ovaj video.
Pročitaj šta Šveđani pišu:
https://www.svt.se/nyheter/utrikes/who- ... ida-modell
Nije se ni smirila situacija oko šestoro Banjalučana, koji su katastrofalnom greškom nadležnih službi bili smješteni među zaražene pacijente u Studentskom centru “Nikola Tesla”, a dogodio se novi propust koji je pukom srećom i prisebnosti zaposlenih ostao bez težih posljedica.
Srpskainfo saznaje da je vozač Službe hitne pomoći Doma zdravlja Banjaluka sinoć oko 20 časova dovezao pacijenta zaraženog korona virusom ispred Srednjoškolskog doma, gdje su u karantin smješteni zdravi ljudi.
– Nakon što je iz vozila hitne pomoći izašao pacijent, odmah je rekao da je zaražen i da ne smije biti na toj adresi, već na drugoj. Svi su počeli da bježe, nastao je pravi haos. Srećom glave su se brzo ohladile i spriječene su teže posljedice – ispričao je odlično obaviješteni sagovornik Srpskainfo.
Zahvaljujući prisebnosti zaposlenih, policajaca i portira, ali i pacijenta koji je odbio ući u objekat, spriječene su teže posljedice.
– Nikome nije jasno da je nakon slučaja sa šestoro Banjalučana nastavljeno sa katastrofalnim greškama nadležnih službi – izjavio je sagovornik Srpskainfo.
Branislav Vidić, direktor Srednjoškolskog doma, kratko je potvrdio da se sinoć dogodio incident, ali nije želio detaljnije govoriti o svemu, dodavši da su nadležne službe obaviještene.
U Domu zdravlja Banjaluka saznajemo da je vozač pozvan na razgovor kako bi se utvrdile tačne okolnosti događaja od sinoć.
Nevena Todorović, direktor banjalučkog Doma zdravlja, za Srpskainfo je izjavila da će tačne okolnosti biti saopštene nakon razgovora sa vozačem.
– Vozač je juče cijeli dan radio, dajte nam vremena da od njega čujemo šta se dogodilo – izjavila je Todorovićeva.
http://mojabanjaluka.info/novost/novi-p ... ave/118919
O tome ja trubim danima... Ko je skupina debila koja bi nas trebala spašavati. Samo kad ih pogledaš i vidiš CV sve ti jasnoTomahawk11 wrote: ↑30/04/2020 10:29 Dr. Karamehić na N1:
- Ne može biti isti krizni štab za poplave i pandemiju.
Gdje im je struka?
Koja struka, doktore, malinaaaaa
Ne zaboravite rome za djurdjOvdan, to je njihov najveci praznik. Jutros dervin rodjo janjca u mesari natovari na rame, tako ce i 6.og biti.banjaluka078 wrote: ↑30/04/2020 10:13Od Prvog maja nas vjerovatno spasi kiša i većinom policijski, ali Đurđevdan im je masovna slava, to nema šanse da ostane u krugu porodice.svjezi_ustipak wrote: ↑30/04/2020 10:08
Eto ti naredni vikend ceha za Prvi maj i to u oba entiteta. Vikend iza toga ide naplata Đurđevdana.
Još čekamo iftarske rezultate. Mislim da ćemo imati bolji uvid naredne sedmice.
Somun klaster bi se mogao početi pojavljivati uskoro i one budale po izletištima prvog dana bez policijskog.
Otkako je ova korona, danas mi se prvi put desilo da moram cekati ispred jer je prevelika guzva u Bingu, velikom Bingu. I ona kriza s brasnom, kvascem, sredstvima za dezinfekciju, uskrsi, sve nista, ali Prvi maj ludilo. Izaslo i staro i mlado da kupi za proslavu.Već 17 dana nema novozaraženih korona virusom u Tuzlanskom kantonu, pokazuju podaci ministarstva zdravstva TK. U posljednja 24 sata testirana je 181 osoba i nijedna osoba nije bila pozitivna na COVID-19.
Trebalo je prvi maj pomjerit na prvi juni kad se poklapa s Ramazanom.