Je li se Bakir tokom rata krio u trezoru?

Locked
sumirprimus

#51 Re: Je li se Bakir tokom rata krio u trezoru?

Post by sumirprimus »

ma doba je alija bio, samo je bio okruzen lopovima, radilo mu iza ledja :)
Veigar

#52 Re: Je li se Bakir tokom rata krio u trezoru?

Post by Veigar »

Mislim da je tema Bakir i trezor a ne Alija, odoste vi ljudi u pogrešnom smjeru, ako se ovako nastavi može tema slobodno pod ključ jer se spama.
TheGodfather001

#53 Re: Je li se Bakir tokom rata krio u trezoru?

Post by TheGodfather001 »

Šta reče lik:"...Alijina država..:",brate u kakvoj si ti krizi identiteta... je li se hvališ samo da ti je alija prć.o mamu ili plaćaš sendvič? Bosna i Hercegovina nikad nije niti će ikad biti "alijina" ili bilo čija država, zbog takvih izjava gospodara rata u BiH je krv građana tekla. Sram i stid da te bude p..do botovska, hromosomska devijacijo.
dr_Evil

#54 Re: Je li se Bakir tokom rata krio u trezoru?

Post by dr_Evil »

Tema je otvorena kao spam i samo je pitanje kad ce se zakljucat, sta se ima ovde reci ili ne reci. Naravno da Baka nije bio na liniji, da li bi nama bilo lakse da jeste, vjerovatno ne bi. Da li bi mu halalio sve pljacke koje SDA radi zato sto je bio na liniji, kao sto je on Sarajlicu, nikada. Tako da za mene tema je glupost

:bih:
He1972

#55 Re: Je li se Bakir tokom rata krio u trezoru?

Post by He1972 »

ovako_onako wrote: 27/04/2020 22:46 Cuj jede krmetinu s dzelatima joj sto ti prica naginje na tipicnog sda bota.... pa sve na isti kalup....
pa vidiš ih da svi imaju max 150 postova prijavili se prije 10 godina i iskoče iz paštete kad im se dirne u izmetbegoviČe
He1972

#56 Re: Je li se Bakir tokom rata krio u trezoru?

Post by He1972 »

Usamljeni pustolov wrote: 27/04/2020 22:49 Samo cu reći ; boosoonac
de si 'šnjoook sdooo
He1972

#57 Re: Je li se Bakir tokom rata krio u trezoru?

Post by He1972 »

Usamljeni pustolov wrote: 27/04/2020 22:50
ovako_onako wrote: 27/04/2020 22:46 Cuj jede krmetinu s dzelatima joj sto ti prica naginje na tipicnog sda bota.... pa sve na isti kalup....
Pa jel ne jedu krmetinu ne kontam? Ajde ba svak zna da su Bosnje kratkog pamcenja. Mozes ih guzit kako hoces sve oni zaborave

meni slanina dijete od bronhitisa izliječi, dok su ga sdoooo doktori liječili nije izlazio sa hitne i pedijatrije, tako da odhebaus u skokovima jedi šta hoš mene qrtz boli a i tebe šta ja jedem sdoooooaš
He1972

#58 Re: Je li se Bakir tokom rata krio u trezoru?

Post by He1972 »

plain vanilla wrote: 27/04/2020 22:50 Image
eto ga vidi se nosi nogu pod miškom nagazna mu otkinula :lol:
He1972

#59 Re: Je li se Bakir tokom rata krio u trezoru?

