Po cemu bi vjernici bili izuzeti od vanrednih mjera? I kako tacno mozes drzat distancu u punoj dzamiji? Nema sanse.
Nismo svi isti. Nit je ovo vjerska drzava. Pravo na izbor Postujte. Zivite i pustite druge da zive i imaju pravo na misljenje.
Moderator: O'zone
Citaj pazljivo ,Ja kazem sama da ne podrzavam da dzamije budu otvorene ali poredjenje je nepostivanje do dnasumirprimus wrote: ↑23/04/2020 19:17 Zasto je glupo? Vjera ti napuni glavu nisi svjestan sta radis. Vidis kako moze prica otic u kontra smjeru.
Po cemu bi vjernici bili izuzeti od vanrednih mjera? I kako tacno mozes drzat distancu u punoj dzamiji? Nema sanse.
Nismo svi isti. Nit je ovo vjerska drzava. Pravo na izbor Postujte. Zivite i pustite druge da zive i imaju pravo na misljenje.![]()
Nevjerovatno da se mjere i odredbe toliko poklapaju, samo su oni okasnili sa zatvaranjem teretana i frizeraja i to su od nas prepisali, ali ce prije nas otvoriti, a situacija im kudikamo gora.Nivelacija wrote: ↑23/04/2020 19:21 Po 3 dana izlaska stariji, 3 mladji..tri dana i u Srbiji..mene stid ispred naseg staba
Cini ti se. Sve nam se raspada pa i ovaj kompjuter sto sam ga davno dobio na poklon. A koristim tj., hvatam internet sa mobitela i to sedmicnu Mtel tarifu jer nemogu da kao drugi da uvedem wi-fi internet. Stari mobitel, 3 godine star, 3G i to ga od poklonjenih para uzeo i dao sestri na koristenje. Ona ga sad opet meni vratila da hvatam s njega internet i da ga koristim. Hvatao s mobitela starog 6 godina isto 3G koji je samo pola gige RAM memorije imao.konektovan wrote: ↑23/04/2020 19:13Je li se meni cini, da ti ovako kukaš i još prije ove korona krize??? Te sirotinja, te glad a ovamo koristis internet po max brzini i kompjuter sa najboljom grafičkom na tržištu???Sanjarko wrote: ↑23/04/2020 19:02 Deficit 777 miliona km, FBiHa. Omen neko bi reko. A neradi vise ljudi. Sivi dio ekonomije se zaboravlja. Moja stara neradi upravo zbog ovoga i suoceni smo sa gladzu, ona je dio sive ekonomije. Trosimo trenutno sto su nam neki ljudi dali novca, sto je stara vrtila poslovno i sta sam ja imao sklonjeno da obnovim opremu tj., kompjuter da neki polovan uzmem. Zesca smo sirotinja bili i prije ovoga i sad smo. Poljuprivrednici u Bosni danas gledam i juce suoceni s propascu jer nemaju kome prodati svoje proizvode. U Americi se mnoge tvornice hrane zatvorile kako citam. Predvidzaju da ce se broj gladnih uduplati ove godine u svijetu.
Moze ovo trajati ali dok narodu film nepukne. Kad glad zakuca narodu na vrata film ce puci a tad ce narod t... Neprizivam to, niti prizeljkujem to. Pisao sam i otvarao teme o tome koje su brisane.
Bolestan sam. I fizicki i psihicki. Lako rec hajde nesto, bi ja da mogu. Htjeo po ulici da prodajem opet nesto, ali nismo znali sta. A i nemogu ni to jer samo spavam i stalno pospan. Dva dana evo spavao po 18 sati. Ima tema hipohondor da li sam. Bilo jos tema mojih gdje sam nesto govorio o sebi itd. Nekrecem se puno itd. Jbno kako god okrenem.Industrialyzer wrote: ↑23/04/2020 19:41 Ja imam svoju firmu i mobitel 3 godine star, a laptop je vec 6 godina kod meneOd kukanja nemas nista, pogotovo ovdje, nego se malo angazuj i iskoristi tehnologiju u nesto korisnije, a ne samo forumanje. Stekni neku vjestinu, rijesi se tih okova
Obavezno nošenje rukavica....
