Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

atmel

#27001 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by atmel »

N.N. wrote: 15/04/2020 16:55 Sta ga boli racku, covjek u opustenom razgovoru ispricao neke anegdote iz toga perioda.
Laganica :-D
A neki sada kao iznenadjeni ?
Hahaahhaah

Odlican sa sada ovaj oPsajd, Ventola i Sasa :thumbup:
Zašto drugi ne ispričaju. Gdje su sad Vedo, Salihović, Bajramović, Barbarez...
Svi oni znaju još više od Mede ali šute ko zaliveni.
Sutra bi se svi oni vratili u savez i nageli se ponovo: Miske(dotični je već tu), Bola, Balja, Piplica, Hasagić, Baždarević (iz Željinih dresova pravi maske po Francuskoj), Hadžibegić i dalje, da ne nabrajam....
Sve što sam nabrojao bili su dio saveza.
Ovo je uvreda za svaki klub šta dotični KONJINA ispod uradi. To je slika i prilika ljudi koliko im znači sveti dres kluba, repke koji su nosili.

https://www.google.com/search?q=ba%C5%B ... 66&bih=657
N.N.

#27002 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by N.N. »

Pa ko kaze da nece i ostali ispricati ako ih Ventola i Sasa ugoste :-) :D
I dalje ne kontas, lik u opustenom razgovoru ispricao par anegdota o desavanjima u repki.
Desavanja od cc 5 do 10 godina unazad. Ono bolikurac, ali eto kada ste pitali da i kazem koju...ahahha

I Miske je isto tako pricao neki dan.
O Pasalicu, Sliskovicu i td.
Asmir je bio gost u prvoi epizodi, nisam gledao, ali haman nije bilo interesantno toliko :-D

Elem, mi smo obicni indijanci i kako Medo rece, nas plasman na SV je bio spet nikada bolje generacije, lakse grupe, malo srece i samopouzdanja do jaja.

Sve dok i dalje bude kao u snimku opisano, nema od nas nista.

I svidja mi se Medo, bas carsija lik, saner, dje ba, ovo ono :D
atmel

#27003 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by atmel »

N.N. wrote: 15/04/2020 20:59 Pa ko kaze da nece i ostali ispricati ako ih Ventola i Sasa ugoste :-) :D
I dalje ne kontas, lik u opustenom razgovoru ispricao par anegdota o desavanjima u repki.
Desavanja od cc 5 do 10 godina unazad. Ono bolikurac, ali eto kada ste pitali da i kazem koju...ahahha

Asmir je bio gost u prvoi epizodi, nisam gledao, ali haman nije bilo interesantno toliko :-D

Elem, mi smo obicni indijanci i kako Medo rece, nas plasman na SV je bio spet nikada bolje generacije, lakse grupe, malo srece i samopouzdanja do jaja.

A šta je to važno Miške ispričao neki dan što mi ne znamo.
Point.

#27004 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Point. »

atmel wrote: 15/04/2020 21:23
N.N. wrote: 15/04/2020 20:59 Pa ko kaze da nece i ostali ispricati ako ih Ventola i Sasa ugoste :-) :D

Poslušaj.
budzetlija

#27005 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by budzetlija »

Svako malo na Bezigradu ide tekbir :-)
Slo Burner
Grijem se na: Pelet
Vozim: Bembaru

#27006 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Slo Burner »

Tad cetnici nisu igrali za repku, pa nikom nije smetalo.
Nego kako nisi cuo od topole pa do ravne gore u prvom poluvremenu?
atmel

#27007 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by atmel »

Point. wrote: 15/04/2020 21:32
atmel wrote: 15/04/2020 21:23

Poslušaj.
:D
Last edited by atmel on 16/04/2020 07:02, edited 1 time in total.
budzetlija

#27008 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by budzetlija »

Slo Burner wrote: 15/04/2020 21:44 Tad cetnici nisu igrali za repku, pa nikom nije smetalo.
Nego kako nisi cuo od topole pa do ravne gore u prvom poluvremenu?
Gledao od Kodrinog gola :thumbup:
Analiticarr

#27009 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Analiticarr »

Fudbalsku reprezentaciju Bosne i Hercegovine unistili su emir spahic i edin (i njegov babo midho) dzeko! Tu se sva prica zavrsava.
Tomahawk11
Globalni moderator

