SDP

Leverage

#59901 Re: SDP

Post by Leverage »

Prvo ti je bila priča ne zapošljavaju članove partije nego članove porodica i prijatelje, a sad pričaš da su ipak u pitanju članovi partije.

Namjerno si se uhvatio ove teme jer je nemoguće da običan čovjek dođe do tačnih informacija ko je tačno zaposlen, po kojoj liniji i da li je bilo realne potrebe za zapošljavanjem. To radiš kako bio ocrnio SDP jer dobro znaš da prosječan glasač jedva čeka da vidi ovako neku temu da povjeruje u sve napisano bez da bilo šta od toga provjeri, dokazi nikom ne trebaju, samo senzacija. Radiš to vrlo perfidno i računam da ćeš imati uspjeha u tome. E baš zbog toga mislim o tebi sve najgore.

I da, tvoja obećanja ne znače ama baš ništa.
malakh
Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
Grijem se na: ćumur
Vozim: opel vektru

#59902 Re: SDP

Post by malakh »

naravno da običan čovjek može vidjeti koga zapošljavaju. samo je bitno da posjeduje određenu pismenost iz oblasti kompjutera i interneta, da može ukucati registar zaposlenih u javnom sektoru u kantonu sarajevo i da pronađe kjkp toplane i pogleda kako se zaposljavalo. naravno, do trenutka dok uprava toplana nije odlučila da ne azurira registar, što takodjer baca dodatnu sumnju da se bave raznim malverzacijama.

i nitko ne crni sdp, već sdpovci sami sebe crne. pljuju po sda, a rade sve isto kao i sda tamo gdje god imaju mogućnost. protiv su stranačkog i rodbinskog zaposljavanja, a prepunili su javna preduzeca za samo godinu dana.

o tome što ljudi misle o sdpu, govore i društvene mreže, na kojima se ništa pozivitno o njima ne može pročitati, osim ako piše netko tko je je član stranke.

urnisali su se raznim ratnim zločincima, ministrima sa travnickim diplomama, osudjenicima za privredni kriminal...

prvi put nakon 4 godine su se imali priliku dokazati, da nisu kao prije i servirali su promiskuitetne kadrove, nesto na način kako to sda radi.

da ne spominjem tu sramotu da nisu bili u stanju čestitati dan armije rbih, koja je po medjunarodnim faktima to i zaslužila. e tu su se kod mene osobno zgadili još više.

sada očekujem revizorske izvještaje i pokoje inspekcije nalaze, da ih ocrne do kraja...

a ovom tezom da o meni misliš sve najgore, samo si pokazao da si dio tog sistema kojeg činjenično prozivam i da direktno ovisis o njima. vidiš, meni nitko na forumu nije mrzak, jer sam neovisan i zaboli me neka stvar za sve stranke i imam tu komociju da sve redom prozivam, jer mi nista ne mogu. to sa zadovoljstvom i činim.
Leverage

#59903 Re: SDP

Post by Leverage »

Što se tiče ministara iz SDP-a u Vladi KS - bili su najbolji od svih. Što za nekog poput tebe to predstavlja urnisanje, najbolje govori o tebi i kvalitetu tvojih promišljanja, da se fino izrazim. Doduše, oni su vjerovatno imali želju da se u dobrom svjetlu pokažu široj društvenoj zajednici, a ne tebi, mizernom lažovu i provokatoru, pa stoga i ne čudi što nisi oduševljen njihovim radom.

Nije tačno da se iz toga što se vidi u registru zaposlenih mogu izvući zaključci koje ti ovdje podlo podmećeš kopirajući linkove iz režimskih medija. Zato i kažem, prosječan glasač nažalost neće otići provjeriti i uvjeriti se da su zaključci tebe i režimskih medija lažni, da nemaju veze sa činjeničnim stanjem i da imaju za cilj širenje lažne propagande u kontekstu pobuđivanja negativnog mišljenja o SDP-u među građanima.

To što o tebi mislim sve najgore ima veze samo sa tobom i tvojim forumskim lažima, a ne sa bilo kakvim sistemima. Ti činjenično ne prozivaš ništa, ti selektivno prozivaš isključivo SDP na ovom forumu.

