Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
izvrsni direktor wrote: ↑27/04/2020 15:56
Al zato na ovake stvari nemate komentara. To vam nije problem vec etro "trebaju se u NS odreci plate"
Poljoprivredno gazdinstvo "Srebrena malina" d.o.o. iz Srebrenice uvoznik je respiratora iz Kine za Vladu Federacije BiH, a osim neobičnog posrednika u oči upada i cijena uvezene opreme... Prvih 80 respiratora od ukupno 100 jučer je na Međunarodnom aerodromu Sarajevo dočekao premijer Fadil Novalić..
...
S obzirom na stanje prirodne nesreće u BiH izazvane pandemijom koronavirusa ranije je donesena odluka o suspendovanju Zakona o javnim nabavkama pa se umjesto toga primjenjuje postupak direktne pogodbe.
Sto bi se odricao plate, zasluzio je marljivim radom da svima nama bude bolje, zar ne ?
A ovo drugo, jos jedan od primjera pisanja po sirotinji, tako i treba, kad za bolje nismo. S tim da ovi respiratori nekome mozda i sacuvaju zivot, one trole tesko da ce
Hahahaha, pa jeli moguce da ovo neko napise
E Cuj pisanje po sirotinji, kao respiratori su ok jer mogu spasiti nekom zivot, a trole ne spasavaju zivot hahahaha
Tito dragi
ultima_palabra wrote: ↑27/04/2020 19:03
Komšić imao 0 aktivnosti za četiri godine u Parlamentu, a ono piše o Peđi...
Kad Komsic spava na braniku domovine, to je okej jer nije vlast i "sta on tu moze", "bespotrebno bi se trudio". A kada Pedja radi inicijative iz opozicije, to je "populizam", "dnevna politika" i "lako je iz hladovine".
Kad Komsic spava na braniku domovine, to je okej jer nije vlast i "sta on tu moze", "bespotrebno bi se trudio". A kada Pedja radi inicijative iz opozicije, to je "populizam", "dnevna politika" i "lako je iz hladovine".
Dok je jean bo na braniku domovine drugi je trazio uticnicu da ukljuci peglu za kosu.
Dok je jean bo na braniku domovine drugi je trazio uticnicu da ukljuci peglu za kosu.
i kakve ti veze imas sa pametovanjem o pedji iz svedske to isto kao da mi iz sarajeva pricamo tko kara svedsku princezu ne zivis ovdje a znas pametovati i zabadati nos u nesto sto nemas pojma
i kakve ti veze imas sa pametovanjem o pedji iz svedske to isto kao da mi iz sarajeva pricamo tko kara svedsku princezu ne zivis ovdje a znas pametovati i zabadati nos u nesto sto nemas pojma
Bravo struCnjak, sad se obrisi oko usta i udri po tom sendvicu, zasluzio si.
hahahhaah vrhunski argument nema sta jedini koji prosipa žuč na citavom podforumu si ti braneci neodbranjivo to što ti mislis da mozes svima prosipati lafine,suplje i misliti da si nekome sukno to vise govori o tebi
Nike af1 white wrote: ↑27/04/2020 19:44
hahahhaah vrhunski argument nema sta jedini koji prosipa žuč na citavom podforumu si ti braneci neodbranjivo to što ti mislis da mozes svima prosipati lafine,suplje i misliti da si nekome sukno to vise govori o tebi
BHCluster wrote: ↑27/04/2020 19:34
Aha, mislim da kontam "sistem vrijednosti Nenadic": ko je bio na braniku domovine, taj moze rahat u (o)pozicionu hladovinu i to je u redu i necemo kritikovati, a ko je trazio uticnicu da ukljuci peglu za kosu, taj ne moze rahat u opozicionu hladovinu i od toga cemo praviti mimove.
BHCluster wrote: ↑27/04/2020 19:34
Aha, mislim da kontam "sistem vrijednosti Nenadic": ko je bio na braniku domovine, taj moze rahat u (o)pozicionu hladovinu i to je u redu i necemo kritikovati, a ko je trazio uticnicu da ukljuci peglu za kosu, taj ne moze rahat u opozicionu hladovinu i od toga cemo praviti mimove.
