Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
tibetanac wrote: ↑14/04/2020 16:49
Hvala, vidio sam da u telecomu nemaju konzole, samo neke igrice. Najvise sam i gledao sanctu.
Da li mnogo znaci tih 500gb za nekoga ko nije bas gamer, nego onako za svoju dusu raspali ponekad neku igricu?
TMovac wrote: ↑14/04/2020 16:50
Slazem se. Ako bude nastavak mislim da ce biti inteligentniji zombiji, jaci. Barem ako je suditi prema kraju igre. Gdje O Brien govori da zombiji mutiraju brze nego sto bi trebalo i postaju inteligentniji.
Spoiler
Show
Čekaj ba, a koji je klinac sa O'Brianom
I on je neki klinac zombi
Mislim da jest.
Last edited by TMovac on 14/04/2020 19:01, edited 1 time in total.
Eto vidiš da jesi, ne vidim zašto bi PS+ bio dostupan samo onima koji plaćaju isti a svi ostali zakinuti za online igranje, sad su pustili ovaj warzone beta svima pa će kada izađe igra isto ukinuti i tražiti da se ista plati ako želiš dalje da igraš, kao i mnogo puta prije.
Dakle neko je pokrenuo da PS+ bude besplatan i hvala mu na tome.
Dosta je i sony zuluma.
Slazem se da bi online igranje trebalo biti besplatan ali ps+ podrazumijeva i 2 besplatne igre mjesecno te dodatne popuste.
Ovo za warzone nisi u pravu jer se svaka free to play igra moze igrati i bez ps+.
Evo ko nije ugradio, od sutra pa do 5 maja sony poklanja nathan drake collection i Journey.
Jel ovo važi za sve igrace ili samo psn plus?
Edit:
Našao
No, sada su i u Sonyju odlučili napraviti presedan pa pokloniti nekoliko igara svim vlasnicima PlayStation 4 konzole. Dakle, ne samo onima koji imaju pretplatu na PS Plus, nego svima.
Od četvrtka, 16. 4. pa do 6. 5., vlasnici PlayStationa 4 moći će besplatno dobiti dvije igre: Uncharted: The Nathan Drake Collection te Journey. Tehnički, to su četiri igre, s obzirom da Uncharted kolekcija ima tri naslova u paketu, no kako god okrenete – sve igre koje poklanjaju su vrhunska ostvarenja.
Doduše, ako ste u Njemačkoj, ili imate njemački PSN račun, nećete dobiti Uncharted remastere nego Knack 2. Jer eto, Knack 2, bebo!
Vrijedi napomenuti da vam ove igre ostaju u trajnom vlasništvu, ali ako ih obje dodate u svoju kolekciju do 6. 5.
Herr Flick wrote: ↑15/04/2020 09:38
NBA 2K20,20$, FIFA 24$ a ovi po radnjama i po piku cijene po 80KM+,jos kao snizeno, pa imal iko imalo stida
Dobro, NBA i FIFA su trenutno na velikom popustu na store-u, van popusta i njih još uvijek drže na 60-70$
Inače sam mišljenja da sportske igrice u aprilu (kad su sezone skoro završile) ne bi trebale koštati više od 20$
PlusSA wrote: ↑15/04/2020 09:55
Jel ko uzimao tenis
AO tenis
AO tenis 2
World tour tenis
Znam da nisu neke ocjene ovaj zadnji 10 tak dollara nije skupo.
Pes 2020 je prihvatljivi 19.50$ cini mi se
Taj tenis nisam igrao, ali kritike sežu od loš do najlošiji za te tri igrice. Otkad je Top Spin nestao, mrtvo sve po tom pitanju a volio bih i ja poigrati kvalitetnu simulaciju ponovo.
PES 2020 mi je iznenađujuće možda i najbolji koji sam dosad igrao po pitanju gameplay-a. Napokon se dešava da utakmica počesto zna završiti 0-0, ili da padne samo jedan ofrlje gol. Prijašnji djelovi su bili samo sijevanje pred oba gola i redovni rezultati tipa 5-4, 7-3, 6-2 itd. Definitivno se isplati kupiti.