Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Zdravo narode. Moze li neko pojasniti novu akciju samsung mobitela u bht. Da li je cijena umanjena za prva tri mjeseca rata koje treba platiti. Tamo pise da se prva tri mjeseca rata ne placa?? Hvala!
animus wrote: ↑16/04/2020 20:51
Ne kontam svrhu ovog mnet-a.
Mobitel mogu koristiti kao hotspot za druge mobitele kao i laptope ili tablete. Svakako se vise isplati imati bolju pretplatu gdje imas dovoljno neta za dijeljenje.
TV kanali gutaju oko 1 gige na sat tako da ovo ne mozes koristiti na TV-u za gledanje npr. Mojatv. Za TV treba puno više interneta.
Dobra opcija bi bila da za gledanje Mojetv naprave neku akciju da se internet ne obracunava uz skuplju proviziju koristenja te usluge.
konektovan wrote: ↑17/04/2020 21:28
Taman da odbiju prvih 8 rata, uredjaji su im opet preskupi....
Koliko je jeftin Samsung po tebi? A da je dobar naravno
Samo jedan banalni primjer. U piljari samsung A51 540 KM 4/128 do 580 KM 6/128, a u bht-u ova slabija verzija 783 KM.
Eto, onih 8 rata fakat realno.....
konektovan wrote: ↑17/04/2020 21:28
Taman da odbiju prvih 8 rata, uredjaji su im opet preskupi....
Koliko je jeftin Samsung po tebi? A da je dobar naravno
Samo jedan banalni primjer. U piljari samsung A51 540 KM 4/128 do 580 KM 6/128, a u bht-u ova slabija verzija 783 KM.
Eto, onih 8 rata fakat realno.....
Jel ti to zaista porediš cijene piljare koja je ko zna kako došla u posjed uređaja koje prodaje sa nekim (bilo kojom) oficijelnom prodavnicom koja je regularno došla u posjed uređaja koje prodaje?
Pricamo o finansijama, razlika je ogromna. To što bht nudi oficijelnu garanciju, evo konkretno u ovom slucaju, meni ne znaci nista...razlika je ogromna..
Kvare li se telefoni kupljeni kod bht-a??? Kvare itekako, tako da za svoj novac, treba odvagati ponude...
Izvini senco sto te uvrijedih ja sam licno trazio samsung galaxy s9 zovi 1444 nema odem u poslovnicu nema i pricam kolegi tako i tako koji je simpatizer sda pa imam ti ja stelu radi mi ovaj moj tamo iz stranke i telefon zavrsen
noviclan wrote: ↑18/04/2020 07:40
Izvini senco sto te uvrijedih ja sam licno trazio samsung galaxy s9 zovi 1444 nema odem u poslovnicu nema i pricam kolegi tako i tako koji je simpatizer sda pa imam ti ja stelu radi mi ovaj moj tamo iz stranke i telefon zavrsen
Sigurno da je tako, još simpatizer, a zamisli da je clan sda mogao bi ti dzabe srediti taj mobitel, daj ne supljiraj molim te
noviclan wrote: ↑18/04/2020 11:36
Jbg surova realnost, istina nekoga i zaboli, da ne duljimo vise
Svako ima negdje nekog jarana , koji mu pomogne nekad nešto, to nije nikakva novost, ali način na koji ti to prezentiraš je smiješan, cuj ako nisi clan stranke ili ne znas nekiga iz stranke ne mozeš kupiti mobitel. Preko dva miliona mobilnih korisnika u bh telekomu, aparata kupljenih Boga pitaj koliko, pa ta sda je onda ogromna ko demokrati u americi
U svakom slucaju, svaka im cast za tu akciju. Nisu 3 rate malo.
E sad, kako nisu naveli detalje. Da li se to odnosi i na 3 rate od 12mjeseci i na 3 rate od 24 mjeseca. Nije ista visina rate ako je na 12 i na ako je na 24 mjeseca.
fusion_ba wrote: ↑18/04/2020 13:47
U svakom slucaju, svaka im cast za tu akciju. Nisu 3 rate malo.
E sad, kako nisu naveli detalje. Da li se to odnosi i na 3 rate od 12mjeseci i na 3 rate od 24 mjeseca. Nije ista visina rate ako je na 12 i na ako je na 24 mjeseca.
"*Akcija važi uz uslov potpisivanja ugovornog odnosa o obaveznom trajanju na 24 mjeseca. Iznos PDV-a na uređaj, korisnik plaća u potpunosti na prvom slijedećem računu BH Telecoma."