Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
xoklix wrote: ↑27/04/2020 14:32
Sad ce ti napisati da je osuđivan i prevarant,a lik je u PARLAMENTU.
Nemam pojma ko je lik, ali to što je u parlamentu nije neka kvalifikacija....
(vidjeti pod Esed Radeljaš)
Naš i njihov parlament... Dobra komparacija
Ako si gledao Face TV prije 2-3 hefte, gostovala je doktorica Almira Džuvo i fino objasnila zasto je u Italiji veliki broj smrtnih slučajeva spram Njemačke.
Kucaj na yt, imaš intervju.
Taj intervju se poklapa sa gore navedenom izjavom u parlamentu.
salik79 wrote: ↑27/04/2020 14:40
Ko i trun jedan vjeruje da likovi poput Gatesa i Rockefellera rade nesto zbog dobrobiti drugih je, ili Petar Pan, ili osoba u potpunosti lisena logickog rasudjivanja.
Ko ne zna ono gore izmedju redova citati ne znam u sta je protratio sve godine svoga zivota...
sumirprimus wrote: ↑27/04/2020 15:29
Onaj osjecaj za filing kad nas covjek pocne ismijavat i obezvredjivat ljude kao gejts koji su direktno uticali na cjelokupno covjecanstvo. Nevjerovatno
Ta ce gejts lizard vid mu glave
sumirprimus wrote: ↑27/04/2020 15:44
Jesi i to pokupio s jutjuba ko i ove teorije zavjera? Il imas i pokoji s interneta link sa izvjestajima renomiranih strucnjaka a koje si pogledo i procitao? S interneta?
Ili puno ocekujem? Mozda previse za jedan smislen odgovor?
Na jutjubetU svE budAletinE
Nake
Ja necu otamO nistA
Da hiM visiS gloVa
daddy-kool wrote: ↑27/04/2020 15:46
U nedostatku naučnih studija, provjerenih tekstova iz uglednih časopisa, uglavnom se citiraju mudrosti sa twittera, facebooka, youtuba, opskurnih portala koje uređuje jedan čovjek iz kuće ili ovih ruskih i srbijanskih dezinformatora. Jasno je koliko je sati.
Gotovi smo
Sa takvim stavom ce nas virus pregaziti
Dobar pad novozarazenih u Italiji, ali nema na klixu jos. A kad su biljezili negativne rekorde klix je u minutu bio azuran, brze nego neki talijanski mediji
Ci-Nick wrote: ↑27/04/2020 19:13
Kod nas kukanje i vrištanje zbog malo većeg broja ljud i djece na ulici a u Zagrebu vrije,.. ljudi kao da korone nije ni bilo.
Nije baš tako, evo ti zadnja 24 sata ubrzano, nema ljudi baš
Ci-Nick wrote: ↑27/04/2020 19:13
Kod nas kukanje i vrištanje zbog malo većeg broja ljud i djece na ulici a u Zagrebu vrije,.. ljudi kao da korone nije ni bilo.
Nije baš tako, evo ti zadnja 24 sata ubrzano, nema ljudi baš
sumirprimus wrote: ↑27/04/2020 16:40
Cvrle nepobedivi
Da si vako bogdo ucio i istrazivo kad je trebalo i bio vakat
Opet griješiš, no dobro, to ti je trade mark Danas te baš neće
arhhhhh, heheehe, qkdhqpdqjhdžqjdlj
Dobro onda me opovrgnes i razastres titule iz ove struke i usutis me za sekundu.Naravno bez linkova i jutjubeta
E moj cvrle dok mi ovde lelemudamo malinar uvozi respiratore malo li je.
sumirprimus wrote: ↑27/04/2020 15:29
Onaj osjecaj za filing kad nas covjek pocne ismijavat i obezvredjivat ljude kao gejts koji su direktno uticali na cjelokupno covjecanstvo. Nevjerovatno
Ta ce gejts lizard vid mu glave
Generally, most states now require residents to wear face masks or coverings while in shops, grocery stores, and shopping malls, as well as on local public transportation.
Valjda se treba ugledati na pametnije i razvijenije zemlje
Promjenio sam svako misljenje koje sam do sada imao o virusu.
Ne samo da napada pluca, vec ulazi u krv i stvara trombozu + plucnu emboliju... Nadam se da vise niko u Bosni nece oboliti od ovoga, stvarno je dzavolji virus
Ne samo da napada pluca, vec ulazi u krv i stvara trombozu + plucnu emboliju... Nadam se da vise niko u Bosni nece oboliti od ovoga, stvarno je dzavolji virus
Ništa ovaj video poslati Fikretu jer ako ovo nije dovoljno da uveze još najmanje 200 respiratora ja ne znam šta je onda...
Ako razumijes Njemacki, odmah bih te razuvjerio sa pravim (live) ekspertom, a ne nekakvim grafikonima i nabrajanjima kojekakvih novinskih clanaka:
Ako razumijes Njemacki, odmah bih te razuvjerio sa pravim (live) ekspertom, a ne nekakvim grafikonima i nabrajanjima kojekakvih novinskih clanaka:
Ne znam Njemacki... Mozes li pojasnit sustinu videa?
Ovaj gore MedCram je doktor koji radi na intenzivnoj u New Yorku... Nije jedini od kojeg sam cuo da se virus veze i za ACE 2 receptore na crvenim krvnim zrncima i tako uzrokuje krvnu trombozu/plucnu emboliju....