Tik tok
-
hurmasica
#1 Tik tok
Evo unovoj izolqcoji zainteresovah se za ovu aplikaciju, koju odavno imam u telefonu ali nisam vidjela bas neki smisao u njoj. U nedostatku drugog korisnijeg posla pregledah nekolimo desetaka videa...i padoh u depresiju....shvatila sam da je kompletna civilizacija otisla u tri lijepe....
Psiho, narkomani, izopaceni, borderline, outsajferi, gejevi, transi, ...a svi ustvari duboko usamljeni i nesretni.
Pratite li objave na tik toku i sta je uopste smisao te aplikacije?
Psiho, narkomani, izopaceni, borderline, outsajferi, gejevi, transi, ...a svi ustvari duboko usamljeni i nesretni.
-
alipasijaner
#2 Re: Tik tok
Kako svatih iz tvog opisa to je nesto kao instagram za psiho izopacene narkomanehurmasica wrote: ↑19/04/2020 11:40 Evo unovoj izolqcoji zainteresovah se za ovu aplikaciju, koju odavno imam u telefonu ali nisam vidjela bas neki smisao u njoj. U nedostatku drugog korisnijeg posla pregledah nekolimo desetaka videa...i padoh u depresiju....shvatila sam da je kompletna civilizacija otisla u tri lijepe....
-
high_volume
#3 Re: Tik tok
Nemaš upozorenje da ne prihvataš aplikacije od nepoznatih izvorahurmasica wrote: ↑19/04/2020 11:40 Evo unovoj izolqcoji zainteresovah se za ovu aplikaciju, koju odavno imam u telefonu ali nisam vidjela bas neki smisao u njoj. U nedostatku drugog korisnijeg posla pregledah nekolimo desetaka videa...i padoh u depresiju....shvatila sam da je kompletna civilizacija otisla u tri lijepe....
-
aerodinamika
#4 Re: Tik tok
koristim aktivno od prosle godine, super stvar, ima dosta kreativnih i zanimljivih osoba
- B6Redhell
#5 Re: Tik tok
Ja jedva izadjem na kraj sa fb. Previse sranja za mene.
A maj spejs, twitere, instagrame tik tokove i ostala sranja
Tacno bi skreno. Ni kreka mi ne bih pomogla..
A maj spejs, twitere, instagrame tik tokove i ostala sranja
Tacno bi skreno. Ni kreka mi ne bih pomogla..
- Industrialyzer
#6 Re: Tik tok
Prvi bold te svrstava u vrlo povrsne osobe, a drugi procitaj sebi nekoliko puta.hurmasica wrote: ↑19/04/2020 11:40 Evo unovoj izolqcoji zainteresovah se za ovu aplikaciju, koju odavno imam u telefonu ali nisam vidjela bas neki smisao u njoj. U nedostatku drugog korisnijeg posla pregledah nekolimo desetaka videa...i padoh u depresiju....shvatila sam da je kompletna civilizacija otisla u tri lijepe....
Inace, ne koristim, vidim da neka mladja raja prati tik tok, zabavljaju se, plesu itd. Jos jedna furka u nizu
- B6Redhell
#7 Re: Tik tok
Raja pokusava da zivi u “virtualnom svijetu” pa tako i ta aplikacija tik tok, jos jedan u nizu pokusaja glancanja jebenog vakta...
- friskyoreo
#8 Re: Tik tok
Koliko imas godina?hurmasica wrote: ↑19/04/2020 11:40 Evo unovoj izolqcoji zainteresovah se za ovu aplikaciju, koju odavno imam u telefonu ali nisam vidjela bas neki smisao u njoj. U nedostatku drugog korisnijeg posla pregledah nekolimo desetaka videa...i padoh u depresiju....shvatila sam da je kompletna civilizacija otisla u tri lijepe....
-
AlbatrosXL
#9 Re: Tik tok
Ja tražim ovo ščene da mu mamu ja ovako nabrojim...uh, kako krme treba pikovat!
- Benq
#10 Re: Tik tok
Eh onda ces morat zaredat po tiktok-u, jer ih ima jos gomila sa istom "temom", ili kako to vec nazvati...AlbatrosXL wrote: ↑19/04/2020 22:02 Ja tražim ovo ščene da mu mamu ja ovako nabrojim...uh, kako krme treba pikovat!
-
caseytron
#11 Re: Tik tok
Voice je stavljen, ovo je jedan strimer sa YT, igra PUBG i tako je nastao ovaj "rage".AlbatrosXL wrote: ↑19/04/2020 22:02 Ja tražim ovo ščene da mu mamu ja ovako nabrojim...uh, kako krme treba pikovat!
- Rothmans
#12 Re: Tik tok
Kako odvratne generacije stasaju i dolaze .fuj
- dobar osjecaj
#13 Re: Tik tok
Pa velika je vjerovatnoca da mu roditelji upravo ovako razgovaraju svaki dan.AlbatrosXL wrote: ↑19/04/2020 22:02 Ja tražim ovo ščene da mu mamu ja ovako nabrojim...uh, kako krme treba pikovat!