#27010 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Tomahawk11 »

Tako je....jer se prije Safeta sve znalo i nije bilo nikakvih problema. Bilo ko panceri zategnuti.
Logovan

#27011 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Logovan »

dr_arsla wrote: 16/04/2020 02:35 Reprezentaciju je uništio safet sušić svojim samoubilaćkim umotvorinama da se igra bez beka, da se igra bez napadača, a najviše pozivanjem bratića TSS u Brazil na uštrb drugih igrača.
Nastavilo se sa isprepadanim Baždarevićem i šabanom Prosinečkim.
Tako je majstore, neka si im rekao kako stvari stoje.
manijak1

#27012 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by manijak1 »

Pape :D Mehlemu , mi smo zalutali ovdje :oops:
izvrsni direktor
Vozim: Premium

#27013 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by izvrsni direktor »

dr_arsla wrote: 16/04/2020 02:35 Reprezentaciju je uništio safet sušić svojim samoubilaćkim umotvorinama da se igra bez beka, da se igra bez napadača, a najviše pozivanjem bratića TSS u Brazil na uštrb drugih igrača.
Nastavilo se sa isprepadanim Baždarevićem i šabanom Prosinečkim.
Tako je, prije susica je bilo sve super, nije bilo trpanja jakirevica i slicnih, organizacija, taktika, strucnost ma sve pod konac utegnuto bilo, i onda se susic pojavio i od tada smo poceli tonuti
Tomahawk11
Globalni moderator

#27014 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Tomahawk11 »

Ko je bio selektor kad se direktno sa derneka u Aqui otišlo za Izrael i tamo ono fasovali, Akrapović dao gol za nas?
Raigor Stonehoof

#27015 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Raigor Stonehoof »

Tomahawk11 wrote: 16/04/2020 12:41 Ko je bio selektor kad se direktno sa derneka u Aqui otišlo za Izrael i tamo ono fasovali, Akrapović dao gol za nas?
a govnomidzic namjerno dobio crveni da ne mora vise dolazit :evil:

Miso Smajlovic
izvrsni direktor
Vozim: Premium

#27016 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by izvrsni direktor »

Raigor Stonehoof wrote: 16/04/2020 14:58
Tomahawk11 wrote: 16/04/2020 12:41 Ko je bio selektor kad se direktno sa derneka u Aqui otišlo za Izrael i tamo ono fasovali, Akrapović dao gol za nas?
a govnomidzic namjerno dobio crveni da ne mora vise dolazit :evil:

Miso Smajlovic
Nije mu bilo do derneka u aqui. Kvario atmosferu u timu
luckylaka

#27017 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by luckylaka »

Analiticarr wrote: 15/04/2020 23:13 Fudbalsku reprezentaciju Bosne i Hercegovine unistili su emir spahic i edin (i njegov babo midho) dzeko! Tu se sva prica zavrsava.
:lol: :lol: zaboravio si Begovica,Sehica,Bicakcica,Kolasinca,Besica,Sunjica,Pjanica,Viscu...Kakvi strucnjaci se ovdje javljaju to je za plakati
budzetlija

#27018 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by budzetlija »

luckylaka wrote: 16/04/2020 16:40
Analiticarr wrote: 15/04/2020 23:13 Fudbalsku reprezentaciju Bosne i Hercegovine unistili su emir spahic i edin (i njegov babo midho) dzeko! Tu se sva prica zavrsava.
:lol: :lol: zaboravio si Begovica,Sehica,Bicakcica,Kolasinca,Besica,Sunjica,Pjanica,Viscu...Kakvi strucnjaci se ovdje javljaju to je za plakati
Za Midhata nije ništa fulio, sreća pa ga je Pape hladno odjebo nakon skijanja u Austriji kad je Edin tražio izmjenu, a Pape ga ostavio do kraja :thumbup: seljacina prava
luckylaka

#27019 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by luckylaka »

budzetlija wrote: 16/04/2020 17:25
luckylaka wrote: 16/04/2020 16:40
Za Midhata nije ništa fulio, sreća pa ga je Pape hladno odjebo nakon skijanja u Austriji kad je Edin tražio izmjenu, a Pape ga ostavio do kraja :thumbup: seljacina prava
Daj bolan mi sve znamo a u stvari nagadjamo.Cuj Midho unistio BiH Reprezentaciju...cime,kako,gdje,s.kim.Pa ta Reprezentacija jos postoji kakvi bolan unistena
Analiticarr

