Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
xvassido wrote: ↑16/04/2020 10:16
Uncharted skinut ova druga me i ne zanima, izgleda totalno bezveze na youtube i ne kontam onake glupe igre, šta je ono sunce ti kalajsano
Ugrabio sam obe i plus na njemackom racunu uzeo i knack 2 Ovaj knack ce valjati jer moze u dvoje
Ne znam, meni se onaj journey cini odlican i volim onu vrstu igre tako da se bas radujem da je odigram. Vidim po netu da je bas sa dobrim ocjenama i da je hvale.
Herr Flick wrote: ↑16/04/2020 10:28
Meni ne moze prebacit 4 mbps upload i to preko lan kabla, dok wifi na mobitelu ide do 6mbps, koliko i treba na mom paketu telemacha
Speedtest se radi prema PS serveru, otvori browser i ukucaj speedtest.net pa uradi tu speedtest, dobit ces drugacije rezultate.
@xvassido Moraš shvatiti da nemaju svi isti okus kao ti. Tebi što se nešto svidi, ne znači da će nekome drugome itd.
@arnes_king Ako nisi do sada, pogledaj igru Abzu. Developeri od Journey-a su radili na njoj isto.
Što je Journey po pustinji itd., Abzu je underwater ali je atmosfera čudo znači.
Journey je fantasticna igra... maximalni chill i uzivanje u atmosferi i muzici... definitivno odlicna za ove dane izolacije kada samo oces da zaboravis na sve obaveze srklete frke trke i samo da hodas i opusteno uzivas...
xvassido wrote: ↑16/04/2020 10:16
Uncharted skinut ova druga me i ne zanima, izgleda totalno bezveze na youtube i ne kontam onake glupe igre, šta je ono sunce ti kalajsano
Ugrabio sam obe i plus na njemackom racunu uzeo i knack 2 Ovaj knack ce valjati jer moze u dvoje
Ne znam, meni se onaj journey cini odlican i volim onu vrstu igre tako da se bas radujem da je odigram. Vidim po netu da je bas sa dobrim ocjenama i da je hvale.
Journey sam kupio prije par mjeseci. Igrao sam kratko ali mi nesto nije legla. Inace volim onakve igre, moracu je probati jos koji put. Desilo mi se vise puta da mi igra ne legne na prvu, a poslije se zakucam za nju i ne pustam
xvassido wrote: ↑16/04/2020 06:57
Ono ti vrh igra?
Ništa debilnije vidio nisam, nakva FLEKA hoda po ekranu, jednostavno igra je retardirana do jaja.
Meni da, nešto drugačije, prije svega originalno. Ti nastavi da igraš mainstream igre i uživaj u istim, a manje da pljuješ okolo ono što se tebi ne sviđa jer ukusi su različiti.
PlusSA wrote: ↑15/04/2020 18:27
Gledam NBA 20$ i PES 2020$
Pa reko jel bolje sacekati npr 1.5 dodatno sniženje.
Nba proslo ljeto bilo oko 5 $
Ne vjerujem da ce ici jos dole. Barem dok ne izadju nove igre. A tad ne vrijedi uzimati starije verzije. Pogotovo ako zelis igrati online protiv raje. A meni je to i jedino zanimljivo. Igram ove online turnire na PES-u.
Šta kupi na kraju?
Mislio sam uzeti Jedi Fallen Order, ali sam okasnio. Tako da sam uzeo AC odyssey ultimate edition, Plague Tale i Postar simulator. Veceras cu igrati. Kontao sam krenuti sa Plague Tale, kontam da je najkraca. Ove dvije druge su kazu bas ogromne, a zelim istraziti svaki cosak. Ne zelim nista preskakati.
PlusSA wrote: ↑15/04/2020 18:27
Gledam NBA 20$ i PES 2020$
Pa reko jel bolje sacekati npr 1.5 dodatno sniženje.
Nba proslo ljeto bilo oko 5 $
Ne vjerujem da ce ici jos dole. Barem dok ne izadju nove igre. A tad ne vrijedi uzimati starije verzije. Pogotovo ako zelis igrati online protiv raje. A meni je to i jedino zanimljivo. Igram ove online turnire na PES-u.
Što se tiče igranja online, ja i dan danas igram FIFU 18, online koliko hoćeš.
Mislim i da joj je cijena još uvijek bar 20$.
Ne znam kako je na PES-u.
Nego, mogli su šta dati i za ove koji imaju PS+. Daju Uncharted koji smo već ranije dobili sad svima, a nama šipak.
Ja imam FIFA-u 20 al nikako ne mogu da se ustelim na komande. Tako da PES vise igram. Zanimljivo mi je sto imaju turnire. Tipa Milan vs Juventus, pa turnire sa repkama. Uglavnom ono sto je trenutno aktuelno te sedmice u stvarnom fudbalu ( da li je derbiji utakmica, kvalifikacije itd).