Meni se cini da si se ti predao, jer 13 hiljada postova imas, a postoje stranice gdje se za toliko truda moze dobiti i neka lova. Ne bih da idemo offtopic, ali smatram da je situacija puno vise u tvojim rukama nego sto to mislis.Sanjarko wrote: ↑23/04/2020 19:52Bolestan sam. I fizicki i psihicki. Lako rec hajde nesto, bi ja da mogu. Htjeo po ulici da prodajem opet nesto, ali nismo znali sta. A i nemogu ni to jer samo spavam i stalno pospan. Dva dana evo spavao po 18 sati. Ima tema hipohondor da li sam. Bilo jos tema mojih gdje sam nesto govorio o sebi itd. Nekrecem se puno itd. Jbno kako god okrenem.Industrialyzer wrote: ↑23/04/2020 19:41 Ja imam svoju firmu i mobitel 3 godine star, a laptop je vec 6 godina kod meneOd kukanja nemas nista, pogotovo ovdje, nego se malo angazuj i iskoristi tehnologiju u nesto korisnije, a ne samo forumanje. Stekni neku vjestinu, rijesi se tih okova
Nema jarane.
Znam za tvoj slučaj al se nisam oglašavao jer mislim da ti ne mogu pomoći osim da bacim onu "posjeti doktora". Uz to bi dodao da odradis test za nivo testosterona. Svako dobroSanjarko wrote: ↑23/04/2020 19:52Bolestan sam. I fizicki i psihicki. Lako rec hajde nesto, bi ja da mogu. Htjeo po ulici da prodajem opet nesto, ali nismo znali sta. A i nemogu ni to jer samo spavam i stalno pospan. Dva dana evo spavao po 18 sati. Ima tema hipohondor da li sam. Bilo jos tema mojih gdje sam nesto govorio o sebi itd. Nekrecem se puno itd. Jbno kako god okrenem.Industrialyzer wrote: ↑23/04/2020 19:41 Ja imam svoju firmu i mobitel 3 godine star, a laptop je vec 6 godina kod meneOd kukanja nemas nista, pogotovo ovdje, nego se malo angazuj i iskoristi tehnologiju u nesto korisnije, a ne samo forumanje. Stekni neku vjestinu, rijesi se tih okova
Smatram i ja da mnogo štošta može da uradi za sebe ali ovih 13 hiljada postova su mu bijeg iz realnosti. Jebeno je kad si psihicki loš.Industrialyzer wrote: ↑23/04/2020 19:57Meni se cini da si se ti predao, jer 13 hiljada postova imas, a postoje stranice gdje se za toliko truda moze dobiti i neka lova. Ne bih da idemo offtopic, ali smatram da je situacija puno vise u tvojim rukama nego sto to mislis.Sanjarko wrote: ↑23/04/2020 19:52Bolestan sam. I fizicki i psihicki. Lako rec hajde nesto, bi ja da mogu. Htjeo po ulici da prodajem opet nesto, ali nismo znali sta. A i nemogu ni to jer samo spavam i stalno pospan. Dva dana evo spavao po 18 sati. Ima tema hipohondor da li sam. Bilo jos tema mojih gdje sam nesto govorio o sebi itd. Nekrecem se puno itd. Jbno kako god okrenem.Industrialyzer wrote: ↑23/04/2020 19:41 Ja imam svoju firmu i mobitel 3 godine star, a laptop je vec 6 godina kod meneOd kukanja nemas nista, pogotovo ovdje, nego se malo angazuj i iskoristi tehnologiju u nesto korisnije, a ne samo forumanje. Stekni neku vjestinu, rijesi se tih okova
Ma nisam. Znam da ima stranica. Ali ja sam samouk sto se tice informatike i duduk prilican. Da sam znao kako zaraditi, radio bi, i zaradzivao bi. Pokusao blogove jedno vrijeme, nista od toga nije bilo. Nemam ni opreme, a kompjuter je godinama poluispravan. Sad samo sto se nije pokvario.Industrialyzer wrote: ↑23/04/2020 19:57Meni se cini da si se ti predao, jer 13 hiljada postova imas, a postoje stranice gdje se za toliko truda moze dobiti i neka lova. Ne bih da idemo offtopic, ali smatram da je situacija puno vise u tvojim rukama nego sto to mislis.Sanjarko wrote: ↑23/04/2020 19:52Bolestan sam. I fizicki i psihicki. Lako rec hajde nesto, bi ja da mogu. Htjeo po ulici da prodajem opet nesto, ali nismo znali sta. A i nemogu ni to jer samo spavam i stalno pospan. Dva dana evo spavao po 18 sati. Ima tema hipohondor da li sam. Bilo jos tema mojih gdje sam nesto govorio o sebi itd. Nekrecem se puno itd. Jbno kako god okrenem.Industrialyzer wrote: ↑23/04/2020 19:41 Ja imam svoju firmu i mobitel 3 godine star, a laptop je vec 6 godina kod meneOd kukanja nemas nista, pogotovo ovdje, nego se malo angazuj i iskoristi tehnologiju u nesto korisnije, a ne samo forumanje. Stekni neku vjestinu, rijesi se tih okova
