Eh...skroz sam zaboravio na voz, na kojem si se takodjer kvalitetno isprovaljivao s postavljanjem slika iz perioda danima nakon napada na Vukovar. Nikad nam nisi objasnio koji su onda tenkovi pucali po Vukovaru. Ili mozda nisu ni bili tenkovi tamo tada, aCPT wrote: ↑21/04/2020 13:25 Mojstore, ko bar priblizno prati vijesti zna ko/sta/kako. Ko bar priblizno prati politiku zna sta radi u SAD, sta znace oni simboli na protestima, itd.. Znas li? Bar priblizno? Prije nego sto nesto objavis provjeri... Provjeri sta siris, cije budalestine siris, kakve budalestine siris. Nije sramota koristiti Google.
Da znas koristiti Google ne bi nasao Maocu u Afganistanu. Ili kako tocni voz kroz BG u podne...
Ako napises da "gradjeni Michigana" nemoj zaboraviti napisati da se radi o fasistima/rasistima. Njih nekoliko stotina u drzavi od 350mio. To rade zbog fondacije koju financira obitelj DeVos. Ti sigurno za njih i zasto to rade. Al u qurcu.
Ne, ne znam koristiti Google. Ali, eto, imam oci i vidim neke ljude da rade nesto, a koliko je meni poznato, i oni su, bez obzira na svoja politicka uvjerenja - gradjani. Mozda kod tebe nisu jer ih ti etiketiras na neki svoj fix nacin, ali zapravo jesu.
USA, a pogotovo Micigen, nemaju 350M ljudi
I ne pise se "qurcu"m nego "qrcu", posto je Q - ku
Ah...da - go figure
P.S. Vidim da si se nameracio da te opet istresem iz gaca, pa hajde, kad si vec navalio.