A ja tebe ovdje javno prozivam da si lažov i manipulator. Prozivam te da radiš po zadatku. Prozivam te da si bezobrazan i nevaspitan. Prozivam te da radiš suprotno interesima javnosti i za sitni šićar lopovske vlasti. Prozivam te da si nečovjek i mislim o tebi sve najgore.
malakh
Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/

#59904 Re: SDP

Post by malakh »

upalio si se kao kvaran zub, a i jednako toliko si kvaran kao osoba. tvoji postovi, puni emocija, govore da tebe nebriga pretjerano za društvo, već samo za stranku. ovisan o stranci, odnosno sdpu, ma šta ti kazao na to.

i opet okrećeš mlin na konto sdpa. naravno da se može vidjeti što su radili u toplanama, dok su se vodili obaveze sa azuriraju i naravno da obicni gradjani to mogu vidjeti. trenutačno ne azuriraju i pitanje je što se tamo događa.

https://www.anticorrupiks.com/registarZaposlenih

svatko tko sumnja, pronađe kjkp toplane i uvjeri se sam.

što se tiče ministara u bivšoj vladi ks. ti govoriš da su sdpovi ministri bili najbolji, nipovci da su to ipak bili ministri nipa, a naša stranka kaže da je to najbolja vlada jer je fortina vlada i tako u krug. kome vjerovati?

ja bih se ipak držao cjeline i naginjao ka tezama naše stranke, ali već sam ranije vidio kako sdpovci cesto spiniraju javnost (u obliku kontrolirane kampanje) da su njihovi ministri bili najbolji ministri u prethodnoj vladi, a ovdje ti to ponavljas. nije to slučajnost, samo je krajnje nekolegijalno spram drugih.

i činjenica je da su postali srpdnja od stranke u sarajevu. potkapacitirani, bez mogućnosti da upute kritiku, a da im se ne može odgovoriti na njihovu štetu.
Banksy

#59905 Re: SDP

Post by Banksy »

Leverage wrote: 26/04/2020 04:23
Ti si gori od njega,
Niko ne čita njegova trabunjanja, koga briga,
Preskočiš i zdravo.
Leverage

#59906 Re: SDP

Post by Leverage »

malakh wrote: 26/04/2020 14:16 upalio si se kao kvaran zub, a i jednako toliko si kvaran kao osoba. tvoji postovi, puni emocija, govore da tebe nebriga pretjerano za društvo, već samo za stranku. ovisan o stranci, odnosno sdpu, ma šta ti kazao na to.

i opet okrećeš mlin na konto sdpa. naravno da se može vidjeti što su radili u toplanama, dok su se vodili obaveze sa azuriraju i naravno da obicni gradjani to mogu vidjeti. trenutačno ne azuriraju i pitanje je što se tamo događa.

što se tiče ministara u bivšoj vladi ks. ti govoriš da su sdpovi ministri bili najbolji, nipovci da su to ipak bili ministri nipa, a naša stranka kaže da je to najbolja vlada jer je fortina vlada i tako u krug. kome vjerovati?

ja bih se ipak držao cjeline i naginjao ka tezama naše stranke, ali već sam ranije vidio kako sdpovci cesto spiniraju javnost (u obliku kontrolirane kampanje) da su njihovi ministri bili najbolji ministri u prethodnoj vladi, a ovdje ti to ponavljas. nije to slučajnost, samo je krajnje nekolegijalno spram drugih.

i činjenica je da su postali srpdnja od stranke u sarajevu. potkapacitirani, bez mogućnosti da upute kritiku, a da im se ne može odgovoriti na njihovu štetu.
Lažeš ko pseto. A meni je zadovoljstvo da ti svaki put to nabijem na nos kad mi se pruži prilika. Pozivam sve da kliknu na taj link i sami se uvjere da lažeš.
Banksy wrote: 26/04/2020 14:34 Ti si gori od njega,
Niko ne čita njegova trabunjanja, koga briga,
Preskočiš i zdravo.
Kad se uđe na neku temu pa se na dnu pogleda ko čita u tom momentu, uglavnom ima više gostiju nego registrovanih korisnika. Ne zna baš svako o kakvom se tu zlonamjernom lažovu radi, a moj je cilj da se baš svako ko čita ovu temu uvjeri u to. Dakle, ne raspravljam se ja s njim nego ga prokazujem čitateljima foruma, posebno onim neregistrovanim i povremenim.
malakh

#59907 Re: SDP

Post by malakh »

Leverage wrote: 26/04/2020 16:12
malakh wrote: 26/04/2020 14:16 upalio si se kao kvaran zub, a i jednako toliko si kvaran kao osoba. tvoji postovi, puni emocija, govore da tebe nebriga pretjerano za društvo, već samo za stranku. ovisan o stranci, odnosno sdpu, ma šta ti kazao na to.