Post by He1972 »

ovako_onako wrote: 27/04/2020 22:56
Usamljeni pustolov wrote: 27/04/2020 22:50
Pa jel ne jedu krmetinu ne kontam? Ajde ba svak zna da su Bosnje kratkog pamcenja. Mozes ih guzit kako hoces sve oni zaborave
To za guzenje je tacno to Bakir i SDA godinama rade i ide im pravo, samo ne kontam sto mislis da Bakir nije bio u trezoru, a ovamo pricas da nas moze guzit ko stigne, znaci vjerujes da je Bakir bio u armiji a ovamo opet tvrdis da nas moze svako guzit. Eto ti si dokaz da nas moze svako guzit jer mislis da je sa trezorom prica laz, a to za krmetinu je tipicna Sda botovska prica, nisi SDA nisi musliman i jedes krmetinu i plus si jugobalija, krmojed, cetnik, fgr i oni njihovi nazivi cim nisi za SDA. I jesu Bosnje su kratkog pamcenja, Bosnje su zaboravile milijardu sranja sta su nam izetbegovici nanosili i opet ce izaci i glasati za njih sljedece izbore....

A i to zlatne kasike ne znam mozda nije rekao i to me ne interesuje, a ne kontam odakle sada Alija i Juka u prici.... Alija je mozda bio dobar covjek, ali trebao je ostati u dzamiji a ne u politiku.... A Juka je budala obicna, uvijek bio....
ma ne ubjeđuj se sa zatucanim halkarskim botinom, vidiš da mu samo opanci vire bookiru iz pakaša
He1972

#60 Re: Je li se Bakir tokom rata krio u trezoru?

Post by He1972 »

Blixen wrote: 28/04/2020 09:41
Usamljeni pustolov wrote: 27/04/2020 22:41
ovako_onako wrote: 27/04/2020 22:40

Ne kontam sta hoces sa tim reci? Sta krmetina dusmani o cemu ti?
Pa opšte je poznato da Bošnje iz kojekakvih pripizdina koje su nastradale u ratu danas jedu krmetinu sa svojim dželatima.
zasto se ne ubijes? zasto
neće što bi učinio šta za pošten narod, nisu to sdoši navikli
dr_Evil

#61 Re: Je li se Bakir tokom rata krio u trezoru?

Post by dr_Evil »

Cek ne ide, kako ce ova tema bez @muha_sa , ajde Muha bujrum :D
Veigar

#62 Re: Je li se Bakir tokom rata krio u trezoru?

Post by Veigar »

Ok, dosada se utvrdilo da nije bio na liniji ali nije bio ni u trezoru, Komšo reče da je bio u kabinetu očevom. A gdje je taj kabinet bio?
DEMONIKA

#63 Re: Je li se Bakir tokom rata krio u trezoru?

Post by DEMONIKA »

U trezoru
dječak sa šibicama

#64 Re: Je li se Bakir tokom rata krio u trezoru?

Post by dječak sa šibicama »

Vjerovatno nije spavao u trezoru, mada postoje indicije a znace oni koji su imali posla u SDK i centralnoj banci tokom rata... dole po hodnicima se svasta pricalo

Ostaje pitanje gdje je on bio tokom rata, ja sam vidio mozda jednu sliku na kojoj se on pojavljuje, nisam ni znao da taj covjek postoji sjecam se samo Sabine, odjednom poslije reata ridjobradi ahbab sa Sajom i ostalom ekipom.

Ja bi dodao jos jedno zanimljivo pitanje, zasto se Halida skrivala od medija, da nema onog snimka iz Turske ja ne bi ni znao kako izgleda ta zena. Nije tajna da su mladomuslimani njegovali tradiciju visezenstva, zakonski nisu mogli pretpostavljam, jer je u YU i BiH zabranjena poligamija, je li? ali zato svalereke nisu zabranjene, svi znaju ko je bila Alijina svalereka ja cu dodati da je na racun drzave godinama zivjela u hotelu Bosnia, u apartmanu... a znam zenu koja je bila "druga zena" Saliha Behmena, djecu mu je u ratu Omer otpremio u Teheran gdje su zavrsili fakultete, skole. Bili teska sirotinja , danas se vozaju Jaguari garant, i radi se javna nabavka :bih:

ali da ne greijesim duse, ta zena je bila jako jako dobra osoba
Last edited by dječak sa šibicama on 28/04/2020 12:25, edited 1 time in total.
Veigar

#65 Re: Je li se Bakir tokom rata krio u trezoru?