-
todd_smith
#14 Re: Tik tok
tik tok je aplikacija gdje je prosjecno godiste korisnika izmedju 1999 godine i 2003 godine
i s obzirom da tako lahko etikete stavljas ljudima tipa transi psihe itd, moze se zakljciti da si fulio/la to prosjecno godiste par stoljeca
tako da aplikacija nije za tebe
i s obzirom da tako lahko etikete stavljas ljudima tipa transi psihe itd, moze se zakljciti da si fulio/la to prosjecno godiste par stoljeca
tako da aplikacija nije za tebe
-
L u c i f e r
#15 Re: Tik tok
Retardi, ko i fejsbuklije i instagramdzije.
- karanana
#16 Re: Tik tok
Zarazio se i ne silazim s nje ima par sedmica. Pichetine ko blata. Ono kad spuste peskir i ulete u sobu kod momka.....uh. Samo da hoce dozvolit golotinju.
- dobar osjecaj
#17 Re: Tik tok
Ima kreativnih i zanimljivih osoba ali i more čudaka svih generacija.aerodinamika wrote: ↑19/04/2020 14:22 koristim aktivno od prosle godine, super stvar, ima dosta kreativnih i zanimljivih osoba
Nije loša stvar kad si na rubu nervnog sloma da možda budeš manje kad vidiš kakvih sve budala ima.
Srecem na ulici puno dvojaca tipa ove dvije dok prave snimak vjerovatno za slicnu svrhu.
- Ludzak
#18 Re: Tik tok
Jeste psihički slabe osobe.
-
KIseljak12
#19 Re: Tik tok
Bi l' volio, hahahahahaha. Samo "ubij, zakolji" vazi kod takvih ko ti. Ako ti se ne gleda, ti lijepo ugasis aplikaciju, niko te ne tjera da je palis.AlbatrosXL wrote: ↑19/04/2020 22:02 Ja tražim ovo ščene da mu mamu ja ovako nabrojim...uh, kako krme treba pikovat!
-
KIseljak12
#20 Re: Tik tok
Sta je smisao tvog postojanja? Da se snebivas na sve sto ne razumijes?hurmasica wrote: ↑19/04/2020 11:40 Evo unovoj izolqcoji zainteresovah se za ovu aplikaciju, koju odavno imam u telefonu ali nisam vidjela bas neki smisao u njoj. U nedostatku drugog korisnijeg posla pregledah nekolimo desetaka videa...i padoh u depresiju....shvatila sam da je kompletna civilizacija otisla u tri lijepe....
Civilizacija otisla u tri lijepe jer omladina luduje na nekoj online platformi?
A nije zbog hiljada pobijene djece u ratovima i gladi sirom svijeta, sve radi interesa bankarskih i naftnih oligarha koji namecu robovski moral u vidu religija i ideologija, a oni se provode na Epsteinovom otoku? Je li ta civilizacija otisla u 3pm?
Ista civilizacija koja je dopustila genocid na pragu 21. vijeka u srcu Evrope, ona otisla u 3 pm?
Zbog TIK TOKA?
Uozbiljite se, Titovi pioniri, niste vise zabavni.
-
hurmasica
#22 Re: Tik tok
Pa da upravo tako.....dok na jednom kraju svijeta djeca umiru od gladi na drugom u blagostanju iz objesti i dosade druga djeca pretvaraju se u sejtane, unakazuju svoja tijela...tik.tok je samo.sredstvoKIseljak12 wrote: ↑20/04/2020 17:09Sta je smisao tvog postojanja? Da se snebivas na sve sto ne razumijes?hurmasica wrote: ↑19/04/2020 11:40 Evo unovoj izolqcoji zainteresovah se za ovu aplikaciju, koju odavno imam u telefonu ali nisam vidjela bas neki smisao u njoj. U nedostatku drugog korisnijeg posla pregledah nekolimo desetaka videa...i padoh u depresiju....shvatila sam da je kompletna civilizacija otisla u tri lijepe....
Civilizacija otisla u tri lijepe jer omladina luduje na nekoj online platformi?
A nije zbog hiljada pobijene djece u ratovima i gladi sirom svijeta, sve radi interesa bankarskih i naftnih oligarha koji namecu robovski moral u vidu religija i ideologija, a oni se provode na Epsteinovom otoku? Je li ta civilizacija otisla u 3pm?
Ista civilizacija koja je dopustila genocid na pragu 21. vijeka u srcu Evrope, ona otisla u 3 pm?
Zbog TIK TOKA?
Uozbiljite se, Titovi pioniri, niste vise zabavni.
-
hurmasica
#23 Re: Tik tok
Definitivno, stari se stastodd_smith wrote: ↑20/04/2020 11:12 tik tok je aplikacija gdje je prosjecno godiste korisnika izmedju 1999 godine i 2003 godine
tako da aplikacija nije za tebe![]()
-
Guadalajara
#24 Re: Tik tok
babuskaro starahurmasica wrote: ↑20/04/2020 23:06Definitivno, stari se stastodd_smith wrote: ↑20/04/2020 11:12 tik tok je aplikacija gdje je prosjecno godiste korisnika izmedju 1999 godine i 2003 godine
tako da aplikacija nije za tebe![]()
![]()
-
Hakiz
#25 Re: Tik tok
Tik Tok je suprotnost, antipod Instagramu. Na Instagramu svi teže da budu super, najbolji što mogu u onome šta rade i stavljaju na Instagram, Instagram sadržaji teže savršenstvu (druga je stvar koliko u tome uspijevaju), dok na Tik Toku ljudi prave promašaje, greške, budale od sebe itd. I nije im problem svoje promašaje pustiti u javnost.