A i kraći je nego FFXV, da malo odmorim od 100-satnih igara
Uh, a čeka me i Witcher 2
Moderator: Benq
fera, dobar si čovjek, nemoj da se svađamo bezveze.ferratilis wrote: ↑15/04/2020 19:14 Bilo je dosta igara koje su imale isti efekat nakon zavrsetka kao W3: Kotor 1/2, Pillars of Eternity 1/2, Divinity Original Sin 1/2, Fallout 1/2/3/New Vegas, Kingdom Come Deliverance, Disco Elysium, Tyranny itd. (mislim samo na RPG zanr) Witcher 3 jest remek djelo, ali mislim da je paznja koja mu se pridaje zasjenila dosta solidnih igara. Ko voli single player, ima dosta izbora. Zivimo u zlatnom dobu RPG-a![]()
MarlboroGold wrote: ↑15/04/2020 23:10 FFVII beton![]()
Predobro su je uradili... igrao sam 10 sati bez prestanka
Proveo sam sigurno par sati samo tražeći materije da mi koja ne promakne![]()

Ma imam osjećaj da ovi što tvrde da nema razlike između 30 i 60 fps prilikom igranja, pogotovu multiplayer igara, nisu nikad ni igrali na više od 30fps a kamoli 120. Jednostavno ne znaju koji je to užitak kad sve teče glatko.
Nisam nikad bio fan FF serijala, i neki dan odigram demo od FFVII remake-a. Pozitivno sam iznenađen obzirom da nisu išli na turn-based ponovo nego combat based (for lack of better term) RPG ilitiga maši swordom dok svi NPCevi ne umru.MarlboroGold wrote: ↑15/04/2020 23:10 FFVII beton![]()
Vjerovatno nisu. Na redditu ja pisem pomalo, svako malo user ima ukljucen Vsync i limitira time fps na 60 i stvori input lag (warzone). Tacno se sjecam trauma sa low fpsom. Sada cak i u singleplayer igri npr witcher 3 kad mi je padao fps ispod 60 odmah sam znao da je spao bez gledanja u counter.Veigar wrote: ↑16/04/2020 08:56Ma imam osjećaj da ovi što tvrde da nema razlike između 30 i 60 fps prilikom igranja, pogotovu multiplayer igara, nisu nikad ni igrali na više od 30fps a kamoli 120. Jednostavno ne znaju koji je to užitak kad sve teče glatko.
Da da tačno se osjeti, čim spadne ispod 60.l33t wrote: ↑16/04/2020 11:22Vjerovatno nisu. Na redditu ja pisem pomalo, svako malo user ima ukljucen Vsync i limitira time fps na 60 i stvori input lag (warzone). Tacno se sjecam trauma sa low fpsom. Sada cak i u singleplayer igri npr witcher 3 kad mi je padao fps ispod 60 odmah sam znao da je spao bez gledanja u counter.
Ja sam počeo igrati FF sa FF8, zatim 7 i onda sve ostaloTabakmalac wrote: ↑16/04/2020 10:45Nisam nikad bio fan FF serijala, i neki dan odigram demo od FFVII remake-a. Pozitivno sam iznenađen obzirom da nisu išli na turn-based ponovo nego combat based (for lack of better term) RPG ilitiga maši swordom dok svi NPCevi ne umru.MarlboroGold wrote: ↑15/04/2020 23:10 FFVII beton![]()