Post by Veigar »

DEMONIKA wrote: 28/04/2020 12:22 U trezoru
Znači ipak je bio skriven u trezoru. Nije podvala.
dr_Evil

#66 Re: Je li se Bakir tokom rata krio u trezoru?

Post by dr_Evil »

dječak sa šibicama wrote: 28/04/2020 12:24 Vjerovatno nije spavao u trezoru, mada postoje indicije a znace oni koji su imali posla u SDK i centralnoj banci tokom rata... dole po hodnicima se svasta pricalo

Ostaje pitanje gdje je on bio tokom rata, ja sam vidio mozda jednu sliku na kojoj se on pojavljuje, nisam ni znao da taj covjek postoji sjecam se samo Sabine, odjednom poslije reata ridjobradi ahbab sa Sajom i ostalom ekipom.

Ja bi dodao jos jedno zanimljivo pitanje, zasto se Halida skrivala od medija, da nema onog snimka iz Turske ja ne bi ni znao kako izgleda ta zena. Nije tajna da su mladomuslimani njegovali tradiciju visezenstva, zakonski nisu mogli pretpostavljam, jer je u YU i BiH zabranjena poligamija, je li? ali zato svalereke nisu zabranjene, svi znaju ko je bila Alijina svalereka ja cu dodati da je na racun drzave godinama zivjela u hotelu Bosnia, u apartmanu... a znam zenu koja je bila "druga zena" Saliha Behmena, djecu mu je u ratu Omer otpremio u Teheran gdje su zavrsili fakultete, skole. Bili teska sirotinja , danas se vozaju Jaguari garant, i radi se javna nabavka :bih:

ali da ne greijesim duse, ta zena je bila jako jako dobra osoba
Ho, pa upravo mi je sada Alija porastao u ocima. Znaci i dobri dedo je volio da kandzija. Svaka cast
atmel

#67 Re: Je li se Bakir tokom rata krio u trezoru?

Post by atmel »

Maraschino wrote: 28/04/2020 13:34
Raigor Stonehoof wrote: 28/04/2020 12:33
Usamljeni pustolov wrote: 27/04/2020 22:52 Zlatne kašike najveća izmišljotina kod Bošnjaka i neki je maksimalno forsiraju. Ali bitno je da se blati Alija a veličaju Juka i ostali sarajevski kokošari koji su pljačkali svoj narod.
Jebem i Aliju mrtvog i kudnijeaborturanog Bakira i sve SDA glasače. Imaš šta protiv?
Koje si ti govno od covjeka.
Ovo za Aliju a ostalo me ne interesuje.
Jedna činjenica kad su Aliju pitali koji dan mu je bio najteži u životu.
Nije Srebrenica, Prijedor, Višegrad, Foča, Bijeljina...da ne nabrajam.
Potraži na netu njegovee izjave možda i nađeš( mislim da je bilo u dokumentarcu Otpor Bosne).
Last edited by atmel on 28/04/2020 13:43, edited 1 time in total.
General War

#68 Re: Je li se Bakir tokom rata krio u trezoru?

Post by General War »

Brezan2020 wrote: 28/04/2020 09:40
Što se tiče Alije, zamjeram mu političku nesposobnost za poziciju na kojoj je bio
E drug moj, lahko je sada general biti. Alija je imao ogroman teret na plećima. Kao niti jedan drugi predjsenik u histoiji. Alijina drzava je napadnuta izvana, iznuta, ostavljena od svijeta... a mi goloruki. Na njegovim plećima je bila ogromna težina. Zašto neko drugi se nije prihvatio njegovog posla? Gdje su bili partizani i komunisti? Svi posakrivani u mišijim rušpama. I sada kada je rat završen hajmo pljuvati po Aliji. Ali tokom rata druga se pjesma pjevala. Jako je bezobrazno reći da je Alija bio nesposoban, pogotovo sada daleko poslije rata. Sada smozemo zamjerati kome hocemo i sta hocemo, ali u ono ratno dobra druga se pjesma pjevala. Ako je Alija bio nesposoban, eto onda cu i ja reci da je Tito bio nesposoban jer kakav je to lider cija se drzava raspadne odma poslijen njegove smrti?? Ali naravno ja ne smatram Tita nesposobnim.
Image
...Ono kad pokupis relevatne cinjenice iz Turske serije :-)
Brezan2020

#69 Re: Je li se Bakir tokom rata krio u trezoru?

