notsure wrote: ↑23/04/2020 09:13
clio_dci120 wrote: ↑23/04/2020 00:15
Zbog ovakvih kao danak volim sto ce pucati, PA makar mi I u kucu rokno kada se zanesu.
Dodaj i mene na listu, meni nije drago što će pucati.
Uživaš li i u petardama nakon Bajram namaza?
Halali, ja mislim da je bezveze i da zvuk topa nikome ko je bio u Bosni 92-95 ne može biti ugodan.
Osim naravno onima koji vole da svaki "vjerski" običaj (ako se prangija može zvati vjerskim običajem) bude prst u oko pripadnicima drugih vjera i ateistima. A ima vas podosta koji volite gurati taj prst.
Sreća pa ima dosta i onih koji su u stanju uživati u svojoj vjeri bez nametanja i ćorlučenja, da ne upotrijebim grublju riječ (a baš bi legla ovdje).
Meni vise smeta organizovanje iftara na otvorenom na javnim povrsinama, diskriminacija osoba po firmama koje ne idu na dzumu, stavljanje slika Erodana po mostovima, PA I ja licni sto dozivi da je otvoren objekat , a nece da me usluzi jer je ramazan, stavljanje krstova na svako moguce brdo na hr teritoriji...to je guranje prsta u oko.
Top mi be smeta. Pogresno mislis ako si kontao da zelim top da bi se zapisala teritoriji. Top I'ma veliki broj drugih gradocva, imao ga je I Zagreb dugo vremena, PA ne znam sto bi bio problem u Ze.
I ne znam sta je problem da se osjeti duh ramazana na jedan fin I zanimljiv nacin, ne treba drugima upirati prst, Ali ne treba svoje ni skrivati pod zemlju.
Na kraju neka se irganizuje neka jeftina anekta u gradu, da se izjasne svi, PA sta gradjani odluce onda uraditi.