Jel' to ovaj napumpani kurčić od pola metra...

sto se tukao?
Treba prvo pitat otkud mu/im auto--živi sa ocem koji je penzioner, mati domacica a on nema minuta radnog staža a voza auto o kojem ja mogu samo sanjat.Tomahawk11 wrote: ↑14/04/2020 11:47 Tačno treba i test inteligencije na vozački uvesti.
Riješili bi se bar pola ovih debila što prave belaje.
Pa samo na snimci ove nesreće kod vjetrenjače, ona dvojica torbicaša i trenerkaša su po hitnom postupku trebali u haps. Bez maske, nešto se kofrči, pa ko si majku mumuha_sa wrote: ↑14/04/2020 12:02Treba prvo pitat otkud mu/im auto--živi sa ocem koji je penzioner, mati domacica a on nema minuta radnog staža a voza auto o kojem ja mogu samo sanjat.Tomahawk11 wrote: ↑14/04/2020 11:47 Tačno treba i test inteligencije na vozački uvesti.
Moj Muha valjaju sta stignu, kriminal, kladionice, prah, bobe, paljevine...itd itd. Nisu sigurno stekli osmocasovnim radom.muha_sa wrote: ↑14/04/2020 12:02Treba prvo pitat otkud mu/im auto--živi sa ocem koji je penzioner, mati domacica a on nema minuta radnog staža a voza auto o kojem ja mogu samo sanjat.Tomahawk11 wrote: ↑14/04/2020 11:47 Tačno treba i test inteligencije na vozački uvesti.
Jasno ko dan--al u ovom apsurdistanu im niko ništa nit smije nit možehrasno38 wrote: ↑14/04/2020 12:14Moj Muha valjaju sta stignu, kriminal, kladionice, prah, bobe, paljevine...itd itd. Nisu sigurno stekli osmocasovnim radom.muha_sa wrote: ↑14/04/2020 12:02Treba prvo pitat otkud mu/im auto--živi sa ocem koji je penzioner, mati domacica a on nema minuta radnog staža a voza auto o kojem ja mogu samo sanjat.Tomahawk11 wrote: ↑14/04/2020 11:47 Tačno treba i test inteligencije na vozački uvesti.
Znaci bave se samim sobom ... stoka seljacka
Hortikulturom.
Ja refreshujem stranicu i čekam @vjeshalica komentar.
Hapse ga a frajer imao masku, nego ko ce ispitati slucaj kad fizerlandovi zatvoreni gdje se doticni osisao i sta je sa sankcijama

Jos i biciklista.insaneinthebrain wrote: ↑14/04/2020 16:50 neko je kroz crveno prosao, vjerovatno ovaj mercedes iz pravca apoteke. a biciklista peh da se potrefi bas tu![]()
https://www.klix.ba/vijesti/crna-hronik ... /200414149
Treba više ovakvih načina hapšenja. Amerikanci su to doveli do savršenstva, svežu te ko stoku i ostave par sati da ležiš na asfaltu dok “završe papire”. Tako treba debile što više ponižavati da nauče poštovati autoritet.