Post by Brezan2020 »

Image

Mnogi bi volili da se Alija ponašao kao agresori jer bi sada komotno mogli reći "svi su bili isti".
General War

#70 Re: Je li se Bakir tokom rata krio u trezoru?

Post by General War »

Qler wrote: 28/04/2020 10:28 I, ne umanjujuci Aliju, mislim da je Tito ipak bio u malo tezim uslovima :D

I da, ustao sam kad sam ga spomenuo :) Tita...
:lol: :thumbup:
Brezan2020

#71 Re: Je li se Bakir tokom rata krio u trezoru?

Post by Brezan2020 »

...Ono kad pokupis relevatne cinjenice iz Turske serije :-)
Nije istina da smo napadnuti od strane Srbije i Hrvatske, izdani od domaćih srba i hrvata + abdićevaca, da smo bili goloruki, da smo branili državu, i da smo na kraju izašli kao vojni i morali pobjednici? Nije istina da se nismo svetili i uzvraćali istom mjerom? Nije istina da je Alija bio predjednik države u najtežem mogućem momentu? Itd...
Brezan2020

#72 Re: Je li se Bakir tokom rata krio u trezoru?

Post by Brezan2020 »

Asocijacija mladih sda kljuc
HAAHHAHAHAHHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAH idi bilmeze jedan
Nije istina da su sačuvana Saborna crkva i porušena Ferhadija kameni svjedoci tog vremena i pokazatelj ko je kakav bio?
Brezan2020

#73 Re: Je li se Bakir tokom rata krio u trezoru?

Post by Brezan2020 »

I, ne umanjujuci Aliju, mislim da je Tito ipak bio u malo tezim uslovima :D

I da, ustao sam kad sam ga spomenuo :) Tita...
Inače svaki puta na spomen Tita ti ustaneš?

Jbt šta je reći indoktrinacija. Štokholmski sindrom je opaka bolest.
Brezan2020

#74 Re: Je li se Bakir tokom rata krio u trezoru?

Post by Brezan2020 »

Jesul istina 2 vrece za mog bakira i jel istina srebrena malina? Sve su sto sda afere.... ako ti pocnem nabrajati ugasit cu kompjuter veceras sta je sve lopovluke uradila sda.... idi bola imas na ovom forumu kaladont i asocijacije opusti se i igraj to, i ja igram cesto... valja za zivce...
Kakve vreće? Gdje si to čuo? Je li se referišeš na onaj Fahrin sklepani youtube video?

Na svu sreću ostale stranke su čiste i bez trunke kriminala. Zar ne? :-D
He1972

#75 Re: Je li se Bakir tokom rata krio u trezoru?

Post by He1972 »

Brezan2020 wrote: 28/04/2020 13:56

Jesul istina 2 vrece za mog bakira i jel istina srebrena malina? Sve su sto sda afere.... ako ti pocnem nabrajati ugasit cu kompjuter veceras sta je sve lopovluke uradila sda.... idi bola imas na ovom forumu kaladont i asocijacije opusti se i igraj to, i ja igram cesto... valja za zivce...
Kakve vreće? Gdje si to čuo? Je li se referišeš na onaj Fahrin sklepani youtube video?

Na svu sreću ostale stranke su čiste i bez trunke kriminala. Zar ne? :-D
vid' mu argumenta, Š'a je baaaaa i drugi krooodu a ne samo sdooooo!!!! :mrgreen:
Locked