Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ja znam da je tebi krivo ali moraš se sa činjenicama pomiriti. Satrali ih za par dana, oslobodili zemlju i došli im pred Banja Luku. Lijep pozdrav
Ti si u pravu.Ja bih volio da smo imali za predsjednika đubre poput Tuđmana i da smo imali ambicije za tuđim...a nas zapao predsjednik koji nije sposoban bio ni za vođenje mjesne zajednice jer nije bio pokvaren,lopov i đubre.
Naš reis koga su polomili u ustaskim logorima prvi digao glas da se zaštite nemuslimani ,a da je bio ko biskup Perić ili Stepinac...
I onda stali to je kljucna rijec da je bilo naređenje s vrha krenulo bi se i onda bi bilo plakanja za mnoge porodice na svim stranama jer sve ono što se osvojilo je na isprdak VRS sve najjace bilo u BL s 36 autobusa iz Srbije najelitnijih covjek upotrijebio rijeci koje sam vec napisao na stranici ranije toliko ne znam.
Kaže mi se digli spremali se 4 godine za oluju obucavali ljude vamo 5 korpus držao srpske snage kod Bihaca..
Uzimali najkvalitetnije oruzje sto su nam slali Iranci, Pakistanci..
Ja znam da je tebi krivo ali moraš se sa činjenicama pomiriti. Satrali ih za par dana, oslobodili zemlju i došli im pred Banja Luku. Lijep pozdrav
Ti si u pravu.Ja bih volio da smo imali za predsjednika đubre poput Tuđmana i da smo imali ambicije za tuđim...a nas zapao predsjednik koji nije sposoban bio ni za vođenje mjesne zajednice jer nije bio pokvaren,lopov i đubre.
Naš reis koga su polomili u ustaskim logorima prvi digao glas da se zaštite nemuslimani ,a da je bio ko biskup Perić ili Stepinac...
90minut wrote: ↑27/04/2020 17:00
I onda stali to je kljucna rijec da je bilo naređenje s vrha krenulo bi se i onda bi bilo plakanja za mnoge porodice na svim stranama jer sve ono što se osvojilo je na isprdak VRS sve najjace bilo u BL s 36 autobusa iz Srbije najelitnijih covjek upotrijebio rijeci koje sam vec napisao na stranici ranije toliko ne znam.
Kaže mi se digli spremali se 4 godine za oluju obucavali ljude vamo 5 korpus držao srpske snage kod Bihaca..
Pomeli srbe kad im je moral bio nikakav.
I šta da čovjek kaže na ovo?! De nam nabroji te gradove što ih armija uze sa par metaka. Koji su to?
I šta da čovjek kaže na ovo?! De nam nabroji te gradove što ih armija uze sa par metaka. Koji su to?
Da su se uzeli legitimno s odbranom bilo bi 10 hiljada mrtvih četnika ocemo li se praviti ludi?
Da su se uzeli legitimno s odbranom bilo bi 10 hiljada mrtvih četnika ocemo li se praviti ludi?
Kakve ovo veze ima sa Banja Lukom?
ima,kako nema...osvajali ste tuđe,pljackali,palili,ubijali...drzali logore...treba li još?
jel tvoj predsjednik trebao u Hag ili moj? jesi li učesnik UZP-a?
E moj mali nisi ti rata ni vidio ni okusio i bolje je da nisi. Nema ti legitimno ništa u ratu, posebno oslobodit grad sa par metaka. Nema ti toga ni u crtanim. Misli kako hoćeš ali činjenice su onakve kako sam ti rekao. A šta bi bilo da smo krenuli na Banja Luku, to je diskutabilno ali ono šta je bilo to ne možeš pobijati. Ja ti kažem opet, moje mišljenje da bi za 5-7 dana oslobodili sve zapadno od Brčkog. To je to.
Kakve ovo veze ima sa Banja Lukom?
ima,kako nema...osvajali ste tuđe,pljackali,palili,ubijali...drzali logore...treba li još?
jel tvoj predsjednik trebao u Hag ili moj? jesi li učesnik UZP-a?
Vidi ovog’ sad? Opet UZP? Care, priča se o 1995, o BL. Oluja, južni potez. Bili smo skupa, saveznici. Žišku? Otvori temu o uzp pa tamo pilaj. Nijedna tema ne može ostat od tebe, uzp, krivousto đubre
Imaš ti nekih problema gadnih.
PM72 wrote: ↑27/04/2020 17:27
Jest,ja trolam temu...hoće proleter na silu da su bili neki golemi vojnici i stratezi...
A šta tebi nije jasno? Jesmo pomeli četnike i oslobodili Hrvatsku? Jesmo pomeli četalje u BiH na svim pravcima i došli do Banja Luke? Šta tebi ovdje nije jasno i šta te žulja? I ako ne trloaš onda pričaj normalno i drži se teme a ne na svakoj srat o uzp, hagu i krivoustom... Šta tebi ovdje smeta? Što smo bili saveznici 1995? Ne kužim, možeš pojasniti?
Ja razumijem zašto ima to mišljenje jer im se nigde nije konkretan otpor pruzio zato kakva je tehnika bila u BL brojcano stanje uz elitne jedinice iz Srbije..
Bog zna koliko bi trebalo da se to probije.
Al' ponavljam razumijem razmišljanje tako su isto srbi pomislili s našima da ce doci do Sarajeva u kontraofanzivi pa nisu mogli maknuti.
PM72 wrote: ↑27/04/2020 17:39
Spusti loptu...
Ja sam realan i ne umišljam kako smo bili nadljudi...politika i zapadne sile su otvorile put i dalu dozvolu za Oluju
Slušaj stari, ti si realan kad hoćeš biti. Ovdje si počeo trolat i tako si uletio na temu. Šta ti umišljaš ili ne umišljaš da ti budem iskren, boli me kurac. Ja samo govorim onako kako je bilo, iznosim fakte koji su poznati svima samo eto tebi nisu pa se ti moraš javit i ubacit koju o krivoustom đubretu, hagu, uzp itd. Zajebi to više, dosadan si i kvariš temu i ideš ljudima na kurac s tim. Ništa osobno ali tako je
90minut wrote: ↑27/04/2020 17:44
Ja razumijem zašto ima to mišljenje jer im se nigde nije konkretan otpor pruzio zato kakva je tehnika bila u BL brojcano stanje uz elitne jedinice iz Srbije..
Bog zna koliko bi trebalo da se to probije.
Al' ponavljam razumijem razmišljanje tako su isto srbi pomislili s našima da ce doci do Sarajeva u kontraofanzivi pa nisu mogli maknuti.
Ma gdje se nije konkretan otpor pružio? Hoćeš ti navest ijedno mjesto ili grad ili ćeš tako pričat? Evo ja ću ti reći da su bile jebene borbe na Šatoru, jedan dio nismo mogli probit pa smo z ali arbanasa sa on tu ide sa svojima. Daj momak ne pričaj gluposti i uozbilji se makar iz respekta prema mrtvima. Čuj nije bilo otpora, zauzimali gradove sa par metaka