denis007 wrote: ↑16/04/2020 13:39 Desava se da se nesto regularo desilo s tim proizvodom(neki pokusaj prevare u vidu npr. nerealno niske cijene ne odgovara opisu i sl. ) ili prodavcem (ugasio akaunt, ima logisticke probleme i sl.) Kako god, mozes sacekati do kraja poerioda zalbi, sko stigne super, ako ne onda ce ti eBay vratiti novac ako vec nije. Otprilike tkao nekako ide i to nije nista neuobicajeno niti vezano za aktuelnu situaciju.
A generalno sto se tice Azije imam utisak da cemo se bas nacekati da se ovo stabilizuje, moguce cak i cijelo ljeto, a zbog ponovnog moguceg vracanja virusa na jesen i mnogo duze. Jedino ako Kinezi pronadju neki alternativni put dostave, ali zasad ni za to nema sansi jer mislim da su nasi skoro sve obustavili sem mozda malo dostave od evropskih posti. A ni kad to prodje ne vjerujem da ce Evrorpa pretjerano zuriti u vezi nas - iskreno se nadam da ce Kinezi u nekom momentu preusmjeriti dostavu mozda preko Turske i sl. - imao sam takvih situacija i stizalo je brzo. Kako god, ostaje nam da cekamo i pratimo sta ce se i koliko sporo desavati.
Pa da je srece trebali su preusmjerit preko Turskebili nekako preko Rusije ... Mislim ipak smo mi guzica svijeta, neka Bosna gore dole kakve veze ima