Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Stron1703Muamer wrote: ↑27/04/2020 23:44
Pozd dal mi moze neko rec nerade mi komande na volanu i sirena opel astra h 1.9 cdti 110kw od prija gori airbag..
CIM modul, fabrička greška na H. Probaj u ovlaštenom tražiti update softvera ili uzeti potpuno nov, cca 200 KM košta.
Tipo mi je dizajnom odlican još uvijek, i u ovoj street opremi super, ali unutrasnjost je na jako lošem nivou, ne prati vanjštinu uopšte. Plastika je ispod dacia nivoa.
konektovan wrote: ↑28/04/2020 23:54
Tipo mi je dizajnom odlican još uvijek, i u ovoj street opremi super, ali unutrasnjost je na jako lošem nivou, ne prati vanjštinu uopšte. Plastika je ispod dacia nivoa.
Ovo je nažalost istina. Između Tipa i Corse presuđuje prostor...kome ne treba auto veličine Tipa neka uzme Corsu. Ponuda je dosta dobra.
drug_profi wrote: ↑29/04/2020 22:04
Otkud hatchback astra H iz 2014, to je pitanje. Proizvodila se koliko ja znam do 2009-2010.
I još mu u saobraćajnoj piše 2014. Kakva je ovo šema jbt.
Kad izadje nova generacije Astre, prethodna se prodaje pod imenom Astra Clasic sa 1-2 motora u ponudi i ostaje na trzistu jos par godina.
drug_profi wrote: ↑29/04/2020 22:04
Otkud hatchback astra H iz 2014, to je pitanje. Proizvodila se koliko ja znam do 2009-2010.
I još mu u saobraćajnoj piše 2014. Kakva je ovo šema jbt.
Kad izadje nova generacije Astre, prethodna se prodaje pod imenom Astra Clasic sa 1-2 motora u ponudi i ostaje na trzistu jos par godina.
amar1994 wrote: ↑29/04/2020 22:08
Classic,ja ih gledao sa starim bas 2014 i nije nam se svidjela ,unutrasnjost korak nazad u odnosu na g..
1.7cdti 110ks bila 22000KM
1.6b 115ks bila 19000KM
Znam da se stari model prodaje jos par godina.
Classic jeste bio prodavan dugo nakon sto je J krenuo, ali J sedan se pravi od 2012, pa FL iste godine, pa od 2015-16 krece i K.
Mislim bas mi nevjerovatno da su i moj sedan J i ova classic H proizvedeni iste godine.
Oni bas imaju nered u skladistu....
amar1994 wrote: ↑29/04/2020 22:08
Classic,ja ih gledao sa starim bas 2014 i nije nam se svidjela ,unutrasnjost korak nazad u odnosu na g..
1.7cdti 110ks bila 22000KM
1.6b 115ks bila 19000KM
Znam da se stari model prodaje jos par godina.
Classic jeste bio prodavan dugo nakon sto je J krenuo, ali J sedan se pravi od 2012, pa FL iste godine, pa od 2015-16 krece i K.
Mislim bas mi nevjerovatno da su i moj sedan J i ova classic H proizvedeni iste godine.
Oni bas imaju nered u skladistu....
mana ovih auta je sto nema izbora,tj ima siva i crna boja al novi su i sluzit ce dobro
vjerovatno je dobar auto ali ja nisam mogao provest 10min unutra,jednostavno odvratno
Enterijer je takav da sam ja jednom usao u nju i odmah izasao. Reko' preskacemo ovo djeljenje. Dakle osjecaj je recimo blago neugodan.
A pokusaj pronaci J model. Moguce da ce sad cijene pasti. Svima ce faliti para.
prednji branik je malo sumnjiv,mozda je do slika/sjene..
Nije ovdje branik sumnjiv, jebes branik, volan je sumnjiv, na ovoj kilometrazi kozni volan na Astri J MORA bit ko nov. Poserem se na kilometrazu ako nije.
Objasnjenje: koriste neku veoma izdrzljivu ali grubu kozu, totalno suprotno VAG koznim volanima. Samo sam kod BMW-a vidio takvu kozu, npr na F20, F30, ali ne oni M volani, oni imaju mekanu kozu kao i VAG.