Lažeš ko pseto. A meni je zadovoljstvo da ti svaki put to nabijem na nos kad mi se pruži prilika. Pozivam sve da kliknu na taj link i sami se uvjere da lažeš.
da da, da uđu i pogledaju. na skoro svakoj stranici, od njih 23, ima novouposlenih. ako lažem, odradi screenshot svake stranice i zalijepi nam na forum i tako me demantiraj i dokaži tim gostima da lažem. :lol: :lol: gurali koliko su mogli. sada pretpostavljam da im svima slijedi otkaz, odnosno noga.

a ti si nešto mnogo nervozan, zar je toliko loša situacija u sdpu? znam da su forumski sdpovci i nipovci udjeinjeni da me diskreditiraju i vrijeđaju, ali kroz tvoje pisanje se vide panika i agresija. to je već znak nemoći.

pa pogle' druže. samo jedna stranica od njih 23. i ono ima obraza reći nekome da laže kao pseto.

Image
Last edited by malakh on 26/04/2020 17:40, edited 1 time in total.
putokaz1

#59908 Re: SDP

Post by putokaz1 »

Malakh ostaje pri svom-svaka čast
Brani Petak13-e to kritikujem
Leverage

#59909 Re: SDP

Post by Leverage »

Nemoj si mnogo povlađivati, nisam ja nervozan nego se namjerno tebi obraćam na ovakav način. A uživam jednako kao kad se nekoj dobroj osobi toplo i učtivo obraćam.
malakh

#59910 Re: SDP

Post by malakh »

đaba ti je sada se izvlačiti.

pa pogle' druže. samo jedna stranica od njih 23. i ono ima obraza reći nekome da laže kao pseto.

Image

pozivam te da me demantiraš. ipak si rekao da lažem kao pseto. nemoj biti kukakvica i bježati. :lol: :lol:
Leverage

#59911 Re: SDP

Post by Leverage »

To si kasnije dodao, nije bilo u prvom postu, nemoj da se gicaš bezveze.

Kakve ovo veze ima sa tvojim tvrdnajma o SDP-u? To isto kao kad bih ja postavio deklaraciju sa banana i kazao da je to dokaz da si ti kriminalac.

Opet si prokazan kao lažov, svako mjesec dana jednom se to desi na ovoj temi. Ne sumnjam da ćeš doći po još ubrzo.
malakh

#59912 Re: SDP

Post by malakh »

ma u pravu si. svi mi lažemo. i ja i anticorrupiks, odnosno registar zaposlenih. hajde što lažemo, još smo i zli. ovi što ažuriraju registar namjerno dodavali ljudi kako bih ja blatio sdp, jer svi znaju da sdp kontrolira kjkp toplane više od godinu dana... :lol:

edit: ona ranija slika je 22 stranica, a evo kako izgleda 21 stranica uposlenika u kjkp toplane, prema registru zaposlenih.

Image

baš su zli ovi iz anticorrupiksa. baš zlobno podmeću sdpu. :lol:
Leverage

#59913 Re: SDP

Post by Leverage »

:sax:

Evo i tebi jedan smajli koji dokazuje da si ti lažov. Ali to nije jedini, ima čak 40 smajlija koji to dokazuju, a sad ću ja postavljati jedan po jedan.

Eto, tako isto ovaj spisak dokazuje to što ti tvrdiš o SDP-u.

Poyy.
madner

#59914 Re: SDP

Post by madner »

Ovako i prosli put, pitas ga da li je broj zaposlenih veci ili su samo zamjenjeni ljudi koji su otisli u penziju i pobjegne. Preko 30 ljudi je u 2019 i 2020 otislo ili treba otici u penziju.,

Broj zaposlenih se inace uvijek kretao izmedju 350 i 355.
malakh

#59915 Re: SDP

Post by malakh »

madner wrote: 26/04/2020 18:18 Ovako i prosli put, pitas ga da li je broj zaposlenih veci ili su samo zamjenjeni ljudi koji su otisli u penziju i pobjegne. Preko 30 ljudi je u 2019 i 2020 otislo ili treba otici u penziju.,

dokaz je?
madner

#59916 Re: SDP

Post by madner »

KP Toplane, dokument od prethodne garniture.
Leverage

#59917 Re: SDP

Post by Leverage »

Ne treba mu dozvolit da laže i izmišlja, svaki put kad dođe s ovom pričom treba ga dobro nagazit i satjerat u ćošak. Priča o kriminalu SDP-a i kad ga pritisneš onda maše ovim spiskovima iz kojih se naravno takav zaključak nipošto ne može izvesti. Fino, sad su svi ponovo vidjeli o kakvom je lažovu riječ.
malakh

