Čampara jesi pogrjesio al si se izvadio u zadnji cas
Nolajferi na aparatima
Moderator: O'zone
Evo vidimo da je moguce podnijeti apelaciju pred ustavnim sudom.. Ustavni sud presudi u korist apelanta, jer ustav garantuje ljudska prava koja su prinudnim zatvaranjem narusena.. Da vidim taj sud koji bi na masu tuzbi odgovorio tako sto bi ignorisao presudu ustavnog suda.. A i iznad svakog suda postoji sud..
Nivelacija wrote: ↑24/04/2020 20:38 Ja miline ALLAHU dragi.
Čampara jesi pogrjesio al si se izvadio u zadnji cas
Nolajferi na aparatima![]()
Ja ih mogu samo podrzati! Sistem nam je, kao i u svemu do sada - nigdje veze. Struka, nula bodova. Samo politicko, podobno, sarlatanstvo.
Nista meni vise nije jasno, obadvije zemlje imaju striktne mjere vec duze vrijeme.sadie_forever wrote: ↑24/04/2020 20:31 Trend je opet ka gore
Danas italija ima veci broj zarazenih,spanija vec par dana,svedska 2 zadnja dana veci broj
Ja stvarno ne znam jeste li vi vidjeli koliko ljudi te zemlje testiraju, baš zato se i utvrđuje sve tačniji broj zaraženih s blagim ili nikakvih simptomima... Broj slučajeva na intenzivnoj njezi opada iz dana u dan, govori li to šta?Edin H. wrote: ↑24/04/2020 21:03Nista meni vise nije jasno, obadvije zemlje imaju striktne mjere vec duze vrijeme.sadie_forever wrote: ↑24/04/2020 20:31 Trend je opet ka gore
Danas italija ima veci broj zarazenih,spanija vec par dana,svedska 2 zadnja dana veci broj
Pa koliko ljudi bi bilo zarazeno da nema tih mjera?![]()
Već je utvrđeno da preko 90% zaraženih ne osjeti gotovo nikave ili sasvim blage simptome i jednostavno prehoda virus. E sad što testiraju sve redom pa se povećava broj je drugi par rukava...
Realno brojeve treba množiti sa 5 ili 10 ili 20..index_box wrote: ↑24/04/2020 21:27Ja stvarno ne znam jeste li vi vidjeli koliko ljudi te zemlje testiraju, baš zato se i utvrđuje sve tačniji broj zaraženih s blagim ili nikakvih simptomima... Broj slučajeva na intenzivnoj njezi opada iz dana u dan, govori li to šta?Edin H. wrote: ↑24/04/2020 21:03Nista meni vise nije jasno, obadvije zemlje imaju striktne mjere vec duze vrijeme.sadie_forever wrote: ↑24/04/2020 20:31 Trend je opet ka gore
![]()
Solak rece da se ugostiteljstvo planira krajem maja aktivirati. Što ostavlja dovoljno vremena (juni,juli, početak augusta) da se mjere dovoljno ublaze do to mjere da SFF može ići neometanodječak sa šibicama wrote: ↑24/04/2020 19:52 Ne znam samo ko ce Miretu doci na SFF i kako zamislja kafice i kino dvorane u doba pandemije.
malo se pocelo popustat s mjerama u tim zemljama i odmah se osjetiloEdin H. wrote: ↑24/04/2020 21:03Nista meni vise nije jasno, obadvije zemlje imaju striktne mjere vec duze vrijeme.sadie_forever wrote: ↑24/04/2020 20:31 Trend je opet ka gore
Na bolje nece ici tako sto cemo zatvorit oci i pravit se da se nista ne desava,doci ce ti gore nego prije.
jel se bas osjetili, jel smrdilo ili mirisalo, koliko daleko se osjetilosadie_forever wrote: ↑25/04/2020 00:39malo se pocelo popustat s mjerama u tim zemljama i odmah se osjetiloEdin H. wrote: ↑24/04/2020 21:03Nista meni vise nije jasno, obadvije zemlje imaju striktne mjere vec duze vrijeme.sadie_forever wrote: ↑24/04/2020 20:31 Trend je opet ka gore
Ovakvi bezobrazni odgovori cine da cu grohotom govorit STO SAM VAM REKLA kad se vratiVela666 wrote: ↑25/04/2020 00:50jel se bas osjetili, jel smrdilo ili mirisalo, koliko daleko se osjetilosadie_forever wrote: ↑25/04/2020 00:39malo se pocelo popustat s mjerama u tim zemljama i odmah se osjetilo