#27020 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Analiticarr »

Reprezentacija BiH ne postoji. Postoji privatna menadzerska organizacija koja se predstavlja kao reprezentacija. Familija dzeko i emir spahic su je unistili iznutra.
Nasem najvecem igracu i treneru svih vremena Safetu Susicu zamjeram sto to javno nije rekao, a trebao je to uraditi na pressu u USA ali se predomsilio iz sazaljenja i zbog euforije koja je tada vladala medju navijacima.
sime_cipol
Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
Grijem se na: Zdrvima
Vozim: 508 SW

#27021 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by sime_cipol »

Haris Medunjanin
U BiH nema ničega, gledali smo TV, a da nismo znali ni ko igra, ni šta igra. Mi smo vjerovali u sebe jer smo imali dobre igrače i to je razlog zašto smo otišli na Svjetsko prvenstvo, a ne neke taktičke zamisli. Jednostavno, poklopilo se. Sušić je pustio igrače koji su bili najbolji da igraju, upravo zbog toga.
Odeš na Svjetsko prvenstvo nakon što si igrao sve utakmice kvalifikacija i da sam ja trener, u prvom meču bih dao šansu tim igračima koji su odveli reprezentaciju na takmičenje, posebno jer se ne očekuje da pobijediš Argentinu. Poslije dolaze novi igrači i oni koji se moraju prodati, a već na američkoj turneji sam znao da neću igrati od početka, baš kao ni Ibišević. Ipak, nije uredu da mi minutu prije utakmice kažeš da ne igram, pet minuta prije izlaska na Marakanu mi kažeš da sam na klupi, a ja bih više poštovao da sam to od početka precizno znao, kao što nisam.
Uvijek ima igrača koji 'moraju' igrati, a to se vidi. I kod nas u reprezentaciji je bilo tako, a kada smo poslije Svjetskog prvenstva izgubili od Kipra, Pape je počeo eksperimentisati s Tinom Sušićem i Prcićem. Nas nekoliko iskusnih Džeko, Ibišević, Mujdža, Lulić i ja rekli smo mu poslije pripremne protiv Lihtenštajna da sistem 4-4-2 dijamant ne ide, a on je govorio da ga hoćemo smijeniti. On je ipak tvrdio da to ide, nije nas slušao i mi izgubimo od Kipra, nakon čega je bio kraj.
Ne, kriv je Dzeko, najbolji strijelac u historiji reprezentacije (58). Napadac sa Balkana koji je dao najviše golova u klubovima iz Liga 5 (250+).
:thumbup:
budzetlija

#27022 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by budzetlija »

Ja više vjerujem Spahi kad je ono pričao dok mu je mikrofon bio uključen :thumbup: lažni holandjanin ga može obaliti Papetu :run:
Point.

#27023 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Point. »

Analiticarr wrote: 16/04/2020 22:37 Reprezentacija BiH ne postoji. Postoji privatna menadzerska organizacija koja se predstavlja kao reprezentacija. Familija dzeko i emir spahic su je unistili iznutra.
Nasem najvecem igracu i treneru svih vremena Safetu Susicu zamjeram sto to javno nije rekao, a trebao je to uraditi na pressu u USA ali se predomsilio iz sazaljenja i zbog euforije koja je tada vladala medju navijacima.
Nije ni čudo što smo u kurcu kad nam je ovaj prosjek od trenera Šušićspor najveći trener ikada.

Smanji malo gluposti.
Point.

#27024 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Point. »

budzetlija wrote: 17/04/2020 07:18 Ja više vjerujem Spahi kad je ono pričao dok mu je mikrofon bio uključen :thumbup: lažni holandjanin ga može obaliti Papetu :run:
Sve što je Medo rekao je istina. To još jedino članovi Šušić Kulta ne mogu skontati.
Tomahawk11
Globalni moderator

#27025 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Tomahawk11 »

Inače su se za selektorsku klupu otimali Murinjo, Guardiola, Anćeloti i ostala trenerska krema.
Post Reply