Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Kupljen mobitel u BHTELECOMU prije nekoliko mjeseci, do sada je sve ferceralo kako treba, odradio updates kada sam ga upalio, ali stoji kako stoji na Androidu 9.
Vidio sam kada ste najavili da je počeo update na 10, ali kod mene još uvijek ništa.
Naslovnica wrote: ↑12/04/2020 20:52
Kupljen mobitel u BHTELECOMU prije nekoliko mjeseci, do sada je sve ferceralo kako treba, odradio updates kada sam ga upalio, ali stoji kako stoji na Androidu 9.
Vidio sam kada ste najavili da je počeo update na 10, ali kod mene još uvijek ništa.
Sigurno ce ti stici update uskoro, ali svakako nista novo ne donosi desetka u odnosu na devetku, odnosno MIUI 11
Sigurno ce ti stici update uskoro, ali svakako nista novo ne donosi desetka u odnosu na devetku, odnosno MIUI 11
Koji je kod tebe region nek on stavi i proba kao i jezik,nema mi logike da ti imas a on ne.
Koji je kod tebe region nek on stavi i proba kao i jezik,nema mi logike da ti imas a on ne.
Ni meni nije poznato ima li to veze kakve za azuriranje ali sam ranije pisao,dok sam imao redmi 6,face unlock mi je tada radio samo na nekim regionima india i jos par njih,na nasim nije....
vanjki wrote: ↑13/04/2020 14:53
Gdje najbolje kupiti note 8T 64GB zbog garancije? jutros mi riknuo ekran na note 7.da li je neko mjenjao ekran u nekom servisu?
Gdje najbolje kupiti note 8T 64GB zbog garancije? jutros mi riknuo ekran na note 7.da li je neko mjenjao ekran u nekom servisu?
eto tu imas garanciju 24 mjeseca i skuplji su od piljara za nekih 40-tak maraka....
hvala..hmm kontam jel puno dati za 64gb 400KM..iako je garancija extra
nema na cemu a vidi isti telefon ti je 355 u univerzalno samo otpakovan,garancija diskutabilna,cam conecting 359 neke imaju neke nemaju vakum,ovo ostalo ne vidim da ima iko a da je radnja u Sarajevu,barem na olixu...
eto tu imas garanciju 24 mjeseca i skuplji su od piljara za nekih 40-tak maraka....
hvala..hmm kontam jel puno dati za 64gb 400KM..iako je garancija extra
nema na cemu a vidi isti telefon ti je 355 u univerzalno samo otpakovan,garancija diskutabilna,cam conecting 359 neke imaju neke nemaju vakum,ovo ostalo ne vidim da ima iko a da je radnja u Sarajevu,barem na olixu...
oni su dobri jako po cijenama samo vidi ako je vakum onda nema sta da brines....
meni licno te garancije nista ne znace ako je telefon vakumiran i ja ga otvorim...
i agree wrote: ↑13/04/2020 15:13
oni su dobri jako po cijenama samo vidi ako je vakum onda nema sta da brines....
meni licno te garancije nista ne znace ako je telefon vakumiran i ja ga otvorim...
kako mislis vakum pakovanje..jel mora biti folija?
ma da fabricki da je zatvoren a ne da ti dadne otvoren telefon sa pricom morali smo otvoriti da se uvjerimo u ispravnost...
ako ces bas pravu garanciju ja da znam bolja od ovih telekoma i mesc-a nema ovo sve ostalo sto se kaze okaci macku o rep....
Jedva 5 sati SOT-a nagura nakon ažuriranja na 10-ku. Nekako mi je ranije bilo da koliko god tandarao na njemu baterija traje dan i po ili dva dana , pa bilo sota 3 sata ili 10 sati. Ranije sa procenta 100% trebalo je podosta vremena da se pođe prazniti , a sad maltene odmah pođe polahko opadati procenat. Imam osjećaj da sam pogoršao situaciju kada sam ga vratio na fabričke ničim izazvan. Kontam da mu opet roknem hard reset, mozda mu se nije primilo kako treba?
Vjerovatno je vec postavljano pitanje ali ne mogu naci: koju verziju google camere koristiti za redmi note 8 pro, konkretno android 10.
Probao sam razne verzije ali uglavnom sjeckaju pri pokretu
fusion_ba wrote: ↑14/04/2020 18:07
Vjerovatno je vec postavljano pitanje ali ne mogu naci: koju verziju google camere koristiti za redmi note 8 pro, konkretno android 10.
fusion_ba wrote: ↑14/04/2020 18:07
Adoxxx wrote: ↑14/04/2020 19:55
Ma sta ce ti Gcam, kod mene na 9T Pro vrh slike na fabrickoj kameri, a ima lošiju kameru nego taj tvoj.
ma imam manji "problem" sa fabrickom kamerom, vec sam ranije napisao - od nedavno svaki put kad otvorim prednju kameru bude mi ukljucen onaj mod uljepsavanja (smooth) pa moram uvijek rucno iskljucivati, sto zna biti iritantno, a ne znam to da popravim niti ima nekih objasnjenja na netu. A druga stvar je nocni mod koji je daleko bolji na Gcam.