Samo dokazuju koliko su gkupi.Nivelacija wrote: ↑23/04/2020 19:21 Po 3 dana izlaska stariji, 3 mladji..tri dana i u Srbiji..mene stid ispred naseg staba
Nije baš lako svima pokrenuti neki svoj interni biznis ili naučiti kako da se iskoristi tehnologija,Industrialyzer wrote: ↑23/04/2020 19:57Meni se cini da si se ti predao, jer 13 hiljada postova imas, a postoje stranice gdje se za toliko truda moze dobiti i neka lova. Ne bih da idemo offtopic, ali smatram da je situacija puno vise u tvojim rukama nego sto to mislis.Sanjarko wrote: ↑23/04/2020 19:52Bolestan sam. I fizicki i psihicki. Lako rec hajde nesto, bi ja da mogu. Htjeo po ulici da prodajem opet nesto, ali nismo znali sta. A i nemogu ni to jer samo spavam i stalno pospan. Dva dana evo spavao po 18 sati. Ima tema hipohondor da li sam. Bilo jos tema mojih gdje sam nesto govorio o sebi itd. Nekrecem se puno itd. Jbno kako god okrenem.Industrialyzer wrote: ↑23/04/2020 19:41 Ja imam svoju firmu i mobitel 3 godine star, a laptop je vec 6 godina kod meneOd kukanja nemas nista, pogotovo ovdje, nego se malo angazuj i iskoristi tehnologiju u nesto korisnije, a ne samo forumanje. Stekni neku vjestinu, rijesi se tih okova
Bliži su nam Srbi genetskiCasual's wrote: ↑23/04/2020 20:03 Valjda bi se neko pobunio ako se njegovo pitanje ne pročita. Treba znači kratko i jasno pitati zbog čega kopiraju Srbiju, a ne Hrvatsku - nismo očekivali da će nešto samo uraditi, ali ako kopiraju, neka kopiraju da valja. Sa Hrvatskom graničimo skoro 937 km, a sa Srbijom 357 km. Federacija ne graniči sa Srbijom.
Bas suprotno. Ovaj forum je komunikacija koja me odrzava. Nekoristim Fejsbuk nikako prmjerice. Samo Mesendzer za komunikaciju sa porodicom.Usamljeni pustolov wrote: ↑23/04/2020 20:01Smatram i ja da mnogo štošta može da uradi za sebe ali ovih 13 hiljada postova su mu bijeg iz realnosti. Jebeno je kad si psihicki loš.Industrialyzer wrote: ↑23/04/2020 19:57Meni se cini da si se ti predao, jer 13 hiljada postova imas, a postoje stranice gdje se za toliko truda moze dobiti i neka lova. Ne bih da idemo offtopic, ali smatram da je situacija puno vise u tvojim rukama nego sto to mislis.Sanjarko wrote: ↑23/04/2020 19:52
Bolestan sam. I fizicki i psihicki. Lako rec hajde nesto, bi ja da mogu. Htjeo po ulici da prodajem opet nesto, ali nismo znali sta. A i nemogu ni to jer samo spavam i stalno pospan. Dva dana evo spavao po 18 sati. Ima tema hipohondor da li sam. Bilo jos tema mojih gdje sam nesto govorio o sebi itd. Nekrecem se puno itd. Jbno kako god okrenem.
Pa ne mora postati Warren Buffet, nego neki dzeparac zaraditi tipkanjem na internetu umjesto supljiranja po forumu...Vela666 wrote: ↑23/04/2020 20:04Nije baš lako svima pokrenuti neki svoj interni biznis ili naučiti kako da se iskoristi tehnologija,Industrialyzer wrote: ↑23/04/2020 19:57Meni se cini da si se ti predao, jer 13 hiljada postova imas, a postoje stranice gdje se za toliko truda moze dobiti i neka lova. Ne bih da idemo offtopic, ali smatram da je situacija puno vise u tvojim rukama nego sto to mislis.Sanjarko wrote: ↑23/04/2020 19:52
Bolestan sam. I fizicki i psihicki. Lako rec hajde nesto, bi ja da mogu. Htjeo po ulici da prodajem opet nesto, ali nismo znali sta. A i nemogu ni to jer samo spavam i stalno pospan. Dva dana evo spavao po 18 sati. Ima tema hipohondor da li sam. Bilo jos tema mojih gdje sam nesto govorio o sebi itd. Nekrecem se puno itd. Jbno kako god okrenem.
znam dosta osoba u godinama, sa diplomama, a žive od plate do plate i ne žele rizikovati...
neki su snalažljiviji od drugih...
elem u pravu si, odoh u offtopic