#59918 Re: SDP

Post by malakh »

madner wrote: 26/04/2020 18:26 KP Toplane, dokument od prethodne garniture.
dostupan na internetu?
malakh

#59919 Re: SDP

Post by malakh »

:bih:
Leverage wrote: 26/04/2020 18:29 Ne treba mu dozvolit da laže i izmišlja, svaki put kad dođe s ovom pričom treba ga dobro nagazit i satjerat u ćošak. Priča o kriminalu SDP-a i kad ga pritisneš onda maše ovim spiskovima iz kojih se naravno takav zaključak nipošto ne može izvesti. Fino, sad su svi ponovo vidjeli o kakvom je lažovu riječ.
:lol: :lol: dokaz o sistemskom zapošljavanju. odličan. ali budući da si ti rekao da lažemo, onda nije relevantan. ali samo si rekao, to je bitno napomenuti.

za ostalo valjda i nisi sposoban.

nego je li baš dogorilo u tom sdpu i što bolan ne cestitase dan armije? da li vas je makar zero stid zbog toga?
izvrsni direktor
Vozim: Premium

#59920 Re: SDP

Post by izvrsni direktor »

malakh wrote: 26/04/2020 18:22
madner wrote: 26/04/2020 18:18 Ovako i prosli put, pitas ga da li je broj zaposlenih veci ili su samo zamjenjeni ljudi koji su otisli u penziju i pobjegne. Preko 30 ljudi je u 2019 i 2020 otislo ili treba otici u penziju.,

dokaz je?
Malakh zvani "ja cu nesto slagat izvolite dokazujte da nisam u pravu a kad dokazete ja pisem novu laz"
Brezan2020

#59921 Re: SDP

Post by Brezan2020 »

...
Last edited by Brezan2020 on 26/04/2020 19:06, edited 4 times in total.
Patton44

#59922 Re: SDP

Post by Patton44 »

malakh wrote: 26/04/2020 18:48 :bih:
Leverage wrote: 26/04/2020 18:29 Ne treba mu dozvolit da laže i izmišlja, svaki put kad dođe s ovom pričom treba ga dobro nagazit i satjerat u ćošak. Priča o kriminalu SDP-a i kad ga pritisneš onda maše ovim spiskovima iz kojih se naravno takav zaključak nipošto ne može izvesti. Fino, sad su svi ponovo vidjeli o kakvom je lažovu riječ.
:lol: :lol: dokaz o sistemskom zapošljavanju. odličan. ali budući da si ti rekao da lažemo, onda nije relevantan. ali samo si rekao, to je bitno napomenuti.

za ostalo valjda i nisi sposoban.

nego je li baš dogorilo u tom sdpu i što bolan ne cestitase dan armije? da li vas je makar zero stid zbog toga?
Hoces da ih zavadis sa Vojinom
putokaz1

#59923 Re: SDP

Post by putokaz1 »

Vojin koji nema ni 2% u BL,jači od Becirevicevih 180 000 :lol: :lol: :lol:
malakh

#59924 Re: SDP

Post by malakh »

prije je bilo mnogo forumasa koji su branili sdp, pa se ljudi potrude da fino i kulturno argumentuju i dokazu da nisi u pravu. sada, slika i prilika ova dvojica kojima je agresivnost vrlina, a napadanje i vrijedjanje skolonost.

pogledati razliku izmedju madnera i njih dvojice i sve vam je jasno o cemu se tu radi.

pise se o toplanama i da trpaju i sto treba i sto ne treba. ja udjem u registar i vidim, kao sto svi mogu vidjeti koliko je zaposljavanja bilo, problematiziram to i kopiram clanak sa nekog portala i odmah lazov. :lol: :lol: razumijem pritisak u sdpu, razumijem i pritisak i ogorcenje clanova koji su trebali biti podmireni, a nisu, ali apsorbcija agresije je enormno velika i iza svega se moze kriti samo unutarnja kriza.

doduse, laverage je ponekad i osudio neke poteze sarajevskog sdpa, dok je ovaj drugi i ratnog zlocinca branio i opravdavao.
Brezan2020

#59925 Re: SDP

Post by Brezan2020 »

putokaz1 wrote: 26/04/2020 19:03 Vojin koji nema ni 2% u BL,jači od Becirevicevih 180 000 :lol: :lol: :lol:
Al zato Vojin redovno kod Senada gost u emisji a Denis rijetko. :/
Post Reply