I da li ste se obratili nadleznom ministarstvu koje je odobrilo ovu nabavku?
Sve institucije sistema, ukljucujuci pravosudje, su pod sapom mafijaskog SDA kartela.
Ovo je drzava u kojoj, pazi sad, NIJEDAN lopov nije krivicno odgovarao za pljackasku privatizaciju, kradju donacija, nastimane tendere i sve ostalo kroz sto su pokradene milijarde maraka.
Statisticki gledano BiH je zemlja bez kriminala zahvaljuci cinjenici da pravosudjem upravlja SDA sekta.
Video/Damir Arnaut napravio haos u Parlamentu BIH: ‘Nećete da ukinete tjelohranitelje, koga se plašite?! Nećete plata da se odreknete, ni vozila, reprezentacija… Kome kafe naručujete!’
Burno je bilo na j 6. hitnoj sjednici Predstavničkog doma Parlamenta Bosne i Hercegovine, a zahuktalo se kada je za skupštinsku govornicu izašao Damir Arnaut, poslanik Naše stranke.
On je, između ostalog, iznio niz kritika na rad poslanika i njihovu nespremnost da se u vremenu teške ekonomske krize u državi izazvane pandemojom odreknu svojih privilegija, čak i onih krajnje nepotrebnih u ovome trenutku, prenosi ** No links **.ba.
– Nećete da ukinete tjelohranitelje! Hajde mi onda objasnite šta će vam tjelohranitelji, ovdje iza vrata, a nemate ni medija ovde… Koga se plašite? Od naroda?! Pa i ja bih se plašio od naroda da ne dam danas da se glasa o ukidanju tih privilegija… Nećete ni plata da se odreknete, ni vozila, ni reprezentacija… Za šta vam treba reprezentacija? Online se sastajete, kome kafe naručujete?! Zašto danas ne glasamo da ih ukinemo do kraja 2020. godine? – upitao je Arnaut poslanike i ostao bez odgovora.
Tada mu je oduzeta riječ, no Arnaut je ostao za govornicom i nastavio:
– Nećete da vam se smanji plata za 20 posto, nećete da se ukinu akcize na alkoholne proizvode, Ne možete mi oduzeti riječ. Ne možete građanima oduzeti riječ. Ne možete me otjerati s govornice, osim ako ne uvedete te vaše nepotrebne tjelohranitelje da me otjeraju. Svu lakrdiju ste danas pokazali… Vidite koliko ste nemoćni!
Mogao si i ti Peđa da si htio u koaliciju sa SDA. Tko ti je sada kriv ?
Kojović je napisao kako sve izgleda kao "klasična interna SDA podjela partijskih zadataka.
Pedja Kojovic
Klasična interna SDA podjela partijskih zadataka
- jedni kradu, drugi viču drž'te lopove (šatro)
- poznatija pod nazivom "Neka organi rade svoj posao".
Posljednja dva dana glavna vijest u svim medijima je nabavka respiratora iz Kine koju je po nalogu Federalnog štaba civilne zaštite realiziralo poljoprivredno gazdinstvo "Srebrena malina" iz Srebrenice.
Novak20 wrote: ↑29/04/2020 16:20
Mogao si i ti Peđa da si htio u koaliciju sa SDA. Tko ti je sada kriv ?
Kojović je napisao kako sve izgleda kao "klasična interna SDA podjela partijskih zadataka.
Pedja Kojovic
Klasična interna SDA podjela partijskih zadataka
- jedni kradu, drugi viču drž'te lopove (šatro)
- poznatija pod nazivom "Neka organi rade svoj posao".
Posljednja dva dana glavna vijest u svim medijima je nabavka respiratora iz Kine koju je po nalogu Federalnog štaba civilne zaštite realiziralo poljoprivredno gazdinstvo "Srebrena malina" iz Srebrenice.
Vazno je da je HDZ u koaliciji sa sdO od kako postoje.